11368
-
#1848 Ha manaanból kitíltanak van rá mód hogy visszajussak?:)))
-
sznupi #1847 Pedig elég komoly célzásokat tettek rá korábban amíg eljutottál addig, bár én sem gondoltam volna, hogy mi van, ledöbbentem én is. 8-))) -
radical #1844 1.01-et honnan lehet leszedni? -
radical #1843 meg valami szagos fiola -
radical #1842 bomba a hullákba -
#1841 Miért ne lehetnél? -
#1838 Én is az után kajtatok, de még semmi :(((( -
Mr. Perfect #1837 Esetleg valaki nem tud crack-et a végleges 1.01-es patch-hez? -
Augustus Gigo #1836 szegény sunryt halálra ítélték, de végül életfogytiglan lett belőle:) -
antijedi #1835 *hardcore -
antijedi #1834 nekem az utility droidal ál csak nagyon ahrdocre dolgokhoz kell compter spike... (pl magába a rendszerbe lépsébe, mapletöltés meg hasonlok 0 spike kell aszem) -
#1833 AZÉRT már dark point jár, fújjj ! -
#1832 Kijött a hivatalos 1.01 patch rengeteg hibát orvosol...crack? -
#1831 Én most kezdtem el újra sötét oldallal, és érdekelne, hogy lehetek-e Sith? -
#1830 Azt a befüstölt k......!!!
Huhh!! Mennék nyugisan az uccsó bolygó a Korriban felé,s utközben.....
SPOILER!
Bazzeg mik derültek ki a Leviathanon (vagy hogy híjják a hajót),még most sem jutok szóhoz a döbbenetttől!! Na de ne aggódjatok nem lövöm le a poént. Mindenesetre érdekes fordulat....:-)))) -
sznupi #1829 Vagy fejlődsz egy kicsit, vagy úgy ölöd meg ahogy nemrég leírtam a #1799-es hozzászólásnál. -
sznupi #1828 Azt is érdemes a utility droiddal csináltatni, bár sztm tök felesleges a droidokkal foglalkozni, engem pl az assault droidom csak idegesített, hogy mindig lemarad. 8-)) -
#1827 Te vagy gyenge. Haladj a történettel és később próbálkozz (mikor majd Canderous felajánlja a kijutás lehetőségét, akkor érdemes). -
#1826 Hey, hogy apíbe lehet kinyírni a legelején azt a starkillert?? A kocsmában a huttnál, lehet verekedni, legyőztem, a bejáratnál állt egy csávó, deathmatch-re invitált, elfogadtam, harcolok, de erős nagyon, lehet hyogy én vagyok gyenge... -
#1825 Ez okes de az életre keltett droidokhoz nem az kell hanem repair item,nem? -
#1824 Bizony a hackelés rulz.
A spike mennyiség attól függ, hogy a hackelőnek milyen magas a computer use skillje. Én a kis utitily droidot mindig magammal vittem és a vége felé már kb 10 spike-ból leirtottam egy teljes bázist...:) -
sznupi #1823 Én azt vettem észre, hogy ha a droiddal hacekelk vagy török fel valami security cuccot, akkor kevesebb spike kell. Bár én mindig csak az adott hely térképét szedtem le, nagyon ritkán volt, hogy kikapcsoltam a droidokat is. -
#1822 Auért pl. mert a hackelesekért marha sok exp jár. Másik meghogyha a hackeléssel ölsz meg bárki, vagy a te általad életre keltett droiddal, akkor is te kapod az expet, ugyanannyit, mintha te ölted volna le, és legalább megspórolod a health packeket. -
#1821 Hát a Manaan-on például van egy árus a hangár környékén akinél kifogyhatatlan mennyiségü computer spike van.
De egyébként minek hackeled meg öket?Max 2-3 küldetésnél fontos,egyébként csak robotokat tudsz kikapcsolni vele,kamerát nézni,meg ilyenek. Én direkt nem kapcsoltatom ki a robotokat,hogy kapjak Xp-t a harcokért..... -
#1820 Valaki tudja, hogy a computer felhackelésére használatos Computer Spike-okat, honnan lehet nagy mennyiségben/olcsón szerezni? Nem lehet valahogy computer spikeok nélkül hackelni? Mert kicsit soknak tartom azt, hogy egy hackelés elvisz kb 15 db spikeot, amit kb. 5-6 küldi alatt is alig tudok összeszedni. A boltosoknak meg alig van pár. Később meg a droid majd fog nekünk gyártani, de ő is csak egyet. Nagyon ritkán lehet csak újra kérni spikeot tőle. -
#1817 Egyébként magyar nyelvü leírásról,végigjátszásról én személy szerint nem tudok. A Magyarítását már elkezdték tudtommal,de mivel írtó sok a szöveg,ha nem is unnak bele a fordítók,akkor is nagyon sokáig tartana.
Angol nyelvü végigjátszást viszont találhatsz.
Például ezen az oldalon találhatsz. -
#1816 2 módja van.
1 A kantinban találkozol egy csajszival aki meghív (ha szépeket mondassz nek) egy partyra az apartmanjába,s a party után találsz ott egy Stih egyenruhát.
2 Asszem ugyanazon a folyosón ahol a fentebb említett apartman van,lesznek Sith katonák,akik valakit fenyegetnek.Ha segítessz neki és levágod a Sith-eket,akkor lesz náluk egyenruha.
Szal amint látod a lényeg az egyenruhán van.Azt kell szerezned mindenképp. (egyébként a második megoldás nem tudom,hogy 100%-ra így van-e,mert én az elsöt csináltam) -
kyle reese #1815 hogyan tudok lejutni tarison az lower citybe? van már magyar végigjátszás ,magyarítás ? ha van akkor hol ? segitsen valaki ! may the force be with you!minnél hamarabb válaszoljon aki tud segiteni ! -
kyle reese #1814 hogyan tudok lejutni tarison az lower citybe? van már magyar végigjátszás ,magyarítás ? ha van akkor hol ? segitsen valaki ! may the force be with you! -
#1813 Olvastam a leírást,de ott sem tudják,hogy azokon az ajtókon hogy lehetne átjutni.ha valaki rájön szóljon.
Egyébként én még nem tratok ott,de már voltam a 3. starmap után a Javinon,s akkor télleg elkotródtak a lények,kíváncsi leszek majd,ha az 5. után odamegyek télleg ilyen kemények-e.
Egyébként próbáltad már úgy,hogy telenyomkodod magad stimultáns-okkal,illetve használod a karodon lévö pajzsot? lehet,hogy úgy le tudod öket könnyebben gyakni (én tuti kipróbálom),mert olyan nincs,hogy ne lehessen megölni óket:-))) -
#1812 Igen kell negatív-pozitív értékü kártya. Azt hogy a kiválasztott 10 lapból melyik lesz a kezedben véletlenszerüen generálja a gamma,de az elején cserélhetsz is. -
#1811 Ne legyetek már lámák!! Le tudsz lépni 2-es szinten is Tarisról,csak ne lépd meg a szintedet. Attól még kapod az Xp-t meg lehet nyugodni. Eccerüen NE LÉPD MEG a szintet. Ennyi.
A háttérben maradsá azért hülyeség,mert a csapat minden tagja megkapja az xp-t. Még az is aki a hajón van,tehát ilyen szinten tök mind1,hogy kivel vagy partyban,illetve háttérben maradsz-e vagy sem. -
Action #1810 Jah akkor azokat nem lehet negativá tenni! Kell venni negativ kártyákat, ill ilyen "pozitiv-negativ" értékű kártyákat. A kétértékű kártyákat lehet csak forgatni a nyíllal. Bocs ha az éjjel nem voltam egyértelmű csak már álmos voltam. -
TheZsenyka #1807 Negatív értékű lapokat illetve két-értékű (piros-kék) lapokat kell venned... -
#1806 Vagy csak a térképen nyomd meg a party selection gombot és akkor még a hajóig se kell visszamenni. :-) -
#1805 Egyedül kell odamenned. Szal visszamész a hajóra, és nem veszel fel senkit, és odamész a rituálésokhoz. -
#1803 Muszáj szintet lépni? Mi van ha nem nyomsz a Level up gombra? -
Action #1800 A kezedben levö kártyák alatt van egy kis nyíl arra kell kattintani. -
sznupi #1799 Bendakot a legegyszerűbb úgy megoldölni, hogy alávágsz pár bolondító gránátot, majd mivel nem moccan, odamész és karddal vagy szétkaszabolod, vagy távolról agyongránátozod. -
sznupi #1798 Yavinon erős lények? Nekem ott csak egy gülüszemű "sietsz valahová" rodian vagy ki volt, bár csak benéztem egy pár dark side pontért Yavinra, tény, hogy nem időztem ott sokat. 8-)))