11368
-
#1701 Ez gondolom a fószer a Kashyyyr-ról. Jobb jedi,mint Juhani?
(mert én pont most járok a Kashyyyr-on,s lehet akkor lecserélem. -
#1700 Amúgy mellesleg a kedvenc képem eddig:
-
#1699 reggel van még:
*Hangkártya
*memóriának -
#1698 Nem memória. Handkártya. A swkotor.iniben keress rá erre:
Environment Effects Nonstreaming=1
Environment Effects Streaming=0
Mindkettőnek a végén legyen nulla s rakd fel a béta pecset. Akkor megjavul. A nmemóriának nincs ehhez köze, csak a hangkártyának. -
#1696 muhahaha lenyomtam mint a bélyeget, csak rá kellett jönni hogy a stimulánsok mennyire hatékonyak. eddig egyszer nem volt rájuk szükség, normál fokozaton, itt magamba nyomtam vagy ötöt azt a srác azt se tudta hova kapjon ugy zuhant le a hpja , dupla akkorát sebeztem és 1.5x annyi hpm volt :) nerf :D -
#1694 Némi segítséget kérek ismét. A Star Forge-on vagyok, a droidokon túl, most az van hogy végtelen számban jönnek az apprenticek, és így nemtom merre kell menni. Arra amerre a turretek vannak, vagy ahonnan jönnek az enemyk vagy tök más irányba? -
#1693 Elküldtem...
De akkor sincs senkinek emil a userinfoban. -
#1692 Nekem is mindig a két rábeszélős erő az első amit megveszek. :-DDD -
#1691 ejjen a Force Power... bar neha beszolnak a tarsak hogy nem szip dolog de nem kapok Dark Side Pontot :)) eddig egy sincs es nem is szandekozok szerezni :) -
#1690 De birom hogy soha nem kell kifizetnem a parkolasi dijat :)))) -
#1689 Azért kérdezem igazábol mert ott nincs. Senkinek sincs és a privát üzenethez nem lehet file-t csatolni. :-P -
#1688 ha rámész a kis képecskémre kijön az juzeinfom ott van :P de itt is megteheted (ha jó :DD)klikk -
#1687 Ja mellesleg mostmár dark is megvan.
All Hail the New Lord of the Sith!
HAIL! -
#1686 Mi az emiled? -
#1685 PRóbáld a magyar billentyűzeten a 0-val. Ha nem akkor nemtom. -
#1684 Gondolom stimuláns akart írni. :-) -
#1682 Szimultáns? :) -
#1681 Hmm senkise használt szimultánsokat? vagy legalább pajzsot?...ehh ilyen lelkiismeretesen játszottatok vele?...bár igaz én Sithként fejeztem be mert nem Birtam megválni Bastillától...azérrt Missiont sajnáltam:(( -
#1680 hehe :) en igy:
utom utom utom elszalad eletert, visszajon utom utom utom elszalad eletert ... :DDD
najo neha kellett egy life support pack :P -
#1679 Én a kövektező módon nyomtam le őfelségét:
Futok mint a hülye körbe-körbe, ő utánam. Hátrafordulok, csapok rá kb. 3 körig. Ezalatt ő leveszi a hp-m 70%-át, én meg jó ha EGYSZER eltalálom, és 15-20 HP lejön neki (néha 30 is, ha mindkét kardom betalál). Ez kb. 5%-át jelenti az ő össz.hp-jának :P Aztán futok megint mint a hülye, 20-30% hp-val, közben fél-fél másodpercekre megállok, hogy egy force cure- magamra nyomathassak. Ha nincs elég froce pointom, akkor addig szaladgálok körbe-körbe amíg lesz. Aztán újra hátrafordulok, ütök kettőt, és folytatódik :))
Én csak így tudtam megölni, őt, ilyen tisztességes küzdelemben :)) Gondolom valamit nagyon elbxtam a fejlődésben, vagy egyszeráen csak túl alacsony szinten mentem oda, de már mindegy, kb 1 óra alatt levertem :) -
#1678 drianlife itt sincs de a gránát be fog jönni csak kell egy bazinagy adag szerencse az időzitéssel, szal csak probálkozok azt majd összejön. aztán majd a dark sideal lenyomom könnyen.
most annyira light vagyok hogy fénylő aurám van a kari képernyőn (O)(o) -
#1677 nekem nem volt drain life az volt a gaz :P de szétvertem ugy is könnyedén >]]]]] -
#1676 az jó lenne kösz :) -
#1675 Mármint úgyértem, hogy a SF hídján. De ha gondolod elküldhetem a végső harc előtti mentésem. -
#1674 Spolier!(sztem)
Harc elött lődd be magad jól adrenalinnal meg kapcsold be a legerősebb shield-et...asszem nekem nagyon bevállt a piros..
utánna miután elszivja az a erőt afogjulejtett jeditől te is tedd azt...Ne foglalkozz vele csak fuss és szivj...utánna egy ujjabb adrenalindózis + Shield bekapcs és akkor tied a pálya...erőt nemnagyon érdemes nálla használni... -
#1673 irjatok már pár tippet ami müxik főgóré ellen mert engem éppen elagyabugyált szépen, mondom megyek simán lenyomom f2f mert még anno az ürhajon 2 ütés fél élete volt, azt csak lestem hogy lecsap mint vak a poharat. szal probáltam a gránátos trükközést de a genyo nagyon sokszor odaugrik hozzám ahogy eldobom a gránátot, ez még nem lenne baj de rám is csap egy derekasat, na emmár nem olyan jo :) szal aki lenyomta irja már le hogy hogy mert már lassan csitet fogok keresni ugy felnyomta az agyam : D -
#1672 Jajj bazze ezt a No hard feelingset ne is mondd.... Ennyi ötlettelenek nem lehettek, hogy minden második NPC egyszer elsüti ezt a No hard feelingset :D Tarison szinte mindenki elsütötte. -
#1671 majd inkább ha a templom tetején leszel, most XIII zek azzal menni fog az idő :) de ksöz :) -
#1670 Hát msot éppen a híd felé igyekezek Bastilával. Ha gondolod akkor ezt elküldhetem. -
#1669 No hard feelings. :-))) -
#1668 Jól látod...ügyes vagy...
Egyébként miért hasonlitana egy szerepjáték a hentcentrikus JK3ra? -
Atiii #1667 a legeslegelején tartok a gamnek...végig a game ilyen lesz mint az elején mert ez egyáltalán nem hasonlít az academyra... -
Ren #1666 Shaman: Es valoban le van irva, koszi :)
-
#1665 Hmuda hol tartassz? :D -
#1664 nyiri vazze nézzd mán itt meg.Itt minden le van írva,s már legalább 15-ször be lett linkelve.
De akkor mégeccer.
EMBEREK VÉGIGJÁTSZÁS: ITTEN VAN!!!! -
Gábor #1663 Dobtam rá hat plasma grenadet,attól elfeküdt! Az más kérdés, h ha ő rám dob egy harmadik gránátot, akkor én mentem volna a levesbe :) -
Gábor #1662 Igen, én úgy csináltam. -
Nyiri #1661 Azt ertem... Nekem is megvan a kuldetes. Elmentem a bolygora es nem talalkoztam vele. Amugy nem ertem miert kell dark pontokat kapnom azert mert elkapok egy bunozot. Hiaba beszelsz vele mindig harc a vege. -
Ren #1660 Nyiri: a dolog nalam ugy kezdodott, hogy a Tatooine-on odajott hozzam egy Twilek es a kezembe nyomott egy datapad-ot, amin az volt, hogy keressem meg xy-t a Manaan-on. XY egy rodian, akivel csak ugy lehet ertelmesen beszelni, ha egyedul vagy (nincsenek a tarsaid veled). XY elmondja, hogy a nagyon titkos Z szervezet tagja es minket is felvesznek, ha teljesitunk nehany fejvadasz/orgyilkos kuldetest. Ezek kozul az egyik az emlitett alakvalto a Kashyyk-on. Gondolom csak akkor lehet vele talalkozni, ha megkapod a kuldetest (az osszes tobbi celszemely is csak akkor jelenik meg az adott helyen, ha mar megkaptad a kinyirasukra a kuldetest). Ja gyilkossagokert dark side pontokat kapsz -
Nyiri #1659 A jo kurva eletbe mar... Nem tudtam, hogy mit kell csinalni njuta Pall kriptajaban ezert csinaltam tovabb a kuldiket, mivel megycsinaltam a vegso tesztet a sith academian, igy mar nem mehetek be pall-hoz... MIERT? Mi koze van hozza? total kulon kuldetes. Ilyenekre odafigyelhettek volna. A legdurvabb, hogy Pall temploma elott meg mindig ott all a csavo es lehet dumalni a kriptarol es mikor azt mondom, hogy bemegyek, egy szoval nem emliti hogy zarva.