18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    Ehh. Nagy nagy szarság. Holnap nekiállok leírni, ha érdekel, mert most már nagyon fáradt vagyok, és tényleg kegyetlen hosszú lenne leírni. Annyit előételnek, hogy egy 3. emberke lépett be a képbe, de mielőtt nekiesnétek a kicsimnek, mint kiderítettem, ő is csak áldozat, mert elég szépen ki lett tervelve a tőlem való elszedése.
    Jah, a legjobb barátomnak tartott pondró tette mindenzt. Így már biztos kezd körvanalazódni, hogy miért is tudta mindkettőnk számára majdhogynem észrevétlenül megtenni mindezt. De a részleteket holnap, addig emésztem, és probálom érthető mondatokba megfogalmazni mondanivalómat, mert bár már 100%-ig képben vagyok, hogy mi történt, még nem vagyok olyan lelkiállapotban, hogy kulturált módon tudjak írni erről a kötsögről.
  • Breki33
    na mi a helyzet hapsikám?
  • Sir Quno Jedi
  • Lacika 79
    Köszönöm, ez jól esett! Tényleg!
  • SinClaiR
  • Sir Quno Jedi
    Bazz !
  • Breki33
    és menj el szavazni...P
  • Sir Quno Jedi
    Naugye ! Ne is hallgass másra, csak a szívedre !
  • Lacika 79
    Egyértelmű, hogy nem hiszel-hisztek nekem. Nem is vártam mást. Én csak leírtam, mit hibáztam, és min változtattam. Ennyi. Nem kell elhinni. Elég, ha egy valaki elhiszi rajtam kívül, és az a valaki a kedvesem. Ezek után már érzem, mit kell tennem.
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem kissé túlságosan is elbizakodott vagy, aludj még rá ! Nem jelentheted ki ezeket ilyen magabiztosan anélkül, hogy meg ne mosolyogtatnád a közönséget ! :DDD
  • Lacika 79
    Abszolút nem a tökéletességről van szó. Olyan ember nincs. Csak a hibákra jöttem rá, és azok megoldására.
    Bocsi, ha az előző hozzászólásomban félreérthetően írtam.
  • Breki33
    köszi a pontosítást :-)

igy korrekt
  • VinylToy #2088
    Legalábbis nem olyan sokszor :)
  • Breki33
    hát azért ez nem így megy hogy kijavítom a hibáim és tökéletes leszek :-)

viszont elhiszem, hogy beláttad milyen voltál, és okultál belőle
    magyarul saját kárán tanul az ember
    és legközelebb nem fogja elkövetni valószinűleg.
  • Lacika 79
    Te nem érted a lényeget. Rájöttem, hogy mik a hibáim, és kijavítottam! Érted?! Tudom, hogy ezek után boldoggá tudnám tenni. És ez a célom, hogy szerethessem, és ő viszont, amíg a halál el nem választ.
  • Sir Quno Jedi
    Ha szerencséd van, akkor épp eléggé hiszékeny, vagy megalkuvó ahhoz, hogy higgyen neked. Esetleg épp eléggé szeret ahhoz, hogy ne tudjon tisztán, hideg fejjel dönteni. Lehet még szerencséd.
  • Lacika 79
    Remélem, egyszer az életben sikerül őt meggyőznöm. És soha nem lesz késő, mert nekem csak ő kell!
  • Lacika 79
    Ez most biztos hülyén hangzik, de ha szeretem, akkor adok neki még egy esélyt, hogy hozza helyre, amit elrontott. Tudod az a baj, hogy őt is bántja a dolog, engem még inkább.
  • Sir Quno Jedi
    Én elhiszem, hogy így érzel (legalábbis így hiszed). DE a dolgon nem változtat, az emberi természet ilyen. Már késő bánat. Talán tanultál belőle, talán nem, ez majd kiderül. Utólag könnyű okosnak lenni, "megváltozni", de vajon ki fog hinni neked, meg tudod-e győzni őt is erről ?!! Te vajon mit kezdtél volna vele, ha ő jött volna oda emígyen bűnbánóan ??!!! Hmmmm ?
  • Lacika 79
    Ha olvastad volna az előző hozzászólásaimat, tudnád, hogy ez NEM ÍGY VAN! Bármire képes lennék érte, és azért, hogy újra tudjuk kezdeni, amíg csak világ a világ.
  • Lacika 79
    Az egészben azt sajnálom, hogy nem eszméltem hamarabb, és nem engedtem a szívemet előtérbe. Helyette hagytam, hogy döntsön a dac, önzőség, az anyagiak. :-(
    De ha valahogy meg tudnám neki mondani, hogy megváltoztam, és a szívemre hallgatok, a világ legboldogabb emberévé tehetném.
  • Sir Quno Jedi
    Mindig az kéne, ami éppen nem a tiéd, aztán ha megvan, újra jól bele lehet rúgni ?!! Tipikusan emberi. Ez van.
  • SinClaiR
    Tényleg furcsa lény az ember..
    Irigyellek, ... hmm.. vagy nem is tudom.. lehet hogy ebben a helyzetben mégsem... de amúgy jó dolog a szerelem :)
  • Lacika 79
    Egyfolytában a fejemben jár.
    Az arca egyfolytában előttem van, ahogy mosolyog, a szeme, a kisugárzása, a hangja, minden. És megőrülök érte. Imádom az életemnél is jobban! Vagyis nem, mert ő az életem. Csak nem hallgattam a szívemre mindíg, de rájöttem, hogy semmi nem állhat a szerelem útjába.
  • Breki33
    kis béka száján nagy czipzár :-)))))
  • SinClaiR
    Azért vagyunk sokan, akik nem vagyunk "ilyenek" :)
  • Breki33
    úgy értettem a helyet, hogy ott lax
  • Arch
    Nem mind ilyen, és nem attól függ a dolog sztem, hogy hol lakik...
    Előfordul a dolog. És ez a baj.
  • Breki33
    ezt tagadjuk
    és nem kommentáljuk :-)

amúgy ha a pesti pasik ilyenek...
  • Arch
    Ezzel pedig tökéletesen egyetértek :)
  • Arch
    Az egy dolog, hogy vki kibeszéli a nőket a haverjaival (egyébként a legtöbb pasi tagadja, de LEGALÁBB!! annyi pasi kibeszélni a bnőinek a dolgait a haverjaival és pletykál, mint amennyi nő megbeszélni a dolgait a bnőivel...) vagy a pasiját a bnőivel, de vsz nem társaságban teszi! És nem szól be neki társaságban, mert abból látszik, hogy milyen "király"... Ez nagyon aljas dolog. És ezt általában (én személy szerint még csak pasitól láttam, de ez persze nem jelent semmit) a pasik adják elő a haverjaik előtt...
  • Csacsi
    Semmiféleképpen ne keresd egy ideig. És majd megkeresheted teszem azt 1-2 hét múlva, vagy lehet 1 hónap múlva. De most hadd csillapodjon egy kicsit.
  • Breki33
    veszettül jó? :-)

nalátod ezt mond a csajnak P

látom a fejedben jár
  • Lacika 79
    Nagyon szépen köszönök minden biztatást, veszettül jó esik, de tényleg! Az egyetlen gondom az, hogy nem tudom, mit tegyek. Várjak egy picit, vagy ne várjak, és hívjam fel, foglalmam sincs, mi lenne a helyes. :-(
  • SinClaiR
    Én például sosem tennék olyat vele, ami bántana, ha ő tenné velem ugyanezt.
    Mondjuk én azért látom ilyen borúsan a dolgokat, mert a legutóbbi lángolásom kudarccal végződött, és most minden fekete, meg fehér:)
  • SinClaiR
    Lacika, hidd el, én (és itt mindenki sztem) szurkolok neked, ez most nagyon őszintének tűnt, rokonszenves a mentalítás.
    Menj csak előre, és a haza fényre derül :) Tied lesz, meglásd, csak várd ki a megfelelő pillanatot:)
  • Tuvok #2064
    *való
  • Tuvok #2063
    Ez a topik erre valú, meghallgatunk bármikor.
    A hibáidon már nem szomorkodni kell, hanem túllépni rajtuk és fűzni a csajt ezerrel.
  • Lacika 79
    Az a helyzet, hogy sajnos néha hamarabb szólal meg az ember, mint ahogyan gondolkodna. És sajnos velem ez előfordult. És igen, társaságban. :-(
    Sinclair: Nekem kell a NŐ bármi áron, csak ugye vak voltam, és túl büszke ahhoz, hogy belássam, bántom azzal ahogy viselkedem. De ez nem fordult elő olyan sokszor. Tudom, hogy ez nem mentség arra, amit tettem, de már ezerszer megbántam mindent, és bármit megtennék, ha adna egyetlenegy esélyt, mert tudom, hogy én tudnám a legboldogabb emberré (feleséggé) tenni ŐT. Igen, feleséggé, mert karácsonykor megvolt az eljegyzés, nagyon szép volt minden, de magam sem tudom, miért voltam ilyen tapló néha, mikor mindennél jobban szeretem.
    Persze vannak néha rossz körülmények (munkahely, család), de meg kellett volna tudnom beszélnem vele.
    De az a fene oroszlán természetem!!! :-(
    Fura, hogy elég volt 1 hét, hogy megtanuljak uralkodni az indulataimon, és a hibáimat kijavítsam. Sajnos elég nagy árat kellett fizetnem érte.
    Most teljes mértékben ki vagyok békülve az egész világgal, csak egy valakit utálok nagyon, saját magamat. És ezen ne tudok változtatni.

De nem untatlak tovább benneteket az önsajnáltató dumámmal, köszönöm, hogy meghallgattatok.
  • Tuvok #2061
    Párom a bnőivel folyamatosan kíméletlenül, néha részletekbe menően kibeszélik egymás fickóját. Néha fültanúja vagyok 1-1 pletykálásnak, ami mondhatni katasztrófa, és meglehetősen kellemetlen...