18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2140 Ja, az más !
[I'LLBEBACK !] -
#2139 Aha. :) -
#2138 Mostan beszóltál ?!!
[PLASMARIFLE EMELKEDIK] -
#2137 áhhhá, szal romantikus=lekvár, tudtam, hogy valami ilyesmi halhatott ki egy robotból :D -
#2136 L.E.K.V.Á.R. !!! :DDD -
#2135 Ezek a távdolgok amúgy sem túl működőképesek, még ha amúgy a tiéd is lenne a lányzó. -
#2134 Én ironikusan mondtam.
Két dolgot tehetsz
vagy "rászállsz" és bizonygatod, hogy szereted megbántad stb. Viszont ő már önbizalmat kapott a sráctól.
A másik meg, hogy kivársz, de nem tűnsz el a képből.
Nekünk persze könnyű beledumálni.
Én speciel hagynám, de a Húsvétot nem szalsztanám el
sőt amilyen romantikus vagyok még májusfát is állítanák :-) -
Lacika 79 #2133 Ehh. :-)
Mondani könnyű ezeket. Most amúgy annyira bennem van, hogy beülök a kocsiba, és felmegyek Pestre. Csak egyből eltévednék, és nem tudnám neki elmondani, mennyire szeretem. :-( -
#2132 Mer' ebből is tanulsz és érettebb leszel. :DDD -
#2131 És ilyenkor jönnek az okos szövegek, hogy ebből is tanulsz és érettebb leszel. -
#2130 Egy józan nőt nem lehet elcsábítani/megfektetni, ha Ő nem akarja, ebben nagyon ügyesek ! -
Lacika 79 #2129 Az-az igazság, hogy fogalmam sincs. :-(
Elvileg nem lehetett, de én már semmiben sem vagyok biztos. Egyes egyedül magamban. Mert már tudom, hogy mit kéne tennem. De átkozom magam, hogy erre nem jöttem rá hamarabb. És sajnos egy ilyen hibával elég nehéz az életem, mert ha hamarabb lépek, minden oké lenne. :-((
Ehh. Sux az élet! -
#2128 hát félrehúzott -
#2127 Ejnye ! ÉS ráadásul itt a tavasz, a nők előnye miniszoknyahosszal nőt ! -
Lacika 79 #2126 Mit tett Katka a valóvillában? Nem nagyon követem ezt a "színvonalas" műsort. -
#2125 Hogy ne legyen unalmas az élet ejjjjjjj
a 2110-re nem válaszoltál -
Lacika 79 #2124 Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, észrevételeket. Igyexem helyesen cselekedni, bármennyire is nehéz ez. Vasárnap találkoztunk Egerben a rallyn. De csak pár szót váltottunk, mert ott volt vele az a szarházi is. De láttam a icsimen, hogy haragszik. De nem rám, hanem magára. Ezért nem értem én ezt. Miért menekül? Miért csinálja ezt az egészet, ha szeret, és neki is fáj???!!! MIÉRT?!
Miért van ez a sok miért?! :-( -
#2123 Shaba23-al tökéletesen egyetértek. A MENYASSZONY az más már egy kicsit mint a bnő... És méginkább elgondolkodtató ez az egész így. Mert sztem ha egy barátnőt (vagy barátot) valakitől el lehet szedni (akárhogy!!!) akkor azt bmikor meg lehet tenni. Egy menyasszonynál meg pláne baj, ha el tudták szedni. Gondolom azért lett a menyasszonyod Lacika, mert Ő is komolyan gondolta. Mégis hagyta magát befolyásolni, és nem Neked hitt. A párjának, akit ugye mindenkinél jobban szeretimád, bízik benne. Mi van ha már a feleséged, és akkor szedik el??? -
#2122 En azt nem ertem, hogy neki most mit kellett volna tanulnia ebbol az egeszbol?Szimplan at lettel hajitva a palankon es ebben ketten vettek reszt: a baratod es a baratnod!Ebbol kell levonnod a tanulsagot es barmennyire is faj es probalod szepiteni a dolgot, bizony a baratnod is erosen tarstettes volt ebben.En tovabbra is azt mondom, hogy pihentesd az egeszet, ha kellesz neki akkor belatja es felreteszi a noi buszkeseget es kopogtat nalad, ha nem akkor pedig megovod magad a kesobbi csalodasoktol, amik esetleg meg erzekenyebben erintenenek, gondolok itt osszekoltozes vagy meg komolyabb dolgokra.Ne erlotess semmit.
Addig is hallgasd meg ezt az albumot, nagyon fncsi kis zene: Enigma - Best of... -
#2121 Lacika 79 (tanárúr)
Tapasztalatból mondom, hogy se a vissza fogadást, se új komoly kapcsolatkezdést ne hamarkodd el.
Várj legalább 2-3 hónapot. Ha még akkor is így érzed, akkor nosza harcolj érte (bár ha neki ennyi idő nem volt elég, hgy hiányozni kezdj, akkor veszett fejsze...)
Egy ilyen után "újramelegített " kapcsolat, már jó eséllyel teljesen megváltozik (bizalom).
Sablonosan hangzik, de bulizz, legyél a barátaiddal (a jóbarátokkal!), keveset gondolj rá, tereld el a figyelmed, és ha egy mód van rá, akkor jusson a fülébe, hogy te jólérzed magad ( a lányok az ilyet nehezen viselik).
DE!!!
Mi ketten teljesen mások vagyunk. Én még1 esélyt csak barátnőnk adnék/adtam. Menyaszony az más...
És ami lényeges, NE ALÁZKODJ MEG MIATTA ÉS AZ IRÁNTA ÉRZETT ÉRZÉSEID MIATT SEM!!!Még magad előtt sem. Ezt később nagyon megbánhatod.
Csak éld az életed... -
Lacika 79 #2120 Az a lényeg, hogy az ember, míg nem a saját hibájából tanul, addig úgysem hiszi el a dolgokat. Remélem, ez egy jó lecke lesz neki, és megváltozik a gondolkodása, és nem lesz ennyire befolyásolható. -
Lacika 79 #2119 Nem gondoltam, hogy ilyen emberekkel veszem magam körbe. Túl sok mindent megtettem értük, és visszaéltek a bizalmammal. Rájöttek, hogy ki lehet használni, mert úgyis csak egy kis hülyegyerek vagyok, aki mindenben segít, amiben csak tud. :-(
Vak voltam, és naív. De sajnos a kicsim is az. De nem érdekel, mi van most, ha változik a dolgo, bármikor visszafogadom, és újra kezdjük az egészet. -
#2118 Sztem akár összejönnek megint, akár más lesz a köv. ez már nem fog változni... -
#2117 Masik meglatasom:ha vissza is megy hozzad, mi lesz kesobb?Megint el lehet majd edesgetni toled?Ezekutan minden baratodra szuros tekintettel fogsz nezni, gondolvan arra, hatha el akarja szeretni a baratnod?Nem akarom bantani a leanyzot, hisz en csak abbol a kis informaciobol mazsolazgatok amit te irtal, de a helyedben ketszer is meggondolnam a jovomet vele kapcsolatban, ha ilyen konnyen befolyasolhato az ellen akit elvileg szeret. -
#2116 Csakis az idő, ami esetleg neked dolgozhat, bár átlátom a helyzetet, értetlenül állok előtte. Ilyen emberekkel vetted körbe magad, nekem ez kicsit magas....?!
Az hogy a volt haverod rá van állva az egy dolog, ha a csaj nem akar tőle semmit, akkor meg tökmindegy nem?:) Talán nem akar tőle semmit, majd kiderül..
Hasonlít ez egy én régi emlékemre, fájó ugyan, de legalább nem a haverom volt. -
Lacika 79 #2115 Én nekem akármilyen rövid kapcsolatom is volt, soha meg sem fordult a fejemben, hogy megcsaljam a partneremet. Én valahogy nem tudom összeegyeztetni a két dolgot, pedig én is megittam régen a whisky-m javát. :-)
Egy valamire rájöttem: Ne bízz meg senkiben, főleg abban nem, aki a legjobban kínálja magát! Mert annak valami oka van és nem biztos, hogy neked az jó.
Az a furi, hogy hiába meglátok olyan nőket, akik eddig teccettek, jól néztek ki, most még csak utánuk sem fordulok, mert nem mozdul meg bennem semmi. A szerszám meg végképp nem. De nem is érdekel a dolog.
Na ennyit szerettem volna mondani, ha van fejlemény jelentkezem, ill. várom a reakciókat, tanácsokat, ötleteket, észrevételeket. :-) -
Lacika 79 #2114 Jah, amúgy kár, hogy nem ismeritek egymást a kicsimmel. Rájönnél, hogy NAGYON jó ember, csak túlságosan megbízik a bólogatómindenbenigazatadóőszinte (kinézetű) emberekben. De idővel majd csak megjön az esze, és rádöbben, hogy nem úgy történtek a dolgok, mint ahogy Ő azt látta, érezte. -
Lacika 79 #2113 Igen, az ex barát egy gerinctelen kis fasz, és még neki áll feljebb, meg mit képzelek én, hogy hívogatom a kicsimet, stb.
Quno: nem a kicsim a fő hibás. Egyértelműen mind a hárman hibásak vagyunk, de tudod milyen könnyű telebeszélni egy nő fejét, aki úgy tartja a fickóról, hogy barátja. Szívesebben elmesél neki mindent, mint a pasijának.
Én pont az ellenkezőjét tudom mondani, mint te. Az a fickó, aki egy barátjával ezt megteszi, az meg fogja szivatni a csajt is előbb utóbb. Mert ha képes volt mindenen és mindenkin átgázolni, akkor bármire képes.
Hogy mit tettek meg, azt a jó isten tudja, én nem. De majd kiderül minden előbb utóbb.
Én mostmár a háttérből figyelek, aztán majd lsz valami. Csak attól félek, hogy ha kitudódik a dolog nagyobb területen, akkor megint elkezd az ex baráti társaság köcsögölni, hogy ellenük hangolom az embereket. :-(
És akkor megint beetetik valami jó dumával a kicsimet, hgy én milyen egy köcsög vagyok, mert rosszat akarok nekik.
De majd a Sors eldönti, mit is akar kezdeni velem. Most adott 2 GYÖNYÖRŰ évet, most lehet, hogy szívat egy ideig. Tudja a görcs. De majd lesz valahogy, mert olyan még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna. Ennek ellenére félek "picit". -
#2112 Alkohol nagy ur, sajnos en is megtettem 1* a nagy "Ő" vel, szinten erosen alkoholos allapotban.Szerencsemre volt bennem annyi geric, hogy megmondtam neki, igy nem lett szakitas belole es sikerult ujra elnyernem a bizalmat. -
#2111 Á a VV-sek tök gáz ! Mindig arra hivatkozni, hogy hát be voltam b*va és ezért lettem megb*va !!! Gáz...Aki nem tud uralkodni magán, az haljon meg inkább csendben ! -
#2110 ezzel nagyon egyetértek meg a következővel is
de mit tett meg?
Remélem nem az mint katkaneni a valovillában -
#2109 Másrészt ha a barátjával megtette, akkor megteszi mással is a csaj előbb-utóbb, lehet szerencsés Laca, hogy ez így kibukott ! -
#2108 Eztosztom, viszont milyen barat az ilyen?En nem nyulnam le barat nojet, meg akkor se ha rosszban vannak. -
#2107 Valszeg a baratod egy gerinctelen kis fasz, szal ez elobb utobb ki fog bukni az ex-baratnodnel is, minden kapcsolat elejen elegge vak az ember, utanna esik le az a bizonyos szemellenzo.Szerinem varj, hagyd pihentetni a dolgot, az ido ilyenkor mindig segit! -
#2106 Nő miatt összeveszni baráttal nem érdemes, a nők jönnek-mennek, haverból meg 12 egy tucat. Ne haverkodj "koldusok"kal ! Amúgy meg mindenhez minimum 2 ember kell, szal. az exbrátnődet sem kell mentegteni, megtette és kész ! -
Lacika 79 #2105 Na szóval! Az egész úgy kezdődött, hogy ezelőtt vagy 3 hónappal keztdem észrevenni, hogy nem úgy néz a kicsimre, mint azt egy barát teszi. De ugye az ember egy barátra nem gyanaxik, ezért csak a barátnőmtől kérdeztem, hogy ő hogy látja ezt. Persze ő nem vette észre, hogy próbál közeledni. De a lényeg a lényegben, hogy mivel egy munkahelyen dolgoztak, igaz váltásban, de sok időt töltöttek együtt, és ez nekem természetesen nem tetszett. Ennek többször hangot is adtam, ezzel ugye romlott a kapcsolatunk a kicsimmel, meg csökkent a bizalmam is picit, mert nem tudtam, mit mondott neki ez a gyökér. Természetesen ő mindeközben vigasztalta a kicsimet, meg ellátta "jó" tanácsokkal, hogy mit is csináljon. Így sikerült magához édesgetnie úgy, hogy a barátnőm észre sem vette, mi történik. Csak miután már késő volt.
Ezek után jött a szakítás, felköltözés Pestre, stb. És én ezek után tudtam meg tutira kisebb nyomozás után, hogy valami kialakult közöttük. Majd ezek után a srác is elmondta, hogy mi a pálya. Én úgy érzem, úriember módjára viseltem a dolgot, mert nem ütöttem meg, nem voltam bunkó, csak kérdeztem, hogy tehet ilyet egy EMBER, akit a barátomnak tekintettem. Ezek után elszaladt vele a ló, és másnap már nekem állt, hogy na hívjam fel a kicsimet, ne zaklassam, hagyjam békén, stb. Ehh, na mondom ez kemény. Utána következett a köpködés a hátam mögött, én vagyok a köcsög, meg az önsajnáltató, meg nem hagyom őket békén. Fura módon a kicsim erről sem tudott, hogy itthon ez zajlik. De egy pár perc agymosással ezt is sikerült elintéznie ennek a pondrónak, mert ezt csak az egyik haverom találta ki, ő nem mondtott ilyet rólam, stb. De ezt eléggé bebukt, mert én nem a haveromtól tudtam meg dolgokat. Ezek után tegnap jött a nagy változás. Mint az angyalok, úgy viselkedtek velem a haverjaival, akik eddig az én haverjaim is voltak. Kocsiból dudálnak, villognak, köszöngetnek, meghívnak kávéházba, stb. Szal képmutatás rulez, ez által is könnyebb elhitetni a kicsimmel, hogy ők milyen rendesek, és hogy én csak képzelődök. De tegnap volt egy beszélgetésünk, amit fel kellett volna vennem diktafonra, ha lenne olyanom. Ugyanis elmondta, hogy igen, ő már kb 3 hónapja így érez, és sok időt töltöttek együtt, sokat beszélgettek, tanácsokat adott, bólogatott, meghallgatta a kicsimet, és mondhatni tudatosan befolyásolta a döntéseit. De amin nagyon bepipultam, az az volt, hogy az ember az érzelmeit nem tudja befolyásolni, és ő ezért tette ezt, ne haragudjak, meg hogy tudná jóvátenni, meg sajnálja. Ehh SUXXXXX.
Nagyon röviden és tömören ennyi a sztori. Írhatnék annyit, hogy elkopik a billentyűzet, de 100 szónak is egy a vége, felültettek a kicsimmel együtt, csak ő túl vak ahhoz, hogy ezt észrevegye, mert milyen jó most neki, mert valaki megérti.
De kérdem én, ha annyira megérti, meg bízik a srácban, akkor miért hívott fel engem tegnap, miért mondta azt, hogy ne tudja meg senki hogy beszéltünk, meg hogy kíváncsi a véleményemre? Meg miért mosolygott, mikor azt mondtam, hiányzik, és sokat gondolok rá? Szóval sok megválaszolatlan dolog van itt. Egyet remélek, hogy idővel kinyílik a szeme, és rájön, mi is történt velünk, miért szakadt meg ez a gyönyörű és gyümölcsöző kapcsolat.
Mert aki mindenen és mindenkin átgázolva is képes megszerezni valakit, az ezek után is megteheti ezt.
Jah, és közben kiderítettem azt is, hgy a srácnak már volt egy ilyen afférja a múltban.
Meg amúgy minden nagyképűség nélkül, sokkal randább, mint én. A kicsim mellett pedig egyenesen egy koldus, ahogy kinéz.
Na befejezem, mert megint felhúzom magam. Ha kicsit kusza az egész, sorry, de most csak így jön ki belőlem a story. -
#2104 akadályok azért vannak....... -
#2103 oks -
#2102 Nalunk annyi, hogy talan kozeledik felem, tobbet keres meg, sms, mail, meg a beszelgetesek is konnyebben mennek.Aztan ki tudja mi lesz.Nemsokara vege sulijanak es minden azon fog eldolni, hol fog munkat talalni.
Ja!Jelentkezett masoddiplomara, szal ha ez osszejon az +3 ev tavkapcs lenne, szal nemtom.Nemtok en mar semmit.Amikor egyutt vagyunk akkor minden kiraly, aztan meg belegondolok, hogy mennyi akadaly van elottunk es maris nem anyira rozsas a helyzet. -
#2101 Bonyolódik ! Nézd, ha nást nem, el tudod adni a sztoridat a barátok közt íróinak egy 5-ösért ! :DDD