netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam nagyon messze volt a két autó egymástól. Ezt most a replay-en is visszanéztem, majd rakok be képet a kocc elõtti pillanatokról. Bõ fél méter volt a két autó között, én az ütközésbõl szinte semmit nem éreztem, mintha a két autó össze sem ért volna. Ezzel a netkóddal így sajnos versenyezni nem nagyon lehet.
A full mode sajnos félig mûködik csak, így semmi értelme a kerékcserének.
Kicsit olyan "olasz" ez a szoftver...
Most érzem igazán, hogy mit is ér az iRacing mögötti support.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Valamiféle motormeghibásodást szimulált a program? Lehet errõl olvasni valahol?
A Full mode meg egyelõre felejtõs.
A második futamon meg pont elment a netem amikor csatlakozni szerettem volna, így azt ki is hagytam. <#idiota>#idiota>
Akkor nem lesz kötelezõ kerékcsere.
A második kval-t meg nem értem, minek, ha a rajtsorrend a befutó fordítottja?
"A Kvalifikáció elõtt futunk egy 5 körös teszt futamot, hogy ne élesben szembesüljünk elõször a FULL MODE megoldásaival."
Ebben mindenki kiállhat többször is a boxba, hogy lássa milyen is ez a gyakorlatban.
A boxkiállás több izgalommal jár, plusz lehet taktikázni is kicsit. Az f1 futamok sem 2x 30 körösek attól hogy van box.
De ha sok panasz lesz rá akkor a rendes bajnokságban nem lesz kötelezõ, csak azért találtam ki, mert így talán színesebbé teszi a futamot.
lesz sajat rank rendszerunk, prequal meg miegymas.
Idõpont: 2010.10.17. Vasárnap, 20:00 óra (CEST)
Pálya: Snetterton
Autó: Formula Renault 2000 (F2000)
Mód: Full Mode
Kvalifikáció: 10 perc. (Mindkét futam elõtt egy-egy)
Versenytáv:
1. futam: 10 kör +1 felvezetõ kör.
2. futam: 25 kör +1 felvezetõ kör. Egy Boxkiállás kötelezõ, tankolni tilos, csak a kerékcsere engedélyezett!
Rajt: Repülõ Rajt
A 2. futamon rajtsorrendje az 1. futam befutójának a fordítottja.
A Kvalifikáció elõtt futunk egy 5 körös teszt futamot, hogy ne élesben szembesüljünk elõször a FULL MODE megoldásaival.
A pálya 2. kanyarjának kijáratánál található bukótér használható versenyezésre. (átlehet lépni a fehér vonalat akár 4 kerékkel is).
A FULL MODE hibája, hogy ha hozzáérünk az üzemanyag mennyiséghez akkor rengeteg idõt számol a szervizelési idõhöz, ilyenkor csak állítsuk vissza az eredeti értékre és helyre áll a probléma.
A kvalifikáció elõtt (19:50) találkozó a netKar fõmenüjébõl elérhetõ chat-en.
Szerver: netKar.hu
Pass: kesjar
Official Hungarian League netKar.hu
Ami pech, hogy ma sem leszek, fel kilencre megyek valahova.
társalgó
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De ha olyan palyat szeretnel, ami meg nincs bent az adatbazisaban, "meg kell csinalni". Erdemes a gyors korok elott menni a palyan egy tokeletes kort, kozepen, es abbol a MAP/New Map reszben elkesziteni a palyarajzot (automata, allitasokkal, egyertelmu, egyszeru). Utana a gyors koroknel mar lesz a Map Manager-ben bekapcsolhato palyarajz.
Nem benned van a hiba, hanem Snettertonban. A pálya iszonyú bumpos, a telemetria szerint a hátsó egyenes közepén-végén 4-7 mm-es kilengéseket produkál a futómû, és s kanyarok is nagyon bumposak. Az elsõ sikán kijáratán nekem rendszeresen "elugrál" a hátulja, nagyon nehéz jó köröket menni stabila. Legalább is nekem.
Az elsõ bajnokság biztos kis létszámú lesz, de a demós nyereményben bízok, hogy sokan kipróbálják és meg is veszik. Így a 2. bajnokság akár jó is lehet.
Már töltöm is le... 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
?
Ez egy baromság, nem elég, hogy lezúzza mégegyszer a kocsit akár, de amikor körözik le, akkor újabb veszély lép fel, és simán lehet tömegkarambolt csinálni.
Az ESC használata pedig csak akkor engedélyezett, ha valaki nem tud biztonságos helyre parkolni (pl a pálya közepén áll és nem tud megmozdulni), mert a netkar hibája, hogy szerverrõl kilépéskor és talán az esc használatakor is egy minimális lag keletkezik, aminek következtében az egymás mögött haladók olyan mintha egymásba csapódnának. (az elõl haladó mintha hirtelen megállna a mögötte haladó meg bele megy) Eddig 2x fordult elõ ilyesmi, de ez a külföldi bajnokságokban is tiltva van.
Baleset esetén félre kell állni, és F11-el kiszállni a verdából és lehet nézni a futamot a pálya szélérõl. (utálom ezt, mert ha az ember kiesik legszívesebben a lehetõ leggyorsabban lelépne a szerverrõl).
Mindenesetre az ilyesmi büntetve lesz, mert egy gombnyomással tönkre lehet tenni rossz esetben több embere futamát is.
Akkor csináljuk úgy most hétvégén, hogy elsõ futam elõtt menjünk egy pár körös futamot, ahol mindenki letudja tesztelni a boxkiállást a gyakorlatban is, hogy ne az éles futamon kelljen elõször szembesülni a dologgal.
A bug amirõl beszéltem pedig valami olyasmi, hogy ha a boxban állítunk a benzin mennyiségen, akkor hozzáad vagy 4ezer másodpercet az javítási idõhöz, de ha visszaállítjuk az eredetire, akkor újra jó lesz, majd ezt is ki kell próbálni, mert nekem is csak részletekben dereng a dolog.
ótvar egyszerû, semmi csillivilli, cserébe viszont nem zabálja a gépet/netet + fülessel is lehet használni. 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
a boxkiállásnál mér idõt vagy bemegyek, rábökök a friss gumikra és mehetek is?
kesjar a jelszo. a netkar.hu oldal baloldalan levo esemenyek reszen vannak a futam infok, koztuk a jelszo is.