netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ez a KS2 szerintem GP2, nagyon tetszik. Vannak egesz jol hangzo uj feature-ok is, foleg a sokat kritizalt utkozes model javitas hangzik jol, kene egyet tesztelni majd 😊
> Added the new FormulaKS2 car
> Improved tyre model
> Improved differential model
> Improved multiplayer contact response
> Improved loading times
> Added a live laptime report for multiplayer races
> Added realtime performance meter
> "Controls" overlay is now on by default
> Controls overlay now show brake and throttle activity during replay
> Fixed wrong steer ration showing during replays recorded with different steer lock
> Smoother steering wheel movements during replay
> Only PAYCODE is now NEEDED to unlock the lincense
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Igazából a mérete mindegy, bár elég gagyin festhet élõben két kisebb oldalsó.
Eyefinitis témáról beszélek mert ati-m van.
Bár, még a különbözõ moncsikkal is van lehetõség, monitor EDID firmware házi átírása mellett életre kelteni, ha szerencséd van, és engedi a monitor átírni, vagy a szervízmenüben lehet engedélyezni az átírást.
Ha matroxos, vagy SoftTH-s a dolog, akkor fog menni.
Nvidiásról, még keveset tudok részleteket.
Nekem ezzel a monitorral eddig az volt a gondom, hogy úgy tudom az LG gyártja a panelt. LG-t én meg megfogadtam ,hogy sosem veszek mert minõségtelen szarnak tartom, ez még a DVD íróik alapján alakult ki bennem réges-régen.
Most teszek egy próbát ha már mindenki erre a monitorra van rácuppanva, de ha szarakodni fog akkor csak erõsödik bennem az Boycott LG érzés.
(persze csak ha tényleg az lg gyártja a panelt.)
A garancia terén elég nagy különbségek vannak országonként, legalábbis ezt tapasztaltam. Vettem itt egy alaplap+proci csomagot régebben (amd cucc volt) aztán terhelésnél túlmelegedett vagy nem tudom, félév után visszavittem, úgy hogy már a számla sem volt meg. Megmondtam kb mikor vettem, meg hogy melyik bankkártyát használtam, megnézték a gépben, hogy volt-e ilyen vásárlás, majd vissza adták a pénzem, úgy hogy meg sem nézték tényleg szar e a cucc amit visszavittem.
Csodálkoztam is erõsen.
(Küldtem egy privátot, de amint látom, lehet, hogy nem érint a probléma. Azért csak lehet, mert a Dell pixel policy szerintem ugyanúgy él mindenhol.)
Itt a srác úgy használja, hogy TN - IPS - TN.
-Warranty: 3 Years Next Day Swap Out Warranty Direct from Dell.
Alexease - 73k ez a monitor, "jobbfajta" TN-eseket 65-ért vesztegetnek. Pont hogy azokat nem értem, akik nem ilyet vesznek a drágább TN-ek helyett. Mégiscsak a monitor az, amit folyamatosan bámul az ember, és szerintem ez a legmaradandóbb az egész hardverparkban. Én legalábbis min 5 évre tervezek egy monitort.
Azt halottam, hogy 3 monitorhoz mindenképpen egyforma monitorokra van szükség, remélem ez hülyeség mert nem szeretnék venni 3 ilyen moncsit, a szélére elég valami gagyibb is, az úgyis csak arra kell ,hogy lássam elõzésnél, hogy mi a helyzet oldalt.
Poi: Köszi! <#worship>#worship>
Egyebet nem tudok elmondani 😊
Ez, hogy 72 vagy 75 hz-n megy mit befolyásol?
Itt pedig Dezz eredeti tesztje, a lag teszt csak ennek a kiegészítése.
Mostani is épp, hogy befér, max fél centi rés van.
Ilyet fogok venni, 3 hónapig nézegettem monitorok után, amíg kiderült, hogy tuti nem veszek mást.
ilyet akarok venni. IPS-es cucc, azt hallottam ezeknél nem baj ha 8ms-es a válaszidõ.
Jó lesz ez nekem szimezéshez vagy válasszak másikat?
Az egész prohardver monitor fórum erre van rágerjedve, azért választottam ezt, de kicsit parázok a 8ms-tõl.
Már most olyan állapotban van, hogy akár versenyzésre is alkalmas lehet, bár néhány helyen eléggé huplis.
Ezzel a törésérzékenységgel az a baj, hogy esetünkben nem a futómûvek akadtak össze, hanem pont hátulról rohant belém, mégis szétszakadt minden.
tegnap miután elszálltunk, gyorsan visszamentem a boxba, feljavítottam az autót, de a gumit nem cseréltem újra. a kicsúszáskor én padlóra nyomtam a G25 pedálját és álló gumikkal csúsztam keresztben. ennek következménye az volt, hogy kockás lett a gumi és úgy rázott a kormány, mint állat. elég kemény volt 13 körön keresztül. 😊 utána teljesen elzsibbadt a csuklóm. 😊
De azt sem erdemes elfelejteni, hogy a programban (mint szam.tech. jatek) fele/harmada a sebessseg es a dinamizmus erzet. Itt 50-100km/h-as sebessegnel, meg lazan kiszallnank az auto melle setalni, es a 50-100km/h-as sebessegkulonbozetnel az utkozest, meg csak koccanasnak erezzuk😉)))
de mindegy, csak teszt bajnokság volt. az viszont látszik, hogy mindenkinek jól az eszébe kell vésnie, hogy nagyon-nagyon sérülékenyek az autók (csakúgy mint az életben ezek az OW-k) és finoman kell menni mert egy kis koccanás is olyan meghibásodást okoz amitõl nem lehet folytatni a versenyt.
Ezen szerintem nem fognak orvosolni semmit. Vérszim és az életben is így törnek az autók ezekkel a ropi futómûvekkel 😊
Nekünk kell jobban odafigyelni szerintem.