Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
donpedro #1334 Szvsz azért jelentkezne, mert nem lehet benne biztos, hogy megkaptad az SMS-t. De te jobban ismered, szóval ezt inkább te tudod.
Azzal, hogy nem akarsz viszályt, én személy szerint egyetértek, tudomásom szerint én is jóban vagyok az összes korábbi barátnőmmel, pont úgy, ahogy azt te is elképzelted, tehát semmi komoly, de azért nem megyünk el egymás mellett az utcán, és ha beszélgetünk, akkor baráti a hangulat.
Más kérdés, hogy nálam a szakítások mindig személyesen zajlottak.
Mindenesetre úgy tűnik, hogy itt inkább az a probléma, hogy milyen módon tudnál kapcsolatba lépni vele, mert a hozzászólásaidat olvasva szvsz onnan már nem lenne gond. Erre nehéz igazán jó megoldást találni, de szerintem ha meglepetésszerűen megkeresed személyesen, arra fog számítani, hogy jelenetet rendezel majd. Ha ehhez képest rendes leszel vele, és hamar lezárod a beszélgetést, akkor kellemesen fog csalódni, és nem a rossz emlékek maradnak meg benne.
Ne vond felelősségre, maximum említsd meg, hogy rosszul esett az SMS-szakítás, úgy, hogy ne legyen ideje reagálni.
Ha befejezted, azonnal válts valami semleges témára, és beszélgess vele egy rövid ideig, aztán távozz. Szerintem ez a legcélravezetőbb, legalábbis én ezt tenném. Persze lehet, hogy mindez marhaság, de nekem mégis bejött.