11368
-
#1575 Akkor vmi hasonló, csak a filmben a lapó az újján hordta mint implantot és egy fickót egy laza mozdulattal három részrevágott (egy síma mozdulat és már csúszott is le róla a fél felső teste :D). -
#1574 Mondjuk nem értem, hogy hogyan lehetne megoldani. Elvégre a fénykard is egy vonalban irányítja az energiát és azért nem hiszem, hogy ha már egyszer elindítottuk a fényt egy úton akkor olyan nagyon könnyen tekerhető lenne. Max üvegszállal, azmeg nemvalószínű, hogy kibírná a fénykard energiáját. :-DDD
(plusz a végén kiszökne az energia) -
Meszi #1573 Aha.:)) Mert en kb 18 vagyok most es a wookieknal tartok. -
Augustus Gigo #1572 jókérdés:) -
Augustus Gigo #1571 asszem olyan volt, hogy meglengette és vagy egy szakasz rohamosztagos 4-5 résre szakadt:) asszem mara jades sztori volt, nem emlékszem a címére -
Meszi #1570 Tenyleg es lehet hulye kerdes (csak most kezdtem), de hanyas a max szint amit elvben el lehet erni a jatek vegere? -
#1569 Van olyan szintű mint ami a kis japónak volt? -
#1568 Ja meg fénybuzogány, fénypallos, fény dárda, fényíj, fénytőr, fénykopja (dewback lovagi torna rulez :DDD), fénybalta, fénydurung, stb. :-))) -
Augustus Gigo #1567 de volt már képregénybne is fényostor,nem egy gynge fegyver:) -
Augustus Gigo #1566 sithhez lehet úgy csatlakozni, hogy ezentúl ne jedi legyen a clssom? mert én elrontottam, mert mindkettő sithet megmérgeztem, de végül is yuthuraval kibékültem:) ha nem kavarok és uthar mellé állok, akkor lehet belőlem sith? mert akkor fix , hogy újra kezdem -
#1565 Na jó azért ez nem a Johny Mnemonic. :-))) -
#1564 Bár én jobban szeretem használni a Force Push III-at, mivel az mindenkire hat és més bémít is (hameg droid ellen megyek akkor alapból a droid stun van a gyorsmenüben). -
Augustus Gigo #1563 kár hogy nicns a játékban fényostor:) -
#1562 Plusz ha berakod a stun droid III-at, akkor meg főleg. :-)) -
Augustus Gigo #1561 maxon:) -
#1560 Nem, de nekem nem is tetszik. Jó ötletnek tűnik, de valahogy nekem nem bejövős. -
Augustus Gigo #1559 védelem, ha amxon van a robotok csak úgy hullanak -
ceas #1558 Ez majd ki fog derülni, nincs semmilyen kavar a dologban. -
#1557 Én maxra raktam a fénykard kezelést és a power strikeot (hatalmas sebzést tud okozni). Plusz a két-fegyveres harcot, mivel én két egykezes kardot használok. Ajánlom még a védelmet, amivel a lövedékeket véded ki. -
Augustus Gigo #1556 ep 1 előtt volt dualbladed saber? -
Augustus Gigo #1555 mondjuk konkrétan arra nem emlékszek arra, hogy mondták volna -e hoogy ember, szal lehet mandalori -
#1554 Én az E1-2-t nem tekintem rendes előzménynek. Abban bármit mondhatnak, én nem veszem komolyan. -
Augustus Gigo #1553 lehet újra kezdem majd:) -
#1552 Ja és megcsináltam azt, hogy soldierel kezdtem de egyetlen pontot se költöttem Skillekre addig míg Jedi nem lettem és így elértem azt, hogy most van 19 persuadion-öm 16. szinten (plusz 3 az empathy feat miatt). Olyan embereket tudok meggyőzni akiket eddig szinte lehetetlennek tünt (Juhani elsőre minden bíztatásomat elfogadta és még Junta Pal (a Sith lord szellem) is belátta, hogy érdemesebb visszatérni a fénybe és hátrahagyni a sötét oldalt :DDD). -
Augustus Gigo #1550 ember, nem láttad az ep 2-t? a klónok genetikailag turbózott emberek -
#1549 Ja és nem tudja vki, hogy Maga Boba Fett ember vagy Mandalori-e? (abból itélve, hogy bár embernek néz ki, de Canderous is elég emberi küllemű) -
#1548 Húha ezt nemtom. Viszont abból, hogy Boba Fett miket élt túl arra gondolok, hogy mindenféle dolognak. Savnak biztosan (nem lett volna egyszerű kijutnia Sharlackból :-))) ). -
#1547 PrtScr és utána egy rajzprogramban beilleszted. -
Meszi #1546 Melyik gombbal lehet screen shootot csinalni, mert nekem a prt scr gombbal nem muxik? Mar probaltam mindennel. -
Augustus Gigo #1545 a mandalori páncél az minek is áll ellen? nem annál van hogy a mandalori vas fénykard álló? vmelyik könyvbe volt asszem -
antijedi #1544 nem csak képregényben hanem rendes regényben is , meg a legtobb helyen ugy szerepel hogy viszacsatolja az energiáját és emiat lekapcsol asszem, szal ez kicsit sántit, a normálisabb magyarázat az hogy az ősi sith kardok valami spec anyagokal vanak kezelve ami elenáll a fénykardnak, és ha időben nézük még stimmel is ez az elmélet,m csak hát ako nem tudni még midnig hogy a nem sith fegyverek mért teszik ugyanezt ;P -
Nyiri #1543 Csa! Neha a nonlinearitas miatt elofordul kavar a gameban... Pl. Manaan-n kaptam egy kuldit amit a wookiknal kell megcsinalni (kinyirni valakit). De ott nincs senki akitol egyaltalan megkerdezhetnem, hogy ismeri e.
Pl az is zavar, hogy tul sarkalatosan veszi ezt a JO/ROSSZ style-t, pl kinyirtam egy gyilkost aki azzal kerkedett, hogy egy rakas artatlan embert megolt. Emiatt dark pontot kaptam... MIERT? (O tamadt ram es nem volt szoveges kibuvo) -
#1542 Ja igen!
ITTEN -
#1541 Igen tesz. Cortosis van rajta. Ez ellenáll, bár az egyik képregényben kikapcsolta (megszakította az energiát vagy vmi ilyesmi). -
Augustus Gigo #1540 tesz a játék említést arról, hogy miért áll ellen egy sima kard a fénykardnak, hogy-hogy nem vágja szét? -
#1539 Nem számít bele. Még a valóságban se lehetne együtt kezelni a kettőt, mert a fénykard pengélyének nincs súlya, míg a rendes kardoknak van, szóval merőben más küzdési stílust igényel. A melee profiencynél a powered kardokra a Vibrobladeket és a különböző stun cuccokat érti. -
#1536 honlap? -
Gandibá #1535 Hol, ki, mikor, miért? :)) -
#1534 nagyon nincs kedvem elölről kezdeni vki pls dobjon már meg egy mentéssel ami a dark jedi végén van :) -
#1533 KIRÁLY!!!
Megkezdődött a játék magyarítása.