18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2260 Nekem nagyon piszkos a fantáziám...és ezt olvashatják fiatalabbak is, úgyhogy ezt nem írom le. :)))
Egyébként...lehet az bármi. Kiszabadulni vhova....elmenni egy hétre, avgy akár csak egy hétvégre is...és úgy viselkedni...mint a kapcsolat elején...ugyanazzal a hévvel..ugyanazzal az örömmel élvezni egymás társaságát...persze ez megvan a hétköznapokban is..de feleveníteni azt, hogy milyen volt az első 2 hétben...szóval bármit. Ez persze, mint majdnem minden egy kapcsolatba partnerfüggő is. Szóval konkrét példát nem nagyon tudnék mondani. -
#2259 Igen... ez egy ilyen dolog.
És igen. Mindig lehet új dolgokat belevinni egy kapcsolatba. Csak néha tanáncstalan az ember... :)
Te milyen új dolgokra gondoltál? :))) -
#2258 Persze, hogy meg kell gondolni...de érted....lehet, hogy később rájövök, hogy mégis a régivel volt jó, de akkor már késő. Hiszen úgy tartják, hogy a szerelem olyan mint egy selyemfonal. Könnyen elszakad...össze lehet kötni ugyan, de a csomó megmarad...
Szóval ha már egyszer ez megtörténik...akkor vmivel nem vagyok elégedett....és én hiszem azt, hogy egy kapcsolatba mindig lehet, új dolgokat belevinni..és akkor nincs ilyen gond, ha tényleg szeretem a partnert. -
#2257 jav. Nem hiszek a van egyetlen igazi és csak Ő van -ban...
(ez kicsit magyartalan, de talán így érthetőbb:)) -
#2256 Nem. Ha utána engem választ. :)
Nem hiszek a van egy igazi és csak Ő. Ilyen nincs. Bármikor jöhet az ember életében vki, akibe bele tudna szeretni... és ott a döntési helyzet, hogy az új bizonytalant választja, vagy a már működő, és jó mostani kapcsolatát. Lehet, hogy jön egy-két nő, akinél el sem gondolkodik rajta, de lehet hogy jön egy akinél elgondolkodik. És választ... az ember ilyen. És az embernek az kell általában ami új, és amit nem ismer. És vagy belebukik vagy nem. És erre sok hosszú (!) és érett kapcsolat megy rá. Hogy vki az újat választja és rosszul döntött. És aztán jön a visszakönyörgés... Persze nem azt mondom, hogy mindig rosszul dönt az ember, ha az újat választja, de nagyon meg kell gondolni ha ilyen helyzet jön el... -
#2255 Nem, szeretném, ha jól éreznétek magatokat. -
#2254 Igen...vhogy gondoltam, hogy erre gondoltál...de nem volt egyértelmű Nekem a mondatból.
Egyébként szerintem....ha már elgondlkozik azon...hogy milyen lenne mással...akkor már biztos baj van. -
#2253 Így van. :) -
#2252 Hogy össze ne törjük magunkat vagy mér?:)) -
#2251 Volt ilyen tudtommal, hogy nem-et mondott egy nőnek. De ez nem úgy volt hogy velem van, és engem választ egy másik nő helyett. Ilyen szitu még nem volt. Hogy jött volna vki és választania kellett volna.
A mondatot úgy értettem, hogy: A nőre mondaná, hogy nem kell neki. Inkább velem marad... -
#2250 Köszi...bár cska azért kell szorítani, hogy egy hullámhosszon legyünk, hogy tudjunk miről beszélgetni. Mert Én még nem érzem magam kész egy kapcsolatra, ahogy meg olvasom Arch-ot, Ő meg benne van egyben...és nem akar kilépni....Szóval félreértések biztos nem lesznek :)) -
#2249 Csak gratulálni tudok ! Ja meg Csacsinak és neked is ! Jó autókázást, szorítok nektek ! -
#2248 De ezt pont ellentmond, nem, mert nekem az első mondatból az jön le, hogy nem volt még olyan, hogy egy nőnek, azt mondaná, hogy nem. -
#2247 olvas utána a köv két szavas mondatot:) -
#2246 Május végén leszünk két éve együtt. És... voltak már olyan dolgok, hogy... őszintén szólva nem tudom miért nem szakítottunk. Mindkettőnknek meg lett volna rá az oka úgy érzem, és mégsem. Mondjuk lehet, hogy csak hajszálokon múlt (egyről az én esetemben tudok, de hogy Ő mennyire volt közel hozzá, azt nem) de a lényeg nem ez, hanem hogy együtt vagyunk. -
#2245 "Bár tény, hogy nem volt még olyan, hogy jött volna egy nő aki bejön neki és okos meg minden amit szeret egy nőben és azt mondaná, hogy nem"
Lehet, hogy fáradt vagyok...de ezt a mondatot nem igazán tudom értelmezni.
"Rendben :) De kétlem, hogy meggondolnám magam... :)"
Akkor ezt megbeszéltük :)
-
#2244 Rendben :) De kétlem, hogy meggondolnám magam... :) -
#2243 Régen ??? Azért nem vagy egy tipikus matuzsálem... -
#2242 #2239 #2240
Régen én is azt gondoltam, hogy baj... már nem gondolom ez. És ennek is megvan az oka. :) Bár tény, hogy nem volt még olyan, hogy jött volna egy nő aki bejön neki és okos meg minden amit szeret egy nőben és azt mondaná, hogy nem. Marad velem. Nálam már volt. Nem tudom Ő mit tenne. De ez addig nyilván nem fog kiderülni, mert mki mond mindent, aztán... -
#2241 Én nem is azt mondtam, hogy itt tegyük közkincsé, de várjunk Vele jövőhétig...mert ez a hetem elég gáz egyelőre...szóval úgysem érnék rá...addig meg van időd meggondolni magad.
Ettől függetlenül..akkor most már konkrétan áll az ajánlat. -
#2240 Ezaz ! Itt a probléma, ha nem féltékeny rád egyáltalán, az két dolgot jelent, vagy azt, hogy jól titkolja (mese), vagy azt hogy... -
#2239 Ez már gáz, ha úgy gondolod, hogy nem baj, ha idegen férfikkal futikázol (ő meg nőkkel) és ezt teljesen természetesnek tartod. Mármint nem rád nézve gáz, hanem a kapcsolatotokra nézvést ! Ez mindig jelent valamit (ezt is tapsztalatból mondom). -
#2238 Hát... ha már itt tartunk a telszámokat se itt kéne közkinccsé tenni... :))))))))) -
#2237 Heh... na látod azt sosem fogom megérni, hogy egy kicsit is féltékeny legyen... :(( -
#2236 Ja. És Ő is visz épp elég nőt furikázni, kajálni stbstbstb... :))
Egyébként nem hinném, hogy gondja lenne vele. Ismer és bízik bennem.
...amúgy meg tudja, hogy járok erre a fórumra, szóval majd szól ha vmivel gondja lesz:))) -
#2235 Régen nem mentem volna bele. De a rég óta történt már egy-két dolog és bennem is megváltozott egy-két dolog. Amikbe most ne menjünk bele... A lényeg, hogy mindamellett hogy szeretem a párom és nem csalnám meg soha, a kapcsolatunkhoz kicsit másként állok hozzá. Ennél bővebben nem fejtem ki:) -
G_ArchAngel #2234 legalább edzésben van -
#2233 Hmm...nem inkább telefontéma? -
#2232 Ha nem szeretném már megtettem volna...
De azért van sokminden más amit lehet imádni benne :) -
#2231 Így már értem...csak tudod benne van az emberne vmilyen szinten a félelem...főleg bennem azok után...ami velem történt...de ez elég hosszú történet...és nem akarok untatni senkit. -
#2230 Na és erre pl. mit szól a barátod, ha pl. idegen férfiakkal furikázol ?!! :DDD -
#2229 ...amúgy...nem lehet, hogy ez már privi téma? -
#2228 Aham. Hát figyi. Az akár-t az úgy értettem, hogy én csak úgy beírtam, hogy én is szeretek autókázni, csak nincs jogsim. De örömmel veszem a felajánlást és AKÁR mennék is veled szíves örömest autókázni, de nyilván ha Te nem akarod, akkor nem. :) Ezért volt a sokértelmű akár. Hogy azt lásd bele, amit szeretnél, és úgy dönts, ahogy neked jó.
Mindemellett volt ott egy kacsintás is, szintén ezügyből, hogy felőlem ok :) -
#2227 Akkor visszavezetem...az elejére...hogy értsed, hogy mire gondolok. :)) De hülyén jön ez most ki...na mind1. :)
Szóval, mikor kérdeztem a kocsikázást...akkor azt írtad, hogy "Hm. Akár... ;))))". Na ebből kéne kitalálni, hogy most mire is gondolsz...szeretnéd, vagy nem. :)
Így már remélem érthetőbb, hogy mire gondoltam. Tényleg hülyén fogalmaztam. -
#2226 "Nem pont erre gondoltam...mert ez általában egyértelmű :))"
Tudom hogy nem erre gondoltál, csak arra volt példa, hogy én max. ilyen típusú "tudodmiregondoltam"-ot kérdezek meg. Másmilyet nem mer télleg honnan tudná... -
#2225 "Tudod mire gondoltam...? És rámászom :)))))))))))"
Nem pont erre gondoltam...mert ez általában egyértelmű :))
"Listát írsz? :)))))"
Nem írok listát...csak megjegyzem...és tudom, hogy örülne neki...és ilyenkor biztos olyat kap...ami neki jó...és akkor nekem is jó. Minden téren "jó" :))))
-
#2224 Megin kivétel vagyok... :/ :) -
#2223 "de mikor megkérdezi, hogy mire gondolok...akko rmeg vagyok lőve."
Így értelmezve baromság. Én még soha senkitől nem kérdeztem ezt meg, max költői kérdésként, hogy "Tudod mire gondoltam...? És rámászom :)))))))))))
"Nincs kedved moziba menni? akkor azt mondja igen...de végül csak kiderül, hogy színházba szeretett volna menni."
Ez sem a Te hibád, szintén baromság, és igazad van. :) És az Ő baja...
Meglepik.
Listát írsz? :)))))
Amúgy itt nem csak ilyenekre gondolok. Felteszem bnő ízlsét ismered. És ez alapján vmit. Vagy akár egy virág. Persze szerencsésebb ha nem mindig virágot adsz neki, de néha lehet azt is... az is jó érzés ha olyat kapsz amit megláttál és tetszett, de az is amikor olyat amit nem is tudtad milyen jó lenne ha kapnál. Pl... bonbon
virág, könyv, mütyür, szőrakármi, kispárna, ..."kemény csávóknál" :)) egy-egy puszi csak úgy is már nagy meglepi tud lenni! :DDD -
G_ArchAngel #2222 aha és mivan akkor mikor a hímek a nyügösek, he?:)
én pl. ha másnapos vagyok, akkor iszonyúan bunkó tudok lenni a világgal, és ilyenkor csak a kedves tud kordában tartani, hogy a legjobb barátaimat se sértsem vérig...
valahogy róla lepattannak a beszólásaim, pedig néha megis ölhetnének a megjegyzéseimért...
(nem vagyok alkoholista, csak péntek, szombat és ha jó meccs van, akkor iszom) -
#2221 Az biztos....de azért milliomos nem vagyok..tudod azt is elraktározom magamba...csak azt mindig berakom a sor legvégére... :))