4315
-
Mivel hogy a kalózok nem önálló szövetség, hanem banditák akik fosztogatnak, elég hülyén nézne ki ha szövetkezni lehetne velük. Ők rabólnak, az nem érdekli őket kitől. -
Hmm, nektek már vsinált olyat a game, h amikor ki akartok belőle lépni fogja magát és ujraindul? -
Birom, hogy a battleshipemmel szétkapok egy nagy rakat hajót és ha unatkozok a főküldi közben, akkor lazan elkezdek franciákat irtani és ha azt is meguntam, nevetséges összegekért ismét összehaverkodok velük. Azt viszont hiányolom, hogy a kalózokkal nem lehet összehaverkodni, és akkor tényleg kalóz lehetnél. Mindenki ellened van, csak a kalózok a haverok. -
Így van ahogy mondod ,de azért ha kicsit konyít hozzá akkor két korvett nem kapja szét az egy frigate –t.
Sajna Battleshipekel én meg sosem futok össze ,mert barátra nem lövök a kalózoknak meg nincs (legalábbis én még eggyel sem találkoztam). -
Pisztoly a fegyvet, azon kívül egy rakat pénz van ott, annyira nem nehéz a küldi, hogy titkolózni keljen. Én meg mindíg szétlövök minent, csak a legnagyobb hajókat foglalom le, hogy eladjam őket. Több XP, énzem már úgyis mint a güzü, szóval csak ennyi. -
drakeX #2339 Hmm... Mintha azt írtad volna, hogy a 'fegyveren kívül', azért nem gondoltam a pisztolyra.
Egyébként #2316-nál berakott képen megvertem a négy battlashipet, jóformán karcolás nélkül, egyetlen ágyúlövés nélkül. 10-es Grappling, 10-es Melee Combat, Long Range Boarding, Master of Boarding, védelem ability-k, valamint közelharc ability-k segítségével. Legalábbis ezek azok, amikkel már simán megnyerhető egy ilyen csata (30. szintűként ennél nekem jóval többem volt, de emiatt az ellenfelek is sokkal durvábbak voltak). Mondjuk én az egész játék során egyetlen egy hajót lőttem szét ágyúval, és az a Black Pearl volt. De ha meg lehetett volna csáklyázni, akkor azt sem lövöm szét
-
Nem, nemcsaki pénz van ott, van egy négylövetű pisztoly is a ládában. Én eladtam, mert túl keveset sebzett és órákig tölt. Maradtam a legjobb egylövetűnél. Gyors töltés, remek pontosság, király sebzés.
Amúgy 10-es accuracy-val, Fast-Reload-dal és Pre-Reloaddal, és a hajóvédelmis skillekkel (háromszintes, és a hajót érő sebzést csökkenti, az utolsó 40%-al és kiveszi a criticalt, amik téged érnek) három battleship se lesz kemény dió. -
drakeX #2337 Ne hidd, hogy széttépsz mindenkit a fregattal. Az ellenfelek szintje a tiédtől függ (legalábbis a random ellenfeleké), és a fregattodat két korvett szétcincálja, ha nem csáklyázol
. Ráadásul a fregattot javítani sem egy olcsó mulatság, ha nem hajókat adsz el, akkor nagyon hamar rámegy a gatyád is. Szóval ne aggódj, nem lesz túl könnyű.
-
drakeX #2336 Ott nem csak pénz van? -
drakeX #2335 A boltokban a fegyverek szintfüggőek, a küldetésben kapottak viszont nem. -
drakeX #2334 Hmm... hát, nem tudom... Egy battleship eladásával ~150.000 aranyat kapok. Ehhez képest egy 30. szintű tisztet ~6.000-ért vehetek fel, és ha adok neki 10 healing potiont, akkor kb. 5-6 battleship elfoglalását túléli. Több potionnal többet. Szerintem ez egyáltalán nem rossz üzlet. Mondjuk az ilyeneknek általában 30-50 sebzésű kardjuk van, ezzel szemben a legjobb, amit én eddig találtam, az 25-30-at sebez. -
De csak egyszer kell kifizetni őket úgyhogy nem is olyan drágák.
A hajómon én sem szeretem ha ott lábatlankodnak ,de az elején amikor kevés a melee akkor jól jöttek a szigeteken való császkálás közben. -
Amúgy szerintem érdemes végigvinni azt a küldit, mert jó kis dolog van a végén (a fegyver mellett persze). -
Megelőztél. :)
Akkor én nyilván azért nem találkoztam ezzel a hibával, mert én semire se tartom a tiszteket. Ha fel is veszek akkor is a kabinokban végzik, mint utasok és csak hajókra rakom őket, túl drágák, hgy egy kósza bandita felkoncolja őket. -
Nem túl fontos (sztorihoz egyáltalán nem kell). -
Ezzel én is szívtam ,ugyanis ha 4en vagytok csapatban akkor nem fog beállni még ha azt válaszoltad neki ,hogy felveszed akkor sem.
Ő az egyetlen ilyen karakter a játékban mindenki más önhatalmúlag beáll valakinek a helyére(ideiglenesen rakj ki valakit a csapatból és akkor máris be fog állni).
Mondjuk én visszatöltött állással próbáltam(miután láttam ,hogy nem akaródzik beállni) úgy hogy már direkt emiatt 3an mentünk a szigetre. -
Márpedig mikor beszélsz vele, akkor megkérdezi, hogy felveszed-e mint navigátort, és akkor igent kell neki mondani. Olvasd el a válaszokat, mert az első az elutasítás, a második (ami takarva van) a beleegyezés. Utána menj rögtön Conceaiora, mert ott folyik tovább a küldi, vagy rakd az utasok közé, nehogy vki megölje, amíg veled sétálgat a szigeteken. -
Hype #2323 Ezek a küldetések címei. Kattints rájuk és akkor leírja hogy mit kell tenned. -
Kösziönöm a felvilágosítást -
drakeX #2320 A zöld csíkok azt jelölik, hogy az adott oldalon hogy áll at ágyúid betöltése. Ha zöld, akkor lőhetsz. A kék csík, valamint a bal felső szám a szél erőssége. A sárga csík, és a jobb felő szám a hajód sebessége. A négy világoskék körszelet azt jelöli, hogy hová tudsz lőni, a fehér nyíl a szélirány, a jobb alsó ikon az ágyúdban lévő lőszer.
Hajókat csak csáklyázással tudsz elfoglalni, tanuld meg a 'Long Range Boarding' és 'Master of Boarding' képességeket. Ha ezek nincsenek meg, akkor közel azonos sebességgel kell menned, mint az ellenfél, és ráadásul nagyon közel, mellette. Elég gázos. Ja, és minél magasabb a Grappling skilled, annál messzebbről tudsz csáklyázni. AZt se felejtsd el, hogy csak akkor tudod magaddal vinni a hajót, ha van legalább egy tiszted, akit rá tudsz tenni kapitánynak (kell hogy legyen legalább 1-es Sailing és Leadership skillje). -
de hülye vagyok, szal, a jobb felső sarokban lévő számok :) -
Sziasztok, nemrég kezdtem el játszani ezzel a gameval, tetszik is, csak kéne egy kis help, mert nem akarok visszaolvasni vagy ezer hszolást:
A csatánál hogyan lehet elfoglalni az ellen hajóját, és mit jelentenek a bal felső sarokban lévő számok.
Előre is thx -
drakeX #2316 
160,000 xp...
-
#1837 -
Nem fikázunk le. Mi is pontosan így érezzük. Attől csak nagyobb a csalódottság, amiért egy ilyen ötletet nem tudtak rendesen kivitelezni. -
Hát sajna nincs mit. -
szerintem biztos onnan mentem be mert még a house in the jungle - es résznél megjegyeztem hogy van itt greenf ben egy bánya :/ és hogy greenf hátsó ajtóhoz tök közel van :(
vannak zip-elt mentett állásaim is, meg talán még sokkal régebbről is.. majd ha lesz kedvemmegint nekiállok. azt hiszem mára ez betett.
tényleg kössz mindent. -
Semmi mentésed sincs amiből tutira meggyőződhetnél arról ,hogy Greenford-on keresztül mentél e ? -
hát szerintem ja.. hh köszi all -t -
Ja és miután beszélsz a kocsmárossal menj ki az ajtón ! (ne fast travelel) -
na ja.. csak a szokásosak.. a buissiness ben meg még annyi se.. 'sry i dont have... ' szal nincs mit mondania... :( -
Amikor a világító torony felől mentem a bányába nálam sem volt semmi ilyen ,de visszatöltés után Greenfordon keresztül már minden rendbe volt.
Viszont ha te Greenfordon keresztül mentél akkor nincs ötletem. -
Egykét hangot már csináltak hozzá pluszba.
Nem lehet ,hogy mindig nálad jóval nagyobbakkal akadsz össze?
Bár el lehet vele lenni ,de én sem ezt vártam ,való igaz jobb lehetett volna ,de ez van.
Ebben a kategóriában (sajnos) nincs vetélytársa. -
igen, de megteszem mégegyszer. sajnos nem láttam a táblákra utaló kérdéseket.
ja és thx. na nézem. -
Isla Muelle- n bementél a kocsmába és beszéltél a kocsmárossal ? -
nebassz... :(
asszem egyébként asszem greenfordba kötöttem ki és onnan mentem a hátsó ajtón az oxbay canyon ba aztán beszélgetés a bánya officerrel majd le a bányába majd ott a sráccal majd hajózás isla ra.. akkro msot hol a gond? azt hiszem azelötti mentéseket már letöröltem :( -
Csodálatosan szép a game, tökjo ötlet de valami nem jön be! lehet, hogy azért mert ez a vizicsata dolog nem megy nekem! pukkantgatunk ott egymásra, ujratölünk oszt a végén valaki(én) elsüllyed(ek)! plusz: Most lehet, hogy hulyén fog hangzani amit mondok és le leszek fikázva, de nekem hiányzik belőle az élet! a hangos is gyengék szerintem! Annyira jo lehetett volna! -
#2292Hmuda : Nem zavarnak. Mászkálás közben meg 1xüen átlehet gyalogolni rajtuk (aranyosak ,ahogy ott szorgoskodnak árbocra másznak ,töltenek STB).
#2294Shaman : Oldalazás nincs ez eléggé hiányzott ,de megszokható.
Harc közben nem ajánlott mászkálni támadsz és védesz ennyi (van egy gomb amivel „hátraugrik” az még belefér de szerintem az is fölös).
#2296Gabye : Szerványolsz egy WinRAR-t(lehetőleg valami újabb verziót) elindítod megállsz a legfelső fájlon majd kibontás adsz egy útvonalat és kész. Kapsz cd-nként egy bin –t és egy cue –t ezek az imagék. Ízlés szerint kiírhatód vagy daemon(esetleg más) cd emulátorral játszhatod. Azért ha úgy döntesz ,hogy kiírod akkor ne a bin -t és a cue –t írd ki hanem mond meg a CD író programodnak ,hogy Image-ból szeretnél írni. Remélem ez így érthető.
#2297air23 : Nézd meg a #2063- at gondolom nálad is ez lehet a probléma. -
hali sracok, kellene egy kis help.
ott tartok, hogy voltam az oxbay i banyaban, es vissza mentem isla m. be. ott egy sracoot kellene megtalalnom elvileg tud vmit a tablakrol.. merre van? :/ -
Goblinraider #2295 Kicsit visszább vannak megoldások a fórumon.
amúgy nekem nem volt vele bajom.
lehetett volna jobb is de a játék többi része kárpótolt.