4315
-
hehe, 8 ability pontom lett mikor rájöttem hogy egyátalán van olyan, és mire jó 
, de nélküle is vídáman fosztogattam
-
Szóval Rheims-t Costillason kell keresni (nem jut eszembe az első neve a szigetnek). Amúgy tényleg a beállítottságtól függ, hogy mit fejlesztesz.
Vki mondta, hogy van patch. Most vagy kamuzott, vagy én vagyok vak, de sehol nincs.
Észrevettem, hogy a játék véletlenszerűen sorsolja ki, hogy melyik ládában és a földön is mi van. Volt, hogy az egyik ház ládájában találtam egy zafírt, most, hogy újrakezdtem, ugyanott egy bronz kereszt volt.
Van már Manual? -
Tényleg azt tudja valaki ,hogy mennyi a Max Level? Jah és az egyben mennyi volt?
-
Nekem az tetszik ,hogy azon a pallón abszolút nemlátni. Namost fogom kimegyek a vízbe visszamegyek és megint 100arany. Hol is lehet Bugreportolni?
-
Hype #1988 Sztem a melee a legfontosabb a saját fickódnak. A többi tulajdonsághoz találhatsz embereket pl:
ágyúzás, célzás > tüzér
hajó irányítás > navigátor stb.. -
Szereti eldugdosni a tárgyakat viszont úgy vettem észre ,hogy ezek időnként újratermelődnek ugyanazon a helyen. -
Hype #1985 Sztem a Seadogs története magasan veri ezt, lehet előveszem újra :)
Amúgy az teljesen levan fordítva magyarra, tessék jáccani vele! -
A játék legeslegelején mikor először megyünk ki Oxbay-ben akkor a hídon amin állunk jobbra a kivezetőnél vagy 100 arany vagy egy heal Potion található. Az lenne a kérdésem ,hogy minden tárgy ilyen jól van eldugva ugyanis ha nem nézem át százszor a hidat +fps-ért akkor sose tűnik fel.
-
Nincs vkinek Fraps 2000 teljes verzió? A hivataloson csak demo van. -
Pont ezt beszéljük Air-el. :) -
Hype #1981 Csak sikerült azzal a roncs hajómmal elsülyesztetni
Ennyi az egész, én hossszabbnak gondoltam. Legalább lehetne tovább játszani a csata után, de nem lehet, kész ennyi volt
-
örülök hogy van kedved még játszani vele :) -
Asszem én most újra is kezdem, de hagyoma főszálat a fenébe. -
Használd az új spec abilityt. -
Hype #1977 Sikerült a labirintus! Csatáztam a black pearl-el, levittem 0%-ra és nem sülyedt el!!! ??????? -
Ha még a fileplaneten sincs patch akkor egyáltalán nincs is. -
Van a padlón egy jel, ami egy halálfej és egy napszimbólumot ábrázol. Azt kell követni (a kiinduló telemben ahhol négyfelé ágazik, ott az első (nem ott ahhol szétváltok). -
Méé kéene?
Me nem. -
Dns5000 #1971 hol ? es mit javit? -
Dns5000 #1970 na es az instant grapling? -
M.A.D. #1969 kijött hozzá egy patchszerűség -
Hype #1968 ÁÁÁ nagyon felidegeltem magam ezen a szaron! Már vagy két órája futkározok abban a rohadt labirintusba de semmi. Sok folyasón meg olyan sötét van hogy semmit nem látok, nagyon szar!! Fényerőt nem lehet állítani? Vki túljutott már a labirintuson? -
:/
xp tápolás szerintem kiraly :) meg érdekel hogy minden ability mire lesz majd jó (tudom leírja de valójában) -
Én 15 voltam a végjáték közben, de miután meghalt a főmufti 20-as lettem, de semmi értelme nem volt. -
hanyas szinűek vagytok egyébként?
nomeg mennyi ability pont kell a mater fencer meg a mater of grapping hoz? -
én arra is szoktam rakni, jól jön az mert én csak hajóeladásból élek :) nomeg amelyik hajó el van foglalva az nem lövi a hajómat ugye.. mégha el is süllyesztem utána :) -
A Grapping skill az, hogy milyen messzire, de annyi. Arra még rájönnek az Ability-k, szóval ennyi. Én amúgy se verrem sok hasznát, max mikor kellett egy jobb hajó. :) -
oké köszi, akkor az más volt.. hmm.. a grapping szerinted akkor nyilván befolyásolhatja hogy milyen meszsiről / levelű hajót csákjázhatunk meg.. hmm..
vihar.. jóvan, jó lesz ez :) -
Az előző a válaszom. Amúgy a Black Pearl-t se lehet megcsáklyázni, mert túl gyors. -
Szóval nemtom, hogy pontosan mennyibe kerül (illetve csak egybe, de nemtom hány előskill kell neki).
Amúgy hidd el, hogy ha meglátod a Black Pearlt (csak egy van az egész játékban) egészen biztos lehetsz, hogy vele találkoztál. Nekem se volt semmi az első találkozásom vele. A legnagyobb vihar kellős közepén tünt elő a hullámokon. Pont éjszaka játszottam, úgyhogy nem érdekelt a vihar, csak néztem a hatalmas hajótestet, ahogy a dacol a viharral. Szerencsére akkor még nem volt ellenséges, különben tölthettem volna az előző állást. : ))) -
Asmodeus84 #1959 Üdv!
A hajós táblázatnak nagyon örültem, viszont felvetett pár kérdést.
1. Manowart lehet shipyardban kapni, vagy csak "köcsönvenni"? :)
2. A Fearless nevű hajó az mi, valamilyen spéci csatahajó? -
ja egyébként ha az akkor nem öngyilkosság mert simán elsüjjesztettem .. de csákjázni nem sikerült :( -
na most az a kis piros ott a kikötőben az egy black pearl volt akkor? -
ott elvileg csak nagyobb szintű hajót nem lehet :( vlsz a leveleken belül is vannak sorrendek. pl sima battleshippel nem enged black p-t. :/
sajnos az nekem még nicns kifejlesztve. nem tudod véletlen hány ablility pontba kerül? -
Ja, nehogy azt hidd, hogy megfelelő cuccok nélkül menni fog. Kelleni fog vmi, amit csak az uccsó küldi fog megadni, addig valóban öngyilkosság kikezdeni vele. :) -
Tényleg, a film mikor lesz magyar mozikban? -
Azt olvastam a skillek között, hogy van ugye az instant csáklyázás ikon, de még az se engedi, hogy az ellenfél csatahajóit megcsáklyázzuk. Szóval szvsz nem lehet. Pont mint a Black Pearlt se. -
"If you enjoy open-ended video games or just a good swashbuckling adventure, you should consider setting sail for a retailer when Pirates drops anchor on store shelves."
Hoppá, itt valami nem stimmel. Akkor most lehet, vagy nem? Az is lehet, hogy a gyöngy nélkül kell legyőzni, hogy továbbra is lehessen nyomulni? -
.. csak jöjjön velem szembe egy, nem kegyelmezek neki... viszont azt még mindig nem é rtem hoyg mimért nem engedre megcsájkázni a oxbay ban a piros 1-es szintű hajót.. már rámásztam a hajómma, próáltam oldalról, szemből, de bszta felhozni a csákjázás ikont. -
Két nap alatt meg is volt.