netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Gipsz Jakab
Jakab Gipsz
Jakabkácska (nick név)
#99 Gipsz Jakab
#99 Jakab Gipsz
#99 Jakabkácska
A játékos dönti el, tehát vegyes.
Mondjuk a játék az elsõ nevet csak kezdõbetûvel jelöli, tehát akkor érdemes volna úgy csinálni, hogy (amennyiben nem a nick nevet akarjuk használni)a vezetéknév legyen kiírva.
Szerintem talán az lenne a jó ha az elsõ nevet üresen hagynánk és a második helyére írnánk be a rajtszámot és a vezetéknevet:
#99 Gipsz
vagy
#99 J. Gipsz
A rajtszám osztást úgy tervezem, hogy mindig az elõzõ bajnokság eredménye alapján, az újak meg az utánuk következõ számokat kapnánk.
Mivel tervben van csapat bajnokság is esetleg csapatonként egymást követõ számok kiosztása.
(eze még kidolgozás allatt vannak.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Soszor a gond ott kezdodik, hogy sokan akkor akarnak versenyezni, amikor nekik semmi mas dolguk nincs😉 Vagyis nem idot akarnak raaldozni, hanem kitolteni a felesleges szabadidejuket;D Ritka, ha 2-3 embernel tobb olyan osszejon, akinek ezek az idopontok atfedesben vannak;P
A legjobb megoldas a szokasos: statisztika keszites, ki, milyen napo(ko)n, hany oratol er ra😊 Lehet atlagolni, sulyozni, akinek jo annak szerencseje van, akinek nem, ha tudja, megoldja (termeszetesen iskolabol, munkahelyrol emiatt nem lepunk ki, es a felesegunktol sem valunk el😄DDDD).
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Flagekkel az a baj, h ahogy neztem a logot, leginkabb kicsuszast, utkozest szamol, tehat azt jelzi, amikor sarga zaszloznak miatta. A levagast szerintem nem, mivel amugy se erzekeli. Persze a nagyobb levagast igen, amikor a fel palyat atvagod. De ezert mondtam, h kene tesztelni, mert sajnos a FLAG utani paramterekre nem jottem meg ra mit jelentenek. Ha esetleg a levagast rendesen jelezne FLAG-el, akkor a progiban atirnam ugy, hogy azt is rendesen jelezze, es automatikus rajthelybuntetest is kioszthatnek vele 😊
Megprobalom vasarnapra az automatikus rajtsorrend valtoztatast is megirni, de 2mp jovairast kernek az idomerore, mert akkor nem lesz idom gyakorolni (ha mast nem becsempeszem a progiba) 😊
De a szerve log is segíthet, mert jelzi, hogy mennyi "flag-et" idézettelõ egy-egy versenyzõ.
A napok közül talán a szerda lenne a legjobb, a vasárnapon kívül.
Lesco ötlete nem tûnhet rossznak, de sztem jobb lenne, ha 1-2-3 erre "szakosodott" ember kezelné ezt az ügyet. gondolok itt az óvások körüli balhékra. (majdnem minden ligában tapasztalható) a server log pedig leszûkíti a kört, így csak azt kellene ellenõrizni, aki feltûnõen sokat autózik a füvön. 😊
A részletek lassan de biztosan kidolgozás alatt vannak.
Közben nézegettük a szerver log-ot amibõl elég érdekes infók szûrhetõk le, ha minden igaz azt is meglehet tudni, ki hányszor hagyta el a pályát illetve ütközött-e másik autóval (ezt a következõ hetekben fogjuk letesztelni), ha így van akkor akár egy automatikus SR rendszert is megtudunk oldani....elvileg. Persze ha valakinek rosszul számolt valamit akkor azt az iRacingel ellentétben nálunk meglehet majd óvni.
Versenynapok:
Beszélgettem valakivel a GTR Mastersból, és õszerinte ha nem ütköznének a versenynapok az övükével akkor akár 5-6 ember is jönne ide versenyezni tõlük. (akivel beszéltem õ biztos, hogy jönne).
Szerintetek érdemes lenne átrakni a futamokat mondjuk szerdára, vagy péntekre, vagy valamelyik másik napra?
Pályalevágás:
Aosta több kanyarjának belsõ oldalán találhatunk kihelyezett bójákat, ezekben a kanyarokban a bóják érintése nélkül engedélyezett a pálya levágása. Ez az utolsó sikánban jelenti a legnagyobb változást.
Kipróbáltam, jó anyag.
A futamokra az infót a netkar.hu weboldal jobb oldalán található eseményeknél az adott versenyre kattintva érheted, el, de általában ide is beszoktam másolni, kivéve ha elfelejtem.
A hiba amit irsz az az Abarthos telemetrianal jott elo nekem is asszem, valoszinuleg azert mert Abarthban nincs AIM (ha megnezted az nkt file meretet, vagy belenezel latod is, h nem mentett semmit). Szoval azzal az egy autoval nem mukodik, a tobbivel igen.
elindítom az analizálót, majd fájl>import, itt meg kell nyitni telemetry_dump.nkt fájlt, majd ezután menteni????? mit????? ha ráklikkelek a mentésre "OUT OF ERROR" hibaüzit kapok.
van itt esetleg valaki, aki használni tudja a progit? segíthetne nekem, lépésrõl-lépésre leírni, mert vagy balf@sz vagyok vagy valami gubanc van nálam. (vistát használok) elõre is köszönöm!
Demo-ba be lehet rakni pályákat?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu

kíváncsi vagyok😄D biztos lesz majd sok hülye kérdésem is😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Egyértelmûen magyaráz, és minden benne van, ami a netkarban állítható/változtatható...
1. En nem tudok netkarhoz setupolasi leirast, csak a jatek manualjaban van egy par oldalas, de sokat nem segit ("manual\netKar PRO Manual.pdf" ). Alexease 2567-es hozzaszolasaban van 2 link, ami segithet, bar nem ehhez a jatekhoz keszultek, de azert a lenyeg az ugyanaz.
2. Csige irt rola par szot a honlapon: http://netkar.precise-division.net/faq.php?cat_id=2
Nem Moteces, hanem AIM, de vegulis a lenyeg ugyanaz.
tegnap volt szerencsém megvenni a netKar-t és ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
1. hol találok leírást a setupoláshoz? valami segítség jól jönne...(rFactor, WTCC naponta fut a gépemen, de ez merõben más...igazi HC sim 😊)
2. a telemetria analizálóról valaki világosítson fel pls. hogyan kell mûködésre bírni, milyen -esetleg- software kell, ésatöbbi. egyelõre mûködésre szeretném bírni, utána megérteni. (WTCC miatt használtam MoTeC-et, talán eligazodok rajta nagyvonalakban 😊)
ezen kívül mindenféle online partyban benne vagyok! 😊
Annyit tudok vállalni, hogy szépen lassan összeállítok egy szabályzatot meg ami kell, és utána ami eddig ment csak hosszabb bajnokságok stb...
A végén minden mindegy alapon gondoltam megadom a gumiknak és a fékeknek ami jár, belehúzok...persze belül tudtam hogy már a féktávok sem a legjobbak, és már az orra sem tapad be eléggé (amúgy sem 😄 ).
Szal be is sikerült egy '29-s kör, és még örültem hogy nem forogtam meg <#idiota>#idiota>
De mögöttem sokkal voltak, szal belefért. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type