Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy nem tom, en meg egy hajot tudtam eddig csak leverni, mindegyik megol. igaz eddig csak kalozhajokkal probalkoztam, ha megtamadok egy normal hajot, romlik a viszonyom veluk?
Utanna talalkozol meg valakivel a kikoto masik reszen, ahol a hajot epitenek. O is mond valamit.
Átnyálazgattam a fórumot újra ,de csak azt találtam ,hogy adjam oda a kalózoknak. (Muszáj odaadnom ?)
Nem adtam oda ,visszavergõdtem Oxbayba beszéltem a shipyardossal aki valami muksóról beszélt Falaise de Fleur –on ,de a nevét nem mondta.
Azt is kipróbáltam ,hogy visszamentem Redmond-ba és odaadtam a ládat a CursedPiratnak ,de így sem értem mit kéne csinálni.
(Arra is gondoltam ,hogy ez az egész csak azért van ,hogy Falaise de Fleur-on meglássam a BlackPearl-t?)
Szóval valaki írja már le ezt a láda sztorit légyszí. Köszönöm !
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Eppen leadom a csempeszarut, megjelenik 2 corvette, mondom ez nem jo (nekem volt egy sloopom) Gondoltam kitolok vele, aladom, veszek uj hajot Oxbayban, erre nem oda rakja vissza ahol a corvettek fenik ram a fogukat 😊)
Nem azt kell csinalni. Bemesz a kocsmaba, ott beszelsz egz tiszttel, akivel a Tobiasnak kellett volna beszelni, csak nem mehet ki az utcara, utanna talalkoztok a kocsma mogott, es o visz ki mindekettotoket a kikotobe a varosbol, ahol var ratok egz 2-es hajo, amit te irannyitasz
Utanna visszamesz redmondba es ott lesz a hajod.
szám - hajó szintje
elfoglalni - assign officer a passangerek közül
officer - segít harcban stb ben, ezeket tudsz az elfoglalt hajókra rakni
ja meg mit jelent az a szam ott a hajoknal?
es hogy lehet efoglalni hajot? mert en boardoltam, akkor ott kardoztam, akkor maszkaltam a fedelzeten, talaltam 2 piros ladat, azt kifosztottam, de nem tok mast csinalni. es az officer az mire jo? kovetett, erre amikor harcoltam leolette magat.
Ha van elég embered(miért ne lenne) akkor egyáltalán ne vigyél tiszteket és akkor nem fognak meghalni.
Leszoktam arról ,hogy boardolásnál rajtam és a legénységen kívûl más is legyen.
Más : szorry ,hogy itt kérdezem meg ,de nem tud valaki egy olyan progit amivel az egér középsõ gombja bármelyik billentyûnek felel meg ?
(az a „ * ” gomb finoman szólva elég rosz helyen van)
egyébként még feltornászom magam hogy meg legyen a 3. 1es szintû hajóm is és próbálgatok majd mást is, pl a kereskedést 😊
jó ez a game, összetett eléggé 😊 na aztán bekéne járni az összes szigetet, megnézni a barlangokat, rejtett küldetéseket keresni, fõszálat vezetni... jóvan, nem fogok unatkozni úgy látszik 😊
Az egy masik dolog, amirol te beszelsz, amirol en beszelek az az, amikor felugrik egy windows hibauzenet, valami dll hibaval es kifagy a game, utanna restart majd ha ranezek a mentesekre ott lesz egy szep kis bad save nevu mentes.
Ha masnal nem jott elo, akkor bocs, hogy feleslegesen irom le, de hatha mas is belefut a dologba.
Nem is tudtam, hogy több mûszakos megoldást alkalmaztak a játékban. Hogy mikre nem figyeltek ezek az orosz fiúk. 8 óra munka, 8 óra vodka...
:-DDD
hát szorri én nemtom, nem kereskedek. hajók több xp-t és pénzt hoznak szerintem 😊
egyébként kereskedõs küldetések után is kaptok xp-t, vagy csak a pénz nõ?
egyébként valaki írta, hogy miért nem a legénység fv-ében sebzünk, hát szerintem itt megfordították. a hajó szintjétõl és a megmaradt emberek számától függ hogy a fedélzeten hány hpjû katonákat kell leküzdeni.
az eltûnt lakatos cuccot ja én is ismerem elõször meg is ijedtem hogy akkor ost hogy fogok tovább menni, de szerencsére lakat nélkül is le tudtam menni egy szinttel.
egyébként nektek mennyi volt a max szint amit le tudtatok nyomni? nekem asszem 5. volt a csúcs, az már a kapitány kabinja volt 😊 asszem egy szros galleon on.
sanca, kard meg lett? 😊
???
Bal egérgombra? Harcban a védekezés...
Nekem is megjelenik a nyitott lakat, de nem foglalkozom vele hanem teszek egy kört, át megyek a másik hajóra is és miután visszaérkezem nincs ott a lakat. Poén az, hogy amíg sétálgatok a fedélzeteken addig tisztán hallani, hogy valaki lõdöz rám, de nem talál. Elöször azt hittem, hogy az árbocon van valaki...
ma este az elsõ battleshippemre vadásztam, és véletlen kétszer is kilõtték szegény 3 fregattjaim mire meg tudtam volna csákjázni.. hát mitmondjak nemszerettem 😊
na a másik durva az volt mikor elfoglaltam a 2. at és swap ship aztán esc.. .. néz bután.. mért csak 1 qrva battleshippem van? .. obazz nem elfelejtettem assignolni kapitányt?!?!....
😊
hát így. jóccak 😊
- kifejleszt pro gunnery
- 4 lövetû pisztoly megvesz
- 1 lövés, hátrálás 1 lvés (meghalt a srác veled szembe 😊
- 1 lövés másik srácnak besegít
- 1 lövés ha mgé kell...
ja és.. igenis gyógyulnak a tisztek ha adsz nekik potiont 😊 én 5 kicsit szoktam mindig odaadni nekik. csak akkor tudnak inni ha nem harcolnak. ja és aggy nekik normális kardokat.
harc mûvészete by air 😊
egyébként nagyon úgy néz ki hogy quad-pisztollyal meg pro gunman képességgel izom könnyû hajót szerezni, gyúrjatok rá, megéri 😊
nomeg szerintem a pro-ship defence-re
A harc muveszete, by Sanca😄DD
(o.O)
Szvsz rohadt nagy BUG, de legalááb nem kell többi szintet megtisztitani.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun