netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Logi DFGT
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
próbáltam újrakalibrálni játékban, linearity csúszka 0-n van..de az elõzõhöz képest ugyanaz maradt..
van valami tipp?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
De ha SimBin palya (ha az ottani konverteket nezzuk), akkor Ok a GTR2/RACE kozben/utan, mar ataltak az 1 nagy texturara (kornyezet), es arra pakolgattak sok apro, reszletes, shaderezett multitexturat. Azokbol a palyakbol csak az a nagy textura jon at, ami onmagaban (shaderek nelkul) eleg hitvany kinezetet biztosit😊
Technikailag (😛)
- Csempezett textura: a palya melletti minden ~2x2 vagy ~4x4 meteres negyszogben, egyedi mappok vannak (de hosszutavon ugyanaz), sajat texturaval (kinezet, pl. fu minta), shine mappal (fenyesseg, csillogas szabalyzas), bump mappal (egyertelmu😛) esetleg atlatszosag, tukrozodes stb.
Ez kis teruleten jo minosegu latvanyt ad, de messzirol nezve nagyon csempes, egyhangu, zavaro.
- "Terulet" texturazas: a palya minden 100x100 - 500x500 meteres teruletere 1 bazinagy texturat hasznalnak hatternek (festett vagy GoogleMap), es arra pakoljak ra a kisebb shaderezett mappokat (1x1 - 5x5 meterig). Igy messzirol nezve abszolut valtozatos, es kozelrol is minden negyzetdecimetere kulonbozo kinezetu lesz. De a shadereknek koszonhetoen, kozelrol is jo, mert azok adjak az igazi reszletreket.
Igy az nKP editorban, ami csak a nyers texturat (mintat) hozza at, az a palyakonvert a nyero, aminel sok kis textura van es azok tartalmazzak a reszleteket is.
Ha normalis editora lenne, akkor meg talan eljatszanek vele, de igy meg bottal sem nyulok hozza😄
Amit lentebb írtál az meg fura, mert pl Oschersleben egész pofás GTL konvert és annak a konvertálása sem volt túl hosszú idõ, mert végig konzultáltam a készítõjével.
Gondolom, azok a palyak, amelyek egyelore nincsenek meg, nem elerhetoek es/vagy rossz minoseguek, addigra valszeg megjelennek?😊
Lent is latszik, a Silverton-on, hogy az is reszletes, eredetileg szepen van texturazva, de eredetileg nem csempezve vannak a texturak, hanem foltonkent, latvanykent egy-egy nagyobb "minta" textura (csak ezek latszodnak az nKP-ben!), es arra jonnek ra a shine, bump, multiple, jo minosegu, reszletes, effect texturak (ezekbol semmi nem latszik).
Igy az osszes ilyen konvert, sajnos ilyen, kicsit lapos, szines, rajfilmes kinezetu:/
Nezegettem az editort, de sajnos botranyos, hasznalhatatlan es/vagy nem mukodik. Raadasul, csak ablakban fut, amivel tobet nem szorakozom, nincs penzem ujabb videokartyara😄
Lehetne remenykedni, hogy talan az nKP2-ben csinal egy normalis editort, es/vagy jobb esetben egy MAX plugin-t, exportert, de szerintem, remenytelen.
Fikázni tilos, mert bevallottan kontár vagyok.
Egy 19"-os, CRT NoteBook-nak, lehet hogy nagyon jo minosegu kepe van (lenne😛), de k*rv* nehez😄DDDDDD
Termeszetesen, csak olyan felhasznalasi teruleteken karpotolja, kompenzalja a kepminoseget az egyeb josag, ahol a kepminoseg a masodlagos😊 Nem hinnem, hogy egy atlag otthoni felhasznalasra, foleg jatekra es net-ezesre, ne lenne tokeletes egy TFT😊
Persze, a cegnel meg CRT-ket hasznalunk 100-120Hz-en, de mindegyik melett ott van egy-egy TFT masodik monitornak (palettakat piszkalni, Commanderezni, net-ezni tokeletes).
Ez nagyon reklámszöveg szagú 😄
Mit is dolgozol te ? 😄
Nem kerestem template-et, nem tudom, van-e hozza, csak megnyitottam az egyik szurke mappot, (Lolka-Bolka) varazspalcaval (😄) korbejeloltem az egyertelmu teruleteket, aztan beszineztem oket😊
Aviano full/KS2/F2000
Montreal/KS2
Zolder/F2000
Silverstone/KS2/FTarget
Donington/KS2/F2000
Adelaide1989/KS2/Target
Van hozzá template vagy te bogarásztad ki ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha valaki összedob egy használható setupot majd dobja fel valahová, alap tényleg elég rossz .
szatocs: Igen majd írok a monitorról ha megjön, de sajnos nem elág, hogy szakértõ nem vagyok, ráadásul CRT-rõl váltok szóval valószínûleg azt fogom írni, hogy kuvajó, még akkor is ha TFT-khez képest esetleg szar lenne.
Aki nagyonn benne van a gumierzesekben, az tesztelhetne ezt a "szemcsesedest", hogy ez csak grafikai vagy szamolja is valamilyen szinten.
Ket tesztet mentem, es mintha ha jobban csuszkalt volna, amikor durvabban megnyomtam a kor elejet?!
Az alap setup valoban nem az igazi, valszeg palya es stilus foggo lehet, de nekem Praton folyamatosan odaveri az aljat😉)
Igy hogy mentem vele, a gumi garfika sem olyan rossz😊 Nem mintha az lenne a lenyeg😊 De mivel eloszor csak a garazsban lattam, allohelyzetben, azert irtam, hogy ronda, lapos, tukor😊
De igy, hogy menetkozben, folyamatosan szemcsesedik a gumi, igy mar eleg jo😄
Az új autó viszont nagyon király! Valamit nagyon tud ez a csávó, mert iszonyat élvezetesre tudja összerakni a szimulációt. A default setup-ot ki sem próbáltam, már szemre is látszik rajta, hogy nem jó. Prato-n 1:12-es idõt menni kimondottan élmény a korábbi lassabb tempók után.
Ennek ez a mániája, állandóan piszkálgatja!😊))
FVA-ban is három verzió volt eddig, mindháromban kicsit más a gumi 😊)))
Igaz ,hogy az áldás általában hátulról érkezett, mi próbáltunk elfordulni, de úgy látszik túl lassúak voltunk. <#falbav>#falbav>
És azért írtam, hogy hasonlítsa össze, mert tényleg lehet, hogy nem is GP2, hanem valami más😄