18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Breki33
    Akkor egy kalappal
    légy boldog

Istenem légy PPPPP
  • Evil
    na tudok am fogalmazni, szal amirol te beszeltel az regebben volt, azota volt egy nagyobb szunetunk es mostanaban megint talalkozgatunk, de nem akarunk semmit elkapkodni.
  • Evil
    Ez masik, azota volt egy nagyobb szunetunk kb 1 honap.
  • Breki33
    ez az a frankó éjszaka amiről beszéltél vagy egy másik frankó éjszaka?

mutass má egy közös képet :-)
  • Evil
    Volt egy idoszakunk amikor nem is bszeltunk, semmilyen formaban nem tratottuk a kapcsolatot, aztan egy bizonyos ok miatt ujra talalkoznunk kellett es akkor eltoltottunk egy franko ejszakat es azota is talalkozunk mikor itthon van es nem pesten fosulin.Viszont meg mindig azt mondja hogy korai neki ez, meg nem lenne ra ideje a fosuli, szakdoga,nyelvvizsga miatt, kicsit osszesurusodtek a dolgai.En nem eroltetem majd lesz valami, aztan lehet megint pofara esek, egyelore tokre azt erzem hogy meg szeret csak nincs ideje a kapcsolatunkat apolni.
    Szal nem adom fel, lassu viz partot mos elvet kovetem.
  • Breki33
    bővebben lehetne?
  • Evil
    nemtom, valszeg hulyeseget csinalok, majd meglatjuk milyen lesz a felmelegitett toltottkaposzta.
  • szando
    lehet, de nem izgat már, gyorsan túl tudom magam tenni ezeken..
    csak valahogy olyan furi hogy még el sem kezdődött és már véget is ért...
  • szando
    hááát kapja be az összes :DD
  • Breki33
    lehet direkt lófrált..
  • Breki33
    jah az utolsó mondat nagyon igaz
    de az első is P

• szando
    * 1 picit még szarul éreztem magam ma, főleg amikor megláttam a volt barátjával lófrálni
  • szando
    már letöröltem... de nem is kinézetre volt bombázó (olyan előtte volt, de elég is volt az ilyenekből egy időre), hanem nagyon jó lehetett volna, ha olyan marad, amilyennek megismertem... 1 picit még szarul éreztem magam de már jobb... én sem hiszek abban hogy 1 csaj lenne az egész világon aki nekem jó, de a csajok ált. engem nem tudnak tolerálni, nem én őket (lehet az a baj hogy túl rendes vagyok, sok csaj pedig a szemetebbekhez vonzódik, nemtom mér..)
  • Sadun Tryst
    akkor csinálok majd neked Fugu-t! :P
    (nézz utána, hogy milyen kaja, és megtod', hogy miért)
  • Breki33
    Való Világ nevű baromság

• Arch
    vvből?
  • Breki33
    akkor jó utat
    de nem ám azt mondani, hogy a vv-ből jöttünk

• Breki33
    nemér itten kussolni aztán lecsapni

Amúgy mi van veled?
  • Breki33
    egy süti egy tanács

mondja a kinai P
  • Arch
    Ma éjjel megyünk :)

Szia Zakika! :)
    Szoktam én lenni, csak mostanában inkább a forumozók fényképeiben, mert itt nem nagyon van mihez hozzászólni :(
  • Evil
    2000
  • Sadun Tryst
    azok jöhetnek ;)
  • Breki33
    Igazin nem azt értem aki tökéletesen megfelel és mindig azt csinálja amit te akarsz

Illetve amit én akarok PPPPPP

Az csak számítógépben és autóban jó :-)
    Bár.......

DE azse az igazi akinek kevés olyan dolga van amit tolerálni kell. Ilyen lehet akár a kiskutyám is :-)

DE te nem fapapucsozni vagy? P
  • zakika
    es szollot az archangyal :)

reg nem voltal
  • Arch
    Szerintem nincs Igazi. Nincs olyan ember aki tökéletesen megfelel mindenben. Olyan viszont, akinek kevés olyan dolga vagy tulajdonsága van, amit tolerálni kell, nem csak egy van. Csak meg kell találni...
  • Breki33
    van képed?

amúgy kérdés egy igazi van-e
  • Breki33
    adok majd jó tanácsokat
    másoknak jókat tudok P
  • Sadun Tryst
    ingyé biztosan nem fogok fözni... :P
  • szando
    és álmaim nője volt az utolsó... persze ami jó, az nem tart sokáig... :(
  • szando
    *1 év
  • szando
    az biztos, jobb LENNE... :)
    atz a helyzet hogy nemtom milyen hosszú lett a köv. kapcsolatom, mert ha ezt a tendenciát követem akkor pár nap..
    1,5 év - 1 éve - 3 hónap - 4 hét.. na kíváncsi leszek a következő mennyi lesz...
  • Breki33
    ez fordítva jobb :-)
  • szando
    áhhh :( tököm tele van már a csajokkal...
  • Breki33
    köszi...
  • Mézár
    Persze,tudom hogy diplomás ember vagy,csak az érettségivel is betölthető állásokra specializálódsz.És igazad van:a magyarázkodásod teljesen fölösleges.
  • Sadun Tryst
    soha!
  • Breki33
    egye fene ha ingyen ehetek nálad

• Sadun Tryst
    a rendes munkában benne van a diploma is! mesterszakács leszek! :) reméljük sikerül is... jövöre megyek kitanulni a szakmát... :P
  • Breki33
    sztem inkább szerezz diplomát
    igaz én má könnyen beszélek PPP
  • Sadun Tryst
    amíg sima érettségim van, addig csak vmi egyszerü munkám lenne (pl. eladó vmi boltban), és amíg csak ott dolgozok, addig lenne pénzem és tudnám a magam dolgait fizetni és ki is tudom segíteni a szülöket. majd mikor meglesz a rendes munkám, akkor majd rendesen elköltözök, + stb...