Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Mikor fel akarsz venni egy tisztet a kocsmában nem tudod megnézni, hogy hanyas szintû, szóval megéri-e?
2. Honnan lehet csempész árut szerezni?
Érdekesség, hogy az elején mikor gyakorolsz a pacákkal, ha elég kitartóan nyomod és van idõd rengeteg szintet lehet lépni...Én 3 szintet léptem mire meguntam...😊
(inkább abba hagytam)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
egyébként jó taktika (legalábbis nekem beválik) hogy: 1 lövés pisztoly, hátrálás, vívás. azthiszem valaki már írta ezt, de érdemes kipróbálni.
nomeg vettem a boardsmanoknak normális kardokat mert amiket õk használnak azok alapból 10/15 ösök..
egyébként egy 'trükk':
hah nagyobb hajót foglalsz és sejted hogy lesz még szint amin át kell verekedned magad, menny ki a konyhába csinálj vacsorát majd mire a tisztjeid felgyógyultak menny egyel lentebb, majd menny el fürödni és mikor meggyógyultak ismét akkor mehet az esetleges 3. szint 😊
Szal okosan gyógyulnak mintha a földön mászkálnál velük 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Amugy tiszteknel is igy van. Most 17-es vagyok, es igy 4500 aranyakert vehetek 20-as tiszteket, szinte mindenuk 5os, a 2 fotulajdonsaguk meg 8-10...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
May the force serve you well!
Csak a kardozast nem ertem.
a kaloz szigeten kellne lennie? de ott merre vegeigjatam es ott nincs sehol 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
zereny szemejem megterni akartam Oxbay Tavernajaban amikor az utcan nekem jott egy hapi es megkert szepen hogy agyak neki 5000 penzt es nem banom meg. En nagylelku reven odadtam neki az oszegett es elment. Par nap elteltevel amikor visza jottem Oxbay-be valamiert az a tag vart engem a molonal de mar mashogy volt oltozve es kiderult hogy o a legazdagabb baro nem tudom honnan es szorakozasbol meg akarja latni ki is itt a rendes ember es mivel akkor en segitettem neki kaptam tole 10000 !! penzt! Es ez nem minden mert amikor visza jottem a kikotoben masnap megint ott vart es nezte a hajomat es aszonta hogy ez neki nem teccik es pakk! Kaptam egy baszot nagy hajot tole baaaz!!! Isten kiraly gama!!! Kivancsi vagyok meg milyen meglepetesek lesznek 😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én nagyon a kardozásra gyúrok (mint minden rpg-ben), ezért volt egyszerû elfoglalni. Folyton nyomtam neki hogy menjen a hajó közelébe, megcsákjáztam, azt legyaktam mindenkit. Nem ez az elsõ hajó amit elfoglaltam, de csak most vettem észre hogy a ládákat ki lehet nyitni miután megöltem a fedélzeten a tengerészeket. És meg kell hogy mondjam ez a legjobb pénzkereseti lehetõség. Három nagyobb hajóban több mint 75.000 is megbújik.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
en a Darth Weaderes folytogatos dologgal dobalnam le a hajorol a felesleges kalozokat 😄