4108
  • csige791
    Nekem ez már sok is, inkább minőséget kéne emelni nem a számot. iR-ből kizárólag a pályák minőségét irigylem.

Released tracks

A1-Ring
    adelaide1989
    aosta
    aviano (Texture update Culmone)
    barcelona 2010
    Bahrain
    Brands Hatch
    Brno
    crema (online fix)
    Crema RSR
    dijon
    Dinosaure Canyon
    doningtonpark
    F1 Stadium Beta
    Falkenberg
    Hockenheim
    Interlagos
    laguna seca (Pitboard fix)
    lastplacelake
    Les 24 heures du mans
    Melbourne
    Monaco
    Montreal (Sticky wall fix)
    Mountain Sprint
    Mugello
    newbury
    nurburgring
    Oscherslebben
    oval
    prato
    Road America
    Silverstone (Flags)
    Singapore
    snetterton
    spafrancorchamps (Flags)
    Suzuka
    valencia Ricardo tormo
  • symbol
    hát kiváncsi leszek, mert én ezt a felúszást még egy játékban sem tapasztaltam, megjegyzem nem is vezettem mostanság esőben...
    bár ez még a kisebbik feladat lenne, egy egy tócsát lerakni a pályán, ahol random eléggé lecsökken az a max sebességérték ami felett nem tudsz átmenni mert elmész a picsába kapálni rögtön. szal ez szerintem könnyebben megoldható. nah de az, hogy ezek helye folyamatosan kisebb nagyobb mértékben változzanak az esőnek megfelelően (pl pálya egyik felén esik, másikon nem), valamint hogy a száradás, ideális iv, meg etecera is benne legyen, szal az melós nagyon..

amúgy nagyon bejövős lenne ez a nKPro, grafra is szép, komoly is, el lehetne vele hülyülni, de pályák, pályák és pályák. kevés sajnos. kár, hogy nem vásárolja fel őt valaki, vagy a ferrari nem csinál egy komoly szimet pcre, ebből a cuccból. :)
  • csige791
    Hát, hogy a pocsolyákban felússzon a kocsi, megszűnjön a tapadás, bizonyos sebesség felett, mint Brazil F1-en szokott az első "sikán" szerűség utáni jobbosban, vagy mint nem rég silverstone-ban, ahol egyszerűen az egyenesben elszálltak a verdák. (Ha jól emlékszem silvestoneban volt pár éve ilyen.
  • lac coo
    Legfőképp mert olasz ! :)
  • SirAlo
    Nagyon sokmindent meg lehet csinalni ezzel a jatekkal:) Nem hiaba ezt valasztotta a ferrari a szimulatorukhoz :D
  • lac coo
    Pocsolyásra, foltosra bármelyiket meg lehet csinálni, aquaplaning alatt nem tudom mit értetek pontosan ...:)
  • Alexease
    Ha erre az oskovulet engine-re kepest ezt megcsinalni (mar amit eddig lattam, az is magasan tobb, mint amit vartam!), akkor mit tudna kezdeni, ha meg penze es ideje is lenne foglalkozni vele?!:)
  • csige791
    Ha ez az "állat" Kunos tényleg megcsinálja pocsolyásra meg aquaplaningosra akkor - bár eddig is az volt- ő az Isten!
  • csige791
    nem tudom, egy fórumról szedtem.
  • Alexease
    Ezt kiirta, nem tunik valami hivatalosnak:) Leszamitva a gepelesi es egyeb hibakat, ez inkabb olyan Olasz/Spanyol funpage hirbol lehet;)
  • Alexease
    Kellemes Unnepeket!
  • csige791
    Version 1.3 is expected to be released in the coming days and in addition to new gameplay features described at the end of this article two new cars will debut at nKPro. The Venezuelan Osella that the Trento Bondone Hillclimb track and a vintage car U.S. the "MUCL car" Shelby Daytona that will become the second car is not "Open Wheler"game. Here are some screeshots show related to the forthcoming new version 1.3 of PRO netkas. Some of the features that we know will come with the next version of the game are: • Wet Conditions • Level of differentiation grip • The light settings • Pools • The effects of aquaplaning.

Boldog Karácsonyt!
  • lac coo
    Boldog Karácsonyt !
  • csige791
    Bahrain 1.0 relased

• lac coo
    Nekem is megvannak még a vackaim :)))

• lac coo
    rFactor.
  • csige791
    Ezek a képek milyen jatekból vannak ?
  • lac coo
    Persze, Sandbox szintű editor, álmodozz csak ! :)
    Egy olyan editor előbb meg tovább készül mint maga a játék :DDD

Nekem már az elég lenne, ha modellezés, texturázás után egy editorba behívva a pályát az objectekre kattintgatva lehetne haladzsa cuccokat rárakni :))))
  • Alexease
    Ezert mondtam korabban is, hogy mar az rF1 engine is kanaan grafikalilag (elegs okmindent tud), de ezzel a regi technikaval minden honapokig tart;)

Azert egy komolyabban osszerakott, shaderezos technikaval (lasd Crysis, TDU stb.), ahol "festegetos" szinten lehet felvinni pl. a fuvet, de a megjelenisets mar egy profi, LOD-ozott, full 3D-s cucc, nagy segitseg.

Ezeert is probalkozta, kiserletezgettem "palyaepitos" cuccokkal (Maniax vagy a weboldalrol, flash-ben osszerakhato RacePark, ami mukodott is):)
    De elkezdtem korabban egy Photoshop-pal rajzolgatos palyaszerkesztot is: az egyik layeren a palyanyomvonalat lehett osszerakni (mint a RacePark-ban), a masikon kulonfele direkt szinekkel elhelyezni az objektumokat;)
  • lac coo
    Lehet okosságokat csinálni rF-ben, de kilátástalan sok idő ! :DDD
  • Alexease
    Ja;) Sot, meg sikerult megoldani azt is, hogy a kulonfele tipusu aszfalt, az aszfalt hibak, a felhordott kosz vagy kavics mas gumihangot adjon es mashogy tapadjon;) Sot, csinaltam idealis ivet is, ami mashogy tapad:) Persze, ez mind statikus.

De a legnagyobb kiserletezes Paradsasvaron folyt;) Ott a legtobb helyen 4 reteg volt egymason (alap aszfalt, koszolodas, uthiba, gumiunyomok):) Igazabol meterenkent mashogy nezett ki az aszfalt, a tapadas is folyamatosan valtozott, de hat negyzetmeteremnkent volt modellezve es texturazva;D

Volt rajta 4 szintu, suru 3D-s aljnovenyzet is (fu, susnyas, bokor, bozotos). Toredeke keszult el:D
  • lac coo
    Jó lenne ez, koszos is a beton stb...egyszer be kéne fejezni ! :DDD
  • Alexease
    Megtalaltam, meg fent van, nem toroltem;)

• Alexease
    Meg a Jennings-nel probaltam hasonloan modellezni, texturazni (amihez a "lougratot" csinaltad:P), de kegyetlen mennyidegu ido. Tenyleg jo es szep, latvanyos az eredmeny, sot meg elvezetes is csinalni, de ezt mar csak teljes munkaidoben lehet, fizetesert:)
  • lac coo
    Tudom, néhány nagy felületű texturát lehet ugyan használni máshoz is, de a kész cuccok legtöbbje egyedileg van mapolva, hajtogatva ,semmire nem jó ...
  • Alexease
    Ugy tudom, mar nem mukodik a Ripper, letiltottak vagy valami hasonlo;) Mondjuk, nekem meg van az elso 10-15 palyanak a textura-kollekcioja, addig meg mukodott, lementettem;)

De semmit nem er, csak alapnak jo, az egesznek a lelke a modellezes-stiluson van, ahoz vannak igazitva. Ahhoz hogy hasznalni lehessen mashol, teljesen at kell dolgozni oket es/vagy ujramoddellezni a palyat.
  • Alexease
    Az hogy profi a kivitelezese, hasznalata, megvalositasa;)
    Lehet, hogy egyformanak tunnek, de hat egyfele stilusra epul, egycsapat kesziti. De a lenyeg, hogy osszessegeben reszletes, valtozatos, es a valodinak megfeleloen van osszerakva.

Persze, lehetne minden palyahoz sajat, egyedi texturakat gyartani, de ha mar csinaltal palyakhoz osszhangjaban passzolo, nehany szaz texturat, akkor tudod, hogy az egyik legkomolyabb, idotrablo, maceras munka.
  • lac coo
    Régen én is, ma már nem annyira, de ez a játék király, nem az a vérszimulátor, hihetetlen grafika, jó küldetések. Próbáld ki !
  • Alexease
    Magyarorszagnak nem hogy muholja, meg normalis radarja sincsen;DDD Jo, OK, ma mar azert van egy-ketto;P

Amugy a honvedsegnel egy ideig radio-radar allomasokon is szolgaltam, es a kedvencem az volt, amikor atkerultem egy akkoriban "modernek" szamito ('60-as evek?! :D) technikai reszhez, es kielveztem, hogy be tudom fogni rajta a Danubius-radiot (akkoriban meg mindig talan Nemetul volt, talan, mar nem emlekszem):P 3 honapot kaptam, mert ez valami atjatszo allomas volt, es kiderult, fent vannak a vadaszok es orjongenek:DDDDD
    De ugyanezen a helyen, a leborult legvedelmi raketaert 1 het orbodem is becsusszant:P
  • Alexease
    Uhh, regen milyen sokat repuloszimeztem, kiraly volt!
  • csige791
    Hát gondolom azt, hogy ha átülnél egy igaziba akkor gondolkodás nélkül tudnád használni.
    FSX PMDG-s 747 beindítása vagy 25 oldalas kézikönyvben van ismertetve. A beindítástól a felszállásig, még kb. ugyanennyi.

Azért a műholdak korában nem a határon szokták észre venni, hogy hoppá itt az ellenség.
  • lac coo
    Ez már kicsit túlzás (nekem), ebben mit lehet élvezni ? :DDDD
  • bardocz
    Mire egy ilyet beindítok, az ellenség már elfoglalta a fél országot. Gyalog.
  • csige791
    off:
  • symbol
    tényleg nem kötözködésképp, de nem tudom mi tetszik a textúrákon, nagyjából hótugyanolyan' így videóról mint az összes többi pályán. gondolok itt árnyalakokra, fűre, fára, színekre... :)
  • lac coo
    3D Ripperrel nyomsz egy shotot és már meg is van..... Kérdés mire jó .
  • symbol
    aaazaa meg mit tud bazze :D nKPro szint csak egy repcsivel? :D
  • csige791
    Annyira tetszik, az iRacinges Spa textúrázása, hogy valahogy ki kellene szedni belőle csak a textúrákat.
  • csige791
    Ha esetleg a jelenleg 60 dolcsiba kerülő 1db vezethető repülőt tartalmazó DCS:A-10 Warthog-ról lesz hasonló infód, ne felejts el szólni. :D
  • lac coo
    Off. de szimulátor ( félig...) ennyiért ajándék !!!

Wings Of Pray 6 dollár !