11368
-
#1251 Igen. Kérj a Rodiantól vízlepárlót és azt vidd el a buckalakóknak. -
#1250 bementem a buckalakókhoz a robot tolmácsolt és elmondták mi kell nekik vissza megyek czerka irodába ott meg azt mondják nyirjam ki az összest
buckalakó kinyírás nélkül meglehet csinálni? -
#1249 Ha magas a persude-od nem muszáj, én is úgy csináltam meg... -
#1248 fasza akkor várnom kell míg szintet lép az egyik jedi? :) -
#1247 Na kérdés
Sunry féle gyilkosság-SPOILER
Ti hogy oldottátok meg? Én előszőr az összes tanút behívtam meg satöbbi és akkor felmentették, de aztán újrakeztem úgy, hogy a republic adatbázisból letöltöttem a videót amin mutatják ahogy megöli az áldozatot. ekkor lazán kivégzésre ítélték a többi tanú behívása nélkül...
Mindkét esetben azonos mennyiségű xpt kaptam, de ha hagytam elmenni akkor light side pontokat is... Most miért? Elvégre a szeretőjét alvás közben lelőtte és még falazzak is neki? Szvsz ez hülyeség...
Ti hogy oldottátok meg? -
#1246 Halak: Sith bázis, többet nem mondok, nem lövök le poénokat.
Sunry gyilkosság: Márcsak emiatt is érdemes felvenni az Affect Mind erőt és az erősebb változatát, mert akkor tudsz Force Persuade-et nyomni a legtöbb győzködésnél. -
#1244 jah es mas, amikor van az a gyilkossag a hotelben, h kell elkezdeni mert engem nem enged be a "portás" v mi az :) -
#1243 ize vki mondja mar el nekem h Manaam on v hol van egy oyan quest h ki kell derítenem hova tünt el pár "halacska" beleértve az egyik "halacska" lányát is, nos hol mit merre? :) -
Nyiri #1242 Ujrakezdtem light stilusban. Szebb, jobb, tobb a kihivas, tobb a kuldi, de totalis anyagi csod az elejen :DDD -
#1241 Azé odabiggyeszthettél volna egy Spoiler feliratot a kommented elé...... -
Bazooka #1240 Bastra-t elkapta már? Mert akkor menni kell tovább, a csajt otthagyva. -
antijedi #1239 tényleg ha meelee és fénykard is ki van maxolva ako mind kető bonusza jár ha fénykardot használok vagy csaka fénykard? :P -
#1238 Menj körbe, a hátsó ajtó kinyílik és megint küzdened kell, szóval gyógyíts. -
#1237 Azt hogy amikor Feateket tudsz venni, akkor raksz fénykardra. Ugyanúgy rakhatsz rá mint bármilyen más fegyvertipusra (de vigyázz, hogy a meelee nem egyenlő a fénykarddal). max szinten (3) már +3 +3 mind attackra mind damage-re. -
#1236 Na véégre sikerült megvernem Malakot, igaz vért izzadtam :P De most mi van? Beszaladt egy szobába, amit mind a 4 oldalról lezárt ajtók vesznek körül, vissza nem tudok menni oda ahonnan jöttem, a társaim még mindig bénák. Ha azt mondjátok ,hogy ki kéne nyitni az ajtókat lockpick skillel, és nekem túl alacsony, akkor tökönszúrom magam. -
#1233 Hát igen, ez a baj, hogy a főhösömet nem kifejezetten ilyen harcokra terveztem. Csakhát mostmár késő bánat. -
#1229 ÖÖöö azt mhogy lehet? Próbáltam cancelt nyomni a karakterválasztási screenen, de azt mondta, hogy muszáj vinni vkit... -
#1228 Fura de nekem nem volt több mint két-három csapás és már menekült is. Válassz be jó feateket (pl én amint lehet mindig felnyomom maxra a fénykardot) és szerezz be jó támadásokat (pl Power Strike). -
antijedi #1227 probáld meg hogy nem solo mod hanem a hajon hagyod az embereidet és nem viszel magadal senkit... -
#1226 A kasshyykon kaptam egy twilektől vmi datapadot, hogy keressek meg valakit a manaanon. Meg is találom, de nem akarja felismerni a dolgot. A Napló azt írja, hogy menjek egyedül, de hiába állok solo módba, akkor sem akar beszélni velem...
Mi a teendő? -
#1225 Az ATI 9600 a baj.
Ugyanis azon a videokareszen nem müxik rendesen (furi,de csak azon).Illetve még baj van a 845 és 850-es chipsetü lapoknál is.
Olvass itt vissza írtak hozzá peccset,meg cracket is. -
#1224 Visszaolvastam pár oldalt,de pöcslinket nem láttam.Talán azért ,emrt még nincs is hozzá?? -
#1223 Hát ez röhej, minden bossnál leakadok! :D Most jön ez a Malak, ezt egyedül hogy az életbe kell kinyírni?? Minden spellnek ellenáll, minden csapást véd, ha 1/10 HP-ját le tudom szedni az már jó. Félek hogy itt végleg le fogok akadni :P -
#1221 Asszem 6. szintűként kapod meg és azutánmeg úgy fejleszted ahogy jónak látod. -
#1219 Pedig szvsz tök egyszerű. :-)))
Csak mindig jól kell fejleszteni a karaktered és olyan erőket kaphatsz, hogy mindenki gyerekjáték lesz.
(a pálya végén próbálj meg nem nagyot ugrani a székből a meglepetéstől :-))) ). -
Braveheart #1218 Nekem csak az a bajom a gaméval hogy nem megy, mindig kifagy... -
#1215 Még lesz egyvalaki Kashyyykon. -
#1214 Tudom láma kérdés,de csak azért kérdem,mert még nem figyeltem meg.
Szal szintlépésnél a HP növekedést kockával dobja ki a game,vagy fix? Mert ha dobja,akkor lementem elötte,s visszatöltögetem addig amíg nem a legkedvezöbb az érték:-))
Soft cheat! -
#1213 AZ a baj egyébként ebben a gaméban,hogy nagyon sok a pofázgatás. Nem mintha az angollal gondom lenne,de egy idő után már beunja az agyam,s elnyomkodom,csak az a baj,hogy fontos részeket is elnyomkodhatok........ -
#1212 Hajjaj, most meggyűlt a bajom megint egy boss-al, mégpedig azzal az áruló admirálissal :) Elég görénység, hogy mellette még 2 dark jedi, meg egy egész osztag lő... -
#1210 De még milyen meglepő. :DDD -
Bazooka #1209 Az nem meglepetés hogy sötét Jedi lehetsz, valami más a meglepő... -
#1208 Hamár feltétlen el akarod rontani a meglepetést akkor leírom priviben, de csak ötleteket, hogy jöjj rá magadtól. -
#1207 Egyébként elkezdte már valaki sztetek a KOTOR fordítását?
-
#1206 Hümmm én még csak a gamma elején járok Taris lower level,de nem értem mi ebben a spoiler.....
Erre majd késöbb jövök rá,vagy csak láma vagyok?! -
#1205 Az új karakterem. Újrakezdtem, mert túl sokat vétettem és rengeteg mindint ki kellett hagynom:
A lenti linken lévő kép mindent felülmúlóan Spolieres, szóval csak azok nézzék meg, akik már végigvitték, vagy el akarják rontani a szórakozásukat! (komolyan)
LINK -
#1204 Igen cimborám is azzal nyomja,ha visszaolvasnál,láthatnád,hogy gond volt azzal a videókaresszal. Van kinnt hozzá javító peccs,illetve a peccsnek már crackje is.
Mondom ha végigrágnád a forumot....... -
#1203 Argggh láma!
Ott télleg 8-nak mutatja az értékeket,de utána a kakaterlapodon szépen visszavált rendesre,ráadásul úgy,hogy amihez hozzáadtál 1-et az hozzá is lesz adva.
A 8 csak azt jelöli,hogy az alapértékek annyik voltak. Ennyi. -
kHares #1202 A guardin megkapja a jumpot feat-be, ill. specializálódhat fénykardra /+2/
A sentinel immunitást kap, talán stun-ra.
A counselor force focust kap, ill. néhány szinten x2 force powert választhat.
Amúgy javaslom a manualt, a végén van egy szép táblázat minden cast-ról/hp, skill, feat, force pontok/ -
#1201 Manaan.