4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#3587 Gondolom, mar megtalaltad, de azert beirom:)
nkpro.ini - SKIDBUFFERLENGTH=1200. -
#3586 Ha jol emlekszem, van l;ehetoseg megemelni a a beallitasok kozott. Valamelyik INI, itt most nincs nalam nKP. Szerintem megtalalod;) -
#3585 Azt meglehet valahogy csinálni, hogy a gumi nyomok ne tünjenek el, mert ez már szánalom 2011-ben. Elképzelésem:
Jelenleg kb olyan lehet, ogy egyszerre max 500 méter guminyomod lehet a pályán. Ezt szeretném felemelni mondjuk 3000 méterre. Nincs erre valami .ini file? -
#3584 helyes :) -
#3583 Bocs, nem szombat este indul, azaz nem jövő szombat, hanem tegnap, azaz már megy.
Az esővel majd akkor foglalkozunk, ha látjuk hogyan oldja meg Kunos. Azt ugye nem lehet, hogy random, egyik futam esős másik nem ugyanabban a fordulóban, mert igazságtalan, szóval lehet lesznek esős hetek... -
#3582 ha lesz eső netkarban mit kezdted vele? :)
nagyon jól hangzik csige, sok meló lehet vele. de a siker egy idő után garantált lesz. -
#3581 jól hangzik, feltétlenül kipróbálom ! -
#3580 Szombat este indul az nkworld.net I. Nyílt Béta Szezonja, mely a netKar PRO-ra épülő online bajnokság rendszer.
Features:
- Gyakorlások, Kvalifikációk, és Versenyek folyamatosan a nap 24 órájában, a játékban található összes autóval.
- Stability Pont számítás, a megtett tiszta körök, pálya elhagyások, ütközések számából, és az autó illetve a a pálya nehézségi szintjéből.
- "Kudos" számítás a mezőny erősségéből, és az elért helyezésből. Ez határozza meg a többi versenyzőhöz viszonyított erősségét az adott versenyzőnek.
- Bajnokságok az összes autóval, hetente változó fordulókkal.
- Automatikus rajtsorrend készítés a kvalifikációs időalapján.
- Licenc rendszer a bajnokságokhoz a Stability Pont alapján. A gyors nehezen vezethető autókhoz magasabb licenc szükséges. (A béta teszt közben, az összes bajnokság a legalacsonyabb Licencel is elérhető, a könnyebb tesztelés érdekében)
- Demo Bajnokság is van, így nem fontos megvenni a játékot.
-
#3579 parancsolj -
Solt #3578 Kapd be... hányszor szóltam, hogy Mabo nem reagál? :D -
#3577 Az elmúlt 3 évben ezen szenvedtél. Nem vagy nagyon hamari embörke :D -
Solt #3576 Az íróasztalt kell szétvágnom... csak találnom kéne valami normális asztalost... :)
-
#3575 bontsd ki a falat. :) -
Solt #3574 Nem tudom használni a G25-t, nincs helyem... :( -
ng77 #3573 azért nem kell megijedni, azóta ezt a hibát javitottuk, és mindenki visszakerült alapértékre, szóval most már nyugodtan mehet mindenki futamot, nem fog leesni a ratingje :) De tényleg gyertek mert ezek a hibák csak úgy jönnek ki, ha teszteljük.
Gergő (aki nem Csige :) )
-
#3572 Ok, inkább gyere nKworld-öt béta tesztelni. Már találtunk pár érdekes bugot. A legdurvább olyan volt, hogy ha valaki egyedül ment egy futamon a végén végtelen mínusz ratinget kapott, azaz lement neki nullára. -
Solt #3571 Ez nem is feltételezés volt, hanem hirtelen ijedtség... :)) Nagyot csalódtam volna, de szerencsére erre nem került sor! -
#3570 Reméltem, hogy ismersz már annyira egyenes embernek, hogy nem feltételeztél volna rólam ilyet. -
Solt #3569 Huuu... ez nagy kő volt! :D -
#3568 Nem, ng77 a Gergő. Vele csináljuk az nK World-ot. -
#3567 Fú basszus, demo bajnokságot teljesen elfelejtettem, mondjuk időm sem volt sok,d e akkoris...:D -
Solt #3566 Na baszki... neked is több reged van? :( -
ng77 #3565 Pontosabban inkabb ujra kellene regelned, mert pont akkor valtoztattam meg a regelest, es igy nem kerultel be a tablaba. Szoval most en kitorollek a regisztraltak kozul, es ujra kene regisztralnod. Sorry -
#3564 Alex, te lehet, hogy pont rosszkor regeltél, légyszi nézd meg, hogy a guidod bennt van e profilodban, mert anélkul nem tudsz joinolni a szerora. -
#3563 Elindult a nkWorld beta test. Gondolom már mindenki tudja (már párszor írtam róla), hogy ez az iRacing rendszerének a másolása. Jelenleg még nagyon béta állapotban van, jövőhétvége környékére tervezzük az első rövid "beta bajnokság" elindítását, addig csak időmérők illetve "single race"-ek lesznek. -
#3562 Vannak jó shaderelt convertek.
-
#3561 Nem ertem, hogy lehet olyan kepet feltenni, amin nincs arnyeka az autonak:D
Amugy is neccesek ezek a konvertek, hogy nulla shaderezes van rajtuk, de igy meg gazosabba dolog;)
Remelem, Kunos a modolassal, palyaeditorral is foglalkozik valamit, mert ha "egyszeruen" fel lehetne shaderezni a jelenlegi konvert palyakat, akkor eleg toppos lenne a cucc;) -
#3560 -
#3559 Sepang
-
#3558 Jah, értem !!!! -
#3557 Ehhez mar nem kell;)
De amugy sem kell feltelepiteni, csak a palya installnal keri hogy tedd be a CD-t. -
#3556 ehhez kell a GTL lemez? Mert nagyon nem raknám fel az SF miatt .... -
#3555 Böribe majd mit vigyünk? :D -
#3554 nkp_spa_2010.zip
Ne linkeljetek mashova, egyreszt elobb-utobb torlom (tarhely), masreszt, ne ragjon be a SimBin:P -
#3552 Ha sikerul leszenem, akkor felteszem oket (Monzahoz meg GTR2 DVD kell:P). -
#3551 Radiator Springeseknél elszakadhatott valami mert 24 órán belül kiadták Monza új verzióját ami kifejezetten jól sikerült, Spa 2010-et, illetve Nurburgringhez egy updatet.
Akinek van GTL CD-je nem akarja kicsomaglni Spa-t és felrakni valahova? -
#3550 Nincs valakinek egy 3DSimEd progija? Az enyém aktiváló kódot kér, ami nagyon jó dolog, viszont addig nincs szívem kifizetni a 25fontot, amíg nem jövök rá, hogy tudok-e konvertálni, vagy ahhoz is hasonlóan béna vagyok mint a vezetéshez... -
#3549 Magny Course WIP.
-
#3548 Meg eletre lehet kelteni, de mar annyira nem eri meg. -
#3547 Nem szarik az LFS-re, csak nem kapkodja el;) Ugy nez ki, nincs rakenyszeritve (boven volt bevetele, van mas forrasa?!), inkabb csak hobby. Amugy amit csinalt, az a magaidejeben mindig kiemelkedo volt. Bar senki nem tudja, mi lesz pontosan az S3-mal, de a gumi-report amit kitett, az eleg jol hangzik. Persze, ha marad minden ugyanigy, csak ad hozza 1 palyat es 1 autot, esetleg minimalisan felujitva, akkor keves lesz. De meg akkor is tobb felhasznaloja lesz, mint a tobbi hasonlo "egyemberes" projectnek.
De ha jo lesz a gumi, akkor az mar alkalmas lesz idojarasra, esore, es ha meg grafikat is megpiszkalta, akkor a dinamikus napszakok is johetnek. Azert ezekkel, osszessegeben, meg ha marad is tartalom, azert eleg utos lehetne ismert.
Igazabol az autokkal nincs gond, van benne minden, ami kell.
Palyakkal van gond, amit evek ota mondok, hogy azokat kellett volna normalisan modolhatova tenni.