netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
full sim opcióval én nem találkoztam az 1.1-ben, régebbivel meg nem is mentem...😄
ha publikus😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Régen néztem már, lehet kivették belõle ezt a lehetõséget ???
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://www.netkar-pro.com/shop.htm
aztán kapsz egy aktiválási kódot mailben, amit a profil beállítás alatt aktiválhatsz.
a legtutibb az lenne, ha mondjuk F szériás autóval hosszabbak lennének a versenyek. a versenyre megtankolt állapotban kellene rajtolni és valószínû, hogy egyszer gumit is kell cserélni, mert hosszabb távon, nehezebb autóval, jobban kopnak. mivel a verseny idõtartama ezzel megnõne, és sokan biztos nem is érnének rá 2×30 kört tekerni egy este, lehetnének 1 versenyes futamok is, mondjuk 40 körrel. 😊 itt már lehetne taktikázni és kivárásra játszani.
Ez az idõhöz kötött futam jó ötlet, úgyis újra kell indítani a szervert, mert be kell állítani a rajtsorrendet.
Kellene viszont találnunk, valami ingyenes chat-et amit egyszerû használni, mert a netkar beépített chat néha foglalt lehet. (A fõmenüben találhatóról beszélek).
A full mód mindenképpen szükséges, viszont van benne egy bug, amit majd leírok, de nem most mert nincs rá idõm.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A pályára visszahajtás nem feltétlenül emberi hiba miatt kockázatos, különösen nem Prato-n. Ha a boxkijárat a versenyvonalra vezet, pláne ha kanyarbejárat, T1 elõtti ideális ívre és a boxutca fala a hátrafelé kilátást is akadályozza, mint Prato-n, akkor a jószerencsén múlik, hogyan sikerül visszajönni. A megállás talán éppen még ront is a helyzeten. Hangsúlyozom, hogy rövid távú versenyekrõl beszélek, ahol a valós mezõny aránylag nem szakad szét nagyon.
Leírtam, hogy szerintem miért felesleges ESC után visszaállni a versenybe. Leírom hát, hogy miért kockázatos mások számára. Ha relatív gyorsabb versenyzõ áll vissza körhátrányban egy gyorsabb boly mögé, nyilván vissza fogja venni a körét, jól bezavar a rendesen versenyzõknek, majd kék zászlót kap... Ha visszaállt versenyzõ ütközik bárkivel... Vagy csak simán visszajön az élboly elé (lásd Szingapúr: Webber-Hamilton)...
Az meg, hogy az elsõ futamban gyakoroljanak a másodikra... Ugye csak elírás volt, te sem gondoltad komolyan?
sikerült 1:03:8-at mennem, igaz kínlódtam rendesen, mire rájöttem a felfüggesztés analizálására, a telemetria progiban. (és még csak kapisgálom...) adhatnának egy mérnököt is. 😊
(Nem tudom, hogy ki csinálta, csak azért neveztem a saját nevemre, hogy megtudjam különböztetni a többitõl.)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
úgy is jó, ha a nkst file tartalmát ide beszúrod, mi meg bemásoljuk. 😊
Ne feledd, hogy a 2. kanyar kijáratát lehet használni, mármint az aszfaltozott bukóteret. A másik fontos dolog, hogy F2000-nél rosszul van beállítva az AIM kijelzõ, túl korán jelzi a váltást a led sor. 6800 körül kell elváltani, mert ez a motor szereti ha forgatják, szemben az FTargetével ami meg inkább nyomatékos.
Elvileg tervben van egy live timing szerûség leprogramozása (nem én csinálom) ezzel remélhetõleg már hét közben látni fogjuk ki hol áll idõtekintetben.
láttam jútyúbon egy srácot 1:01-et ment, én meg 1:05 körül.
még van mit tanulni...😄
A köv bajokságban egyébként az a terv, hogy az elsõ 1-2 kört mindenképpen végig nézi a BT, és az ezekben okozott baleset súlyosabb büntivel fog járni, mert sokan próbálnak az elsõ kanyarban futamot nyerni aminek tudjuk mi szokott lenni a következménye.
Az úgy jó, hogy vissza állhasson a futamba bárki, de csak úgy, hogy a pályára hajtás elõtt megáll, és csak akkor hajt ki a pályára, ha az teljesen üres? Ja, és csak az elsõ futamon. (tud gyakorolni a következõre és addig sem unatkozik.)
Az utolsó futamokat, rendezzük Full mode-ban, mert szeretném ha a köv. bajnokság már végig abban menne, kötelezõ boxkiállásal. Mit szóltok?
Ha vkit kicsapnak az elején, az érdemi versenyzésre úgysem lesz esélye, mivel legalább 20-30 mp-es lemaradása lesz, ha a pálya elejérõl ESC-el, ha a pálya végérõl akkor körhátránya. Kivel tud a továbbiakban versenyezni?
Komolyan kell venni az elsõ 2-3 kört és senkinek nem akkor izomból feszengeni. Nem kell megpróbálni az elsõ kanyarban 3 embert megelõzni <#nevetes1>#nevetes1>
Az esély a pontszerzésre akkor is lenne, ha megkapná mindenki a neki járó helyezés alapján a pontokat, még ha a teljes futamot nem is teljesítette.
A kanyar íve ugyanaz marad 100-nál is mint 250-nél, ugyanaz a kerékelfordulás kell hozzá , tehát ugyanakkora kormánymozdulat!
Hozzászoktál valahol az ilyesmi segítséghez, az lehet a baj, arról valóban nehéz utána leszokni, régen én is használtam és nagyon nehéz volt nélküle 😄
1. A futamok hosszát érdemes lenne növelni. 12 annyira rövid táv, hogy minimális lemaradás is már nehezen ledolgozható (pl 10-15 mp-es hátrány már nem behozható). Ugyanakkor az elõzéseket sem lehet "kidolgozni", nincs idõ 3-4 kört utazni és kifigyelni a lehetõségeket, hanem gyakorlatilag menetbõl, az elsõ vélt/valós lehetõségnél el kell vállalni, mert vége a futamnak. Szerintem 25-30 körös versenyek ideálisabbak lennének.
Az idõmérésre 10 perc elegendõ.
2. Az autótörés utáni újra versenybe visszaállás. Szükség van-e rá? Lekörözöttként a boxból kihajtva és az egymással versenyzõ autók közé visszaállva erõsen lehet befolyásolni a még versenyben lévõk eredményét. Igazából eredményt már ilyenkor úgysem lehet elérni, csak másoknak borsot törni az orra alá. A második futamban egy biztos gyõzelmem ment el ezen.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
felváltva jó...én szívese 'demózom' is..vagy Abarth, de egy idõ után tényleg jó leszorított autóval is menni,...hogy ha már sportkocsi nincs is. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
No para.
Van egyébként valós igény a demo-ra? Fog indulni olyan ember aki nem vette meg a full verziót?
Valamiért én is azt hittem, hogy Snetterton lesz. 😞
Pálya: Prato - Full GP
Autó: Formula Ford 1600 (F1600)
Kvalifikáció: 10 perc.
Versenytáv: 2x12 kör. (+1 felvezetõ kör futamonként)
Rajt: Repülõ Rajt, 2. Futamon fordított rajtsorrend.
Szerver: netKar.hu
Pass: szisz