4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
nono55 #3106 én sajnos nem tudtam jönni vasárnap, mert nem voltam otthon, sőt gépközelben is csak ma reggeltől. sajnálom, mert 1:36-ba be tudtam menni, sztem jó versenyem lett volna. :) majd az eredményeket megnézem. -
#3105 Szerencsére ez csütörtökönként lesz, így nem fogunk ütközni velük. De még ők sem tudják mikor kezdődik, mert nem tudják mikor jön a verda. -
#3104 -
#3103 Gergő próbálja előcsalni az adatbázisból, ezért én már nem álltam neki kézzel megcsinálni.
Csak 4 en voltunk ebből egy nem Magyar. Én hívtam meg, mert ő a rank bajnok f2000 és f3 ban. Végül két futamot mentünk, az elsőn rajtam kívül mindenki hibázott, így azt nyertem a másodikon meg a francia nyert de végig egy másodperc körül volt a különbség a két autó között, szóval kemény meccs volt.
Sajnos a nem demót meg kell nyitni külföldiek felé is, mert kevés az ember. A francia írt nekem egy mailt és nagyon elismerően nyilatkozott rólunk. -
VO101 tvr #3102 Eredmények? -
#3101 netkar chat nem mukodik, a szerverre gyertek aki akar. -
#3100 Időpont: 2010.10.31. Vasárnap
Versenyzői eligazítás: 19:50
Kvalifikáció: 20:00 óra
Futam: 20:20
Versenyzői eligazítás és a futam előtti találkozó a netKar főmenüéből elérhető Chat-en. A versenyzői eligazítás alatt a szerver leállításra kerül.
Pályaszabályok:
Első kanyar: kiszélesítése engedélyezett, de a sárga kicsi bóják előtt vissza kell térni a pályára a bóják érintése nélkül.
Negyedik kanyar: (Hosszú egyenes utáni visszafordító) A kigyorsításnál kiszélesíthető.
A pálya összes többi részén a normális szabályok vannak érvényben. (A belső kerekek nem érhetnek hozzá a fehér vonalhoz.)
Pálya: Hockenheim Ring
Letöltés:
Mirror 1:
Mirror 2:
Autó: Formula 3 (FTarget)
Kvalifikáció: 10 perc.
Versenytáv: 18kör +1 felvezető kör.
Rajt: Repülő Rajt
Szerver: netKar.hu
Pass: ranga -
#3099 bocs, egy francia versenyzovel beszéltem és véleten a google fordito helyett ide masoltam. :) -
#3098 but wheel externe touch ligne white it's good -
#3097 Eddig azt hittem, hogy túlzás a netKar gumikopása, de ma ezt olvastam:
"Kiss Pál Tamás: - Sikerült hamar megszoknom az F3-as autót, és egész jó időket értem el. Az első nap mindkétszer a harmadik, míg tegnap délelőtt a második, délután pedig ismét a harmadik lettem. Viszont egyértelmű lett a számomra, hogy ebben a kategóriában sokkal hamarabb kopnak a gumik, és 4-6 gyors kör után rohamosan romlanak a köridők, össze-vissza csúszkál a kocsi, amit nagyon nehéz a pályán tartani." -
#3096 (nagyon) jó hírek
I. Magyar Bajnokság versenynapok. -
#3095 Pályaszabályok Hockenheimre:
Első kanyar: kiszélesítése engedélyezett, de a sárga kicsi bóják előtt vissza kell térni a pályára a bóják érintése nélkül.
Negyedik kanyar: (Hosszú egyenes utáni visszafordító) A kigyorsításnál kiszélesíthető.
A pálya összes többi részén a normális szabályok vannak érvényben. (A belső kerekek nem érhetnek hozzá a fehér vonalhoz.) -
#3094 És ezt privátban el se lehet intézni? Ki nem akar békülni? Ki nem keresi a békés megoldást?
Azt nem érted meg, hogy a kis elemzésed már nem hiányzott a jelenlegi esetben. Ráadásul ha olvasod SimCo fórumot, láthatod, a hangnemen volt a hangsúly ott is.
Azt az ominúzus család képbe kavarásánál úgy benézted az egészet, mint a ház. Ott nem én neveztelek annak, de te természetesen engem kezdtél ki akkor is.
Én most is Mugent "védtem" volna, mert ismerem, és tudom, hogy ha hibázik, elismeri. Szabályokat betartja stb.
Nem mellékesen ahogy olvasom, a replayben sem érnek össze a kocsik, csak megtörténik a baj. A "sértett" kolléga is visszaállt a versenybe, éppen úgy, mint Mugen, de az gondolom már nem baj.
500servers meg olyan amilyen. Már csak azt várjuk, hogy leteljen a kifizetett idő. Folyamatos problémák, ótvar support... ha a NK Teszt futam azon a szerón volt, nem is csodálkozom a lagra.
Leakadni? Kiről? Miről? Minek?
Eddig se voltam rádszállva. Te emlegeted fel mindig az opelt és a családot... -
nono55 #3093 a célegyenes utáni gyors jobbosban engedélyezett a pálya egészséges elhagyása? (a "bójákon" belül) -
#3092 Nagyjából 100 embert ismerek a Magyar szimulátoros közösségben (sokat csak névről), ezek közül kettő(2) darab ember van akit nem látok szívesen a netkar.hu bajnokságban. A mai napig csak egy volt és az nem te voltál.
A pár évvel ezelőtti "beszélgetésünk" melynek végén elküldtelek a családoddal együtt melegebb ékhajlatra megalapozta a viszonyunkat, de:
Én az utolsó záró hozzászólásom előtt (amiben a családodról is szó volt) végig a békés megoldáson dolgoztam, ez az összes(!) csapattársaddal sikerült is (nem mellesleg volt aki elismerte, hogy nem vagy egyszerű eset, de kiáll melletted, és te is ugyanígy mellette, ezért egyébként max. respect), te voltál az egyetlen a résztvevők közül aki egy rövid enyhülést leszámítva mintha végig azon lettél volna, hogy ne működjön a béke. Majd a végén már azért is szar ember voltam, mert valamikor régen kiléptem valami általatok szervezett FUN(!) futamról, mert eltört a felfüggesztésem. Ekkor jött a családod a képbe.
Azóta eltelt legalább 3 év, én kerültelek ahol tudtalak, ha nem így volt csak és kizárólag segítő szándékkal "közelítettem". Utolsó ilyen az volt amikor gondom volt az 500servers-el és a fórumukban láttam, hogy neked is, majd amikor megtudtam, hogy mi a szitu, azonnal beírtam az oldalatokra hátha elolvasod és segít.
Te eközben abba is belekötöttél ha megláttad, hogy írok az LFS fórumba egy netKar újdonságról szóló hozzászólást, "minek kell szét offolni a topicot" címszóval, de az nem zavart, amikor te valami opel klubos rendezvényről meg hasonlókról irkáltál oda.
Minden esetre ezek ellenére sem gondoltam arra, egy másodpercig sem, hogy nem látnálak a netkarban szívesen, de ma úgy érzem, hogy neked személyesen velem van gondod és ahol lehet megpróbálsz keresztbe tenni, ez szíved joga, de én azt mondom, mindkettőnknek jobb ha kerüljük egymást.
A csapatosdiról meg annyit, hogy igen követtem el hibákat, de nagyon nagyon sok dologba nem látsz bele így nem tudod megítélni, hogy mi miért alakult úgy ahogy.
A banolásnál kicsit talán túlzásba estem, ha letudsz rólam akadni akkor szívesen látlak(unk) a bajnokságban. -
ng77 #3091 oooo, megyek is tesztelni, mert le vagyok maradva :) -
ng77 #3090 átparamétereztem a prequalt, meg kicsinositottam a weboldalon a tablazatot, lehet tesztelni. Az eddig futott idok megmaradtak, szoval mindenki ideje fenn van, aki tegnap este ota ment. Csak azok au idok szamitanak, amik flag nelkul lettek vegigfutva (tahat nem sargaztak kicsuszas miatt)
A link megegyszer: Prequal -
Solt #3089 No, én töröltem a topikot. Csige, vagy Alex... írjatok, ha vége ennek... még olvasni is fájdalmas. -
nono55 #3088 te érintett voltál az ominózus balesetben? -
#3087 20 millió forintos bankbetétet, 10 millió készpénzt, egy murvanagy házat, egy restaurált veterán verdát...
Ja, komolyan meg csak annyit, hogy hallgasson Emerico-ra, és ez a kielemzés már abszolút nem hiányzott, mint ahogy az utána generálódott hozzászólások az enyéimet is beleértve. -
nono55 #3086 és akkor most mit szeretnél? -
#3085 Eleve vicces a játékban a törés is, olyanokat nem bír ki a kocsi, amit ha hurkapálcából készül, akkor is ki kéne bírnia. -
#3084 ja, és ezt a megelőlegezett "ban"-t köszönöm
Ne csodálkozz, ha a homokozódban egyedül fogsz jástzani. -
#3083 lila köd rulez
Mint szervezőtől, azt várnám, hogy maradj semleges. Kihozod 100%-ra hibásnak, holott te is tudod, milyen a netkód.
Ahelyett, hogy csitítanád a (nyílván dühös aki a tabellán egy félre sikerült TESZT futam miatt pozíciót, vagy pontot veszít) másik felet, még adod alá a lovat.
A "csapataidnak" meg gratulálok.... felsorolnád, kikkel kezdtél és ki maradt melletted? Tudom, ezt most vehetjük úgy, hogy személyeskedek, de én csak arra próbálnék rávilágítani, hogy talán nem mindig másokban kéne keresni a hibát, hogy mindig ugyanabba a hibába sikerül esni. -
#3082 Én hol szidtam az "elsőbálozót" állandóan? Leírtam egy teljesen semleges véleményt a dologról ahol ugyanúgy "kapott" Tóvári is negatív kritikát mint ahogy Mugen.
Ha idejössz kívülállóként (úgy értem, hogy az esetnek nem voltál részese, de még a futamnak sem) akkor minimum elvárás, hogy érvekkel próbáld alátámasztani a mondandódat, mindezt úgy, hogy van némi fogalmad a dologról. Ha szerinted az adott kanyar biztonságos előzési pont akkor meg sok szép előzést kívánok az adott kanyarban a jövőben. (persze nem a netkar.hu-n) <<<--- ez a rész durvának tűnhet egyeseknek, de szeretném szűrni az embereket.
A netar.hu-n kívül kettő helyre linkeltem be a hangsúlyozottan NEM az "elsőbálozó" szidását és hibáztatását. Pontosan azokra a helyekre ahol a témáról szó volt. (ellentétben a te szokásoddal)
"már bocsánat, de az utóbbi pár év alatt hány "csapatod" volt?"
- kettő volt egész életemben. (Bár ha az általános iskolai kosárlabda csapatot is beleszámítom akkor három)
-
#3081 hazugság? Miért? Hány helyre linkelted be a szöveget?
És igazad van, "szerencsére" ismerjük egymást, de érdekes módon nekem állandó "csapatom" van és barátaim, akik mellett természetes, hogy kiállok, és ha kell, ők is viszont, te meg keresed az utat állandóan. (már bocsánat, de az utóbbi pár év alatt hány "csapatod" volt?) -
#3080 "Az, hogy szerinted mi számít biztonságos pontnak a pályán, eléggé szubjektív dolog."
- Ha a balesetek 90%-a egy bizonyos kanyarban történik, akkor arról ellehet mondani, hogy nem biztonságos előzési pont.
Az általad említett netkód hiba pedig el lett magyarázva a versenyzői eligazításon, ugyanígy az elkerülése is. Futam közben tilos kilépni a szerverről, mert a kilépés lagot okoz(hat) amiből az következik amit írtál. Ezt vagy elfogadja a játékos vagy játszik mással.
"Amúgy meg csak gratulálni tudok, mert korábban gondolkoztam azon, hogy rendszeresen használjam a NK-t, de miután ilyen kellemes az ungarische társaság, inkább kihagyom... "
-Tedd azt. (szerencsére ismerjük egymást így tudom, hogy ez mindenkinek csak jó) ...remélem megerősítettem az érzésedet a társasággal szemben és nem gondolod meg magad.
"ezt minden fórumon ki is tacepózom"
-Ez hazugság. -
#3079 Egy "relatíve" még csirádzó társaság, a bimbódzó "bajnokságával" és roppant nagy türelmével, toleranciájával a játékkal ismerkedőkkel szemben szerinted mekkora "tábort" tud megnyerni a játék számára?
Vannak ellentétek azokban is, de itt most erről van szó.
Ha én azt szeretném, hogy többen jöjjenek, akkor talán nem úgy nyitnék, hogy az elsőbálozót szidom és hibáztatom állandóan, és ezt minden fórumon ki is tacepózom... miközben "azt se tudom ki az illető" -
#3078 "miután ilyen kellemes az ungarische társaság, inkább kihagyom...
" - minden ligában megtalálhatók az ellentétek szerintem. LFS-ben, rFactor-ban ugyanúgy. -
#3077 Az, hogy szerinted mi számít biztonságos pontnak a pályán, eléggé szubjektív dolog.
Az, hogy a játék netkódja nem feltétlen elsőosztályú, az meg egy másik dolog(eset után IS próbálkozott Mugi, más szerveren, és előferdült olyan, hogy egymás mellett ment 2 kocsi, majd az egyik egyszercsak hopp... lepattant a másikról, miközben a "vétkes" semmit nem érzékelt.)
Amúgy meg csak gratulálni tudok, mert korábban gondolkoztam azon, hogy rendszeresen használjam a NK-t, de miután ilyen kellemes az ungarische társaság, inkább kihagyom...
Amúgy meg Kobayashi 4 president... ennyit a veszélyes előzési pontokról. -
nono55 #3076 este nem megyünk pár karikát hockenheimben? no meg azt a prequalis cumót is tesztelni kell... -
#3075 Még tegnap este TS-en is a Tóvári vs Mugen baleset volt a téma, ezért rászántam magam és megnéztem az eseteket kicsit jobban.
Véleményem az esetekről -
nono55 #3074 ja és köszi a setet! -
nono55 #3073 -
#3072 prequal BETA
Köszönet Nagy Gergőnek!
(csak annak mukodik akinek a driver gui-ja benne van a rendszerbe. -
Jokerr #3071 Nem akarok reagálni ezzel kapcsolatban semmire, ahogy írtam az érdekel, hogy jó versenyek legyenek, mert elnyerte a tetszésemet a játék. Bár még csak a demoval nyomtam. -
#3070 3063-ban én nem éreztem kötekedést, még a te 3066-odabn igen. Ha rosszul érzem akkor én kérek elnézést.
Megértem, hogy dühös vagy azért ami történt, de ha most még fél évig erről beszéltek hidd el, hogy nem fog vissza pörögni az idő. Elrontotta a dolgot visszacsinálni nem tudja. Ez csak egy teszt bajnokság, hidd el ha nem az lenne, kapna érte büntetést, mert az tény, hogy böszmeséget csinált.
peace plz.
-
#3069 igen, szerintem is az aszfalt a ludas, az objektumokat annyira nem figyeltem, de az aszfalton nkProban eddig mindig olyan lenne, mintha száguldoznék egy sétakocsikázós iracing mellett. Más kérdés, hogy még nem tudom melyik néz ki jobban, még nem indítottam el a nkpro-t. -
VO101 tvr #3068 Ezt tőlük is megkérdezted? -
#3067 na erre megint jon majd egy valssz, amire te is valaszolsz , amire meg majd o, és akkor sosem lesz vege. biztos szukseg van erre?