netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ez az?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
http://www.netkar.hu/
Termeszetesen van, de minimalis, szinte nulla free serverekkel (de ami van, az korrekt), es Magyar Bajnoksag kezdemenyezessel.
Idõpontok:
Dátum: 2010.12.12
Prequal: 2010.12.05.-2010.12.12.
Versenyzõi eligazítás: 19:50 TeamSpeak-en. (Elérhetõséget a nevezés után emailben kapja meg mindenki)
Kvalifikáció: 20:00
Futam 1: 20:20
Futam 2: 20:50
Az idõpontok csak tájékoztató jellegûek, a versenyzõi eligazítástól kezdve folyamatosan haladunk elõre.
Versenytáv:
Prequal: Az idõkeretben bármennyi kör futható.
Kvalifikáció: 10 perc
Futam 1: 17+1 kör
Elsõ 6 helyezett fordított sorrendben indul a 2. futamon.
Futam 2: 17+1 kör
Autó: Formula Ford 1600 (F1600)
Pálya: Prato - Short Track
Az általános pályaszabályok vannak érvényben.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Fiat 695 Tributo Ferrari
1.4l Turbo, 180 paci, 6 sebességes kormányról is kapcsolható váltó.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bar az "Ajandek lonak..." kezdetut figyelembeveve, ez is jobb mint a semmi, de talan jobb lett volna valami hasonlo korabeli, e valamivel gyengebb, kezelheto cucc;P Pl. Ferrari GTB vagy Jaguar E-Type.

Idõpontok:
Dátum: 2010.12.05
Prequal: 2010.11.28.-2010.12.05. 18:00óra
Versenyzõi eligazítás: 19:50 TeamSpeak-en. (Elérhetõséget a nevezés után emailben kapja meg mindenki)
Kvalifikáció: 20:00
Futam 1: 20:20
Futam 2: 20:50
Kisebb késések elõfordulhatnak.
Versenytáv:
Prequal: Az idõkeretben bármennyi kör futható.
Kvalifikáció: 10 perc
Futam 1: 15 kör
Elsõ 6 helyezett fordított sorrendben indul a 2. futamon.
Futam 2: 15 kör
Autó: Formula Ford 1600 (F1600)
Pálya: Crema - Sector 1 (Crema Online MOD a letöltések/pályáknál)
Az általános pályaszabályok vannak érvényben.
Igazabol, kezd kicsit kaosz lenni az addon palyak korul, mert ossze-vissza jelennek meg, de foleg az utolag kiadott fix, patch, texture, map update cuccok van zavar😉
Bar ez varhato volt, ha lehet majd modolgatni, akkor a minoseg sem lesz olyan amilyen kellene, es lesz egy kis ossze-visszasag😉 De sajnos, mivel onerobol, hivatalosan sosem lenne ennyi palya hozza, igy valamit valamiert, ez is boven jobb, mint a semmi😊
Igazabol nem ertem, miert kellett kivenni es csak a replay-ben engedni, nem hinnem, hogy olyan sokat lasitott.
Mondjuk az egesz menu-, keretrendszernek, ez a legnagyobb baja, hogy verziorol verziora a funkciok ki-be kerulnek, valtoznak, megjelennek, eltunnek, es nem ugy van, mint az LFS-ben, hogy fokozatosan minden bekerult, bentmaradt, azt allithatsz amit csak akarsz.
..és elég bátor gázkezelést enged meg annak ellenére hogy vizes az aszfalt.
tetszik!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sajnos a vilagitassal vannak gondok, mert eleve a altalanos, napfeny is csak feulrol jon (fuggolegesen), az autok alatt van az arnyek, ez "ejszaka" is ervenyes, es persze nincsenek valodi vilagito objectek (lampak).
En probaltam sajat palyan eltolni a Napot, mukodik is, de shader gondok voltak, ha nem fuggolegesen jott a feny, akkor bazinagy fenykor csillogott az aszfalton😊 Bar az editor szar es hianyos, legalabbis szamomra hasznalhatatlan...
De ha mar igy megoldotta az esot (fenyek, shaderek stb.), talan ezzel is tud majd valamit kezdeni.
A multkori "Cobra" mellett, bar nem volt 100%-ban biztos, de varhato es logikus volt, ha mar kesz van, egyszer megjelent, hogy harmadikkent az Ossela/Trento paros fog megjelenni!
Igy harmadikkent, nem csak ismet egy uj autokategoriat kapunk, hanem palyaban es versenymodban is egyedulallot (leghosszabb palya, felfutas).
Raadasul, Kunos nagyon belehuzott, mert az eso mar magasan felulmulja azt, ami elvarhato lett volna (sajat bevallasa szerint is, mar eleg regi az alap engine, igy nem egyszeru ilyen dolgokat beleepiteni). Nem beszelve arrol, hogy nem az eladasi peldanyszamairol hiresult el az nKP (bevetel). Talan a Ferrari-s cucc jott be ennyire, hogy tud erre is aldozni?! Vagy mar az nKP2-ot kesziti elo?!😊
Szegény radiátorosok, 1 évet szenvedtek mugellóval, aztán most itt lesz jobb minõségben...
If I was a betting man I would say the lack of ability to race is a major factor.
So maybe this is for netkar pro 2, but what if, fva content was available to NKP2 or even NKP1 as premium content.
At the moment the complete FVA package costs 24 Euros, Iracing sells 3 tracks and one car for 38 Euros. So Ferrari could charge 38 Euro to sell FVA content as premium content for NKP.
In the case of people who already have full FVA content, to go premium would pay the difference in the example of full content of 13 Euros.
I feel this could be good for both Ferrari and Kunos. It would be a good business model for NKP2 Kunos providing the standard content and Ferrari the premium content.
Imaging an official Ferrari/Kunos Ferrari World championship instead of this years Hotlapping championship.
But at the end of the day I can't see this happening but hopefully Ferrari can bring multiplayer
to FVA next year.