netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor ezért nem értettem tisztán a kérdésed. 😊
full sim opcióval én nem találkoztam az 1.1-ben, régebbivel meg nem is mentem...😄

netkar.hu-s F2000/snetterton szeróra mi a pass?
ha publikus😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Most én sem találom hol van a full simulation ! ..

Régen néztem már, lehet kivették belõle ezt a lehetõséget ???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mármint a demo-t akarod full verzióvá tenni? vásárolni itt lehet:
http://www.netkar-pro.com/shop.htm
aztán kapsz egy aktiválási kódot mailben, amit a profil beállítás alatt aktiválhatsz.

A Full Mode-ot hol lehet bekapcsolni?

szerintem ha valaki futamon összetöri az autóját és esc-et nyom, az ne jöhessen vissza versenyezni, ergo kiesett. ha viszont az autója annyira sérült csak, hogy el tud autózni a boxig, ahol megjavítják neki, akkor visszatérhet a versenybe. a javítási idõt -azt hiszem- nem mérik, csak egy gombnyomás és kész is. mire eljut a boxig, veszít idõt rendesen, persze ez függ a pálya karakterisztikájától, illetve, hogy hol történik a baleset. lehetne olyat szerintem, hogy ha adott pályán az utolsó szektorban töri a gépet, akkor +1 kör megtétele után mehet csak a boxba szervízelni, ezzel demonstrálva a nem létezõ szervízelési idõt. ha úgy dönt, hogy boxba megy és nem nyom esc-et, óvatosan vezetve, figyelve a "még versenyben lévõ" társaira, nem akadályozva õket, nem az ideális íven autózva...stb. visszatérhet.
a legtutibb az lenne, ha mondjuk F szériás autóval hosszabbak lennének a versenyek. a versenyre megtankolt állapotban kellene rajtolni és valószínû, hogy egyszer gumit is kell cserélni, mert hosszabb távon, nehezebb autóval, jobban kopnak. mivel a verseny idõtartama ezzel megnõne, és sokan biztos nem is érnének rá 2×30 kört tekerni egy este, lehetnének 1 versenyes futamok is, mondjuk 40 körrel. 😊 itt már lehetne taktikázni és kivárásra játszani.

csige791
Min jó ötlet és igazad van. Akkor tilos lesz visszaállni, de a pontokat meg kapják (csak itt a teszt bajnokságban).

Ez az idõhöz kötött futam jó ötlet, úgyis újra kell indítani a szervert, mert be kell állítani a rajtsorrendet.

Kellene viszont találnunk, valami ingyenes chat-et amit egyszerû használni, mert a netkar beépített chat néha foglalt lehet. (A fõmenüben találhatóról beszélek).

A full mód mindenképpen szükséges, viszont van benne egy bug, amit majd leírok, de nem most mert nincs rá idõm.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Még egy javaslat azokra gondolva, akik idõ elõtt kiesnének az elsõ futamból vagy lekésnék az elsõ rajtot. Érdemes lenne a második futam rajtját is egy pontos idõhöz kötni. Az elsõ futam idõtartama a körszámból és a várható köridõkbõl adódik. Pl Snettertonban 10 perc idõmérés + 10+1 kör verseny (kb 15 perc), tehát a második futam 20:35-kor kezdõdhetne fixen.

Így korrekt. <#eljen>

"Az úgy jó, hogy vissza állhasson a futamba bárki, de csak úgy, hogy a pályára hajtás elõtt megáll, és csak akkor hajt ki a pályára, ha az teljesen üres? Ja, és csak az elsõ futamon. (tud gyakorolni a következõre és addig sem unatkozik.)"

A pályára visszahajtás nem feltétlenül emberi hiba miatt kockázatos, különösen nem Prato-n. Ha a boxkijárat a versenyvonalra vezet, pláne ha kanyarbejárat, T1 elõtti ideális ívre és a boxutca fala a hátrafelé kilátást is akadályozza, mint Prato-n, akkor a jószerencsén múlik, hogyan sikerül visszajönni. A megállás talán éppen még ront is a helyzeten. Hangsúlyozom, hogy rövid távú versenyekrõl beszélek, ahol a valós mezõny aránylag nem szakad szét nagyon.
Leírtam, hogy szerintem miért felesleges ESC után visszaállni a versenybe. Leírom hát, hogy miért kockázatos mások számára. Ha relatív gyorsabb versenyzõ áll vissza körhátrányban egy gyorsabb boly mögé, nyilván vissza fogja venni a körét, jól bezavar a rendesen versenyzõknek, majd kék zászlót kap... Ha visszaállt versenyzõ ütközik bárkivel... Vagy csak simán visszajön az élboly elé (lásd Szingapúr: Webber-Hamilton)...
Az meg, hogy az elsõ futamban gyakoroljanak a másodikra... Ugye csak elírás volt, te sem gondoltad komolyan?

lac coo
Ott egy kerékcsere súlyos másodpercekbe kerül, egy felfüggesztés javítás meg ..mittudomén... 25 perc ! 😄DDD

A Full módban rendezett futamok, miben lesznek másabbak, mint az eddigiek?

ok köszi, megnézem.
sikerült 1:03:8-at mennem, igaz kínlódtam rendesen, mire rájöttem a felfüggesztés analizálására, a telemetria progiban. (és még csak kapisgálom...) adhatnának egy mérnököt is. 😊

csige791
Az oldal jobb oldalán, vagy a letöltéseknél megtalálod a setet.

(Nem tudom, hogy ki csinálta, csak azért neveztem a saját nevemre, hogy megtudjam különböztetni a többitõl.)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

köszi, a set jöhet. azzal küzdök, kevés sikerrel.
úgy is jó, ha a nkst file tartalmát ide beszúrod, mi meg bemásoljuk. 😊

csige791
1:03 vége fele járok, de nagyon sokat számít a set. Este feltöltöm valahova amivel én megyek. (ha csak el nem felejtem).

Ne feledd, hogy a 2. kanyar kijáratát lehet használni, mármint az aszfaltozott bukóteret. A másik fontos dolog, hogy F2000-nél rosszul van beállítva az AIM kijelzõ, túl korán jelzi a váltást a led sor. 6800 körül kell elváltani, mert ez a motor szereti ha forgatják, szemben az FTargetével ami meg inkább nyomatékos.

Elvileg tervben van egy live timing szerûség leprogramozása (nem én csinálom) ezzel remélhetõleg már hét közben látni fogjuk ki hol áll idõtekintetben.

snetterton-ban ki milyen idõt megy? 😊
láttam jútyúbon egy srácot 1:01-et ment, én meg 1:05 körül.
még van mit tanulni...😄

csige791
Zandwoort 2010 Masters edition

"Zandvoort Masters track for rFactor, Race On & netKar Pro"

csige791
Végül is most is megkapta a pontokat az is aki az elsõ körben búcsúzott.

A köv bajokságban egyébként az a terv, hogy az elsõ 1-2 kört mindenképpen végig nézi a BT, és az ezekben okozott baleset súlyosabb büntivel fog járni, mert sokan próbálnak az elsõ kanyarban futamot nyerni aminek tudjuk mi szokott lenni a következménye.

Az úgy jó, hogy vissza állhasson a futamba bárki, de csak úgy, hogy a pályára hajtás elõtt megáll, és csak akkor hajt ki a pályára, ha az teljesen üres? Ja, és csak az elsõ futamon. (tud gyakorolni a következõre és addig sem unatkozik.)

Az utolsó futamokat, rendezzük Full mode-ban, mert szeretném ha a köv. bajnokság már végig abban menne, kötelezõ boxkiállásal. Mit szóltok?

Én ezt teljesen másképpen látom.
Ha vkit kicsapnak az elején, az érdemi versenyzésre úgysem lesz esélye, mivel legalább 20-30 mp-es lemaradása lesz, ha a pálya elejérõl ESC-el, ha a pálya végérõl akkor körhátránya. Kivel tud a továbbiakban versenyezni?
Komolyan kell venni az elsõ 2-3 kört és senkinek nem akkor izomból feszengeni. Nem kell megpróbálni az elsõ kanyarban 3 embert megelõzni <#nevetes1>
Az esély a pontszerzésre akkor is lenne, ha megkapná mindenki a neki járó helyezés alapján a pontokat, még ha a teljes futamot nem is teljesítette.

Értem! Köszönöm a segítséget most már ezt is tudom.<#circling>

Alexease
Olyan kormanyzas csak arkadjellegu cuccokban van😉
lac coo
Már miért kéne kisebb kisebb mozdulat??? 😊

A kanyar íve ugyanaz marad 100-nál is mint 250-nél, ugyanaz a kerékelfordulás kell hozzá , tehát ugyanakkora kormánymozdulat!

Hozzászoktál valahol az ilyesmi segítséghez, az lehet a baj, arról valóban nehéz utána leszokni, régen én is használtam és nagyon nehéz volt nélküle 😄

Van egy kis gondom Netkar téren. Nem fizikális😄. Szóval más helyen ezt úgy hívják, h sebességfüggõ kormányzás. Lassu részeken ugy érzem nem követi az eddig megszokott szöget. Ennyi lenne a problémám ha lehet ezt egyáltalán orvosolni. Tehát minél gyorsabban megyünk ugye elvileg annál kisebb mozdulat kell a kanyarodáshoz. Ez itt nekem nem jön le.

csige791
Ez a kiesés utáni visszaállás a rendes bajnokságban természetesen nem fog szerepelni (vicces is lenne), de most még mivel ez inkább teszt/fun meg ugye versenybíróság sincs, ezért ha már az ember gyakorolt és az elsõ kanyarban kicsapják, legalább legyen esélye a pontszerzésre, még ha utolsó is.

csige791

Snetterton T2-es kanyarjában ki lehet majd menni teljesen az aszfaltozott bukótérbe? Ezt nem tartalmazza a kiírás.

bardocz
2. futamon én picit megtörtem a kocsim, visszajöttem körhátrányban, és a pályán elõttem lévõ olyan szinten feltartott, hogy már azt játszottam, hogy lemaradok másodpercekre, és menyi idõ visszahozni. Én akkor inkább arra gondoltam, hogy ne legyen kék zászló, mint a Nascarban.
A vasárnapi futam tapasztalataiból említenék, ha már úgyis tesztbajnokság:
1. A futamok hosszát érdemes lenne növelni. 12 annyira rövid táv, hogy minimális lemaradás is már nehezen ledolgozható (pl 10-15 mp-es hátrány már nem behozható). Ugyanakkor az elõzéseket sem lehet "kidolgozni", nincs idõ 3-4 kört utazni és kifigyelni a lehetõségeket, hanem gyakorlatilag menetbõl, az elsõ vélt/valós lehetõségnél el kell vállalni, mert vége a futamnak. Szerintem 25-30 körös versenyek ideálisabbak lennének.
Az idõmérésre 10 perc elegendõ.
2. Az autótörés utáni újra versenybe visszaállás. Szükség van-e rá? Lekörözöttként a boxból kihajtva és az egymással versenyzõ autók közé visszaállva erõsen lehet befolyásolni a még versenyben lévõk eredményét. Igazából eredményt már ilyenkor úgysem lehet elérni, csak másoknak borsot törni az orra alá. A második futamban egy biztos gyõzelmem ment el ezen.

csige791
Köszi szépen, igazából egy ember mondta, hogy nála nagyon rossz, elõször arra gondoltam, hogy az angol tárhely miatt, de akkor úgy látszik, nála volt a hiba.

Alexease
Nalam 1 masodpercen belul bent van, vagyis teljesen jo (legalabb 20x kattintottam, cache torlesekkel).
teljesen jo a sebessege

bardocz
Pár másodperc nem kell ezért átköltöztetni sehova szerintem.
nekem is csak pár sec míg betölt

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

csige791
Megnéznétek páran, hogy milyen gyorsan tölt be nektek a netkar.hu weboldal? Eddig 2 ember tesztelte, az egyiknél nagyon rossz, volt a betöltési sebesség a másiknál meg kb 1-2 másodperc. Mindketten Magyarországról nézték. Csak mert, ha nem annyira rossz a töltési sebesség, akkor feleslegesen nem költöztetném át Magyar tárhelyre, mert elõször is sok melóval jár, másodszor anyagi vonzata is van.

csige791

csige791
ha valaki nem latja a szervert akkor frissítsen, néha csak 10. re látszik. (mondjuk nem értem mert nekem mindig elsõre.)

b-type
kell rendes futam is...mert hiába jönnek az újak de elmennek a régiek 😊))
felváltva jó...én szívese 'demózom' is..vagy Abarth, de egy idõ után tényleg jó leszorított autóval is menni,...hogy ha már sportkocsi nincs is. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

csige791
Ha gondoljátok a köv. bajnokságban, lehet minden héten demó is meg rendes futam is, más-más napon. A demó mindenképpen kelleni fog, mert az új embereket csak azon keresztül lehet toborozni. Ha be lesz hirdetve a köv. demó bajnokság biztos többen lesznek, akikbõl reményeim szerint vásárlók lesznek így többen leszünk a rendes bajnokságban.

No para.

bardocz
Ha addig befejezem a tanlást, akkor igen.
Én is aszittem. Pratot kezdem unni.
Van egyébként valós igény a demo-ra? Fog indulni olyan ember aki nem vette meg a full verziót?

köszi!

Nem mondjátok. hogy már megint Prato? Ennyire nem jó az a pálya...
Valamiért én is azt hittem, hogy Snetterton lesz. 😞

csige791
Idõpont: 2010.10.10. Vasárnap, 20:00 óra (CEST)

Pálya: Prato - Full GP
Autó: Formula Ford 1600 (F1600)

Kvalifikáció: 10 perc.
Versenytáv: 2x12 kör. (+1 felvezetõ kör futamonként)
Rajt: Repülõ Rajt, 2. Futamon fordított rajtsorrend.

Szerver: netKar.hu
Pass: szisz

csige791

tudna valaki egy prato F1600 setupot idebökni? köszi elõre is...😊

78

62