netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Próbáld ki rF-ben a GP2 2.0 modot, az reális.
csige791
elsolatasra nekem nem jon be. A sebbeség érzet mondjuk brutalis, de nem hinném, hogy ilyen igazibba egy gp2 verda. turja az orrát mint a szar, kb olyan mint az 1.1 elõtti verzióban az autók. most meg progalgatom setelni, de ha nem lesz jobb akkor hanyagolom ezt a verdat.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

pointer4
Nahh, ilyet se olvastam még itt az NKP topicban 😄 LFS-ben se nagyon 😄
..kapkodás... 😄 gihi 😄
Alexease
Ezt gyorsan kiadta😉 Hova ez a kapkodas😉
Alexease
Nem neztem utana, csak tippeltem, azt hittem boven 100 felett van, mert ujdonsag, extra meg Dell😉 De ha valoban annyi, akkor tenyleg megeri.<#eljen>
csige791
most rakom fel szerora 1.2-ot, utanna gyertek tesztelni !

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

es tenyleg 😊

Ez a KS2 szerintem GP2, nagyon tetszik. Vannak egesz jol hangzo uj feature-ok is, foleg a sokat kritizalt utkozes model javitas hangzik jol, kene egyet tesztelni majd 😊

> Added the new FormulaKS2 car
> Improved tyre model
> Improved differential model
> Improved multiplayer contact response
> Improved loading times
> Added a live laptime report for multiplayer races
> Added realtime performance meter
> "Controls" overlay is now on by default
> Controls overlay now show brake and throttle activity during replay
> Fixed wrong steer ration showing during replays recorded with different steer lock
> Smoother steering wheel movements during replay
> Only PAYCODE is now NEEDED to unlock the lincense

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

pointer4
A kompenzációra gondoltam, csak azt veszted. Természetesen a három monitoron fogsz képet látni, de ugyan olyan felbontáson kell majd õket hajtani.
Igazából a mérete mindegy, bár elég gagyin festhet élõben két kisebb oldalsó.
A panel az LG-é, de az elektronika full Dell. És ez itt a lényeg.
csige791
Tehát veszek még két olcsó fajta tn-es moncsit akkor is tudom látni elõzésnél, hogy vannak e mellettem, csak nem lesz ilyen kompenzációs okosság? Ugyanakkorának kell lenniük mint a középsõ vagy lehet kisebb is?
Eyefinitis témáról beszélek mert ati-m van.

pointer4
Csak akkor kell három egyforma (FULL egyforma) ha ezt a funkciót életre akarod kelteni. (bezel compensation) Legalább is Ati kártyával, eyefinity módban.
Bár, még a különbözõ moncsikkal is van lehetõség, monitor EDID firmware házi átírása mellett életre kelteni, ha szerencséd van, és engedi a monitor átírni, vagy a szervízmenüben lehet engedélyezni az átírást.

Ha matroxos, vagy SoftTH-s a dolog, akkor fog menni.
Nvidiásról, még keveset tudok részleteket.
csige791
elolvastam.
Nekem ezzel a monitorral eddig az volt a gondom, hogy úgy tudom az LG gyártja a panelt. LG-t én meg megfogadtam ,hogy sosem veszek mert minõségtelen szarnak tartom, ez még a DVD íróik alapján alakult ki bennem réges-régen.
Most teszek egy próbát ha már mindenki erre a monitorra van rácuppanva, de ha szarakodni fog akkor csak erõsödik bennem az Boycott LG érzés.
(persze csak ha tényleg az lg gyártja a panelt.)

A garancia terén elég nagy különbségek vannak országonként, legalábbis ezt tapasztaltam. Vettem itt egy alaplap+proci csomagot régebben (amd cucc volt) aztán terhelésnél túlmelegedett vagy nem tudom, félév után visszavittem, úgy hogy már a számla sem volt meg. Megmondtam kb mikor vettem, meg hogy melyik bankkártyát használtam, megnézték a gépben, hogy volt-e ilyen vásárlás, majd vissza adták a pénzem, úgy hogy meg sem nézték tényleg szar e a cucc amit visszavittem.
Csodálkoztam is erõsen.

Láttam videót youtube-on, ahol úgy használta a srác, hogy középen IPS, többi meg TN. De én ha már úgy használnám, IPS lenne mindenhol, illetve ha lenne 240k-m monitorokra, akkor már valami 32" vagy nagyobb tv-t vennék.

(Küldtem egy privátot, de amint látom, lehet, hogy nem érint a probléma. Azért csak lehet, mert a Dell pixel policy szerintem ugyanúgy él mindenhol.)

Itt a srác úgy használja, hogy TN - IPS - TN.
csige791
de akkor most egyforma kell a 3-hoz vagy nem, ha igen akkor ki találta ki ezt a baromságot? <#bohoc>

csige791
Itt vettem.
-Warranty: 3 Years Next Day Swap Out Warranty Direct from Dell.

Na várjál akkor. Nem tudom, hogy mennyire olvastad a PH!-t, de ajánlatos a monitort pixlgarival rendelni. Honnan rendelted? Vettél hozzá pixelgarit? Mert ha nem, akkor Dell-ékkel érhet meglepetés. Igaz mivel rendelésrõl van szó, asszem 8 napon belül akármi kínod van, vagy nincs, akkor is vissza lehet küldeni, a saját költségeden. (szállítás) Ha Ipon, akkor vagy bevállalod, hogy lesz, amilyen (subpixel garija érdekes a Dell-nek, utána kéne kicsit nézni, de most nem fogok), vagy sztornózod a rendelést, és olyan helyrõl veszed, ahol lehet hozzá venni pixelgarit, ami annyit takar, hogy 3ezer forintért neked elõre kibontják, fél óráig tesztelgetik, hogy minden a helyén van-e, majd kiszállítják hozzád. És ha tudsz kicsit várni, akkor 2-3 héten belül karácsonyi akciók is lesznek.

Alexease - 73k ez a monitor, "jobbfajta" TN-eseket 65-ért vesztegetnek. Pont hogy azokat nem értem, akik nem ilyet vesznek a drágább TN-ek helyett. Mégiscsak a monitor az, amit folyamatosan bámul az ember, és szerintem ez a legmaradandóbb az egész hardverparkban. Én legalábbis min 5 évre tervezek egy monitort.
Alexease
Ennek a Dell-nek az arabol, tudnal venni 3 ugyanekkora, ugyan ilyen felbontasu egyforma monitort😉 Monjuk, az nem IPS-es, meg csak Samsung, LG stb.😉
csige791
köszi a helpet, akkor megrendeltem a kicsikét.

Azt halottam, hogy 3 monitorhoz mindenképpen egyforma monitorokra van szükség, remélem ez hülyeség mert nem szeretnék venni 3 ilyen moncsit, a szélére elég valami gagyibb is, az úgyis csak arra kell ,hogy lássam elõzésnél, hogy mi a helyzet oldalt.

72-n a filmek 24 fps-e miatt nem lesz a gyorsabb mozgásoknál az a darabos utánhúzás. Nem biztos, hogy tudod mirõl beszélek, de 60-nál meg 75-nél is észrevenni, mivel azok nem 24 többszörösei. A 75 Hz meg folyamatosabb játékélmény, én mindig szinkronizálom a monitor Hz-eihez a játék fps-t, már 60-nál sem kellene, hogy gond legyen a folytonossággal, 75-nél meg tutira nincs. (Szinte az összes TN-es 60Hz-es, szóval semmi különös nincs akkor sem, ha 60-al megy majd.)

Poi: Köszi! <#worship>
bardocz
ÉN semmi különbséget nem látok a 60 meg a 75Hz-es monitorom között. Szóval ne hiszem, hogy észrevennéd.
csige791
Jelenleg CRT-m van, a kártyám meg Gigabyte GV-5850 OC - 1GD, Ultra Durable.

Egyebet nem tudok elmondani 😊

Ez, hogy 72 vagy 75 hz-n megy mit befolyásol?

pointer4
Akkor simán!
Na, túl sokat hsz-t írok már, bocsi ezért. Szóval: a magasabb frekvenciákról azt tudni kell, hogy DVI-n szinte biztos, hogy nem mennek, HDMI-n nagyobb az esélye, de ha DP-t használsz, ott a legnagyobb valószínûsége, hogy menni fog. (De akkor sem biztos, kicsit szerencse kérdése is, mint a hardverek esetén a tuningnál).

Itt pedig Dezz eredeti tesztje, a lag teszt csak ennek a kiegészítése.
Egyáltalán nem. Ez nem ugyanaz, mint a TN-ek ms-a. Ez az egyik leggyorsabb IPS, a gyorsabb 2-5ms-os TN-ekhez hasonlítható. És ha szerencséd van, viszi a 72/75Hz-et is.
csige791
de akkor ez a 8ms nem gond ?

bardocz
<#vigyor3><#eljen>
Pointer, ha felelõsséget vállalok Bardocz-ra, akkor nekem is kölcsön adod majd? <#hawaii>
bardocz
Ehhez már át kéne építenem az asztalom, mert nem férne el rajta😄
Mostani is épp, hogy befér, max fél centi rés van.
Mint ahogy én is (prohardver monitor fórum erre van rágerjedve). <#finom>

Ilyet fogok venni, 3 hónapig nézegettem monitorok után, amíg kiderült, hogy tuti nem veszek mást.
Ha rám hallgatsz nagyobbat veszel. Inkább tv-t akkor már 32"-37"<#nevetes1>

csige791
Dell UltraSharp

ilyet akarok venni. IPS-es cucc, azt hallottam ezeknél nem baj ha 8ms-es a válaszidõ.
Jó lesz ez nekem szimezéshez vagy válasszak másikat?
Az egész prohardver monitor fórum erre van rágerjedve, azért választottam ezt, de kicsit parázok a 8ms-tõl.

bardocz
Senki? =(
pointer4
Jó kérdés <#whatever>
bardocz
Hol vannak már a jelentkezõk?:-D
pointer4
Hááááááát, akár. Van aki itt felelõsséget vállal érted? 😄
bardocz
Kölcsönadod az iRacing accod?<#idiota>
pointer4
Nézd meg iRacingban 😄 Az tuti olyan mint az igazi 😄
bardocz
Mid Ohio rF-ben is nagyon huplis, gondolom a valóságban is.
csige791
Mid Ohio

Már most olyan állapotban van, hogy akár versenyzésre is alkalmas lehet, bár néhány helyen eléggé huplis.

Hát engem is szépen megtorpedóztál a második futam elején, az elsõ helyrõl. Valszeg leszakadt a futómû, mert többet nem mozdult a vas, ill. a boxba visszalépve tudtam csak folytatni.
Ezzel a törésérzékenységgel az a baj, hogy esetünkben nem a futómûvek akadtak össze, hanem pont hátulról rohant belém, mégis szétszakadt minden.
én a múltkor voltam ideges, amikor a felvezetõ körön kick-eltek. 😊

tegnap miután elszálltunk, gyorsan visszamentem a boxba, feljavítottam az autót, de a gumit nem cseréltem újra. a kicsúszáskor én padlóra nyomtam a G25 pedálját és álló gumikkal csúsztam keresztben. ennek következménye az volt, hogy kockás lett a gumi és úgy rázott a kormány, mint állat. elég kemény volt 13 körön keresztül. 😊 utána teljesen elzsibbadt a csuklóm. 😊

csige791
A netkar.hu I. Demo Bajnokság fórumban már vannak infók a jelentkezésrõl, skin beküldésrõl, stb...

csige791
Az I. Demó bajnokság indulása csúszik két hetet.

Alexease
Igen, es azt meg nem is szamolja a program, hogy ha a gumi er hozza valami elesebb alkatreszhez (pl. szarnyak), akkor abbol azonnal deffekt lenne😉

De azt sem erdemes elfelejteni, hogy a programban (mint szam.tech. jatek) fele/harmada a sebessseg es a dinamizmus erzet. Itt 50-100km/h-as sebessegnel, meg lazan kiszallnank az auto melle setalni, es a 50-100km/h-as sebessegkulonbozetnel az utkozest, meg csak koccanasnak erezzuk😉)))
oké, nincs gáz, de akkor kurva ideges voltam. kétszer is Te 😊
de mindegy, csak teszt bajnokság volt. az viszont látszik, hogy mindenkinek jól az eszébe kell vésnie, hogy nagyon-nagyon sérülékenyek az autók (csakúgy mint az életben ezek az OW-k) és finoman kell menni mert egy kis koccanás is olyan meghibásodást okoz amitõl nem lehet folytatni a versenyt.
Ezen szerintem nem fognak orvosolni semmit. Vérszim és az életben is így törnek az autók ezekkel a ropi futómûvekkel 😊
Nekünk kell jobban odafigyelni szerintem.
Alexease
"Erzekeny" a nKP a toresre, de erdemes fejben tartani, hogy ezek openwheel autok, amelyekkel kerulendo meg az egymasnak tamaszkodas is😉
remélem ezt is hamarosan orvosolni fogják, mert ha jönnek a vizes, esõs versenyek, bele sem merek gondolni, ott mi lesz. 😊

hát nem volt szerencséd velem tegnap. 😊 elnézést is kértem akkor is és most is. tegnap tapasztaltam én is a netkar túlzott érzékenységét, mert én semmit nem éreztem abból, hogy össze értünk. csak elszálltunk, kilinccsel elõre. sajnálom, hogy miattam nem sikerült a versenyed, tanultam belõle.