18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm...ez érdekes, nem tapasztaltam ilyet...
  • Sir Quno Jedi
    Ejnye, pedig egy-két jagcsi már befigyelt volna a villátok garázsába, nemigaz ! :DDD
  • Arch
  • Arch
    Ez nőtől függ. Ha én nyűgös vagyok, akkor odanekemmellém párom és aztán mki más hagyjon :)
  • Sir Quno Jedi
    Vazeg, rúgd ki ! Én pl. mindig udvarlok a hölgyeknek élőben (és áltlában amit mondok szívből mondom, vagy inkább kussolok), ha kell, ha nem, szal. ez elvárható sztem. egy a pasitól !
  • Csacsi
    Ez mind szép és jó, de honnan kéne tudnom, hogy mire gondol. Persze, azt látni rajta, ha rossz kedve van...meg ilyenek...de mikor megkérdezi, hogy mire gondolok...akko rmeg vagyok lőve. Honnan kéne kitalálnom. És mikor megkérdezem, hogy "Nincs kedved moziba menni?" akkor azt mondja igen...de végül csak kiderül, hogy színházba szeretett volna menni. De könyörgöm, nekem ezt honnan kéne tudnom?

na mind1...nem gondolkozm tovább.

A meglepetéseket én meg általában úgy szerezm be...hogy sétálunk vhol, ahol üzletek vannak, és látom, illetve mondja, hog yez hogy tetszik neki...én ilyenkor fapofát vágok...esetleg megdícsérem az ízlését...és nem törődöm Vele tovább. De Ő azt nem tudja...hogy én ezt elraktároztam magamba...és a közeljövőben meglepem vele. Persze itt nem autókról van szó, ahnem kis apróságokról.
  • G_ArchAngel #2214
    de hogynem:)
    én már az evolúció egy olyan fokára jutottam, hogy apró bőrlebenyekkel elzárom a hallójárataimat, életfunkcióimat a minimálisra csökkentem és kivonulok az asszony világából...
    Ezt a fajta meditációs folyamatot nagyban elősegíti a kedd/szerda esti BL meccsek és a darts-ozás a haverokkal:)
  • Sir Quno Jedi
    Nme is neked írtam ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Na azért ne lakkozzunk, mert van aki odabújik, a nő meg elhajtja a jó büdös francba, örülvén, hogy végre van valaki, hogy kitöltse az ingerültségét rajta. HA egy nő éppen nyűgös, akkor a férfi JÓT nem tehet...
  • Arch
    Én Svájc felé mennék a helyi tavakhoz :)
  • Arch
    Nem azt mondtam hogy én vagyok a logón!! :PP :)))))
  • G_ArchAngel #2209
    Én inkább az a "nemtelen" vagyok, aki a lányokat kedveli (de nagyon!) - színek pedig...
    hmmm...
    nem tudom, lehet, hogy lelkivilág, tavaly is Norvégiába akartam menni nyaralni, mikor normális emberek dél felé indulnának...:)
  • Arch
    Mert a nők szeretik, ha egy pasi figyel rájuk. És ha meglepi őket vmivel... ehhez persze ismerni kell a nőt. És ha kitalálod a gondolatát (ezt akár arra is értem, hogy látod hogy rossz kedve van, és odabújsz hozzá... mer ezt sem sokatok teszi meg) az azt jelzi, hogy figyelsz rá és szereted és miegyéb. Ne felejtsük el a bókokat sem... én pl sokkal több bókot kapok barátoktól, idengenektől mint a páromtól :((
  • Sir Quno Jedi
    Nincsmit ! :DDD Tudod, ha mást nem, a fajtámat ismerem...
  • Sir Quno Jedi
    És tök jó, hogy nemtelen vagy, meg minden... :DDD
  • Arch
    Fura, hogy Te fiú vagy és lány van a logódban, én meg lány és... és nemtelen ördög van benne :)) meg a két logó "hangulata" is más... ez vajon a lelkivilágot meg a természetünket tükrözi? :)))
  • Csacsi
    Miért szeretik a nők, hogy találjuk ki a gondolataikat, ha meg nem találjuk ki, akkor meg megy a sértődés...és az, hogy nem figyelünk oda rájuk.

Szerintem az egyenes beszéd sokkal célravezetőbb. :)))
  • Arch
    Nem véletlen zavar engem is, és nem véletlen volt belőle már nem egy vita... :)
    De azért köszi az aggódást ;* :)))
  • G_ArchAngel #2202
    hát ugye én a Gábriel formátumú vagyok, aki Isten harcosa, bajnoka volt... ez tuti állás, jó fizetés, és szerintem még szeretnek is:)
  • Sir Quno Jedi
    Te tudod, én nem akarlak stresszelni, csak van egy kis tapasztalatom etéren sajna mindkét irányban...
  • Arch
    De Te fiú vagy... :)
  • Sir Quno Jedi
    Megkell vívnotok az elsőbbségért ! Isten csak egyikőtöket szeret !
  • Arch
    Azért az, hogy egyszer-egyszer találkoznak nem baj. Nekem is vannak pasi barátaim és én is szoktam találkozni velük. :)
    Mondjuk volt (van? ezt nemtom) idő amikor hetente egyszer legalább taliztak és volt hogy sztem többet beszélt meg találkozott vele mint velem. Nem is vettem jó néven. De ettől függetlenül bízom benne.
  • G_ArchAngel #2197
    túlkínálat arkangyalokból?
  • Sir Quno Jedi
    újdonság ??? :DDD
  • Arch
    Ez nem a nemtől függ, hanem az embertől :P Pasik is vannak sokan, és nők is aki meg nem csinálják.
  • Sir Quno Jedi
    Akkor már megette a fene, ha egy férfi egy másik "barátnő"-jével van, jobb ha tudod...
  • Arch
    Néha egy kis féltékenyég jót tud tenni a kapcsolatnak. De nem kell túlzásba vinni.

(...persze én is jó mondom, mer páromnak is van egy bnője akivel nem szeretem ha van. Bár ennek azért megvan az oka... több is :))) vagy :( ? nemtom...)
  • Breki33
    na gyerekek még egyet a nőkről

szeretik minden szavad kiforgatni P
  • Arch
    Hm. Akár... ;))))
  • Arch
    Ez így viszont tök egyértelmű... minek kezdted magyarázni?:)))
  • Breki33
    hogy az ilyen jó zene nem tud világsláger lenni
    britnike nyikorgását madonnájával meg állandóan hallom

bocsi az offért csak kijött
  • Sir Quno Jedi
    De azért ugye ne féltékenykedjen ?!! Ilyen kellemes középút úgysincs...
  • Evil
    Zene ugyben semmi, ossz-vissz annyi zenet talaltam, mint ami a weboldalukon van, pedig korbejartam par filecserelot es jonehany servert, de semmi. :(
  • Csacsi
    Hát, hogy Te is szeretsz autókázni, csak nincs jogsid...és gondoltam.....Velem szeretnél...tudom kicist naiv dolog...de hát ez van :))
  • Breki33
    látom nem értettél meg
    a jól elvan nem azt jelenti azt nem hiányzik neki a nő és írtam is, hogy szeresse

csak azt, hogy önállóan is megáll a lábán, vannak céljai, teljes az élete
    nem olyan mint egy ház oldalfalak nélkül amit csak egy gerenda (a nő) tart...

csak úgy egészíthetik ki egymást ha külön is egészek
    ennél jobban nem tudom elmagyarázni
    szavakkal nemis lehet tán
  • Arch
    A férfiaknak is mindig az kéne, amit nem kaphat meg. Az emberek ilyenek...
    És én pl. (lehet hogy megint én vagyok a kivétel, de) nem szeretem, ha egyetlen szívszerelmemen azt látom hogy nélkülem is tök jól elvan... ne legyen! Igenis hiányozzak már neki, ha nem vagyok ott! :))
  • Arch
    ??? Ezt nem értem... :)
  • Breki33
    úgy értettem a nő érzi, hogy a férfi szereti de nem függ tőle (a férfi a nőtől).

Tehát teljes az élete nélküle is, de vele még teljesebb :-)
    Nemtudom ezt szavakkal elmondani, mert valaki félreérti és akkor hirig.
  • Lacika 79
    Ebben teljesen egyet értek veled. Mindíg az kell, ami nem lehet. De most én is ilyen vagyok. :-)
    Azt, hogy szeret-e, azt csak Ő tudja a szíve mélyén. De én úgy érzem, mégha most mást is mond, hogy szeret még egy picit legalább.
    De én (sajnos) nem vagyok nőből, és nélküle nem teljes az életem. Sőt. Életem sincs nélküle, de emiatt csak magamat okolhatom.
    Ehh. Mindíg ide lyukadok ki.
    Önsajnálat és önhibáztatás rulez. :-(