netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem beszélve, hogy itt ugye azokra az esetekre gondolunk amikor új autóval megyünk új pályán... egyiket sem ismerjük, így kell egy kiindulási pont. Míg ugye egy versenyzõ, hacsak nem totál újonc, akkor azért ismeri legalább az autót amivel megy...
www.smart-bus.hu
Sztem ez a való életbe is így lehet, ha egy autóra rátöltik az autó alapbeállítását, de a versenyzõ már az elsõ kör felénél érzi hogy ez piszok nem jó ehhez a ritmusú/lejtésû/egyenesû, nagy sebességû nyújtott kanyaros...vagy éppen bármi más erõs jellemzõjû és meghatározó pályarészhez, akkor azonnal bejön és állítanak, nem kell még húsz kört mennie hogy tényleg rosszul érzi-e magát az autó vezetése közben.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Elsõ kerekeseknél például van olyan aki kifejezetten szereti az alul kormányzott autót, mert olyan a stílusa, hogy egy kis balos simítással teszi ívre az autót... neki például nem fogja túrni az orrát... 😊
www.smart-bus.hu
Persze nyilván nem vagyunk egyformák... a lényeg pedig a végeredmény.
www.smart-bus.hu
Az meg, hogy egy setup hogy viselkedik, szerintem annyira nem pilótafüggõ...
A fizika az fizika, ha az autó pl túlkormányzott a bemeneti íven, akkor az mindenkinek az lesz. Egyszerûen a hátsó kerék hamarabb csúszik meg. Ezt nehéz stílussal kompenzálni.
Valszeg a masodik, mert akkor minden palyara lenne, logikusan, kulon-kulon setup - ami pedig nincs😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintem felesleges egy rosz setuppal körözgetni a pályán, fõleg ha a pálya viszonylag új az embernek. Én pl képtelen vagyok a pályára figyelni, ha az autó folyton túrja az orrát, vagy éppen csúszkál össze-vissza.
Szerintem érdemes gyorsan csinálni egy viszonylag semleges setupot, nem kell kihegyezni, csak legyen kellemesen vezethetõ, és azzal kell körözgetni. Aztán mikor kanyarokban mindig ugyanazt a hibát észleljük, akkor, érdemes belenyúlkáni...
Aviano short-on mentem alap setuppal 1:19 végét... mondom ez K szar... elkezdtem állítani, bementem 1:18 közepére... aztán megrekedtem... egyre rosszabb lett... berágtam, default-ra vissza és elkezdtem kocsikázni... 20-30 kör után alap setuppal meglett az 1:17:8xx... még mindig van benne az alappal, de nincs türelmem pöcsölni vele, mert nagyon kényelmetlen a mostani helyem, és max fél órát tudok kényelmesen játszani... :S
www.smart-bus.hu
Egyébként pedig nagy igazság, hogy amíg alap beállítással nem vagyunk képesek legalább 5 olyan körre, ahol szinte hajszálra ugyanazt az idõt autózzuk, ugyanazokon az íveken, addig nem szabad hozzányúlni...
www.smart-bus.hu
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
(még semmit nem gyaktam a holnapi demó futamra)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A FVA-ban van három elõre beállított, viszonylag jó setup (ami szerintem nem éppen az optimális, legalábbis nekem), míg a nkp-ban az alap setup szinte vezethetetlen, legalábbis ha normális tempóban akar az ember autózni.
Pár órát eltöltöttem a Ftarget állítgatásával, és olyan finoman vezethetõ autó lett belõle, hogy öröm nézni.
Nem mellesleg a netkar az egyetlen szimulátor eddig, ahol az extrém setupok (értsd: amik ellenetmondanak a fizikának) egyszerûen nem mûködnek, és ez engem meggyõzött...
Az iracing-ben sokszor azt vettem észre, hogy a végtelenségig kilágyított setupokkal mennek a legjobb driverek is... legalább is a setupjuk, amit letöltöttem, azt mutatta.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Végülis f1 feeling jó, lehet végig tolok pár szezon mondjuk 50%-os versenytávval. Ez a karrier mód érdekes lehet.
De arra jó hogy igazi futamok után letoljak egy-egy versenyhétvégét a feeling miatt. De kizárólag ennyi.
Remélem a pályákat kitudják belõle mûteni aztán bele nk-ba. 😊
a köv vasárnap elõl kihagytam a köv HÉT vasárnapot. bocsi.
tehát ezen a héten vasárnap demó (f1600/prato short)
kov. het vasarnap aosta/abarth
(Ez az f1 2010 mekkora egy trágya lett)
Túl durva az f2000 aostára nem hiszem, hogy jó, izgalmas futamok sülnének ki belõle.
De persze ez az én véleményem.
Attól függetlenün még nagyon örülök, hogy fejlõdik valahova a Netkar... <#taps>#taps>