18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2020 Akkor egy kalappal
légy boldog
Istenem légy PPPPP -
#2019 na tudok am fogalmazni, szal amirol te beszeltel az regebben volt, azota volt egy nagyobb szunetunk es mostanaban megint talalkozgatunk, de nem akarunk semmit elkapkodni. -
#2018 Ez masik, azota volt egy nagyobb szunetunk kb 1 honap. -
#2017 ez az a frankó éjszaka amiről beszéltél vagy egy másik frankó éjszaka?
mutass má egy közös képet :-) -
#2016 Volt egy idoszakunk amikor nem is bszeltunk, semmilyen formaban nem tratottuk a kapcsolatot, aztan egy bizonyos ok miatt ujra talalkoznunk kellett es akkor eltoltottunk egy franko ejszakat es azota is talalkozunk mikor itthon van es nem pesten fosulin.Viszont meg mindig azt mondja hogy korai neki ez, meg nem lenne ra ideje a fosuli, szakdoga,nyelvvizsga miatt, kicsit osszesurusodtek a dolgai.En nem eroltetem majd lesz valami, aztan lehet megint pofara esek, egyelore tokre azt erzem hogy meg szeret csak nincs ideje a kapcsolatunkat apolni.
Szal nem adom fel, lassu viz partot mos elvet kovetem. -
#2015 bővebben lehetne? -
#2014 nemtom, valszeg hulyeseget csinalok, majd meglatjuk milyen lesz a felmelegitett toltottkaposzta. -
szando #2013 lehet, de nem izgat már, gyorsan túl tudom magam tenni ezeken..
csak valahogy olyan furi hogy még el sem kezdődött és már véget is ért... -
szando #2012 hááát kapja be az összes :DD -
#2011 lehet direkt lófrált.. -
#2010 jah az utolsó mondat nagyon igaz
de az első is P
-
szando #2009 * 1 picit még szarul éreztem magam ma, főleg amikor megláttam a volt barátjával lófrálni -
szando #2008 már letöröltem... de nem is kinézetre volt bombázó (olyan előtte volt, de elég is volt az ilyenekből egy időre), hanem nagyon jó lehetett volna, ha olyan marad, amilyennek megismertem... 1 picit még szarul éreztem magam de már jobb... én sem hiszek abban hogy 1 csaj lenne az egész világon aki nekem jó, de a csajok ált. engem nem tudnak tolerálni, nem én őket (lehet az a baj hogy túl rendes vagyok, sok csaj pedig a szemetebbekhez vonzódik, nemtom mér..) -
#2007 akkor csinálok majd neked Fugu-t! :P
(nézz utána, hogy milyen kaja, és megtod', hogy miért) -
#2006 Való Világ nevű baromság
-
#2005 vvből? -
#2004 akkor jó utat
de nem ám azt mondani, hogy a vv-ből jöttünk
-
#2003 nemér itten kussolni aztán lecsapni
Amúgy mi van veled? -
#2002 egy süti egy tanács
mondja a kinai P -
#2001 Ma éjjel megyünk :)
Szia Zakika! :)
Szoktam én lenni, csak mostanában inkább a forumozók fényképeiben, mert itt nem nagyon van mihez hozzászólni :( -
#2000 2000 -
#1999 azok jöhetnek ;) -
#1998 Igazin nem azt értem aki tökéletesen megfelel és mindig azt csinálja amit te akarsz
Illetve amit én akarok PPPPPP
Az csak számítógépben és autóban jó :-)
Bár.......
DE azse az igazi akinek kevés olyan dolga van amit tolerálni kell. Ilyen lehet akár a kiskutyám is :-)
DE te nem fapapucsozni vagy? P
-
#1997 es szollot az archangyal :)
reg nem voltal -
#1996 Szerintem nincs Igazi. Nincs olyan ember aki tökéletesen megfelel mindenben. Olyan viszont, akinek kevés olyan dolga vagy tulajdonsága van, amit tolerálni kell, nem csak egy van. Csak meg kell találni... -
#1995 van képed?
amúgy kérdés egy igazi van-e -
#1994 adok majd jó tanácsokat
másoknak jókat tudok P -
#1993 ingyé biztosan nem fogok fözni... :P -
szando #1992 és álmaim nője volt az utolsó... persze ami jó, az nem tart sokáig... :( -
szando #1991 *1 év -
szando #1990 az biztos, jobb LENNE... :)
atz a helyzet hogy nemtom milyen hosszú lett a köv. kapcsolatom, mert ha ezt a tendenciát követem akkor pár nap..
1,5 év - 1 éve - 3 hónap - 4 hét.. na kíváncsi leszek a következő mennyi lesz... -
#1989 ez fordítva jobb :-) -
szando #1988 áhhh :( tököm tele van már a csajokkal... -
#1987 köszi... -
Mézár #1986 Persze,tudom hogy diplomás ember vagy,csak az érettségivel is betölthető állásokra specializálódsz.És igazad van:a magyarázkodásod teljesen fölösleges. -
#1985 soha! -
#1984 egye fene ha ingyen ehetek nálad
-
#1983 a rendes munkában benne van a diploma is! mesterszakács leszek! :) reméljük sikerül is... jövöre megyek kitanulni a szakmát... :P -
#1982 sztem inkább szerezz diplomát
igaz én má könnyen beszélek PPP -
#1981 amíg sima érettségim van, addig csak vmi egyszerü munkám lenne (pl. eladó vmi boltban), és amíg csak ott dolgozok, addig lenne pénzem és tudnám a magam dolgait fizetni és ki is tudom segíteni a szülöket. majd mikor meglesz a rendes munkám, akkor majd rendesen elköltözök, + stb...