4108
  • csige791
    uj ks2 hang
  • lac coo
    Ariel az jöhet ! :DDDD

• csige791
    Elindult a prequal az I Demó Bajnokságra.

Egész bajnokságra egy jelszó lesz, amit a nevezők a válasz emailben kapnak meg.
  • Alexease
    Nem kell esoben versenyeni vele, es nincs gond;)
    Mindenki masnak orult volna, ez van. Szamomra a BMW mar uncsi, inkabb egy Radical, Ariel Atom, Lotus Seven stb.;)
  • csige791
    Mondjuk ezzel esőben mókás lesz versenyezni, jobban örültem volna egy WTCC-s BMW-nek, vagy hasonlónak. Ez inkább ilyen fun verdának jó.
  • lac coo
    Jófélének tűnik ! :D
  • Alexease
    Inkabb beteszem ide is, igy nem kell kulon kattintgatni (meg a PD oldal vagy be jon vagy nem:P).
  • csige791
    Új verda

Shelby AC Cobra. A linken van videjóóó is.
  • csige791
    A minőség jó, viszont ezt a pályát valamiért rühellem, nincs rajta egy jó féktáv vagy akár egy értelmes sikán.
    Ennyi munkával csinálhattak volna valami jobb pályát is.

Tegnap KS2-vel toltuk rajta... hát mit mondjak az érzés az brutális. 10 kör után már nem nagyon bírja feldolgozni az agyam amit a szemem lát
  • Alexease
    Mugello 1.0
    Ez NEM konvert, ezt csinaltak majd' 1 even keresztul;) Vagyis valszeg jo lesz;)
  • csige791
    Bocs, hulye voltam, Nurburgring - Short-on lesz a futam, nem Hockenheimen.
    (csak akkor ha legalább 5-en jelzik a fórumban, hogy jönnének)
  • csige791
    Hockenheim FUN

• csige791
    Légyszi írjatok erről véleményt (ha van)
    Plz ne ide mert itt elkeveredik, és nehéz visszakeresni, ha tényleg nekiállnánk az ott leírtaknak.
  • csige791
    fórumon beszélgetnek, egy esetleges nordshilfe konvertról.
  • lac coo
    Nekem egy olyan rajzolós-érintős cucc a vágyam, de az persze soha nem lesz ! :))))
  • Alexease
    Nekem is le kellene mar cserelni a monitoromat (bar csak ket eves:P), de egyelore nem tudom mire. Egyszeruen nagyobbat nem akarok, mert ugy sincs helyem, nem tudom/akarom messzebbrol nezni, es nekem nem a "meret a lenyeg" (ez nem Godzilla:P), hanem a felbontas. Es sajnos, normalis elerheto aron csak FullHD-k vannak, ami nem elore lepes. Hiaba valtanek nagyobbra, a pixelszam maradna, de a pixelsuruseg radikalisan csokkenne, vagyis csak a pixel meret novekedne.

Nekem a 26-27 colos cuccok lennenek idealisak, 2560 pixeles fuggoleges felbontassal (munkahoz, a palettak elhelyezesehez tokeletes - a masodik monitor mellett:P). De ilyen csak a Dell-nek van, meg persze Cinema Display, arany aron;D
  • lac coo
    Igen , a szélesvászon nekem is buli volt első napokban !
  • csige791
    igen 23-as. 60-as FOV-al látom majdnem a teljes kereket.

Mondjuk én nem kalibráltam semmit egyelőre, bedugtam aztán olyan amilyen. Mondjuk nem tudom mit kéne állítani, majd utána olvasok.
  • Alexease

Pedig "csak" 23"-os, ha jol emlekszem;)

En is igy voltam, amikor lecsereltem a 14"-os "gombolyu" monitoromat egy 19"-os laposabb hasznalt DTP-sre, es a Viper Racing-ben olyan volt, mint ha benne ulnek az autoban:)
  • csige791
    off:
    Megjött az én Dell moncsim is. Össze nem fostam magam tőle, de a mérete az meggyőző.
  • T M S
    kár
  • VO101 tvr
    Törölve...
  • T M S
    akkor ma nem lesz ks2? egy tét nélküli verseny azért lehetne, gondolom páran csak körözgettek még rajtam kívül is avianon
  • lac coo
    az nem is érdekel, milyen az igazi, csak a játékban legyen élvezhető. F1600 a második beta verzióban volt a legjobb , azóta nekem annyira nem tetszik .
  • csige791
    - Added "CONTACT" report to server log

Safety Rating számításhoz nagyon jó lesz netkar.hu -ra.

(Sajnos a rendes bajnokság törölve lett, Demó lesz csak minden héten vasárnap.)
  • Alexease
    Ezeknel a valtoztatasoknal az a gond, hogy igazabol nem tudjuk/tudhatjuk, mikor lett jobb vagy eppen rosszabb, mivel gozunk sincs, milyen az igazi (legalabbis nekem fingomsemsincsen, es valszeg nem is lesz soha:P).

Ket megoldas lenne, az elso hogy kellene egy valodi pilota, aki ilyenekkel megy, a masik az osszehasonlito kor, video alapjan.

Az elso bukta, mert nincs.
    A masodik meg kivitelezheto, bar a teljesen statikus, konstast tapadasu palyan sose adna korrekt eredmenyt. Meg persze, ha en ugyanolyan kort mennek mint az igazi, mondhatnam hogy OK, de igazabol meg sem, mert ha annyira OK lenne, nem tudnek olyat menni vele;)
    De ha meg en OK-t megyek, akkor a tobbiek masodpercekkel jobbat, ami megint nem OK, mert az O szempontjukbol meg tul konnyu;)
  • VO101 tvr
    Az F1600-ba nem tudom mennyire és hogyan nyúlt bele, de nagyon nem találok körbe vele.
  • Alexease
    Mostanaban nagyon belehuzott, es mint ha hallgatna a userekre;)
    Szerver piszkalgatas, aero tunning, loop mode forditott sorrenddel, server log-ok, javitott utkozesmodell stb. Mind hasznos valtoztatas.
  • VO101 tvr
    Megint Update volt:

netKar PRO v1.2 "C"

- Improved server outgoing message flow
    - Redesigned multithread implementation on Online Race Lobby to use less CPU resources
    - Fixed server list ordering by connected users
    - Fixed server list ordering by server name
    - Server list is now ordered by connected users by default
    - Added GUI option to select "loop mode" for hosted races
    - Added "Invert first 6 places" loop mode for hosted races
    - Fixed wrong aero drag calculation for extreme negaive body angle of attack value
    - Improved contact response in car to car collisions
    - Reduced aero draft effect
    - Added "CONTACT" report to server log
    - Added "START" report to server log
    - Cars have more resistence to impacts
    - Local car uses slot number 3 in top leaderboard
    - Fixed server reporting wrong access code resulting in password box not showing up for started races
  • csige791
    Brand Hatch
  • csige791
    Kinect Win7 alatt
    Mennyire komoly lenne megcsinálni nK-hoz vagy iR-hez? nK-ban működhetnének a motor indító gombok, iR-ben Williams kormány kütyüi, meg persze fejkövetés, nézelődés jobbra balra...

Még a végén veszek egyet, ha tényleg müxik.
  • csige791
    Eddig mindössze 3 jelentkező van, ezért esélyes, hogy csak Demó bajnokság lesz, de akkor ott hetente lennének futamok.
  • csige791
    lehet jelentkezni az első magyar bajnokságra. netkar.hu
  • Alexease
    Talan, majd lehet rajta piszklani:)
    Az eredeti gumifust is elegge hitvany, nem is ertem miert?!
    En tettem bele ujat, ez egy fokkal jobb:)))
    http://alexease.uw.hu/files/nkp_smoke01.zip
  • lac coo
    Csak a vízfüggöny..az nagyon randa szegény :)))
  • Alexease
    Valoszinuleg, amit oda fejlesztgetet, azt atpakolgatja ide is, plusz tovabbgondolja a dolgokat;) Most mar Fog allitas is elerheto, nem mintha annyira szamitana, de azert nem art ha van;) Foleg esos idoben;)
  • lac coo
    FVA-ban is szép "foltos" az aszfalt!
    Ideális íven sokkal fényesebb ...
  • Alexease
    Bakker, csinalt ablaktorlot:) Erre nem is szamitottam:)))) Jobb lesz az eso, mint gondoltam (legalabbis kinezetre):)

A foltos, egyelotlen esos aszfalt is meglepetes lenne, de azt mar felfedeztem a mostani upadate-ben is (legalabbis a kezdemenyezeseit, a shadereket, texturakat stb.):)

• Alexease
    Ehhez minek letoltes, amikor automatan update-eli magat a program?!:)
  • csige791
    1.2B

Changelog

- Fixed FormulaKS2 windscreen hiding remote cars
    - Fixed fog not correctly displayed
    - Added “fog.ini” to allow per track fog customization. See “tracks/prato/fog.ini” for a reference.
    - Fixed dds texture failing to load when quality level is not full and the file contains mipmaps.
    - Added loading bar to KTO files
    - Fixed cutoff timing on the KS2
    - Fixed triple screen scenery pop-up
    - Added option to disable gamma ramp correction (DISABLEGAMMA in nk3d.ini)
    - Fixed sliding vector having wrong magnitude in the tyre model

letoltes