Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
amikor az arulot kell keresni, es elkell emni akalozszigetre. onnan atkuldenek eg ymasik szigetre. de ott nem engednek be a csavoka hazaba, ahova kelle mennem, hogy jutok be?

amugy nem tom, en meg egy hajot tudtam eddig csak leverni, mindegyik megol. igaz eddig csak kalozhajokkal probalkoztam, ha megtamadok egy normal hajot, romlik a viszonyom veluk?

Falaise de Fleur talalsz egz emberket az egyik hazban, aki mesel a ladarol, ha jol remlik a port bejarata utan az elso jobbra.
Utanna talalkozol meg valakivel a kikoto masik reszen, ahol a hajot epitenek. O is mond valamit.
air23
hajrád 😊

CS@
Ja én is csak azért álltam neki mert már untam.

air23
én fõszálat a végére hagyom mikor már nagyon unom a game-t, szal nemtok segíteni :/

air23
😊 az igazi kalózok ugye... kereskedni, hajótvenni.. pff 😉

air23
😊) nemtom egyre jobban rájövök dogokra, szal szerintem még 1-2 hétig jól el fog szórakoztatni ez a game 😊 szal tod minél nagyobb hajó annál nagyobb hajókat tudok én is elfoglalni, meg még erõdöket kell majd támadni meg ilyenek.. jó lesz ez 😊

CS@
Nagy nehézségek(30fagyás/reset) után elutottam odáig ,hogy megkaptam a ládát.
Átnyálazgattam a fórumot újra ,de csak azt találtam ,hogy adjam oda a kalózoknak. (Muszáj odaadnom ?)
Nem adtam oda ,visszavergõdtem Oxbayba beszéltem a shipyardossal aki valami muksóról beszélt Falaise de Fleur –on ,de a nevét nem mondta.
Azt is kipróbáltam ,hogy visszamentem Redmond-ba és odaadtam a ládat a CursedPiratnak ,de így sem értem mit kéne csinálni.
(Arra is gondoltam ,hogy ez az egész csak azért van ,hogy Falaise de Fleur-on meglássam a BlackPearl-t?)
Szóval valaki írja már le ezt a láda sztorit légyszí. Köszönöm !

Ensem vettem. Tiltja az etikettem😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nekem ez pont forditva volt😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

air23
én még sose vettem hajót 😊

mondjuk lehet hoyg c64 es beidegzõdés, asszem ott se lehetett 😊

Egyebkent az eleg erdekes, hogyha ott hagyod valamerre a hajod, bemesz a varosban, eladod, veszel ujat, akkor az ujat is oda teszi, ahol az elozo volt. Ezzel jol beszivatott a gep.
Eppen leadom a csempeszarut, megjelenik 2 corvette, mondom ez nem jo (nekem volt egy sloopom) Gondoltam kitolok vele, aladom, veszek uj hajot Oxbayban, erre nem oda rakja vissza ahol a corvettek fenik ram a fogukat 😊)
air23
ja de gondoltam az egyértelmû 😊

na szal egyre jobb hajóm van annál jobban teccik a game 😊

Magus:
Nem azt kell csinalni. Bemesz a kocsmaba, ott beszelsz egz tiszttel, akivel a Tobiasnak kellett volna beszelni, csak nem mehet ki az utcara, utanna talalkoztok a kocsma mogott, es o visz ki mindekettotoket a kikotobe a varosbol, ahol var ratok egz 2-es hajo, amit te irannyitasz
Utanna visszamesz redmondba es ott lesz a hajod.
Nem veltetlenul kell passangerek kozul. A csatat tulelt elsotisztek kozul is lehet(mar ha tulelik😄)

Oxbay-i vilagitotorony, vagy Istla Muerte, vagy Douwessen.

air23
hol a hajom - nemtom
szám - hajó szintje
elfoglalni - assign officer a passangerek közül
officer - segít harcban stb ben, ezeket tudsz az elfoglalt hajókra rakni

magus
ize tudjatok amikor oxayba le kell rakni a z angol katonakat egy barlangnal. ott egy masik kuldetes hogy tobiassal kell beszelni. beszeltem, megszoktunk, elrejtoztunk minden, de most elmeletileg a hajomat meg kene talalni es megszokni. na most igen de HOL A HAJOM? nemtom hol raktam le, hol van az a barlangos rész?😊

ja meg mit jelent az a szam ott a hajoknal?
es hogy lehet efoglalni hajot? mert en boardoltam, akkor ott kardoztam, akkor maszkaltam a fedelzeten, talaltam 2 piros ladat, azt kifosztottam, de nem tok mast csinalni. es az officer az mire jo? kovetett, erre amikor harcoltam leolette magat.

air23
nemtok.. bár azt sem értem hogy a középsõ gombot az akella-s srácok miért nem tudták lekezelni...

CS@
Az #1490es hozzászólásomat módosítanám annyival ,hogy :
Ha van elég embered(miért ne lenne) akkor egyáltalán ne vigyél tiszteket és akkor nem fognak meghalni.
Leszoktam arról ,hogy boardolásnál rajtam és a legénységen kívûl más is legyen.

Más : szorry ,hogy itt kérdezem meg ,de nem tud valaki egy olyan progit amivel az egér középsõ gombja bármelyik billentyûnek felel meg ?
(az a „ * ” gomb finoman szólva elég rosz helyen van)

CS@
Lehet megveszed magadnak szembeálsz a tisztel Enter majd Exchange (vagy valami ilyen).

Es lehet venni tiszteknek fegyvereket?
air23
-én 😊

air23
ja azt még nem írtam, hogy ha olyan officer van melletted csákjázáskor akinek van pisztolya, az tök besegít azzal is ha már nem harcol senkivel. én engem egy ilyen arc mentett meg 😊 szal használják a pisztolyt.

air23
hát én hah elfogok 1-2 2es szintû hajót az kb 80-150 ezret hoz, xp be szerintem többet 😊

egyébként még feltornászom magam hogy meg legyen a 3. 1es szintû hajóm is és próbálgatok majd mást is, pl a kereskedést 😊

jó ez a game, összetett eléggé 😊 na aztán bekéne járni az összes szigetet, megnézni a barlangokat, rejtett küldetéseket keresni, fõszálat vezetni... jóvan, nem fogok unatkozni úgy látszik 😊

air23
jahogy.. na azzal még nem találkoztam 😊

ezek szerint van már patch???

Koszi air, hogy ennyire lamanak nezel, kedves 😊))
Az egy masik dolog, amirol te beszelsz, amirol en beszelek az az, amikor felugrik egy windows hibauzenet, valami dll hibaval es kifagy a game, utanna restart majd ha ranezek a mentesekre ott lesz egy szep kis bad save nevu mentes.
air23
bármit el tudsz vezetni 😊

air23
eegyszer én is belefutottam, de láttam kiírta hogy bocs, de túl sok a mentett állás, töröljek. 😊 sejtettem hogy ez a hiba nálad is de.. gondoltam angolul minimális szinten mindenki ért aki rpg vel játszik 😊 dehát megoldottad az a lényeg 😊

Egyebkent jol latom, itt barki barmilyen szintu hajot elkormanyozgathat, nem kell hozza x-edik szintunak lenni? Mert en meg mindig nem latom hol mutatja, ha mutatja egyaltalan.
Ugz tunik megoldodni latszik a mentesi gond. Nalam legalabbis ugy tunik az okozza, ha nagyon sok mentett allas van. Ha torolgetek elotte, mielott mentek, akkor jonak tunik.
Ha masnal nem jott elo, akkor bocs, hogy feleslegesen irom le, de hatha mas is belefut a dologba.
Valaki írta, hogy nem tudja a csomagotátadni Douwsenben: én is belefutottam ebbe és szvsz azért nem lehet átadni mert a boltosnak teljesen más a NEVE!!! amit a forrás személy megjelölt.

Nem is tudtam, hogy több mûszakos megoldást alkalmaztak a játékban. Hogy mikre nem figyeltek ezek az orosz fiúk. 8 óra munka, 8 óra vodka...

:-DDD
air23
a load saved game patch megoldja 😊

hát szorri én nemtom, nem kereskedek. hajók több xp-t és pénzt hoznak szerintem 😊

egyébként kereskedõs küldetések után is kaptok xp-t, vagy csak a pénz nõ?

air23
hát vlsz igazad van, nekem eddig még 2 lövés meg utánna szegény széttárt kezû barátomon egy két kardszúrás mindig segített. vlsz még nem találkoztam 180 as hp jû katonákkal.

egyébként valaki írta, hogy miért nem a legénység fv-ében sebzünk, hát szerintem itt megfordították. a hajó szintjétõl és a megmaradt emberek számától függ hogy a fedélzeten hány hpjû katonákat kell leküzdeni.

az eltûnt lakatos cuccot ja én is ismerem elõször meg is ijedtem hogy akkor ost hogy fogok tovább menni, de szerencsére lakat nélkül is le tudtam menni egy szinttel.

egyébként nektek mennyi volt a max szint amit le tudtatok nyomni? nekem asszem 5. volt a csúcs, az már a kapitány kabinja volt 😊 asszem egy szros galleon on.

sanca, kard meg lett? 😊

A hajotol is fugg. Pl 1 5os szintu hajon nem lesz 4 szintu csata.

Hat 70hp-s nmy ellen telleg igy van, de ez alap. Csak az nmy-k tobsege 180 hp-s, oda meg nem eleg a quadro pisztoly, sot, egyenesen keves.

hogy hány szinten harcolsz az attól függ hogy hány ember maradt az ellenséges hajón. Ha grapes-el legyalulod a fedélzetet úgy hogy kb 10 ember marad az ellenfél hajóján, akkor a fedélzeti csata pár másodpecig fog csak tartani.

"enked a bal ra mi van kiosztva"
???

Bal egérgombra? Harcban a védekezés...
Nekem is megjelenik a nyitott lakat, de nem foglalkozom vele hanem teszek egy kört, át megyek a másik hajóra is és miután visszaérkezem nincs ott a lakat. Poén az, hogy amíg sétálgatok a fedélzeteken addig tisztán hallani, hogy valaki lõdöz rám, de nem talál. Elöször azt hittem, hogy az árbocon van valaki...
air23
no még egy rövid történet...

ma este az elsõ battleshippemre vadásztam, és véletlen kétszer is kilõtték szegény 3 fregattjaim mire meg tudtam volna csákjázni.. hát mitmondjak nemszerettem 😊

na a másik durva az volt mikor elfoglaltam a 2. at és swap ship aztán esc.. .. néz bután.. mért csak 1 qrva battleshippem van? .. obazz nem elfelejtettem assignolni kapitányt?!?!....

😊

hát így. jóccak 😊

air23
hamár harc mûvészete by sance akkor

- kifejleszt pro gunnery
- 4 lövetû pisztoly megvesz
- 1 lövés, hátrálás 1 lvés (meghalt a srác veled szembe 😊
- 1 lövés másik srácnak besegít
- 1 lövés ha mgé kell...

ja és.. igenis gyógyulnak a tisztek ha adsz nekik potiont 😊 én 5 kicsit szoktam mindig odaadni nekik. csak akkor tudnak inni ha nem harcolnak. ja és aggy nekik normális kardokat.

harc mûvészete by air 😊

air23
ja. a nincs lakatig nekem is jó de utána még le kell mennem az aktiválás gombbal.. enked a bal ra mi van kiosztva?

egyébként nagyon úgy néz ki hogy quad-pisztollyal meg pro gunman képességgel izom könnyû hajót szerezni, gyúrjatok rá, megéri 😊

nomeg szerintem a pro-ship defence-re

Frigate-on müködött (azt hiszem 2-es szintû hajó), persze lehet csak azért ment a dolog mert már nagyon kevés ember volt a hajón.
Eleg 1 battleship 200 emberrel is. Okosan csinald, ennyi. Ne hagyd hogy bekericsenek. Haleviszik hp-d, vedekezz, es kozbe igyal h.potiont(kozbe ne tamadj, csak vedekezz). Okosan hasznald a fegyvered, meg kozel er hozzad vki, mar 2ot belelohecc. Amugy minden az idozitesen mulik. Eloszor vedekezni kell, ha tamadott, 1bol uss vissza 1et, es meg1et, mivel egyensulyat veszti. E 2 visszautes utan 1bol vedekezz. Ha megin megut vedekezes kozbe asszem csak 1 utest vihecc be. Vedes, es ezutan ujra 2 utes. Es ez 1 kor.
A harc muveszete, by Sanca😄DD

Ez nem bug. Ha pl ezt megcsinalod battleshipen vagy 2-es hajokon akkor ha nincs lakat akkor is lemegy. Nalad azert jelent meg mar a cseremenu, mer nem votl tobb szint, mivel a hajo 3-as volt, vagy rosszabb. Sot! Nalam neha 2-es szintu hajoval is 1 csata volt(a fedelzeti).

Á greenford erõdjét kéne bevennem most. Kb 3000 ember védi én meg megyek 4 hajóval kb 1600 emberrel, és mindig lekardoznak bent, túl sokan vannak! Van vmi tipp? Még több embert vigyek?

Én még ezt nem próbáltam, de télleg mûxik, akkor az nagyon durva!
(o.O)
Nem tudom, más is tapasztalta már a lövetkezõt: hajó elfoglalás, csata, állva maradok, lakat megjelenik, hogy van még több szint, ilyenkor gondolom le kellene menni. DE NEM! El megyek feltárom a ládák tartalmát és mirre visszaérek nincs lakat :-))), click bal egérgomb, bejön az a menüpont mikor árut és stb lehet cserélgetni a hajók között. Crew: áthúzom hozzám és a téma el van intézve. Utána assign kapitány és már meg is van a hajó.

Szvsz rohadt nagy BUG, de legalááb nem kell többi szintet megtisztitani.
Hmuda
Kösz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hat az nem lenne fer azokkal szemben akik szabadusztak.