netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Released tracks
A1-Ring
adelaide1989
aosta
aviano (Texture update Culmone)
barcelona 2010
Bahrain
Brands Hatch
Brno
crema (online fix)
Crema RSR
dijon
Dinosaure Canyon
doningtonpark
F1 Stadium Beta
Falkenberg
Hockenheim
Interlagos
laguna seca (Pitboard fix)
lastplacelake
Les 24 heures du mans
Melbourne
Monaco
Montreal (Sticky wall fix)
Mountain Sprint
Mugello
newbury
nurburgring
Oscherslebben
oval
prato
Road America
Silverstone (Flags)
Singapore
snetterton
spafrancorchamps (Flags)
Suzuka
valencia Ricardo tormo
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
bár ez még a kisebbik feladat lenne, egy egy tócsát lerakni a pályán, ahol random eléggé lecsökken az a max sebességérték ami felett nem tudsz átmenni mert elmész a picsába kapálni rögtön. szal ez szerintem könnyebben megoldható. nah de az, hogy ezek helye folyamatosan kisebb nagyobb mértékben változzanak az esõnek megfelelõen (pl pálya egyik felén esik, másikon nem), valamint hogy a száradás, ideális iv, meg etecera is benne legyen, szal az melós nagyon..
amúgy nagyon bejövõs lenne ez a nKPro, grafra is szép, komoly is, el lehetne vele hülyülni, de pályák, pályák és pályák. kevés sajnos. kár, hogy nem vásárolja fel õt valaki, vagy a ferrari nem csinál egy komoly szimet pcre, ebbõl a cuccból. 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Boldog Karácsonyt!
Egy olyan editor elõbb meg tovább készül mint maga a játék 😄DD
Nekem már az elég lenne, ha modellezés, texturázás után egy editorba behívva a pályát az objectekre kattintgatva lehetne haladzsa cuccokat rárakni 😊)))
Azert egy komolyabban osszerakott, shaderezos technikaval (lasd Crysis, TDU stb.), ahol "festegetos" szinten lehet felvinni pl. a fuvet, de a megjelenisets mar egy profi, LOD-ozott, full 3D-s cucc, nagy segitseg.
Ezeert is probalkozta, kiserletezgettem "palyaepitos" cuccokkal (Maniax vagy a weboldalrol, flash-ben osszerakhato RacePark, ami mukodott is)😊
De elkezdtem korabban egy Photoshop-pal rajzolgatos palyaszerkesztot is: az egyik layeren a palyanyomvonalat lehett osszerakni (mint a RacePark-ban), a masikon kulonfele direkt szinekkel elhelyezni az objektumokat😉
De a legnagyobb kiserletezes Paradsasvaron folyt😉 Ott a legtobb helyen 4 reteg volt egymason (alap aszfalt, koszolodas, uthiba, gumiunyomok)😊 Igazabol meterenkent mashogy nezett ki az aszfalt, a tapadas is folyamatosan valtozott, de hat negyzetmeteremnkent volt modellezve es texturazva;D
Volt rajta 4 szintu, suru 3D-s aljnovenyzet is (fu, susnyas, bokor, bozotos). Toredeke keszult el😄
De semmit nem er, csak alapnak jo, az egesznek a lelke a modellezes-stiluson van, ahoz vannak igazitva. Ahhoz hogy hasznalni lehessen mashol, teljesen at kell dolgozni oket es/vagy ujramoddellezni a palyat.
Lehet, hogy egyformanak tunnek, de hat egyfele stilusra epul, egycsapat kesziti. De a lenyeg, hogy osszessegeben reszletes, valtozatos, es a valodinak megfeleloen van osszerakva.
Persze, lehetne minden palyahoz sajat, egyedi texturakat gyartani, de ha mar csinaltal palyakhoz osszhangjaban passzolo, nehany szaz texturat, akkor tudod, hogy az egyik legkomolyabb, idotrablo, maceras munka.
Amugy a honvedsegnel egy ideig radio-radar allomasokon is szolgaltam, es a kedvencem az volt, amikor atkerultem egy akkoriban "modernek" szamito ('60-as evek?! 😄) technikai reszhez, es kielveztem, hogy be tudom fogni rajta a Danubius-radiot (akkoriban meg mindig talan Nemetul volt, talan, mar nem emlekszem)😛 3 honapot kaptam, mert ez valami atjatszo allomas volt, es kiderult, fent vannak a vadaszok es orjongenek😄DDDD
De ugyanezen a helyen, a leborult legvedelmi raketaert 1 het orbodem is becsusszant😛
FSX PMDG-s 747 beindítása vagy 25 oldalas kézikönyvben van ismertetve. A beindítástól a felszállásig, még kb. ugyanennyi.
Azért a mûholdak korában nem a határon szokták észre venni, hogy hoppá itt az ellenség.
Briteknel es Skandinaviaban van sok ilyen es hasonlo.

Én nem az nKP hez mérem a sérülést. Ha jól emlékszem régen volt valami indycaros játék, nem emlékszem a nevére. Na ott ha torted a verdát megjelent millió kis háromszög, azt a hatást keltve, hogy szakad minden. Ezzel szemben itt eltûnik(!) a letört alkatrész.
A modellnak a hátsó része förtelem, ahol összeér a motorfedél a végén, le van metszve és egy ilyen lapos véggel végzõdik. Legalább rakott volna oda ilyen lámpát amit esõben fel kell kapcsolni. (bár lehet annak készítette elõ a terepet és a két nap múlva érkezõ javításban benne lesz.
Az alap set egy trágya, ismerek olyat aki az miatt nem is játszik vele, csak legyint, hogy szar a verda. Miközben a verda kurva jó csak az alap settel olyan nagyon szar.
De pl ha lecserélné a demó kocsit mondjuk abarth-ra vagy f2000-re (normális alap settel) már jóval többen megvennék.
A serules nKP-s, engine fuggo, nem sokat lehet vele kezdeni. Az atlag nKP-stilushoz kepest viszonylag hasznalhato.
Az auto modell is olyan amilyen. Mar a megjelenesenel is irtam, egyertelmuen elmarad az eddigiektol. Elsosorban mert "kitalalt", nincs pontos alapja, masodsorban valszeg azert, mert "ingenes"😊 A celnak megfelel😛
A default setup kerdes mar macerasabb😉 Mondhatnank, hogy az ISR tulertekelte, es azt is, hogy Te elvakultan utalod😊
Szerintem, a problema abban keresendo, hogy az auto alap mukodese, igy a setup-ja, elsosorban szubjektiv, egyeni elvaras, sajat vezetesi stilus kerdese, ki, mit, hogyan szeret, hogyan vezet.
Lehet, hogy van annyira jo a def.set., mint ahogy az ISR gondolja, es az emberek varnak tole tobbet, mert azonnal masik autohoz, masik programhoz hasonlitjak, ugy szeretnenek vele menni, ahogy megszoktak, es nem ugy, ahogy az autotol alapbol elvarhato😉
De teljesen mindegy, ezt is lehet gyartani hozza, senki se az alappal megy.
De biztato, hogy az ISR tesztelte, ennyire magasra ertekelte, es az is, hogy Huttu (bar lehet, hogy csak egy video erejeig, de) tesztelte😊
KS2:
Fizika: 19/20
Hangok: 13.3/15
Modell: 9/10
Cockpit: 8.25/10
Fun Factor: 9.5/10
Immersive (google szerint: magával ragadó): 9.75/10
Force Feedback: 9.75/10
Sérülés Modell: 5/5
Skins: 4/5
Default Set: 4.75/5
Szerintem:
Default Set: 1/5
Skins: 1/5
Sérülés: 3/5
Modell: 6/10
Többi kb ok.