4108
  • csige791
    Én csak azt nem értem, hogy ha a KS2 ennyire brutál módon gyors, akkor mi lesz ha jön az F1-es verda? Ki fogja azt tudni elvezetni ilyen sebesség érzettel?
  • VO101 tvr
    Hát ránézésre eléggé csúnyácska lett a KS2. Sőt. Nagyon csúnya. Kár, hogy nem mertek ismét lemásolni egy valós formulaautót. A Formula Renault 3.5 pont jó lett volna.
  • nono55
    tegnap kicsit én is körözgettem a KS2-vel. alapjában véve semmi bajom vele, fantasztikus vezetni. talán a gumi az ami nekem furi. nem a fizikája, hanem ahogy kinéz. túl fekete, túl nagy, a felni túl kicsi...így összeségében nekem inkább nem tetszik.

még mindig azt mondom, hogy az F2000-es a kedvencem. :)
  • csige791
    új textúra, meg talán shaderek is.
  • lac coo
    Az jó hír, a régebbi ( nem a nagyon orrtúrós hanem az az utáni ..) nekem jobban bejött, Majd meglesem ezt is ...
  • VO101 tvr
    Az update rendezte a gumik viselkedését. Kb olyan mint régebben volt. F1600 esetén.
  • Debilon
    hmm..most W7 alatt próbáltam ki, olyan amilyennek lennie kell...

lineraity 0 vagy 100% a jobb? mert itt 100%on van XP alatt meg 0-n..
  • lac coo
    Nekem is gt-m van és teljesen jó ....
  • csige791
    Nem tudjátok, volt a mai update-ben ks2 frissítés? Mert a tegnapig alig tudtam 1:10 elejét menni, most meg vagy túl sok red bullt ittam vagy nem tudom, de 1 08 982
    Replay
  • Alexease
    A Min/Max is ujrakalibraltad (tudom, hulye kerdes:P)?
  • Debilon
    az auto update lefutott nekemis

Logi DFGT
  • csige791
    ötletem nincs, de ma amikor elindítottam felugrott az autó update ablak és valamit frissített, próbáld ki hátha utána jobb lesz. amúgy milyen kormány?
  • Debilon
    legutolsó update óta eccercsak baromi nagy holtjátéka van a kormányomnak a game-ban... :( más gamekban minden a régi..

próbáltam újrakalibrálni játékban, linearity csúszka 0-n van..de az előzőhöz képest ugyanaz maradt..

van valami tipp?
  • csige791

Részletek

Live Timing (prequal)
  • csige791
    Ma esti futam infók
  • Alexease
    Igen, de az a palya meg a hagyomanyosabb csempezett stilusu mappokkal keszult, igy a texturak meg vannak, elfogadhatoak, ott is csak az osszes shader hianyzik.

De ha SimBin palya (ha az ottani konverteket nezzuk), akkor Ok a GTR2/RACE kozben/utan, mar ataltak az 1 nagy texturara (kornyezet), es arra pakolgattak sok apro, reszletes, shaderezett multitexturat. Azokbol a palyakbol csak az a nagy textura jon at, ami onmagaban (shaderek nelkul) eleg hitvany kinezetet biztosit:)

Technikailag (:P)
    - Csempezett textura: a palya melletti minden ~2x2 vagy ~4x4 meteres negyszogben, egyedi mappok vannak (de hosszutavon ugyanaz), sajat texturaval (kinezet, pl. fu minta), shine mappal (fenyesseg, csillogas szabalyzas), bump mappal (egyertelmu:P) esetleg atlatszosag, tukrozodes stb.
    Ez kis teruleten jo minosegu latvanyt ad, de messzirol nezve nagyon csempes, egyhangu, zavaro.

- "Terulet" texturazas: a palya minden 100x100 - 500x500 meteres teruletere 1 bazinagy texturat hasznalnak hatternek (festett vagy GoogleMap), es arra pakoljak ra a kisebb shaderezett mappokat (1x1 - 5x5 meterig). Igy messzirol nezve abszolut valtozatos, es kozelrol is minden negyzetdecimetere kulonbozo kinezetu lesz. De a shadereknek koszonhetoen, kozelrol is jo, mert azok adjak az igazi reszletreket.

Igy az nKP editorban, ami csak a nyers texturat (mintat) hozza at, az a palyakonvert a nyero, aminel sok kis textura van es azok tartalmazzak a reszleteket is.

Ha normalis editora lenne, akkor meg talan eljatszanek vele, de igy meg bottal sem nyulok hozza:D
  • nono55
    köszi! :)
  • csige791
    már igen
  • nono55
    a server megy? (mert nem látom a listában)
  • csige791
    Nekem azok közül megvan mind, ha addigra nem lesznek publikusak, akkor előbb megpróbálom "kölcsönkérni" őket, ha nem adják akkor meg pálya csere.

Amit lentebb írtál az meg fura, mert pl Oschersleben egész pofás GTL konvert és annak a konvertálása sem volt túl hosszú idő, mert végig konzultáltam a készítőjével.
  • Alexease
    Nekem tetszik;)
    Gondolom, azok a palyak, amelyek egyelore nincsenek meg, nem elerhetoek es/vagy rossz minoseguek, addigra valszeg megjelennek?:)
  • Alexease
    A palyaval (hasonloan a tobbi konverthez) nem lenne gond, jonak tunik, reszletesnek. A fo problema a szokasos: az eredeti palyak shaderesek, multitexturasok, amelyeket nem tudnak megcsinalni (vagy nem csinalnak meg) az NKP-ben MOD-kent, igy sajnos ezek igy neznek ki:/

Lent is latszik, a Silverton-on, hogy az is reszletes, eredetileg szepen van texturazva, de eredetileg nem csempezve vannak a texturak, hanem foltonkent, latvanykent egy-egy nagyobb "minta" textura (csak ezek latszodnak az nKP-ben!), es arra jonnek ra a shine, bump, multiple, jo minosegu, reszletes, effect texturak (ezekbol semmi nem latszik).

Igy az osszes ilyen konvert, sajnos ilyen, kicsit lapos, szines, rajfilmes kinezetu:/

Nezegettem az editort, de sajnos botranyos, hasznalhatatlan es/vagy nem mukodik. Raadasul, csak ablakban fut, amivel tobet nem szorakozom, nincs penzem ujabb videokartyara:D

Lehetne remenykedni, hogy talan az nKP2-ben csinal egy normalis editort, es/vagy jobb esetben egy MAX plugin-t, exportert, de szerintem, remenytelen.

• csige791
    Vélemény?
  • csige791
    Interlagos: (nekem nem jön be, nem tudom, honnan konvertálhatták...)
  • szatocs
    Én TN-ről váltok. De szerintem nem kell neked sem félni, jó lesz.
  • csige791
    Aviano 1:10:084 set a letöltéseknél. (jobb oldalról gyorsan elérhető)
    Fikázni tilos, mert bevallottan kontár vagyok.
  • Alexease
    Ezt is csak ugy;)

• Alexease
    Azt azert nem kellene;))) Teny, hogy az atlag (elerheto aru) TFT kepfeldolgozasra nem az igazi, de minden masra tokeletes.
  • csige791
    mingya visszamondom a rendelést és vesek valami brutal jó crt-t. bár nem rég néztem 3x annyiba kerül mint ez a dell.
  • Alexease
    Monitorokat arulok:DDDDD
    Egy 19"-os, CRT NoteBook-nak, lehet hogy nagyon jo minosegu kepe van (lenne:P), de k*rv* nehez:DDDDDDD

Termeszetesen, csak olyan felhasznalasi teruleteken karpotolja, kompenzalja a kepminoseget az egyeb josag, ahol a kepminoseg a masodlagos:) Nem hinnem, hogy egy atlag otthoni felhasznalasra, foleg jatekra es net-ezesre, ne lenne tokeletes egy TFT:)
    Persze, a cegnel meg CRT-ket hasznalunk 100-120Hz-en, de mindegyik melett ott van egy-egy TFT masodik monitornak (palettakat piszkalni, Commanderezni, net-ezni tokeletes).
  • pointer4
    Már hogy egy monitornál, a képminőség hátrányait kárpótolja más? :D
    Ez nagyon reklámszöveg szagú :D
    Mit is dolgozol te ? :D
  • Alexease
    Ahhh, volt vagy 5 perc, egyszer forditva tettem ra az egyik logot;)

Nem kerestem template-et, nem tudom, van-e hozza, csak megnyitottam az egyik szurke mappot, (Lolka-Bolka) varazspalcaval (:D) korbejeloltem az egyertelmu teruleteket, aztan beszineztem oket:)
  • csige791
    gyertek netkarcentral.com szeróra ks2ozni
  • VO101 tvr
    Dijon Short/Abarth (már bizonyítottan jó versenyt hozott)
    Aviano full/KS2/F2000
    Montreal/KS2
    Zolder/F2000
    Silverstone/KS2/FTarget
    Donington/KS2/F2000
    Adelaide1989/KS2/Target
  • lac coo
    Ez hány perces melód volt? 2 ? :)
    Van hozzá template vagy te bogarásztad ki ?
  • lac coo
    Nem rossz persze, de egy jó nagy 100 herces képcsöves még mindig a csúcs ! Ha még létezne ... :)))
  • csige791
    Segítsetek plz feltölteni a versenynaptárt (lehet csak bejelentkezéskor látszik)

addon pályák
  • Alexease
    Nem szoktam, de kepek:D

• Alexease
    Azert ma mai TFT-k mar nem olyan rosszak;) A meret, a teljesen sik kepernyo, az "allo kep", a suly, fogyasztas (?!) kompenzaljak az esetleges hatranyokat;)
  • lac coo
    Rosszabb kontraszt, gyors autónál szellemképeket húz maga után :)))))