Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Elkezdtem leírni egy ehhez kapcsolódó sztorit, de... egyrészt túl hosszú lenne, másrészt úgyan ez a lényege amit írtál.
    Én nem tudom. Itt is mindkét fél mást mond (bár ők jóban vannak) de nem tudom kinek higyjek. Egyik félnek se állna érdekében olyan mondani nekem, ami nem igaz. Valaki mégis megteszi... De én lemondtam róla, hogy kiderítsem. Csak vita lenne belőle, és én nem vitatokozom, ha nem muszáj.
    Annyit tennék a helyedben, hogy leültetném a barátnőt, hogy mostmár aztán mondja meg mért gondolja amit gondol, mert eléggé érthető, hogy tudni szeretnéd. A barátot is leültetném, hogy mit gondol, miért mondja azt a bnő amit. Ha a bnő nem mondja meg... egyrészt nem tudnám mire vélni, hogy nem őszinte velem, másrészt akkor hagynám a fenébe. Nem éri meg egy jól működő kapcsolat, hogy egy ilyenre rámenjen. Ha a barát sem tud semmit, akkr ennyi. Én nem foglalkoznék vele. De mindkettőnek meg kéne érteni, hogy a másik van, és közel áll hozzád. A bnőnek el kell viselni, hogy találkozol vele... ha arra kér, hogy soha többet ne tedd, akkor... akkor nem szeret igazán sztem. Különben nem kérne ilyet, hogy ne találkozz vkivel aki neked fontos.
    De hogy melyik a fontosabb? Ezt nem tudom... még sosem voltam ilyen döntési helyzetben.