18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2300 Amúgy te akartál autókázni a városban össze-vissza, jogsi nélkül, magánsofőrrel, szal. ne keverjük a dolgot, Csacsi csak felajánlott egy lehetőséget. Tisztességes volt és korrekt, őszinte és jóindulatú ! Nem kéne ilyeneket mondani annak, aki pozitívan áll hozzád és törődik veled (ha már a pasid nem) ! Ugye ! Tessék szépen jó kislány módjára viselkedni... :DDD -
#2299 Na legyetek rosszak...tovább kell nézelődnöm..itt nem arattam sikert :)) -
#2298 És kapcsolatban élő nőknek??? :) -
#2297 Nem áltatom magam hogy nincs pasi aki nem gondol ilyeneket :))) -
#2296 Ahogy tetszik, ez szabad ország, szabad nőknek ! :DDD -
#2295 Ja, max. hülye kis kuka csávó... -
#2294 "Amúgy meglenne a 3.jelölt asszem. :))))))) khm."
Azért mert Ő nem mond ilyeneket mint mi...az nem jelenti azt, hogy nem is gondol :)) -
#2293 Nem azt mondtam, hogy innen eltűnök... nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen :P :)
Amúgy meglenne a 3.jelölt asszem. :))))))) khm.
De lehet hogy inkább megvárom az SG talit vagy a topictalit míg lesz és majd akkor nézek meg mkit élőben. Vagy ha nem lesz, akkor maradunk ennyiben. :) -
#2292 Soksikert ! Ha mégis visszajönnél, akkor itt megtalálsz minket, teli tankkal ! :DDD -
#2291 Leginkább... :PPP :))) Majd keresek egy 3.at :) -
#2290 Nem is azt mondtam, hogy bocsánatot kéne kérni... :)) -
#2289 Vannak még hülye nők a földön. És vannak még szerencsés pasik is. -
#2288 Kitérdekel ! Amit nőknél megtanulhattunk az éveink során, hogy vonat és nő után nem futunk ! Vagy jön magától, vagy marad ahol van... :DDD -
#2287 Volt egy barátom, az a légyottok után ugyan elvitte kocsival a hölgyeket, de aztán kifizettette velük a benzint !!! ÉS a hölgyek ennek ellenére jelentkeztek nála rendesen ! Ezt rakd össze ! -
#2286 Ha így folytatjuk...akkor lehet egyikünk se autókázik Vele :)))
-
#2285 Látod...Neked legalább a benzined is meg van oldva :)) -
#2284 Közben kereshet egy kis pénzt is, félóra hosszú idő, egy út szélén a csípős tavaszi időben...Hmmm... -
#2283 Hát nem is úgy gondoltam, hogy egyből megjelensz ott.Szerintem fél órát simán tud várni rád az út szélén...ha már két pasit szeretne egy nap....akkor meg kell érte egy kicsit küzdeni :)) -
#2282 Nem, mert akkor találkozhatunk ! Ez nem helyes ! -
#2281 Nehéz felfogású (azaz n.ő.) lévén, nem haragszom meg rád, hanem felvázolok egy "brand new perspective"-et, azaz különböző időben, különböző pasikkal, különböző autókkal, különböző útvonalakon közlekedni biztonságosabb ! :DDD -
#2280 Hmm...határeset..akkor én kiviszlek a városból...ő meg visszahoz :)) -
#2279 Ezt miből szűrted le, én autós túrista vagyok ! -
#2278 Akkor izé. Hm. Akkor jöttök mindketten autóval én meg kicsit itt kicsit ott :DDDDDDD -
#2277 Az az "én" nem kell az előző mondatomba. -
#2276 Ne haragudj...én autókázásról volt szó mert azt mindketten szeretjük.. :))) -
#2275 #2271 #2273
Akkor gyalog menjünk :))))))) -
#2274 Szegény 3. srác párom programozója és ismer minket mióta együtt vagyunk. És jófej srác. Meg nem is hoztuk soha kellemetlen helyzetbe mer kedveljük a kölyköt meg Ő is minket. :) -
#2273 Ebben egyetértünk.....vagy két pasi megy csak....vagy két lány..de két pasi egy lány....ugyanabban az autóban...az tényleg veszélyes :) -
#2272 De ez nem a nagy átlag...nem sok nő/hölgy/lány szereti...azt mikor a sok hím összegyűlik....és szórakoznak..beszélgetnek...mulatoznak.
Nekem a legutolsó hölgynél ebből a szempontból is szerencsém volt. -
#2271 A főlekvári cím már foglalt ! -
#2270 Hát általában az első két egész jó szokott lenni...ez tapasztlat...igaz, hogy nem olyan sok lánnyal...tehát azért statisztikai adatot erre nem lehetne alapozni...de azért szerintem az első két hét az jó.
Szegény harmadik...milyen jól érezhette magát :)) -
#2269 Nem is tudom, nem vagyunk éppen egy korosztály, de ha szépen kértek talán ! Inkább veled mennék külön, két férfi egy kocsiban sok és én magam szeretek vezetni, meg hasonlók... :DDD -
#2268 ??? Én autóstalikra is megyek párommal... mondjuk én imádom is az autóstalikat :)) -
#2267 :)) -
#2266 Meg attól is függ, hogy milyen volt az első két hetetek :DDD
Amúgy meg most voltunk Amsterdamban... :) igaz, hogy üzleti ügy és 3an voltunk, de azért meg lehetett oldani :) -
#2265 Most olvasom csak... jönnél TE is? ;))) ...topictali :)
-
#2264 Semmi baj...én sem jártam nagyon sokat, de csak azért, mert a munkámból kifolyólag keveset lehettem Kedvessel(mint kiderült túl keveset)..és így inkább én is vele töltöttem a megmaradt időmet. Persze azért a heverok sem tűntek el a süllyesztőbe...mert ő egy olyan lány volt...aki simán fel tudod oldódni az én haveri körömben, és így néhe vittem magammal. Ez az igazi Lekvárság :)) -
#2263 Én már nem járok sörözni (upsz elszóltammagam, LEKVÁR) !!! -
#2262 Igen...néha kell a romantika is...de csak mértékkel....mert aztán elszalad velük a ló...és jön a szöveg...hogy miért sörözni mész egy héten mondjuk 1-szer max 2-szer...hanem miért nem inkább velem vacsorázni...vagy akárhova. :)) -
#2261 romentik !