4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#3186 ÉN semmi különbséget nem látok a 60 meg a 75Hz-es monitorom között. Szóval ne hiszem, hogy észrevennéd. -
#3185 Jelenleg CRT-m van, a kártyám meg Gigabyte GV-5850 OC - 1GD, Ultra Durable.
Egyebet nem tudok elmondani :)
Ez, hogy 72 vagy 75 hz-n megy mit befolyásol? -
#3184 Akkor simán! -
szatocs #3183 Na, túl sokat hsz-t írok már, bocsi ezért. Szóval: a magasabb frekvenciákról azt tudni kell, hogy DVI-n szinte biztos, hogy nem mennek, HDMI-n nagyobb az esélye, de ha DP-t használsz, ott a legnagyobb valószínűsége, hogy menni fog. (De akkor sem biztos, kicsit szerencse kérdése is, mint a hardverek esetén a tuningnál).
Itt pedig Dezz eredeti tesztje, a lag teszt csak ennek a kiegészítése. -
szatocs #3182 Input lag - kiváló -
szatocs #3181 Egyáltalán nem. Ez nem ugyanaz, mint a TN-ek ms-a. Ez az egyik leggyorsabb IPS, a gyorsabb 2-5ms-os TN-ekhez hasonlítható. És ha szerencséd van, viszi a 72/75Hz-et is. -
#3180 de akkor ez a 8ms nem gond ? -
#3179 -
szatocs #3178 Pointer, ha felelősséget vállalok Bardocz-ra, akkor nekem is kölcsön adod majd? -
#3177 Ehhez már át kéne építenem az asztalom, mert nem férne el rajta:D
Mostani is épp, hogy befér, max fél centi rés van. -
szatocs #3176 Mint ahogy én is (prohardver monitor fórum erre van rágerjedve).
Ilyet fogok venni, 3 hónapig nézegettem monitorok után, amíg kiderült, hogy tuti nem veszek mást. -
santibi #3175 Ha rám hallgatsz nagyobbat veszel. Inkább tv-t akkor már 32"-37" -
#3174 Dell UltraSharp
ilyet akarok venni. IPS-es cucc, azt hallottam ezeknél nem baj ha 8ms-es a válaszidő.
Jó lesz ez nekem szimezéshez vagy válasszak másikat?
Az egész prohardver monitor fórum erre van rágerjedve, azért választottam ezt, de kicsit parázok a 8ms-től. -
#3173 Senki? =( -
#3172 Jó kérdés -
#3171 Hol vannak már a jelentkezők?:-D -
#3170 Hááááááát, akár. Van aki itt felelősséget vállal érted? :D -
#3169 Kölcsönadod az iRacing accod? -
#3168 Nézd meg iRacingban :D Az tuti olyan mint az igazi :D -
#3167 Mid Ohio rF-ben is nagyon huplis, gondolom a valóságban is. -
#3166 Mid Ohio
Már most olyan állapotban van, hogy akár versenyzésre is alkalmas lehet, bár néhány helyen eléggé huplis. -
Jokerr #3165 Hát engem is szépen megtorpedóztál a második futam elején, az első helyről. Valszeg leszakadt a futómű, mert többet nem mozdult a vas, ill. a boxba visszalépve tudtam csak folytatni.
Ezzel a törésérzékenységgel az a baj, hogy esetünkben nem a futóművek akadtak össze, hanem pont hátulról rohant belém, mégis szétszakadt minden. -
nono55 #3164 én a múltkor voltam ideges, amikor a felvezető körön kick-eltek. :)
tegnap miután elszálltunk, gyorsan visszamentem a boxba, feljavítottam az autót, de a gumit nem cseréltem újra. a kicsúszáskor én padlóra nyomtam a G25 pedálját és álló gumikkal csúsztam keresztben. ennek következménye az volt, hogy kockás lett a gumi és úgy rázott a kormány, mint állat. elég kemény volt 13 körön keresztül. :) utána teljesen elzsibbadt a csuklóm. :) -
#3163 A netkar.hu I. Demo Bajnokság fórumban már vannak infók a jelentkezésről, skin beküldésről, stb... -
#3162 Az I. Demó bajnokság indulása csúszik két hetet. -
#3161 Igen, es azt meg nem is szamolja a program, hogy ha a gumi er hozza valami elesebb alkatreszhez (pl. szarnyak), akkor abbol azonnal deffekt lenne;)
De azt sem erdemes elfelejteni, hogy a programban (mint szam.tech. jatek) fele/harmada a sebessseg es a dinamizmus erzet. Itt 50-100km/h-as sebessegnel, meg lazan kiszallnank az auto melle setalni, es a 50-100km/h-as sebessegkulonbozetnel az utkozest, meg csak koccanasnak erezzuk;)))) -
T M S #3160 oké, nincs gáz, de akkor kurva ideges voltam. kétszer is Te :)
de mindegy, csak teszt bajnokság volt. az viszont látszik, hogy mindenkinek jól az eszébe kell vésnie, hogy nagyon-nagyon sérülékenyek az autók (csakúgy mint az életben ezek az OW-k) és finoman kell menni mert egy kis koccanás is olyan meghibásodást okoz amitől nem lehet folytatni a versenyt.
Ezen szerintem nem fognak orvosolni semmit. Vérszim és az életben is így törnek az autók ezekkel a ropi futóművekkel :)
Nekünk kell jobban odafigyelni szerintem. -
#3159 "Erzekeny" a nKP a toresre, de erdemes fejben tartani, hogy ezek openwheel autok, amelyekkel kerulendo meg az egymasnak tamaszkodas is;) -
nono55 #3158 remélem ezt is hamarosan orvosolni fogják, mert ha jönnek a vizes, esős versenyek, bele sem merek gondolni, ott mi lesz. :) -
nono55 #3157 hát nem volt szerencséd velem tegnap. :) elnézést is kértem akkor is és most is. tegnap tapasztaltam én is a netkar túlzott érzékenységét, mert én semmit nem éreztem abból, hogy össze értünk. csak elszálltunk, kilinccsel előre. sajnálom, hogy miattam nem sikerült a versenyed, tanultam belőle. -
T M S #3156 jó lett volna ez. ha kedves P Norbert társunk kétszer nem tör rommá úgy hogy egyiknél sem hibáztam. ha már tudjuk hogy ezek a kocsik kurvára sérülékenyek, nem értem miért kell kamikeze módjára beesni kanyarokba úgy hogy valaki versenyét tönkretesszük. mindkét futamon.
bocs hogy kiléptem de nagyon tele lett a tököm, hogy 2. és 3. helyekről lettem kiütve -
#3155 Ez a harmadik hely egész jó:) -
#3154 György Tóvári lett az I. Demó teszt Bajnokság Bajnoka. Gratulálunk! -
#3153 -
T M S #3152 én még mindig nem látom
-
#3151 fangio a jelszo -
#3150 mingyart lesz szero
-
#3149 A szervert nem látom, a chatre meg valamiért nem tudok felmenni, errort ír ki. -
#3148 "Amit a legtobben Europaban: lopnak, csalnak, hazudnak"
-Ezzel tudnék vitatkozni, de már túl sok figyelmeztetést kaptam politizálás miatt... -
#3147 Mit gondolna a Magyarokrol?! Amit a legtobben Europaban: lopnak, csalnak, hazudnak:DDDD
De valoban, ha mar hivatalos, nem illik ugyeskedni;)