4108
  • bardocz
    South cityben meg a rallycrossokon valóban nem:D
  • lac coo
    A jó szimnek akkor jár le a szavatossága, ha nem fut a gépeken.
    Sajnos GPL is így járt :(
  • GPx8
    Szvsz. nem mindenhol tükörsíma az aszfalt az Lfs-ben sem. Az tény, hogy az iR-ben jobban érezni a pályát.
  • symbol
    nyilván, de ha csak X pálya van, és szarnak az egészre fejlesztés terén, akkor igen, van szavatossági idő. egy rally szim. amúgy is teljesen más téma, de természetesen igazad van, általában az összes komolyabb szim megunhatatlan lehetne, de azért én szeretem ha valamihez jelennek meg újdonságok, és nem 3 éve ugyanaz a szerény kínálat van minden téren...
  • csige791
    Hát ha nem volna iR, nK akkor az LFS talán örök lenne, mint jelenleg az RBR. iRacing után ha az ember vissza ül LFS-be olyan mintha az aszfalt tükörből készült volna, már-már mosolyra húzódik az ember szája. Mondom ezt úgy hogy imádom lfs-t 5+ évet toltam folyamatosan. Remélem S3 (ha lesz) felzárkózik a mai minimális szinthez.
  • GPx8
    Szavatossági idő? Szimulátornál? pl. az RBR-nak valahogy nem járt le a szav. ideje, pedig nem mai darab, csak azóta sem jelent meg jobb rally szim.
  • csige791
    Igen, egy sajnálatos hiba miatt, túlléptük az 50giga fel/letöltési határt, ezért Január 1. 00:00 óráig nem elérhető sem a netkar.hu sem az iracers.hu (Meg még néhány olda, pl a bussim.precise-division.net.

Sorry.

Ha valakit konkrétabban is érdekel a sajnálatos hiba:
    egy-két letöltést tőlünk linkeltek külső oldalra, így azok oldalak letöltéseit is a mi szerverünk biztosította.
  • santibi
    Jan 1-ig pihen.
  • SirAlo
    Mi van a netkar.hu-val ? par napja ezt irja :
    Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
  • lac coo
    Caparo T1 a Ringen...elég veszett autó :D

• lac coo
    Így van, egyet értek veled.
    FVA szinte csak demo szintű játék, mégis hihetetlen élmény körözgetni vele, NKP meg még annál is több, természetesen .Egy GT osztályú autó azért még elférne benne.
  • Alexease
    Persze, hogy emlekszem;) Rengeteget toltam vele, pedig onkinzasnak szamitott, annyira fapados volt;P Nekem is a Supra volt a kedvenc, de sokat mentem a Modenaval, F3000-rel (a legjobban kezelheto), a F-Renault-val is.

Az nK volt az elso ilyen jellegu progi, ahol ha egyformak lettek volna a cockpitek es a hangok, akkor is megmondtam volna az elso nehany meter utan, hogy melyik autot "vezetem". Es persze nem a gyorsulasbol, vegsebessegbol, hanem a "mukodesbol":P
  • b-type
    simán megéri :)
    főleg hogy már a 0.9-s namie is mekkora örömeket okozott :))
    emlékszel? :)
    ...végre valami aminek burkolva van a kereke...a pálya is jó, de azok eddig is 'kielégítettek'...bár persze mindig jobb a több..
  • Alexease
    Kikerultek tobb helyre is a bemutato, beharangozo kepek, azert kint is latszik a ket veglet, a hozzaszolasokat olvasgatva;)

Van aki azonnal piszkalodik, hogy ez meg az ronda, az nincs es az nem latszik, az mar nem szamit, hogy meg ezt is mennyi munka lehetett belerakni.

A masik szerint, mar csak az 1 auto (Ossella) es az 1 palya (Trento szara/esos) megeri a komplett nKP-arat;)
  • Alexease
    Ez teljesen normalis, eleve feszitett tempo volt, keves ido volt raszanva, raadasul az unnepek elott, es foleg ilyen durva valtoztatasokkal, uj tartalmakkal.

A lenyeg, hogy most valoban foglalkozva van vele, nem ugy mint nehany eve - amikor Kunos csak neha tudott hozza piszkalni egy kicsit -, adnak infokat es kepeket, es max 1 honapon belul, tuti lesz megjelenes.
  • csige791
    Marco Massarutto, on drivingitalia wrote:
    Siamo un pò lunghi sui tempi, stiamo ultimando l'implementazione di alcuni sistemi. La nostra sede riaprirà la seconda settimana di gennaio, per cui stiamo lavorando da casa come ai vecchi tempi e questo ha portato un ritardo di qualche giorno. Ma siamo lì, prima della Befana potrete godervi la nuova versione, presumibilmente in beta release per non ritardare ulteriormente l'attesa.

Marco Massarutto, on drivingitalia...translated by google..not too bad for once! wrote:

We are a little longer on the schedule, we are finalizing the implementation of some systems. Our office will reopen the second week of January, we are working from home like the old days and this has resulted in a delay of several days. But we are there before the Epiphany enjoy the new version, expected in beta release not to further delay the wait.

The release is a bit late. They are planning to release before the 6th of January, most likely as a beta release to avoid delaying the release even more.

• csige791
    Részlet egy fórum beszélgetésből:

user1:
    hopefully it will be delayed unless the LFS sirocco ...

user2:
    LOL, Kunos' one day "late", when the Scirocco debacle has gone on for over 2 years!

• csige791
    LFS azért évekig a top volt a maga idejében, csak hát lefosták Scawenék. Nem tudom mibe került volna 1-2 pálya évente, mert autóból kb le van fedve az összes fajta, a gokarttól az F1 ig, az 1.2-es puntótól a GT-R-ig.
    Fizikában még mindig ott van a top3-ban (hogy melyik helyen azt nem próbálnám megmondani), csak hát belefostak a tartalomba.
  • symbol
    LFS már rég kuka kategória nálam. kipróbáltam volna és nyomtam volna vele, de így, hogy ennyire szarnak rá, esélytelen mindenre, pláne ha a szavatossági idejét nézzük a gammának.
  • lac coo
    Itt legalább elé is készül amit így beharangoz.
    Nekem végül is nem sürgős, egy-két mit számít ....
  • csige791
    Ennél már csak az LFS-t készítő nagyobb ****. Ott 2 éve beígért valamit, majd most adott ki egy nyilatkozatot, hogy igen készül.
  • symbol
    hát jah, bár az ilyen azért geci kellemetlen, hangzatosan karácsonyra ígéri, aztán meg sehol semmi. :) Ilyenkor legalább adhatna valami életjelet, hogy sorry srácok, még csiszolok rajta kicsit, de nemsoká jön.
  • lac coo
    Lehet ortodox a srác, ott csak jövőre lesz karácsony ! :D
  • csige791
    Christmas editionról volt szó, szóval késik, és egyetlen egy fórumon sem találtam semmi infót, mindenki csak pislog, és azt mondogatják, hogy jobb később egy bugtalan mint előbb egy bugos.
    Más kérdés, hogy ezzel nem értek egyet, inkább adja ki bugosan aztán majd jön valami hot fix, nevezze el beta patch-nek, azaz 1.3 beta.
  • Alexease
    En ugy emlekszem, unnepeket hangoztatott;) Az lehet szilveszter is:) Sot, kulonfele valasokban mas=mas idopontokban unnepelhetik a Karacsonyt, igy lehet sokkal kesobb is;) Sot, sot, bizonyos vallasokban egyaltalan nem unneplik, igy lehet, meg sem jelenik soha:)))
  • lac coo
    Amúgy nem arról volt szó, hogy karácsonyig jönnek a cuccok ? :D
  • csige791
    Nekem az is jó ha ehhez jönnek új verdák, meg pár jó feature, pl. rendes box kiállás, valami jó egyszerű free camera a replayhez, meg jó sok okosság.
  • Alexease
    Az utolso riportba ezt mondta: "Bring friends in, fill the servers instead of lapping offline. There is still a big part of sim racing community out there that doesn't have a netKar license. I think our strategy is pretty clear: we do not want to ask our existing customer to prove their faith in us again coming out with a "2.0" version that requires a new license, we still feel we have a debt with the original v1.0 netKar's user and we're trying to give back."

Persze, ez nem zarja ki a lehetoseget, hogy ezzel parhuzamosan, mar dolgozik egy nKP2-on;)
  • csige791
    Én bár merre olvasgattam, az jött le, hogy lesz 2.0, és az 1.3 az uccsó az 1.x szériában. A 2.0-ért fizetni kell azaz meg kell venni újra, és ott csomó új dolog lesz. De ezek csak fórumokban mennek, szóval akár igazad is lehet.
  • Alexease
    En is szivesen fizetnek 2-3 havonta 1-1 autoert, palyaert. Telmeszetesen normalis, gyari minosegben;) Ha az ember rendesen kihasznalja, foleg online versenyeken, akkor boven megeri.

Az iRacing-nel nem a jatekot berled, ott a szerverekert, szervezesert kell fizetni havi dijat.
    De az offline lehetoseget en sem ertem, pedig korrekt lenne (lejart minimum 3 honap elofizetes utan, bejelentkezes utan hasznalhato lenne, csak "offline", egyedul).
  • Alexease
    Az ISI palyak egyedul shaderezesre, effektekre jobbak, minden masban ugyanaz lehetne. Ha ebbe is csinalna egy normalis editort, vagy legalabb integralna egy hasznalhato MAX-shaderezest (lasd ISI), akkor ez is eleg brutal lehetne.
    De a jelenlegi hasznalhatatlan:DDDD
  • Alexease
    Ez tobb mint 2 eves hir;) Azota azert valtoztak a dolgok. Az utolso interjuban, ha jol ertettem, azt mondta, egyelore ezt a verziot probalja meg felgyurni, mert elorelathatoan, nem erne meg az eladasok miatt egy teljesen ujba belefogni (ami tobb honap vagyinkabb ev lehet). Foleg, ha azt tartalommal is meg kell tolteni.

Igy inkabb megbecsuli a jelenlegi vasarlokat, es a folyamatos ujdonsagokkal probal uj vasarlokat szerezni. Ami valamilyen szinten mukodik, mert az utobbi 1-2 evben, ahogy jottek az uj dolgok, patch-ek, autok, palyak, ugy tudom volt vasarlas "boven".
  • csige791
    Én simán elfogadnék egy DLC-s megoldást. Tulajdonképpen iRacing is nevezhető annak, csak ott plusz ugye a játékot is bérelni kell, és még offline sem tolhatod hiába fizettél érte 100ezreket.
  • csige791
    Ha kiadta az 1.3-at akkor neki áll a 2.0-ának ami már új engine lesz.

Íme

Amúgy pályák szempontjából, az rF illetve rF2 sem lesz sokkal jobb, bár az ottani lézeres pályákat egyelőre nem tudják átkonvertálni, megpróbálták, de túlságosan huplissak lettek.
  • Alexease
    Vagy valaki mas irta neki meg korabban, de csak tesztelni, es ki kellene fizetni, vagy valami publikusan elerheto metodus (mint pl. nehany tomorito algoritmus, videolejatszo, hang engine stb.), ami uzleti felhasznalasnal mar fizetos lenne.

Valszeg meg tudna O is irni, de az is ido vagyis penz;P
  • Alexease
    Palyak vannak mar boven, egy atlag kiadott szimet mar felulmult a lista (#3506). Es meg folyamatosan keszulnek (foleg konvert, de van 1-2 ami nullarol keszul).

A foproblema a minoseggel van. A hozzaadott editor vagy alpha/beta nem teljes verzio, es/vagy teljesen szar, hasznalhatatlan (legalabbis szamomra):) Igy a normalis shaderezes megoldhatatlan, hasznalhatatlan, maceras.
  • Alexease
    A kulonfele vizes aszfaltokat, tapadashatarokat, esetleg meg a vizkiszoritast is meg tudja oldani, de a tobbit, ami dinamikus, az mar nem;) Vagy ujrairja az egeszet (futurisztikus, nincs penz), vagy megis majd valahogy, extra otlettel beleganyolja, iluen-olyan sikerrel;)
  • lac coo
    Hogy hogy licensz függő ?
    Valaki levédte az eljárást vagy mi ?
    Amúgy FFB is licenszes, de kb mindenki letojja :)))
  • Alexease
    Azert olyan sokmindent azert nem;) Kunos is irta, hogy sajnos annyira regi, hogy vannak dolgok, amelyek kivitelezhetetlenek. Pl. dinamikus fenyek, napszakok. De ugyanigy a dinamikus idojaras, idealis ivek, felszaradas is kivitelezhetetlen. Igazabol minden ami dinamikus;D

De ott az AI kerdes. Az se lenne rossz, meg ha online jatek, akkor sem, ha masra nem is, offline gyakorolni, korozgetni. De annak a megirasa, foleg hogy hasznalhato, ertelmes legyen, eleg macera, idoigenyes.

Vagy ott a GhostCar. 2007 ota az is letezik (Nala:P), regebben irkaltam is rola, mert kiszurtam az engine-ben a DLL-t, most is hasznalja, de mivel liszensz fuggo, igy nem adhatja ki publikusba (nincs penz).
  • csige791
    És elég sok készül jelenleg is, legalábbis beta teszter topicban, kb 5-6 van ami nincs a listán.