18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Breki33
    DYSLEXIA P
  • Breki33
    szereted

grrrrrr
    ez a dylexia kezd kóros lenni
  • Breki33
    Ha szeretet teis hiányzol és majd rájön
    hameg nem akkor úgyis csak jobban felkavarna a felmelegített.

Fura egy lény a nő mindig az kell neki ami elérhetetlen.
    S szereti ha a férfiból az jön le hogy nélküle is teljes az élete és nem függ tőle. Persze szeresse meg minden de jól ellegyen nélküle is.
    Fura de ezt szeretik.
    Másra még nem sikerült rájönnöm PPPPP

Bocsi ha kacifántosan írtam, de aki érti ígyis érti :-)
  • Breki33
    Igen pont akartam írni, hogy most te tudnál legjobb tanácsot adni.
    De emlékezz csak te is mit tipródtál

És ki tanácsolta, hogy ne keresd Valentin nap? P
    De ezt kicsit másnak érzem. A szitut is az ünnepet is.

Egy semleges boldog húsvéti ünnepes képeslapot én megeresztenék.

Ja a zene ügyben van valami?
  • Lacika 79
    Remélem, nem túl korai, de gratulálok neked. Teljes, tiszta szívemből kívánom, hogy sikerüljön újra. Ha valaki, akkor én át tudom érezni, ami történik veled.
    És igen, próbálom nem zaklatni, nem felhívni, hanem élni (valahogy) az életemet. És várok türelmesen, hiszen 2 évet tudtam rá várni, hogy az enyém lehessen. Igaz, elrontottam a dolgot, de hátha kapok az élettől egy utolsó esélyt valamikor, hogy helyrehozzam a hibákat, amit vétettem a Szerelmem ellen. De nem akarok mostmár tolakodni, nyomulni, zaklatni. Szeretem Őt annyira, hogy ne álljak a boldogsága útjába. Csak most még nagyon fáj! :-(
  • Evil
    Mondom, hogy ne keresd par honapig, ne is hallass magad felol, se sms, se email, semmi.Pakold el az osszes cuccat es szarjal arra, hogy most husvet lesz.En valentin nap elott voltam hasonlo cipoben, en se kerestem meg akkor.Most pedig ugy all a szenank, hogy megint kozeledunk egymashoz, szep lassan, idot kell adni a masiknak is.
  • Csacsi
    Arch: Ez ajánlat volt? :)) Mert ha nem....akkor én szívesen felajánlom "szolgálataimat" :))
  • Lacika 79
    Tényleg nem tudom, mit hoz a sors. Várok. Mást már nem tudok tenni. De én egy fura alak vagyok, és sokszor máshogy döntök, mint azt a normális emberek tennék. Ezért csak azt mondom most is, hogy a remény hal meg utoljára.
  • peet69
    A rosszabbik eset mikor a kapcsolat "létresemjön"
    erről tudnék mesélni :DDD
  • Faki
    Ilyen bölcsességeket én is hallottam. A legjobb: Majd rájössz ahogy öregszel, hogy minden nő csak egy "lyuk".
  • Bucser
    Voltam ilyen helyzetbe én is (Barátnőm (még a régi) másfél év után lelépett egy 4 hete ismert fószerhoz Pestre). Idősebb Barátom (39 éves gyermekes apa) csak ennyit mondott... A nő olyan mint a villamos elmegy az egyik jön a másik... ezzel vígasztalt.. Akkor nem tudtam hogy ez hogy lehetséges, de azóta megtaláltam a mostani kedvesemet 1,5 éve vagyunk együtt vele is és tanultam az előző kapcsolatom hibáiból és nem követem el azokatl. Neked is csak ezt tudom tanácsolni.. Most ne gondolj rá, tereld el a figyelmed aztán észreveszed, hogy emgint elkezdtek érdekelni más nők is... Ennyi tanácsot tudok adni....
  • Lacika 79
    Egen. És nem akarom még azzal is bántani, hogy beállítok az üzletbe ahol dolgozik, mert még a végén lenyírja a vendégek fülét az ollóval, ha meglát. Jah, de ha Pesten jártok, és nincs jó fodrászotok, menjetek az V. ker, Cukor út 1 szám alá, és keressétek Alizt. Tuti jó kezekben lesztek. :-)
    Bárcsak én is mehetnék. :-(
  • Breki33
    Ezek szerint rákérdeztél.
  • Breki33
    oks :-)
  • Lacika 79
    :-(
    Nem megyek Pestre. A délutáni beszélgetésünk után már semmi remény jelenlegi álls szerint. Azt mondja, hogy ő már lezárta ezt az egész ügyet. Az a gond, hogy neki is igaza van, mert azért tényleg megbántottam párszor, de érzésem szerint lett volna még remény. Most megint ott tartok, hogy magamat hibáztatom, hogy miért nem cselekdtem hamarabb, miért nem vettem észre, hogy megbánot akartlanul is, és miért kelett máshoz fordulni a problémáinkkal.
    Ehh. Szar ember vagyok. :-(
  • Faki
    Persze, majd felszedünk mindenkit és megyünk együtt a barátnőkhöz. Csoportos látogatás, szal majd kibérelünk egy buszt :)
  • Breki33
    énis ezt mondom de egy húsvét az húsvét
    ha nem jelentkezel.......

de ne mi döntsük el

hisz nem mi elvezzük utánna
    Ja ha énis megyek pestre egy lányhoz engem is elvisztek? :-)
  • Faki
    Szerintem meg tegyen saját belátása szerint. Ez egy olyan ügy, ami már eljutott odaáig, hogy rajta áll mit fog tenni.
  • Bucser
    Szerintem meg kérd ki egy barátnője tanácsát.....
  • Evil
    Pihentesd az egeszet, 1-2 honap mulva sokkal tisztabban latod a dolgokat.Nehez lesz, de meglatasom szerint ez az egyetlen jarhato ut.
  • Arch
    Énisénis imádok autókázni :) ...csak jogsim nincs :)))) izé. :(
  • Lacika 79
    Ehh. Most akkor mit tegyek? :-(
    Az a gáz, hogy teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom, mi lenne a helyes döntés, mert gyáva vagyok.
  • Sir Quno Jedi
    Ja utána már nem vagy pálya nekik !
  • Sir Quno Jedi
    EZ szerintem csak mese, ha nem játszik a kiscsajnál, akkor az vak a pasira, még ha az a szívét is tépi ki neki ! Általános tapsztalatom, pesrze fiatalabb koromban én si mást hitem. AZ ember iszonyú szubjektív azokkal, akikért éppen rajong és azokkal akiket ejtett. Az egyiknek issza a szavát, a másikat nem is hallja !
  • Evil
    Varj inkabb, ne eroltesd, ha latja hogy mennyire kivagy miatta, ez csak erot fog adni neki.
    Amit meg megtanultam, sose tarulkozz ki teljesen egy nonek erzelmileg!
  • Cattie
    Akkor mond ezt el neki, mond el mit érzel. Azon nincs mit szégyellni... Ha elmondod neki az érzéseidet azt értékelni fogja, hidd el.
  • Evil
    Torteneted kisertetiesen hasonlit egy ma fulembe jutott tortenethez.Egy haverom baratja kint dolgozott kulfoldon, baratnoje itthon varta.Haverom lehozta a not konditerembe, faggattam a csajrol, mert jol nezett ki, de mondta, hogy huseges tipus es megvarja a baratja.Oks, ennyibe is maradtunk.Aztan most mondja haver, hogy miutan hazajott a gyerek kulfoldrol, par het utan le lett pattintva mert a csaj osszejott a csavo egyik baratjaval.
    Mondom fasza, ezert kellett megvarnia?Aztan persze kiderult, hogy mar regebb ota kavarnak.Nemtom, nekem nem lenne gyomrom lenyulni haver nojet, raadasul ilyen no nem is kene, majd vegigkefeli az egesz barati korom?
  • Lacika 79
    Köszönöm a jótanácsot!
    Amúgy most fogok vele beszélni, azt mondta délután hívjam fel. Nem tudom, mit akar mondani, de szerintem azt, hogy próbáljak megnyugodni, meg felejtsem el, meg ilyesmi. :-(
    De nem tudom, és NEM IS AKAROM!
    2 évet vártam rá, mire az enyém lett, szóval megint tudok várni akármennyit is.
  • Sir Quno Jedi
    És utána is szív ! :DDD
  • Cattie
    szerintem mindig HALLGASS A SZIVEDRE:)
    Szerelemben nem irányíthat az ész, csak a szív:)
  • Lacika 79
    Húha, húha!!!!!
    Az a gond, hogy nem tudom, mit tegyek. Menjek, vagy ne menjek. Ha a szívemre hallgatok, ő azt mondja, menjek. Ha az eszemre, az azt, hogy ne menjek, mert mi van ha még rosszabbra fordul a dolog. De ha mennék, szerdén dél körül mennék. Amúgy tényleg jó lenne, ha valaki tudna "navigálni" ugyanis szerintem egyből etévednék Pesten. Főleg az V. kerületet mire megtalálnám.
    Jah, és TÉNYLEG köszi mindenkinek a segítséget. Csak ez itt a kérdés, hogy menjek, vagy ne menjek?!
  • Tuvok #2149
    Látod, még ezt se tudod. :P
    A rendesség gyorsabbá és könnyebbé teszi fajunk párzást megelőző hosszadalmas rituáléjának leteltét. :D
  • Sir Quno Jedi
    Ez hogy jön ide ?! A Csacsi rendességéről volt szó !
  • Tuvok #2147
    Szar lehet a robotoknak párzási rituálék nélkül élni. De nektek nem is hiányzik, ugye ? :D
  • Sir Quno Jedi
    Ja, tanulmányozva fajtátokat, ez pusztán szánalmas színjátéknak tűnhet ! :DDD
  • Tuvok #2145
    Számodra ez oly hihetetlen, igaz ? :D
  • Sir Quno Jedi
    Te olyan rendes vagy, hogy nem is vagy igaz !
  • Csacsi
    Köszönöm.....de tényleg nem lenne gond....úgyis szeretek autókázni a városban céltalanul mostanában én is...szóval nem lenne gond.

ha már nekem nem jöhet össze még1szer a dolog...akkor legalább másnak hadd segítsek.
  • Sir Quno Jedi
    Aszta ! EZ ÁM A férfi-szolidaritás ! Gratula ! Nyertél egy Gratulát !
  • Csacsi
    Ha tényleg fel akasz jönni pestre, akkor szólj, megbeszéljük a dologt, és ha mondod a címet, akkor eljuttatlak oda.