4108

| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Ha tenyleg jon az idojaras azt megvarom:) es ha jol oldjak meg talan megveszem :) -
Ha jol latom, most ~5500 Ft (Eurotol fuggoen), ennel mit akarsz olcsobban?!:) -
Bizonyos szempontbol, olcsobb lesz mint most, mivel Karacsonyra jon hozza 2 uj, hivatalos auto (Osella, Shelby Daytona), 1 palya (Trento-Bondone, jo hosszu, van vagy 25km, 11-12 perc az autoval:P), es persze idojaras (esovel, ablaktorlovel, villamokkal stb.:P). ;)))) -
Karacsonyra nem lessz valami árleszállitás? Ha olcsóbb lenne lehet megvenném. -
I. Demó Bajnokság 2. Forduló
Időpontok:
Dátum: 2010.12.12
Prequal: 2010.12.05.-2010.12.12.
Versenyzői eligazítás: 19:50 TeamSpeak-en. (Elérhetőséget a nevezés után emailben kapja meg mindenki)
Kvalifikáció: 20:00
Futam 1: 20:20
Futam 2: 20:50
Az időpontok csak tájékoztató jellegűek, a versenyzői eligazítástól kezdve folyamatosan haladunk előre.
Versenytáv:
Prequal: Az időkeretben bármennyi kör futható.
Kvalifikáció: 10 perc
Futam 1: 17+1 kör
Első 6 helyezett fordított sorrendben indul a 2. futamon.
Futam 2: 17+1 kör
Autó: Formula Ford 1600 (F1600)
Pálya: Prato - Short Track
Az általános pályaszabályok vannak érvényben. -
kicsit off:
Fiat 695 Tributo Ferrari
1.4l Turbo, 180 paci, 6 sebességes kormányról is kapcsolható váltó.
-
De a vegsebesseg es a nulla aero is problemat jelent;) Ezt a tipust hosszutavu, izom versenyekre terveztek, ugy is viselkedik;) -
Inkább a LE/fék, és LE/ felfüggesztés lesz a brutális benne:D -
Az is! :) Brutalis LE/kg arany, es ehhez parosul az akkori "tekeredos" felfuggesztes tipus;) Vagyis minden kanyarban bicska van:) -
Elég "szemétládának " tűnik ez az autó ! :DDD -
Igen, most mar biztosnak tunik a tipus, bar valszeg fanzazia nevvel lesz:0 Ami teljesen mindegy;)
Bar az "Ajandek lonak..." kezdetut figyelembeveve, ez is jobb mint a semmi, de talan jobb lett volna valami hasonlo korabeli, e valamivel gyengebb, kezelheto cucc;P Pl. Ferrari GTB vagy Jaguar E-Type. -
Shelby Dytona, ilyen van a GTL-ben is. Jó kis autó. -
-
Raceking Suzuka Convert.
-
Megjelent Brno 1.0-is. GTR2 konvert, kéri a cd-t. -
A1-Ring is megjelent. Ez a regi GP4-es konvert, meg az eredeti nK-hoz (amirol en is csinaltam videot), de ujratexturaztak es kapott nahny uj 3D-s cuccot is. -
Maniax féle jó lenne F1 pályákhoz! :DDDD -
LOOP=6 -
de nekem cfg-kell nem a menüben. a szerveren csak a cfg-t tudom piszkálni...
-
A szerver inditas beallitasainal, ott van alul 6 fele lehetoseg, LOOP Mode: semmi, ujrainditja, ujrainditja forditva, ujrainditja sulyozva, ujrainditja forditva sulyozva, ujrainditja az elso 6 helyezettet forditva. -
Basszus, muszáj segítenem itthon, és így nem tudok indulni:\ Pont fél9re kell kimennem állomásra, így egyik futamon sem tudok indulni:( -
Azt írta kunos, hogy 1.2c-től vagy b-től már belehet lúni, hogy a 2. futamon az első 6 fordítva rajtolhon, hát nem találom sehol ezt a lehetőséget. -
I. Demó Bajnokság 1. Forduló
Időpontok:
Dátum: 2010.12.05
Prequal: 2010.11.28.-2010.12.05. 18:00óra
Versenyzői eligazítás: 19:50 TeamSpeak-en. (Elérhetőséget a nevezés után emailben kapja meg mindenki)
Kvalifikáció: 20:00
Futam 1: 20:20
Futam 2: 20:50
Kisebb késések előfordulhatnak.
Versenytáv:
Prequal: Az időkeretben bármennyi kör futható.
Kvalifikáció: 10 perc
Futam 1: 15 kör
Első 6 helyezett fordított sorrendben indul a 2. futamon.
Futam 2: 15 kör
Autó: Formula Ford 1600 (F1600)
Pálya: Crema - Sector 1 (Crema Online MOD a letöltések/pályáknál)
Az általános pályaszabályok vannak érvényben. -
Az uj F1-es palyakon meg mukodne is a dolog, mert mind teljesen lapos, es a kanyarivek egy 10-12 darabos sablonbol vannak rarajzolva;) -
Kell csinálni egy nagy placcot, egy jó nagy texturával, aztán fotóboltban mindenki rárajzolja a kedvenc pályáját zsírkrétával ! :D -
Az forumos Addon Tracker lista mellett, itt egy masik hasonlo, talan ezt jobban frissitik: http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=49407&st=0
Igazabol, kezd kicsit kaosz lenni az addon palyak korul, mert ossze-vissza jelennek meg, de foleg az utolag kiadott fix, patch, texture, map update cuccok van zavar;)
Bar ez varhato volt, ha lehet majd modolgatni, akkor a minoseg sem lesz olyan amilyen kellene, es lesz egy kis ossze-visszasag;) De sajnos, mivel onerobol, hivatalosan sosem lenne ennyi palya hozza, igy valamit valamiert, ez is boven jobb, mint a semmi:) -
Le Mans - Day&Night :) -
Ugy nez ki, vagy csak ugy felejtette es/vagy csak replay;)
Igazabol nem ertem, miert kellett kivenni es csak a replay-ben engedni, nem hinnem, hogy olyan sokat lasitott.
Mondjuk az egesz menu-, keretrendszernek, ez a legnagyobb baja, hogy verziorol verziora a funkciok ki-be kerulnek, valtoznak, megjelennek, eltunnek, es nem ugy van, mint az LFS-ben, hogy fokozatosan minden bekerult, bentmaradt, azt allithatsz amit csak akarsz. -
Újból engedélyezve lesz a realtime tükröződés ? -
Ez kutya jól néz ki! 
..és elég bátor gázkezelést enged meg annak ellenére hogy vizes az aszfalt.
tetszik! -
Igen, az ejszaka az "egyszeru", uj eg es vilagitas;) Bar van egy-ket "vilagito" plusz object is;) Shadert nem kell/lehet piszkalni.
Sajnos a vilagitassal vannak gondok, mert eleve a altalanos, napfeny is csak feulrol jon (fuggolegesen), az autok alatt van az arnyek, ez "ejszaka" is ervenyes, es persze nincsenek valodi vilagito objectek (lampak).
En probaltam sajat palyan eltolni a Napot, mukodik is, de shader gondok voltak, ha nem fuggolegesen jott a feny, akkor bazinagy fenykor csillogott az aszfalton:) Bar az editor szar es hianyos, legalabbis szamomra hasznalhatatlan...
De ha mar igy megoldotta az esot (fenyek, shaderek stb.), talan ezzel is tud majd valamit kezdeni. -
Itt pedig éjszakai LeMans képeket találtok. Bár gondolom ez csak az ég lecserélése illetve shader módosítás eredménye lehet. -
Itt az uj video, a varhato tartalmakrol!!:)
A multkori "Cobra" mellett, bar nem volt 100%-ban biztos, de varhato es logikus volt, ha mar kesz van, egyszer megjelent, hogy harmadikkent az Ossela/Trento paros fog megjelenni!
Igy harmadikkent, nem csak ismet egy uj autokategoriat kapunk, hanem palyaban es versenymodban is egyedulallot (leghosszabb palya, felfutas).
Raadasul, Kunos nagyon belehuzott, mert az eso mar magasan felulmulja azt, ami elvarhato lett volna (sajat bevallasa szerint is, mar eleg regi az alap engine, igy nem egyszeru ilyen dolgokat beleepiteni). Nem beszelve arrol, hogy nem az eladasi peldanyszamairol hiresult el az nKP (bevetel). Talan a Ferrari-s cucc jott be ennyire, hogy tud erre is aldozni?! Vagy mar az nKP2-ot kesziti elo?!:)
-
ez van amikor nagy a várakozás :) -
En sem vagyok toppon, multkor az FVA-hoz a Maranello-i palya megjelenesenek orultem (fooldalukon, banner):)))) -
Akkor fejlesztenem kell még az angolomat.
Mondjuk csak addig olvastam, hogy "FVA" "Content" nk", ráadásul így szelektíven. Majd azonnal másoltam.
-

-
Nem, ez azt jelenti, hogy egy user almodozik es otleteket gyart:) -
Ez azt jelenti, hogy plusz zsetonért megvehetem az FVA cuccost nk-hoz? Mert akkor alap hogy megveszem.
Szegény radiátorosok, 1 évet szenvedtek mugellóval, aztán most itt lesz jobb minőségben... -
Ferrari are emailing people asking why they havent bought the two extra tracks, obversely FVA isnt selling as well as Ferrari expected. On the world ranking only 155 people have ranked showing a distinct lack of interest.
If I was a betting man I would say the lack of ability to race is a major factor.
So maybe this is for netkar pro 2, but what if, fva content was available to NKP2 or even NKP1 as premium content.
At the moment the complete FVA package costs 24 Euros, Iracing sells 3 tracks and one car for 38 Euros. So Ferrari could charge 38 Euro to sell FVA content as premium content for NKP.
In the case of people who already have full FVA content, to go premium would pay the difference in the example of full content of 13 Euros.
I feel this could be good for both Ferrari and Kunos. It would be a good business model for NKP2 Kunos providing the standard content and Ferrari the premium content.
Imaging an official Ferrari/Kunos Ferrari World championship instead of this years Hotlapping championship.
But at the end of the day I can't see this happening but hopefully Ferrari can bring multiplayer
to FVA next year.