4108
  • unrealnoise
    Hát igen, azt meg is értem, csak egy idő után el kell döntenie. Fejlődni "kötelező" ma már minden programnak, ha nem fog, és a 2.0 sem jön, akkor oké, hogy bizonyos körökben még népszerű maradhat nagyon sokáig, de az sem az eladásoknak, sem a programnak nem használ ugye, ha leül, mint az LFS.

Azért szerintem a netkarPRO-t is elég sokan megvették. oké, nem ebből gazdagodik meg, de azért ahhoz képest, hogy hobbi, még lehet keresett is vele egy kevéskét. (a sok ráfordított idővel, energiával, utánanézéssel már más kérdés, hogy mennyire arányos...)

egy 2.0-ás nKPro-t szerintem mindenki megvenne (ha majd mindenben javulna), aki az elsőt megvette. itt elég hűséges és fanatikus vevő és felhasználókörről van szó. még én is perkáltam érte, pedig nem mentem vele 5 körnél többet. XD

akkor egy biztos. nem tudni mi a jövő, a pofozgatás nagyon sok idő, lehet jobban megérné egy új engine-t elkezdeni. kár, hogy egyedül nyomja, és nincs senki aki segítene rajta.

az új honlap is elég pofás lett. nagyon jó. :)
  • Alexease
    Ahogy korabban irta, annyira regi az engine, hogy minden ilyen szintu valtoztatas kuzdelem:)
    A 2.0-rol semmi hir, de arrol is volt valami aprosag, hogy egyelore lehetetlen, mert penz nelkul nem megy...
  • Alexease
    Valszeg ahhoz mar nagyon bele kellene nyulkalni, nem eri meg es/vagy nem is lehetne esszeruen megoldani. Majd kiderul...
  • unrealnoise
    ház igen, dicséret illeti minden szempontból, de tényleg kár a dinamikusságért. Kíváncsi leszek, ezután elkezdi-e ezt is tuningolni, ha nem, akkor nekikezd-e a 2.0-nak, vagy mit fog csinálni...
  • lac coo
    Bár még beta, az azért elég gagyi, hogy a szélvédőn nincsenek vízcseppek.
    De az Osella ( vagy mi ...) elég ütős kis dög lett.
  • Alexease
    En az 1.2-ot backup-oltam, aztan 1.3 install, es atmasolgattam a regibol a a palyakat;) Az Uninstall lehet hogy leszedne a Doc.&Set. mappabol a beallitasokat, liszenszfile-okat is.
  • lac coo
    Utolsó nagy cuccot én ráraktam a régire, de kb semmi nem működött.
    Debilon: töltsd le, telepítsd fel, de mentsd le a documentumokból a személyes beállításaidat, majd másold vissza .
  • Alexease
    Amugy eleg jol sikerult, bar csak raneztem 1-2 percre;) Ahhoz kepest, hogy milyen regi es "fapados" az engine, es hogy egyedul barkacsolgatja "ingyen" (nem LFS S3 lesz vagy rF2 vagy SimBin 9.0), teljesen latvanyos lett a dolog.

Persze, mindenbe bele lehetne kotni, foleg hog nem dinamikus, de szerintem, mar ez is magasan tulmutatott a lehetosegeken:P
  • Debilon
    fene tudja, megérte az 1.2 is az árát, bár sajnos nem sok időm van körözgetni benne :(

@Alexease: tehát 1.2 unistall és tiszta 1.3 telepítés?
    utsó update-t a frissítő szedte le pl.
  • Alexease
    Az nKP-t csak egyszer kell megvenni, utana vegig ingyenes.
    Ezt az 1.3-at (es az osszes ilyen nagyobb update-et), szerintem erdemes letolteni, es ujrarakni. Az updater-t nem probaltam, valszeg nem is mukodik, mert ez meg csak beta (bar van lehetoseg bekapcsolnia bete letolteseket is).
  • unrealnoise
    hát be is cseszne ha újra fizetni kellene érte (pláne annyit) - szerintem... :D
    bár én még nem töltöttem le. :)
  • Debilon
    ha van full 1.2-m akkoris fizetős az 1.3 vagy az ápdéter lehúzza for free?
  • b-type
    jajaj bxa meg hogy pont most nem vagyok otthon :(
  • lac coo
    Kíváncsi vagyok !
  • csige791
    Összefoglaló, első benyomások:
    Stefano "kunos" Casillo az Isten.
  • csige791

1.3 Beta Relased
  • csige791
    Első Magyar Bajnokság
  • lac coo
    Jó ez, csak a vízfüggöny csúnya . :)
  • csige791
    http://www.youtube.com/watch?v=JhjARWj7CG4
  • lac coo
    Elég rosszak a YT-os videok, de a vizes aszfalt nagyon szépnek tűnik, nem az a tükörfényes nyálka mint RF2-ben ...
  • csige791
    videók
  • gviski
    Szerintem az egyik legjobb fizikával rendelkezik ;-)
  • MerlinW
    Nemrég fedeztem csak fel magamnak a játékot. LFS állóvize mellett kellemes meglepetésnek tűnik. Pár szóban összefoglalnátok nekem milyen a teljes verzió? Fizika, közösség, játékélmenet/élmény, stb. Érdemes erre is költeni?:)
  • Alexease
    Van benne valami;)

Sajnos amit eddig mutattak, az nulla:P Sot, kiabrandito. OK, csinalnak esot, de az mar evek ota van a SimBin cuccokban is az rF1 engine-re. Jobb lesz (talan, bar amit lattunk az rF2-bol, az gagyi volt...), de ahhoz hogy valoban jo legyen, ahhoz ujra kellene irni az engien-t, foleg fizikaban, gumiban.

Latvanyban nem fognak meglepetest szerezni, mert az F1 2010-nel ugy sem tudnak jobbat csinalni:)
  • lac coo
    Szerintem meg nem a marketing szar, hanem nincs mit mutogatni ! :D
    Amit meg is mutattak attól sem esett hanyatt senki, fizikai változásokról javításokról meg tudtommal semmi szó nem eset még.
  • csige791
    Hát hallottam, olyat, hogy rf2 olyan lesz mint ir. Mármint ilyen webes felületű cucc, meg versenyindítás meg ilyenek. Ez úgy került szóba, hogy megakartuk csinálni rf2-höz is az nkworldot (csak más néven). Aztán végül rákérdeztem egy nagyjából benfentestől és ő mondta, hogy volt ilyenről szó, de ne vegyek mérget rá, és ne is várjam mostanában rf2-őt. (az ősz szó is rémlik, de nem emlékszem a mondatkörnyezetre így nem biztos, hogy a megjelenésről szólt a mondat)

...egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki.

off:
    Gergő nézegette, iR copiright szöveget, van benn olyan, hogy bármikor indoklás nélkül törölhetnek. Érted, megiszik két üveg páleszt valami admin azt töröl, és még nem is reklamálhatsz....
    iR
  • symbol
    Hát azért ezen meglepődnék, pláne hogy a pályák már jó ideje teljesen kész vannak. Meg ha mr decemberben is 48-52% körül mozogtak az esélyek, hogy kiadják-e még idén, hát no. Azért jó lenne tényleg valami hírmorzsa, sőt a mai napig felcseszi az agyam, hogy nem kapunk hivatalos pályalistát. most gondoljatok bele, hogy pl egy-két team lehet gőzerővel dolgozik pár olyan pályán, ami lehet aztán még is benne lesz... :/

szerintem ritka szar marketing folyik az rFactor2 alatt, amit nem értek miért jó. minimális időben és pénzben lenne, a rajongók elégedettebbek lennének, fórumokon nem hőzöngenének, meg talán a bevétel is több lenne. jó reklám még semminek nem ártott meg. erre alex azt mondja majd, hogy az ISI nem is elsősorban ebből él majd meg, de ezt is hülyeségnek tartom, a pénz az pénz, mindig jól jönne az ISI-s teamnek gondolom...

netkar meg egész jó kis szim lesz a végére, addig toldja, foltozza. :)
  • lac coo
    Nem hiszem, hogy törődne vele ki mikor mit ad ki ....Sokkal többet úgysem ad már el, szerintem ez nála hobbi , illetve egyéb értékesítésből éri meg neki .
  • csige791
    Hát azt mondták megpróbálják 2010-ben kiadni. Gondolom Kunos ezt látva mondta, hogy akkor ő is kicsapja 1.3-at karácsonykor. Csak közben látta, hogy rf2 nem jelent meg, akkor inkább ő is fejleszt tovább. Amúgy azt hallottam innen onnan, hogy rf2 még jó messze van, nyáron ne is várjuk.
  • symbol
    vagy látta hogy az iracing is ráér az új gumimodellel aztán ő se erőlteti meg magát :D mostanság minden késik ami szim. :D

mondjuk úgy bevallom nem nagyon izgat a netkar esője, hogy nem lesz dinamikus. :) látványra, hangulatra tuti jó lesz, de szerintem az rF2 majd kenterbe veri ilyen téren. tudom engine, meg semmi se biztos, meg egyedül dolgozik, dehát a vélemény az vélemény, az eredmény meg eredmény. :)
  • lac coo
    Pagani Huayra

• lac coo
    Már mihez képest késik az RF2 ? :DD
  • csige791
    ...vagy meglátta, hogy az rf2 is késik, így ő is megteheti :)
  • Alexease
    Megfagyott, teligumit meg nem tervezett bele;)

Remelhetoleg csak jobb lesz, es amennyivel kesobb jon, annyival tobbet tudott foglalkozni vele.
    Vagy meglatta az LFS Karacsonyi gumifizika bejelenteset, es gyorsan atdolgozza a sajatjat is:D
  • lac coo
    Majd lesz ha elkészül normálisan .
  • symbol
    ő, eltelt egy hónap. azért kellemetlen, hogy a nagy karácsonyi eső ennyit késik. :)
  • csige791
    úgy tudom igen.

készül nk-hoz magione is, elég jó textúrákkal.

Illetve konvertálják Sandownt. (ha így kell írni)
  • symbol
    rohadt élethű, gondolom ez az ami készül rFactorra is. :D
  • csige791
    imola
  • csige791
    egesz jó nez az ini turkalas. tukor febontast felraktam 1024-re, egesz jó lett...