18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2060 Nemegyszer láttam már, hogy a pasik (nem csak pasik a bnőjükkel, hanem néha a nők is a barátjukkal de ez sokkal ritkább) társaságban, haverjaik előtt olyanokat mondanak a bnőjüknek ami a nőnek bántó, esetleg megalázó, csak azért, hogy felvágjanak a haverjaik előtt...
Nem tudom most erről van-e szó, csak ez jutott erről az egészről az eszembe. -
#2059 Én is elkövettem ezt a hibát, és később jöttem rá, hogy azért, mert már nem kellett a nő. Igaz, nekem utána sem volt bűntudatom, és nem akartam őt bármi áron.
Magamból indultam ki, mert ha szeretek valakit, akkor nem bántom, vagy csak én nem látom, hogy bántom?:) -
#2058 Szerintem is jó a logo. Tetszetős, ötletes.
-
#2057 Hát... nem :) -
#2056 igen
egy lobogó vorös lobogó -
#2055 ? hogy zászló?? -
#2054 én azt hittem zászló :-) -
#2053 És még csak nem is ismer... :DDDDD -
#2052 Free csinálta nekem :) -
#2051 voáv micsoda tüzes logo...:) -
#2050 Nemtom kinek szólt, de szia! :) -
#2049 huhhhhhhhhhh
amúgy szia :-) -
#2048 - Vagy mert rossz a fogalmazás -> "utolsó esély" - ez azt jelenti hogy volt már "még egy esély"
- Vagy mert nem rossz a fogalmazás, és tényleg volt már (talán nem is egy) "még egy esély"...
Egyébként én is ezt érzem, hogy nem ez az első... -
#2047 Miért van olyan érzésem, hogy már nemegyszer adott egy "utolsó esélyt" ? Vagy tévedek ? Akkor bocs. -
Lacika 79 #2046 Te nem tudod, mi zajlik le bennem, mennyire szeretem ŐT, és nem fordulok soha másfelé. De szerintem ha neked ilyen tanácsokat adnának, ugyanígy reagálnál. Lényeg a lényegben, hogy nekem csak ő kell, bármi áron is. -
Lacika 79 #2045 Bocsánatot kértem. Azt mondta, meg is bocsátott. Csak nem akar adni egy utolsó esélyt. De nem vétettem akkorát, hogy ne érdemelnék egy utolsó esélyt. -
#2044 Én nem leszóllak, de eső után köpönyeg..
Ha bunkó voltál vele, megérdemled. Miért voltál vele bunkó?.. biztos, hogy szereted? Sztem nem.. csak a megszokás beszél belőled.
Fordulj másfelé, az a legjobb.. :)
Az idő, tényleg mindenre megoldást nyujt, de jót teszel magatoknak, ha most tényleg nem zaklatod.
SZERINTEM:) -
#2043 akkor lehet, hogy előszőr bocsánatot kellene kérni nem? -
Lacika 79 #2042 Már tudom, miért voltam ilyen. Önzőség, dac, makacsság, büszkeség. Mikor éreztem, hogy valamit rosszul csinálok, bármennyire akartam is, nem tudtam bocsánatot kérni, mert a makacsság nagyobb volt. De szerencsére kiöltem magamból a hibákat, és mostmár csak egy utolsó esély kéne, hogy ezt be is bizonyítsam. -
#2041 azon is elgondolkozhatnál miért voltál ilyen
tudod én könnyen beszélek, de végulis ezt várod
nem hogy bólogassak -
Lacika 79 #2040 Természetesen szavakkal bántottam, nem fizikailag. Társaságban bunkón viselkedtem vele, nem mindíg hallgattam meg a problémáit. Tudom, hogy balfasz voltam, de már megbántam mindent. :-( -
#2039 na már megis találtam P
köszi :-) -
#2038 Locsolóversek -
#2037 oké ha megtalálom
de a locsolóverses topic a szülinapomkor úgyis előkerül
Amúgy lehet addigra megint együtt lesztek.
De nem álltatni akarlak.
Viszont ha tese bízol benne akkor biztos nem.
Amúgy konkrétan mivel bántottad?
Remélem nem szószerint. -
Lacika 79 #2036 Egy URL-t beszúrsz majd ide? Megköszönném.
Amúgy szerintetek ha igazán szeret, akkor van esélyem, hogy megenyhül a szíve esetleg? Mert most azt mondja, hogy felejtsem el. -
#2035 Asszem van jó locsolóverses topicom :-) -
Lacika 79 #2034 Természetesen, ha ő is akarja. -
#2033 Azért jön ám a Húsvét
akkor azért meglocsolod ugye? -
Lacika 79 #2032 Köszönöm a tanácsokat, megfogadom igérem, mert nekem az a legfontosabb, hogy neki minden jó legyen, de tudom, hogy igazán boldog csak velem lehetne. Ezt ő is tudja-tudta.
Szeretem annyira, hogy el tudtam engedni, de mindíg a szívemben lesz, és bármikor látom, hogy egy picit enyhül, remélem újra együtt lehetünk.
Zaklatni pedig nem fogom, mert tudom, hogy azzal csak jobban elrontok mindent.
-
#2031 nem voltál -
#2030 A lényeg, hogy ne zaklasd. Ha írsz neki sms-t, ne olyat írj, amire nem tud válaszolni. Értsd ezalatt szép szerelmi vallomások, mert erre nem fog tudni mit írni, és csak azt éred el, hogy mégjobban eltávolodik tőled. Én is itt rontottam el. Majd megmondta, hogy kéri, hogy ne keressem többet.
Most kb 3 hónap után küldtem neki egy egyszerű sms-t, hogy boldog szülinapot. Remélem jól vagy. Érdekes módon, nem válaszolt, ahnem felhívott, és egy nagyon jót beszélgettünk.
Azóta már kétszer találkoztunk. Én még mindig imádom, de mégis megpróbálom megálni, hogy elárasszam a szeretetemmel, mert félek, hogy megint elijesztem. De remélem lassan eljöhet az idő mikor újra boldog leszek.
Szóval próbálj vele hétköznapi dolgokról "beszélni", és ne azt írt napjában, hogy szeretlek.
Persze azért nem árt ha látja rajtad, hogy fontos Neked, de ezt lehet finoman is kimutatni, ami sokkal célravezetőbb.
Bocs, hogy hosszú voltam. -
Lacika 79 #2029 Köszönöm nektek a bíztatást és a tanácsokat, remélem idővel tényleg TUD enyhülni egy picit. A gond az egészben, hogy ő Pesten van, én pedig Tiszavasváriban. :-(((((((
Jah, a hibáimon már most változtattam, mert egyből tisztában voltam vele, mit rontottam el.
De ugye az Oroszlán emberek nehezen látják be a hibáikat, de szeretni azt tudnak NAGYON! -
#2028 Az idő mindenre orvosság, Te meg tisztában vagy a hibáiddal, változtass magadon, ha ezt ő látni fogja, és tényleg szeret, úgyis folytatjátok. -
#2027 Sztem csak annyit tehetsz, hogy mellette maradsz, megváltozol és továbbra is érezteted vele hogy szereted, de nem tolakodóan, ne nyomulj rá. Csak mint "barát" maradj meg neki, és akkor idővel, ha látja, hogy tényleg megváltoztál, talán ad magatoknak még egy esélyt. -
Lacika 79 #2026 Úgy látom, a topic szól mindenről, csak nem a címről, de én most azzal kapcsolatban írnék.
Szal 2 éves kacsolatom ment gallyra a napokban miattam. Nagyon szeretem a leányzót, de sokszor megbántottam, bunkón viselkedetm vele, és egyéb nyalánkságok. Ezt ő megelégelte, és itt hagyott. De szeret, csak nem akar tőlem már semmit. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, mert bármit megtennék, hogy újra az enyém legyen, de nem akarok tolakodó lenni, mert félek, hogy meg is utálna akkor. Valakinek van ötlete, hogy mi a teendő ilyen esetben?
Ismétlem, a lány nem tehet semmiről, én csesztem el az egész dolgot. Szal elég szar a helyzetem, de makacs nagyon a kicsikék, és nem akar adni még egy utolsó esélyt. -
#2025 papucs !! :DD -
#2024 oks kapsz egy évet, hogy meggyőzd :-) -
#2023 az meg odebb lenne, de a kep beigerve, persze ha Ő is beleegyezik! -
#2022 Aztán ha rendbejön nyomj majd be egy közös képet
nehogy nélkülünk legyen esküvő P -
#2021 THX