18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2380 A meglepit ! -
pilboy #2379 mit is szeret? -
#2378 Akkor majd meglepődsz, van aki azt is szereti ! -
pilboy #2377 jajj, ne má'...:P
télleg?
és milyen számlát?
még NEM aggódom :P -
#2376 Deee, Deeee ! -
pilboy #2375 én meg erre: nem fogok, nem fogok -
#2374 Mit mondott erre Yoda ?!! Majd fogsz, MAAAJD fogsz ! -
pilboy #2373 :DDD
én monggyuk cseppet sem aggódom -
#2372 Ugyan, jobb félni, mint megijedni, de mégjobb rezignáltan tudatosítani magunkban a valóságot és kínosan mosolyogni, mikor pedig apátiába kéne esnünk, maidőn szívünk hölgye benyújtja a számlát ! -
pilboy #2371 ne akarjátok, h parázzak :P -
#2370 :DDD -
pilboy #2369 mi az hogy még? -
#2368 CSak még nem tudod ! :DDD -
#2367 Vagy pedig nem akarnak dicsekedni...hogy az Ő kapcsolatukban minden rendben van. Ide úg ylátszik csak azok járnak...akiknek problémájuk ven...meg azok...akik segíteni szeretnének. -
pilboy #2366 mondjuk nálam hál'istennek nem, de általánosságban igen -
#2365 Ehh, az attól függ, de általában igaz ! -
pilboy #2364 és pénzigényes is :P -
#2363 Vagy a barátnőikkel vannak elfoglalva ahelyett, hogy itt balfaszkodnának...
A nő egy igen időigényes buli ! -
pilboy #2362 van itt 8 millió reg. tag, de nem hiszem el, h kb. 10 emberkének van bnője
mi van nem találják eme topicot?
nagy a pangás -
#2361 lehet van köztük valami P -
Yoz #2360 Hát igen, belém akarja beszélni hogy az említett jóbarátom (biztosan tudom, mert a a bajban mutatkozott meg), a megtestesült ördög és ott árt nekem ahol csak tud.
Kemény dió...
Azt nem értem igazából hogy lehet ennyire gyŰlölni valakit, akit nem is ismer igazán!
Vagy olyat tud amit nem mond el... -
pilboy #2359 mindkettőtöknek engednie kell
vmit vmiért -
pilboy #2358 Nekem lassan két éve van meg a barátnőm (mint azt már írtam) és van egy haverom, akivel együtt nőttünk fel, szal mióta az eszemet tudom, ismerem.
Ha jön haverom, akkor a bnőm tök jó fej, mert mindig mondja, h nyugodtan menjek, beszélgessek vele, ő addig hazamegy (a haverommal mostanság csak ritkán találkozok, mert fősulira jár)
De mindig mondom a nőmnek, h azért nem kell hazamennie -
#2357 Szarügy. Kompromisszumot kellene kötni, tudod, hogy a nő szívéhez hogyan vezet az út, talán 1 közös program megbékítené, de a hátteret nemtom, szal így nehéz bármit mondani. -
Yoz #2356 Nekem meg az asszony egy kis kanál vízben meg tudná folytani az egyik jóbarátom (csak 2-ő van), és én ezt erős túlzásnak tartom amit produkál ezzel kapcsolatban.
Megbeszélni nem lehet vele, nem enged belőle.
Én meg nem tudom megemészteni.
Ilyenkor mi van??? -
#2355 Nekem a párom sokkal fontosabb, mint akármelyik barátom, de nem jelenti azt, hogy hanyagolnám őket, vagy valami ilyesmi... -
Yoz #2354 Melyik fontosabb a jóbarát vagy a barátnő?
Fel van dobva a labda
Mert én komcsira nem tudom, annó még szentül hittem hogy a jóbarát, és most már a nevem sem hiszem el ha más mondja.
2 éve lesz hogy együtt vagyunk. -
#2353 Nem -
#2352 -
pilboy #2351 mért mutatnám meg? :P -
#2350 Látom figyelsz :)) -
#2349 distruckt ??? WÁSZ ?!! -
#2348 Deactivate, and run self distruckt sequence ! -
#2347 Wrong continuum, try again ! -
#2346 *élek -
#2345 Nem vagyok elbizakodott, csak a mának élet. :P -
#2344 Afrancba ! :DDD -
Lacika 79 #2343 Ne légy ennyire biztos magadban, mert úgy járhatsz, mint egyes emberek. Gondolok itt valami Lacika nevezetű hülyegyerekre, aki nagyon nyeregben érezte magát. -
#2342 ez nem verseny -
#2341 20, és múlt hónapban voltunk 4 évesek, übereld !