18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy te akartál autókázni a városban össze-vissza, jogsi nélkül, magánsofőrrel, szal. ne keverjük a dolgot, Csacsi csak felajánlott egy lehetőséget. Tisztességes volt és korrekt, őszinte és jóindulatú ! Nem kéne ilyeneket mondani annak, aki pozitívan áll hozzád és törődik veled (ha már a pasid nem) ! Ugye ! Tessék szépen jó kislány módjára viselkedni... :DDD
  • Csacsi
    Na legyetek rosszak...tovább kell nézelődnöm..itt nem arattam sikert :))
  • Arch
    És kapcsolatban élő nőknek??? :)
  • Arch
    Nem áltatom magam hogy nincs pasi aki nem gondol ilyeneket :)))
  • Sir Quno Jedi
    Ahogy tetszik, ez szabad ország, szabad nőknek ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ja, max. hülye kis kuka csávó...
  • Csacsi
    "Amúgy meglenne a 3.jelölt asszem. :))))))) khm."

Azért mert Ő nem mond ilyeneket mint mi...az nem jelenti azt, hogy nem is gondol :))
  • Arch
    Nem azt mondtam, hogy innen eltűnök... nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen :P :)
    Amúgy meglenne a 3.jelölt asszem. :))))))) khm.
    De lehet hogy inkább megvárom az SG talit vagy a topictalit míg lesz és majd akkor nézek meg mkit élőben. Vagy ha nem lesz, akkor maradunk ennyiben. :)
  • Sir Quno Jedi
    Soksikert ! Ha mégis visszajönnél, akkor itt megtalálsz minket, teli tankkal ! :DDD
  • Arch
    Leginkább... :PPP :))) Majd keresek egy 3.at :)
  • Csacsi
    Nem is azt mondtam, hogy bocsánatot kéne kérni... :))
  • Csacsi
    Vannak még hülye nők a földön. És vannak még szerencsés pasik is.
  • Sir Quno Jedi
    Kitérdekel ! Amit nőknél megtanulhattunk az éveink során, hogy vonat és nő után nem futunk ! Vagy jön magától, vagy marad ahol van... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Volt egy barátom, az a légyottok után ugyan elvitte kocsival a hölgyeket, de aztán kifizettette velük a benzint !!! ÉS a hölgyek ennek ellenére jelentkeztek nála rendesen ! Ezt rakd össze !
  • Csacsi
    Ha így folytatjuk...akkor lehet egyikünk se autókázik Vele :)))
  • Csacsi
    Látod...Neked legalább a benzined is meg van oldva :))
  • Sir Quno Jedi
    Közben kereshet egy kis pénzt is, félóra hosszú idő, egy út szélén a csípős tavaszi időben...Hmmm...
  • Csacsi
    Hát nem is úgy gondoltam, hogy egyből megjelensz ott.Szerintem fél órát simán tud várni rád az út szélén...ha már két pasit szeretne egy nap....akkor meg kell érte egy kicsit küzdeni :))
  • Sir Quno Jedi
    Nem, mert akkor találkozhatunk ! Ez nem helyes !
  • Sir Quno Jedi
    Nehéz felfogású (azaz n.ő.) lévén, nem haragszom meg rád, hanem felvázolok egy "brand new perspective"-et, azaz különböző időben, különböző pasikkal, különböző autókkal, különböző útvonalakon közlekedni biztonságosabb ! :DDD
  • Csacsi
    Hmm...határeset..akkor én kiviszlek a városból...ő meg visszahoz :))
  • Sir Quno Jedi
    Ezt miből szűrted le, én autós túrista vagyok !
  • Arch
    Akkor izé. Hm. Akkor jöttök mindketten autóval én meg kicsit itt kicsit ott :DDDDDDD
  • Csacsi
    Az az "én" nem kell az előző mondatomba.
  • Csacsi
    Ne haragudj...én autókázásról volt szó mert azt mindketten szeretjük.. :)))
  • Arch
    #2271 #2273
    Akkor gyalog menjünk :)))))))
  • Arch
    Szegény 3. srác párom programozója és ismer minket mióta együtt vagyunk. És jófej srác. Meg nem is hoztuk soha kellemetlen helyzetbe mer kedveljük a kölyköt meg Ő is minket. :)
  • Csacsi
    Ebben egyetértünk.....vagy két pasi megy csak....vagy két lány..de két pasi egy lány....ugyanabban az autóban...az tényleg veszélyes :)
  • Csacsi
    De ez nem a nagy átlag...nem sok nő/hölgy/lány szereti...azt mikor a sok hím összegyűlik....és szórakoznak..beszélgetnek...mulatoznak.

Nekem a legutolsó hölgynél ebből a szempontból is szerencsém volt.
  • Sir Quno Jedi
    A főlekvári cím már foglalt !
  • Csacsi
    Hát általában az első két egész jó szokott lenni...ez tapasztlat...igaz, hogy nem olyan sok lánnyal...tehát azért statisztikai adatot erre nem lehetne alapozni...de azért szerintem az első két hét az jó.

Szegény harmadik...milyen jól érezhette magát :))
  • Sir Quno Jedi
    Nem is tudom, nem vagyunk éppen egy korosztály, de ha szépen kértek talán ! Inkább veled mennék külön, két férfi egy kocsiban sok és én magam szeretek vezetni, meg hasonlók... :DDD
  • Arch
    ??? Én autóstalikra is megyek párommal... mondjuk én imádom is az autóstalikat :))
  • Arch
    :))
  • Arch
    Meg attól is függ, hogy milyen volt az első két hetetek :DDD
    Amúgy meg most voltunk Amsterdamban... :) igaz, hogy üzleti ügy és 3an voltunk, de azért meg lehetett oldani :)
  • Arch
    Most olvasom csak... jönnél TE is? ;))) ...topictali :)
  • Csacsi
    Semmi baj...én sem jártam nagyon sokat, de csak azért, mert a munkámból kifolyólag keveset lehettem Kedvessel(mint kiderült túl keveset)..és így inkább én is vele töltöttem a megmaradt időmet. Persze azért a heverok sem tűntek el a süllyesztőbe...mert ő egy olyan lány volt...aki simán fel tudod oldódni az én haveri körömben, és így néhe vittem magammal. Ez az igazi Lekvárság :))
  • Sir Quno Jedi
    Én már nem járok sörözni (upsz elszóltammagam, LEKVÁR) !!!
  • Csacsi
    Igen...néha kell a romantika is...de csak mértékkel....mert aztán elszalad velük a ló...és jön a szöveg...hogy miért sörözni mész egy héten mondjuk 1-szer max 2-szer...hanem miért nem inkább velem vacsorázni...vagy akárhova. :))
  • Sir Quno Jedi
    romentik !