4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#3667 A nKP-ben mar gyarilag benne van az auto es a palya, raadasul felujitva, idojarassal, esovel stb. :) -
MatHY #3666 #3664: sikerült, meg találtam. ha valakinek kell akkor szóljon és feldobom majd hétvégén (vagyis holnap délután netre) és publikálom majd a linket -
MatHY #3665 marangoni* -
MatHY #3664 sziasztok
lenne egy kérésem
valakinek meg van még ez? maragoni driving simulator ? ha igen lenne olyan szíves és fel töltené valahova?? mivel a régi link (alexes írta még ha jól emlékszem, a dátum pedig: 2009.nov 25) mert nagyon kéne, hogy ki poráblhassam a pályát illetve az autót és ha tetszik akkor meg is venném -
#3663 Le a kalappal....harmadikra eltaláltam az emailcímet és már ott is volt a kód...most már csak meg kell tanulni újra használni, meg hogy honnan leszedett dolgokat hova kell bemásolni, mitől lesz normálisabb a grafika, meg ilyenek...de köszi a tippet! :) -
LESCO #3662 Mégegyszer köszönöm! -
#3661 brno
Oschersleben -
LESCO #3660 Akkor kérdezem máskép:
Valaki újracsomagolná nekem Oschersleben-t és Brno-t?
Köszönöm... -
ng77 #3659 Elnézést mindenkitől, aki jött az nkWorld.net Sunday Cup-ra, és nem ment az időmérő. Közben megtaláltam a hiba okát, nem amiatt volt, hogy 15-nél többen voltunk, az működik, a versenyen már jó is volt. A gond az volt, hogy ugyanazt a portot akarta megnyitni a qual server is, mint amin a Trento-Bondone-s hotlapok futnak. Emiatt nem látszódott a server listában. -
LESCO #3658 Lehet valahol találni egy "használható" Oschersleben-t? -
#3657 biztos kilehet. A rajtsorrend a Kudos alapján lett meghatározva.
Sajnos most volt előszőr alkalmunk tesztelni azt, ha több ember van mint 15. Nem működött.
Könyörögtünk a magyaroknak is, hogy segítsenek, tesztelni jöjjünk össze 16+ ember csak egyszer, egy teszt erejéig, könyörögtünk a külföldieknek is, beleszartak, azután már mi is. Meg is lett az eredménye. Mondjuk minket nem zavart, mert nekünk jó volt a Kudosunk.
Mostani héttől új Időmérő lesz, bárki bármikor mehet és menti az időt, a futam előtt meg nem lesz qual. (a bármikor azt jelenti, hogy félóránként indul egy 20 perces qual session) -
LESCO #3656 A rajtsorrend amúgy mi alapján lett belőve? -
LESCO #3655 Hát ez a verseny arra volt jó hogy felidegesítsem magam...
Nem elég hogy utolsó előtti helyre lettem valahogy berakva, de még a boxkiállás is felhúzott...
Ezt a szar táblát nem lehet látni, fekete is meg kicsi is... Nem lehet a textúrát kicserélni? -
LESCO #3654 Nem látom a szervert... :(
-
LESCO #3653 Úgy néz ki, megjavult... Kösz. -
#3652 igen. -
LESCO #3651 Ezzel csak felül írom a régi exe-t? -
#3650 Ma esti futamra meg regisztráljatok, mert anélkül nem tudtok csatlakozni a szerverekre. GUID legyen kitöltve, mert anélkül sem enged be a szerver. -
#3649 1.3 beta óta rossz, ha valaki ki vagy belép akkor pár embert ledob. Megoldás:
nks.exe kompatibilitás mód vista sp 2re asszem.
De az új 1.3 Beta "B"-ben már ez megvan oldva.
letöltés -
LESCO #3648 Engem a Nurburgring-Osella szerver nagyon sokszor kidob, főleg, ha mások is vannak a pályán.
Nks.exe hibával elszáll a progi. Hiába lépek vissza, fél kör vagy két kör, és megiont kint vagyok.
Más is tapasztalt ilyet?
A bétát leszedtem egyben és fent van az 1.2 mellet... Nem frisítettem. -
#3647 Köszi... minden ok. -
#3646 másold be a netkar fokonyvtaraba az egesz csomagolt file tartalmát. mindet ird felul amit kerdez. -
#3645 Sziasztok! Letöltöttem ezt a Beta "B" frissítést (magától nem jött). Van benne 2 exe amivel nem csinál semmit a gép... tudja valaki, hogy hogyan kell telepíteni? -
#3644 És ami szerintem a legzseniálisabb, hogy az addon pályákon is van eső !!!
Vagyis le a kalappal, nem csak hozzáfoltozott egy plusz maszkot a texturákra !
-
#3643 Mindent meg lehet csinalni, csak akarni kell:) Persze, ehhez engine is kell, ami a nKP szempontjabol nem valami toppos, mar csak a kora miatt is;) De megoldotta;)
De Kunosnal inkabb az a durva, hogy ezt mind "ingyen" csinalja. Sot, meg arat is csokkentett:D
Az iR is meg tudna csinalni, ha nagyon akarna, de nalunk nagyon komolyan oda kell figyelni a minosegre, nem lehetnek hasznalhatatlansagba fordulo bug-ok, hibak, nem patch-elhetnek naponta, hetente, tartaniuk kell a meghatarozott mennyisegu korrekt uzemorat a folyamatos elofizetesek es a bajnoksagok miatt.
Az nKP-nel a ~6 evvel ezelott kifizetett ~8000 forintomert kapok rendszeresen ezt-azt, ilyen-olyan minosegben. Nem szolhatok semmit, ha nehany napig/hetig nem ugy mukodik ahogy azt elvarnam, a "szerzodesem" a megvasarlas idejeben kapott minosegre ertendo;) Ami azutan van, csak bonusz, es minnel tovabb hasznalom, annal olcsobb:) -
#3642 A legdurvább az egészben, hogy ez a "ku*va" Kunos megcsinálta rendesen a pocsolyákat. Én arra számítottam, hogy csak grafikailag lesznek jelen, de tévedtem. Mennyire komoly kigyorsításnál ahogy a pocslyákban meg-megcsúszik a verda...
Csak ismételni tudom magam: Kunos az isten.
Pedig én ezt a pocslyásdit iR-től vártam volna elsőként, de hát azokat úgy látszik csak a zseton érdekli. -
#3641 Na hát gyorsan megnéztem, az Osella zseniális szerintem, a Vintage alapbeállon...az eső jó, Vintage jó, eső+Vintage: nem jó
De az Osella az bitang esőben. -
LESCO #3640 Nem lehetne az Osella_Nurburgring szervert végtelen időre állítani?
Rohadt idegesítő hogy 4 kört lehet rajta menni, utána újraindul... -
#3639 Amit linkeltem listát, abban olyan verzió van amiben elvileg van short is meg full is, illetve nem kér dvd-t sem. Ha nem így van szólj és feltöltöm valahova az enyémet.
Valakinek feltört Bob's track builder evo, nagyon kéne :( -
LESCO #3638 A nürburgring megvan már, megy is, de a rövid pályát nem látom a netkaron belül a listában, csak a Full GP-t.
Lehet hogy valami más verziót találtam? -
#3637 Nurburgringhrz nem kell DVD, mert abból az ingyenes BMW szimből van kiszedve.
A többihez meg majd adunk olyan letöltő linket amihez nem kell dvd.
-
LESCO #3636 A pályákat én is megtaláltam, csak ez a GTR/GTL CD dolog ne lenne.
A GTL cd-m nincs nálam, valakinek kölcsön adtam, és nem tudom kinek, a GTR-t meg meg sem vettem... -
#3635 Itt vannakl a pályák amiket használuk. -
#3634 Valami azert kell hozza, az biztos;) Az eredeti megrendelesrol a level, az email cim, a kod, a nev, vagy ha le lett archivalva a felinstalalt verzio, akkor onnan a liszensz file.
Valszeg csak ugy, bemondasra nem fogjak elhinni a dolgot;) -
#3633 Sziasztok, ha ez megvolt nekem valaha, de csak a nevemre emlékszem, fel lehet éleszteni, vagy meg kellene venni újra?
-
LESCO #3632 Nekem is csak triál van/volt. De szerintem nem ér meg 7 dolcsit sem...
Más:
A Nürburgring short GP-t honnan lehet elővarázsolni? Mert nekem van egy, de az csak a nomál verziót kínálja fel.
És Oschersleben meg Brno?
Nem lehetne kihagyni azokat a pályákat, amik nem publikusak? -
#3631 nincs valakinek egy virégbolti Bob's track buildre? nincs kedven 70 ausztrál dolcsit rákölteni
-
#3630 Magyar bajnokság: netkar.hu
Osella Sunday Cup: nkworld.net
-
unrealnoise #3629 OFF Ő, semmi különös, nem titkolom az új nevet, sőt :D csak szeretném minden fontosabb site-on ezt az accot használni, aztán mivel sg-n kábé semmi jelentősége milyen idős az accod (nem számol hozzászólásokat, meg nem olyan mint a prohardver fóruma mondjuk...) szóval youtube, rym, gmail, twitter meg etc már lefoglalva XD ez csak azért jó, amiért gondolom te sem változtatsz soha, ha egy valahol megtalálnak és rádkeresnének más oldalakon, akkor ott is megtaláljanak meg be tudjanak azonosítani. :) szal semmi érdekes. :) ON -
#3628 Hol es kinek a lelkebe piszkaltal bele, hogy uj nevvel tolod?!:))))