4108

| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Szarabb fekete, kemény színek.
Bár egy öreg CRT-n, valszeg már nem csodálatosak a színek. -
na itt álljunk meg, mit jelent hogy rosszabb lesz? -
szatocs #3224 CRT-hez képest pont hogy rosszabb lesz valószínűleg. Vagy pariban vele. Az IPS panel viszont sokkal jobb lesz, mint egy TN+film. -
Új autóval vagy pályával mindig pörgés van...két hétig ! :))) -
VO101 tvr #3222 Régen láttam ilyet, hogy Aviano és Prato szerveren folyamatosan mennek a versenyek az új autóval. -
Nem rossz ez az új autó .... Nekem semmi bajom vele, skinek lehetnének fantáziadúsabbak is :)
Ha valaki összedob egy használható setupot majd dobja fel valahová, alap tényleg elég rossz . -
Precise Division Abarth Skin -
Esküszöm megőrülök. Nem találom a skin temmplaten, hogy hol lehet átszínezni az abarth bukócsövezését. Már megtaláltam mindent, a sárvédő belső oldalát is, de ezt nem találom... 
szatocs: Igen majd írok a monitorról ha megjön, de sajnos nem elág, hogy szakértő nem vagyok, ráadásul CRT-ről váltok szóval valószínűleg azt fogom írni, hogy kuvajó, még akkor is ha TFT-khez képest esetleg szar lenne. -
Akkor karácsonyi FUN Racre-e beírok egy KS2/Spa-t ha mindenkinek jó. -
Semmit nem szandekoztam allitani rajta, kivancsi voltam, milyen vezetni elsore, nyers beallitasokkal:)
Aki nagyonn benne van a gumierzesekben, az tesztelhetne ezt a "szemcsesedest", hogy ez csak grafikai vagy szamolja is valamilyen szinten.
Ket tesztet mentem, es mintha ha jobban csuszkalt volna, amikor durvabban megnyomtam a kor elejet?! -
VO101 tvr #3216 Prato-n alapvetően keményebb rugókat érdemes használni, a többi pályához képest. Sík és sima a pálya. -
Mentem en is gyorsban 1-2 kort, es teljesen jo ez a KS2 - akarmi is legyen ez;D
Az alap setup valoban nem az igazi, valszeg palya es stilus foggo lehet, de nekem Praton folyamatosan odaveri az aljat;))
Igy hogy mentem vele, a gumi garfika sem olyan rossz:) Nem mintha az lenne a lenyeg:) De mivel eloszor csak a garazsban lattam, allohelyzetben, azert irtam, hogy ronda, lapos, tukor:)
De igy, hogy menetkozben, folyamatosan szemcsesedik a gumi, igy mar eleg jo:D -
VO101 tvr #3214 Az F1600 teljesen más lett. A gumi másként működik, most jobban tolja az elejét és egészében alacsonyabb a tapadása. Mintha oldalirányban nem fogná úgy az autót mint korábban.
Az új autó viszont nagyon király! Valamit nagyon tud ez a csávó, mert iszonyat élvezetesre tudja összerakni a szimulációt. A default setup-ot ki sem próbáltam, már szemre is látszik rajta, hogy nem jó. Prato-n 1:12-es időt menni kimondottan élmény a korábbi lassabb tempók után. -
szatocs #3213 Off: Csige, ha a monitorod megjön, majd szólhatnál róla 2 szót.
-
Én még nem tudtam kipróbálni, majd ma este, de megint átírt minden gumit az ember,
Ennek ez a mániája, állandóan piszkálgatja!:)))
FVA-ban is három verzió volt eddig, mindháromban kicsit más a gumi :)))) -
na ok nincs ezzel semmi gond azon kivul, hogy az alap set a szokásos trágya. Na meg online versenyzésre csak profiknak ajánlott mert nagyon brutál a cucc. 3 rajtból 3 tömegkarambol, pedig az elejéből indultam (4.) és általam ismert profikkal voltam körülvéve.
Igaz ,hogy az áldás általában hátulról érkezett, mi próbáltunk elfordulni, de úgy látszik túl lassúak voltunk.
-
Mármint a reklám jó neki ...? :) -
Ha az Arden motorsportnak jó, akkor én elhiszem:)
És azért írtam, hogy hasonlítsa össze, mert tényleg lehet, hogy nem is GP2, hanem valami más:D -
Azert nem tulozzunk:)
Raadasul, ez az nKP cucc, nem is biztos, hogy GP2 :) -
Ez nem GP2 ! :D -
Próbáld ki rF-ben a GP2 2.0 modot, az reális. -
elsolatasra nekem nem jon be. A sebbeség érzet mondjuk brutalis, de nem hinném, hogy ilyen igazibba egy gp2 verda. turja az orrát mint a szar, kb olyan mint az 1.1 előtti verzióban az autók. most meg progalgatom setelni, de ha nem lesz jobb akkor hanyagolom ezt a verdat. -
Nahh, ilyet se olvastam még itt az NKP topicban :D LFS-ben se nagyon :D
..kapkodás... :D gihi :D -
Ezt gyorsan kiadta;) Hova ez a kapkodas;) -
Nem neztem utana, csak tippeltem, azt hittem boven 100 felett van, mert ujdonsag, extra meg Dell;) De ha valoban annyi, akkor tenyleg megeri.
-
most rakom fel szerora 1.2-ot, utanna gyertek tesztelni !
-
ng77 #3200 es tenyleg :)
Ez a KS2 szerintem GP2, nagyon tetszik. Vannak egesz jol hangzo uj feature-ok is, foleg a sokat kritizalt utkozes model javitas hangzik jol, kene egyet tesztelni majd :)
> Added the new FormulaKS2 car
> Improved tyre model
> Improved differential model
> Improved multiplayer contact response
> Improved loading times
> Added a live laptime report for multiplayer races
> Added realtime performance meter
> "Controls" overlay is now on by default
> Controls overlay now show brake and throttle activity during replay
> Fixed wrong steer ration showing during replays recorded with different steer lock
> Smoother steering wheel movements during replay
> Only PAYCODE is now NEEDED to unlock the lincense -
Debilon #3199 elvileg: NKPro v1.2 out -
A kompenzációra gondoltam, csak azt veszted. Természetesen a három monitoron fogsz képet látni, de ugyan olyan felbontáson kell majd őket hajtani.
Igazából a mérete mindegy, bár elég gagyin festhet élőben két kisebb oldalsó. -
szatocs #3197 A panel az LG-é, de az elektronika full Dell. És ez itt a lényeg. -
Tehát veszek még két olcsó fajta tn-es moncsit akkor is tudom látni előzésnél, hogy vannak e mellettem, csak nem lesz ilyen kompenzációs okosság? Ugyanakkorának kell lenniük mint a középső vagy lehet kisebb is?
Eyefinitis témáról beszélek mert ati-m van.
-
Csak akkor kell három egyforma (FULL egyforma) ha ezt a funkciót életre akarod kelteni. (bezel compensation) Legalább is Ati kártyával, eyefinity módban.
Bár, még a különböző moncsikkal is van lehetőség, monitor EDID firmware házi átírása mellett életre kelteni, ha szerencséd van, és engedi a monitor átírni, vagy a szervízmenüben lehet engedélyezni az átírást.
Ha matroxos, vagy SoftTH-s a dolog, akkor fog menni.
Nvidiásról, még keveset tudok részleteket. -
elolvastam.
Nekem ezzel a monitorral eddig az volt a gondom, hogy úgy tudom az LG gyártja a panelt. LG-t én meg megfogadtam ,hogy sosem veszek mert minőségtelen szarnak tartom, ez még a DVD íróik alapján alakult ki bennem réges-régen.
Most teszek egy próbát ha már mindenki erre a monitorra van rácuppanva, de ha szarakodni fog akkor csak erősödik bennem az Boycott LG érzés.
(persze csak ha tényleg az lg gyártja a panelt.)
A garancia terén elég nagy különbségek vannak országonként, legalábbis ezt tapasztaltam. Vettem itt egy alaplap+proci csomagot régebben (amd cucc volt) aztán terhelésnél túlmelegedett vagy nem tudom, félév után visszavittem, úgy hogy már a számla sem volt meg. Megmondtam kb mikor vettem, meg hogy melyik bankkártyát használtam, megnézték a gépben, hogy volt-e ilyen vásárlás, majd vissza adták a pénzem, úgy hogy meg sem nézték tényleg szar e a cucc amit visszavittem.
Csodálkoztam is erősen. -
szatocs #3193 Láttam videót youtube-on, ahol úgy használta a srác, hogy középen IPS, többi meg TN. De én ha már úgy használnám, IPS lenne mindenhol, illetve ha lenne 240k-m monitorokra, akkor már valami 32" vagy nagyobb tv-t vennék.
(Küldtem egy privátot, de amint látom, lehet, hogy nem érint a probléma. Azért csak lehet, mert a Dell pixel policy szerintem ugyanúgy él mindenhol.)
Itt a srác úgy használja, hogy TN - IPS - TN. -
de akkor most egyforma kell a 3-hoz vagy nem, ha igen akkor ki találta ki ezt a baromságot?
-
Itt vettem.
-Warranty: 3 Years Next Day Swap Out Warranty Direct from Dell. -
szatocs #3190 Na várjál akkor. Nem tudom, hogy mennyire olvastad a PH!-t, de ajánlatos a monitort pixlgarival rendelni. Honnan rendelted? Vettél hozzá pixelgarit? Mert ha nem, akkor Dell-ékkel érhet meglepetés. Igaz mivel rendelésről van szó, asszem 8 napon belül akármi kínod van, vagy nincs, akkor is vissza lehet küldeni, a saját költségeden. (szállítás) Ha Ipon, akkor vagy bevállalod, hogy lesz, amilyen (subpixel garija érdekes a Dell-nek, utána kéne kicsit nézni, de most nem fogok), vagy sztornózod a rendelést, és olyan helyről veszed, ahol lehet hozzá venni pixelgarit, ami annyit takar, hogy 3ezer forintért neked előre kibontják, fél óráig tesztelgetik, hogy minden a helyén van-e, majd kiszállítják hozzád. És ha tudsz kicsit várni, akkor 2-3 héten belül karácsonyi akciók is lesznek.
Alexease - 73k ez a monitor, "jobbfajta" TN-eseket 65-ért vesztegetnek. Pont hogy azokat nem értem, akik nem ilyet vesznek a drágább TN-ek helyett. Mégiscsak a monitor az, amit folyamatosan bámul az ember, és szerintem ez a legmaradandóbb az egész hardverparkban. Én legalábbis min 5 évre tervezek egy monitort. -
Ennek a Dell-nek az arabol, tudnal venni 3 ugyanekkora, ugyan ilyen felbontasu egyforma monitort;) Monjuk, az nem IPS-es, meg csak Samsung, LG stb.;) -
köszi a helpet, akkor megrendeltem a kicsikét.
Azt halottam, hogy 3 monitorhoz mindenképpen egyforma monitorokra van szükség, remélem ez hülyeség mert nem szeretnék venni 3 ilyen moncsit, a szélére elég valami gagyibb is, az úgyis csak arra kell ,hogy lássam előzésnél, hogy mi a helyzet oldalt. -
szatocs #3187 72-n a filmek 24 fps-e miatt nem lesz a gyorsabb mozgásoknál az a darabos utánhúzás. Nem biztos, hogy tudod miről beszélek, de 60-nál meg 75-nél is észrevenni, mivel azok nem 24 többszörösei. A 75 Hz meg folyamatosabb játékélmény, én mindig szinkronizálom a monitor Hz-eihez a játék fps-t, már 60-nál sem kellene, hogy gond legyen a folytonossággal, 75-nél meg tutira nincs. (Szinte az összes TN-es 60Hz-es, szóval semmi különös nincs akkor sem, ha 60-al megy majd.)
Poi: Köszi!