netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A repülõrajt úgy néz ki eléri célját és megelõzi az elsõ kanyaros baleseteket, autótöréseket.
A második futamos fordított rajtsorrend is jó lesz szerintem, bár most a hármas baleset miatt nem sikerült több tapasztalatot nyerni.
Prato jó kis pálya, sokféle változatos kanyarból áll és vágni sem lehet rajta (a short-on semmiképp). Sajnos hosszú egyenes nincs benne ami szélárnyékból kibújós elõzést lehetõvé tenne. Ezért itt gyakorlatilag csak megörökölni lehet a pozíciót (kivéve, ha van 1-2 mp tempókülönbség).
El lehetne gondolkozni a sulybunteteseken is, mert azt is be lehet allitani, ettol is lehet izgalmasabb a verseny.
Arra van esély, hogy nem legfrissebb verzióval próbálkoztatok?
Van esetleg valakinek ötlete, hogy lehetne ip alapján csatlakozni, pl beírni valamelyik ini file-ba az ip-t a játék indítása elõtt vagy ilyesmi?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Amúgy a szerver állandó? mert eddig kb 1-szer láttam a listában az elmúlt 1 hónapban
azért jó volt ! THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
www.smart-bus.hu
Most elméletileg ha lemegy ez a 4 futamos demó "bajnokság" addigra minden elkészül és akkor be lesz reklámozva mindenhol plusz lesz licence nyeremény is a demóban, reményeim szerint többen leszünk ezek hatására.
Ez így kicsit nyögvenyelõs.
Vagy az volt a baj, hogy megint Prato volt és 1600?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
itt frankón be kell tudjad kalibrálni...kijelölheted a tengelyeket minimumot-maximumot adhatsz...ilyesmi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
De jó volt..az elsõ verseny is meg a második is, az elsõn kergettem valakit végig, és tök örültem a stabil köreimnek az utcsó kör kivételével mind '26 közepe volt...az utolsó kört túlfeszítettem minden mindegy alapon 😊
qual-n is 12körre tankoltan futottam '25-s idõt szal egész elégedett lettem 😊
a jövõ heti fityó után tényleg jöhetne az F2ezres vagy a target.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
mi lehet a baj?
verzió 1.1.0?
vagy valamit trükközni kell?
Csige, mikor indul a szerver? direktbe lehet csatlakozni vagy az onine részen kellene megjelennie?
JOY=0
AXLE=0
FF=1
SCALE=1
FACTOR=1
LOCK=900
Próbálj meg negatív értéket adni vmelyiknek.
hol tudom beállítani?
Idõpont: 2010.09.26. Vasárnap, 20:00 óra (CEST)
Pálya: Prato - Short Track
Autó: Formula Ford 1600 (F1600)
Kvalifikáció: 2x10 perc. (Mindkét futam elõtt egy-egy)
Versenytáv: 2x12 kör. (+1 felvezetõ kör futamonként)
Rajt: Repülõ Rajt
Szerver: netKar.hu
Pass: szisz
Ugyan bajnokságnak van nevezve a dolog, de tulajdonképpen annyiból áll egyelõre, hogy a fun vagy teszt futamok pontjait összeadjuk. A Bajnokság 4 fordulós lesz. (sajnos lassan tudom szervezni a komolyabb részét a dolgoknak mert idõhiányban szenvedek.)
Még egy ligában sem indultam! 😊 Versenyen is csak iRacingben a pontiacal... pár köröket! 😊)
www.smart-bus.hu
De természetesen, ha ráérzek az ízére, akkor nyilván más a történet, de ehhez az kell, hogy tudjam mi minek a következménye! 😉
www.smart-bus.hu
Arra értettem, hogy pl kipróbálod az Ftargetet Silverstone-on, és ha kezdesz ráérezni, akkor egy kellemes setup már jó alap lehet más pályákra, és nem kell szenvedned egy rosz setuppal.
www.smart-bus.hu
Egy tiltáson pörgõ motor megint más tészta... 😊
www.smart-bus.hu
De akkor fogalmazok máshogy:
A pályát tanulni egy azon a pályán semlegesen viselkedõ setuppal érdemes. Mert ha birkózni kell az autóval, akkor nem tudsz a pályára figyelni. Ráadásul rossz beidegzõdések keletkezhetnek, amik a setup gyengeségeit hivatottak kompenzálni. Ezek után elkezded állítgatni a setupot, mert rossz féktávon, meg csúszkál a kijáraton, és kezdheted elõlröl tanulni a féktávokat, stb...
Ezek nem olyan nagy dolgok hogy tutira összezavarnák, pl. ha a felfüggesztéssel érzem helyrehozhatónak a dolgok akkor tuti hogy a leghangsúlyosabb, de a legkönnyebben helyrehozható dolgon állítok.
...a lényeg hogy 10-20 kört akkor megyek ha az autó általánosságban úgy mozog hogy kedvem van benne.
...van hogy az sem segít 😄 ..pl. amikor Brno-ban egy Ferrari sportkocsi nyolcvannál leesik alulkormányozottság miatt a pályáról, akkor kilépek <#idiota>#idiota>
Sõt valójában ordas nagy különbségek sincsenek egy-egy pályára készült setup között, ha egyszer jó, nem kell a csúszkát totál más irányba vinni még ha teljesen más pálya is .
FVA az más, ott látszik hogy igyekeztek beállítani az autót az adott pályára .