Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi csak ez 'Valaki moderálja...' igy aranyos volt😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ez meg az 'elet elmelet'😄:
A kuzdesbol fejlodsz, az egesz elet 1 nagy kuzdelem. Ha nincs kuzdes, fejlodes sincs. A fejlodes jo, tehat a kuzdes is az. Te egyenranguva teszed a szenvedest a kuzdessel, 2 kulon dolog a 2. (sajat asszociaciok😄)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hát ez az megszáltt Oxbay megfigyelés érdekes, ha be akarok menni a városba bármit mondok az öröknek leölnek, ha tovább megyek az uton az utonállók ölnek meg? lehet hogy láthatatlanná kellene válni?
Kandurex
Jóvanna 😊) Miért? Engem nem hiszem, hogy sokat hallottál káromkodni, köpködi, flémelni, anyázni és ezt a látszatot fenn akarom tartani 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Minden varosban van dungeon.
Szigeteken lehet maszkalni, csak az a gaz hogy a bejarhato terulet nem ilyan nagy mint maga a sziget😊) Kb akkora mint a varos.(a dzsungelrol beszelek)

Hat en erzem pl battleship-vs-battleshipnel a szintkulonbseget, teljesen mas mint mondjuk 2 Lugger.

Kandurex
Úgy egyébként ez a "játék elmélet":

"Ha valamiért megküzdesz, jutalmat vársz érte, nem több szenvedést. Ha nincs meg ez az élmény, érdektelenségbe fullad a játék."

ergo: ha nem javítják bukta lesz (már mint nem lesz túl sikeres a játék kb: annyit jelent, hogy 2 év múlva a kutya se emlékszik majd rá (most még biztos sokan fogják isteniteni, de késõbb.... és vannak ám játékok ami 4-5 év múltán is él még bennünk. Had ne mondjak példákat.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bandew
Tényleg lehet városon kívûl császkálni? Bejárni a szigetet? Minden szigeten van dungeon?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
"Egyszerse érezhetem úgy, hogy érdemes volt szenvedi egy jobb hajóért?"

Ezért kellenek a kishajók 😞

Kandurex
Valaki moderálja...

csak felbassztam az agyam, pedig nem szokásom káromkodni 😞(

Kandurex
na jó csöppet ideges lettem, legy mondjuk 8/10 😊)

Kandurex
Nem játszottál az elsõ résszel.

Isten faxom KURVA ÉLET BAXAM MEG AZ ÖSSZES ROHADT KONZOLT UGY AHOGY VAN.
Ezek miatt a xarok miatt hibásak és elkapkodottak a PC release-k (TOMB RAIDER), holott ez a játék típikusan csak PC-n lehetne jól kivitelezhetõ, nem holmi gyíkxar KONZOLON. Az elsõrész is kifejezetten PC alkotás. Ezezk miatt a xar konzolok miatt halnak ki az igazán jó stratégiák.! Miért kell mindenszinten lesüllyedni a mario-hoz????

Ez nem személyeskedés, ezért kérlek ne vedd magadra.

Pls. város megfigyelést hogyan kell csinálni Oxbayban?
Hat ez nem Sea Dogs 2 hanem PotC😊)) (amugy nekem nincs bajom a storival, ha akarom nem csinalom, ha akarom igen, es eleg erdekes)
Meg1😊 Ha nagyon teccik akkor nem 6/10-et adnal😊)

Fast travel. Eppen az az hogy a fast travel miatt nem latod a varos. Es annak bizonyos szintu hianya miatt kell mindig nezned a 5fps-es kikotot.

Kandurex
Fantasy
Játszottál te az elsõ résszel?:

A tengeri kis hajók eltûnése, ez hibás: lásd: diablo + az elõzõ hozzászólásom. Meg lehet csinálni, hogy megmaradjon a kihivás: lásd: #1411

A fast travel...tényleg faxa meg minden, szeretek gyalogolni már csak a felfedezés öröméért is, de egy idõ után baxot idegsítõ!

Félreértések elkerülése végett: a játék nagyon tetszik...csak ezek idegesítenek.

De amugy mi a jo abban hogy vannak ilyen kis hajok?(azt leszamitva hogy kevesbe realis)

CHEAPBOY_GA
szal szerintem csak nyavalygas az ami miatt lehuzod a progit, igazbol ezek amiket Te gondnak titulalsz egyaltalan nem azok....

Kandurex
"Ott nem kaptál xp-t a "kishalak" megölésért se aranyat,"

KISHALAK ért!!!!! olvasd el rendesen amit írtam. A kis halak ellen lehetsz isten...más tészta a nagyobb halak,

CHEAPBOY_GA

"Fantasy story!"

Miert az mar nem jo? Csak ha full elethu s sztori? SZvsz ez elegge "erdekes" meglatas.....
Ezek szerint nem tetszik sem a gyuruk ura sem a tobbi fantasy tortenettel megaldott jatek😊
+ba a kalozos feelinghez szvsz nagyon nem art a fantasy beutes😊 De Te tudod.

"Ne hogy már ezen a kurva tengeren csak 1-2 szintû hajók támadjanak. Ez igy xar! A Diablo-ba jól megoldották ezt a problémát. Ott nem kaptál xp-t a "kishalak" megölésért se aranyat, itt miért nem lehetett ilyet kivitelezni? Miért kell folyton emelni a szintet a játékoshoz? Egyszerse érezhetem úgy, hogy érdemes volt szenvedi egy jobb hajóért?

Hogy megmaradjon a kihivas, a csatak elvezete.
Csak azert (FF8ban is ilyen volt a harc)
Ez egy jo mod arra hogy az agyon tapolo emberkek ne elvezzenek a jatekban teljhatalmat. Szvsz jo dolog.

"BUG-os játék menet"

Ez csak PCn van😛PP

szvsz jo a jatek igy, +ba ha minden helyre lenne fast travel, akar lehete egy allopkepes ikonjatek is, minek a megalkotott kidolgozott varos, kikoto stb? Legalabb kicsi gyalogoljal, nem halsz bele😊)--- ezekre patch nem lesz, max a bugokra.

A naplo szvsz egyertelmu. (lehet nem ragja mindig a szadba hogy pontosan mit csinalj, de egy kis agytorna nem art i think😊

'Ne hogy már ezen a kurva tengeren csak 1-2 szintû hajók támadjanak. Ez igy xar! A Diablo-ba jól megoldották ezt a problémát. Ott nem kaptál xp-t a "kishalak" megölésért se aranyat, itt miért nem lehetett ilyet kivitelezni? Miért kell folyton emelni a szintet a játékoshoz? Egyszerse érezhetem úgy, hogy érdemes volt szenvedi egy jobb hajóért?'
Ez 1 jo erzes lenne kb 10 percig hogy nincs ellenfeled. Utana megunnad a progit. Igy legalabb nem unod meg, amugyis meg ott a Man-O-War.

Kandurex
Nah, ami nem tetszik:

Fantasy story!

Miért csira gyökerek a tisztesek?

Miért tûnnek el a kishajók, ha már van jobb hajóm?
(Megjegyzés)
Ne hogy már ezen a kurva tengeren csak 1-2 szintû hajók támadjanak. Ez igy xar! A Diablo-ba jól megoldották ezt a problémát. Ott nem kaptál xp-t a "kishalak" megölésért se aranyat, itt miért nem lehetett ilyet kivitelezni? Miért kell folyton emelni a szintet a játékoshoz? Egyszerse érezhetem úgy, hogy érdemes volt szenvedi egy jobb hajóért?

BUG-os játék menet.

Nem egyértelmû a napló

A kereskedésbõl nem lehet megélni
megjegyzés)
Szemben a Sea Dogs I.-el

Idõgyorsítás Sail módban (1,5X seb. elég gyenge)

Ha már van fast travel, akkor a hajómhoz miért nincs?

Nem láthatom a térképen a hajókat (hányan vannak, milyen nemzet stb. stb)
(megjegyzés)
Az elsõrészben amikor megtámadtak vagy elment egy hajó melletted mindig feldobott egy ablakot amiben tájékoztatott a hajó létszámáról nemzetiségérõl... és lehetõség szerint a harcot is elkerülheted...itt nem...mindig verekedni kell, és többnyire ki is kapunk, lásd: "Hova tûntek a kishajók."

Ha ezekre jön valami patch, akkor a játék nálam 10/10 értékelést kap.

Ha nem,: 6/10

Ok. köszi. Kikütüttem ott és a dzsungelen keresztül közelitettem meg a megszállt várost, de az örök mindig megölnek bármit mondok nekik. hogyan kell megfigyelni igy a várost?
Bandew
A legelején hova kell menni? Az R betûs szigetre?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CHEAPBOY_GA
Sullyeszd el az arut😊))

Ehh ahhoz kepest hogy nem tudok agyuzni, alegleso tengeri kiruccanasomkor makbol sikerult elfoglalnom egy joval nagyobb(ugye a kezdeto Victory asszem 600-800Hps vagy mennyi volt) 1200Hps hajot😊.
A nevet nem tudom mert mar atirtam😊

CHEAPBOY_GA
Az az😊

Mikor tolti Shore-t ir ki a kepernyon, a s vizbol kezded a buleet😊

CHEAPBOY_GA
A en a tavoli partokon kotottem ki. lehet ugye mazsolazni a sziget kozeleben mar a kikotesi helyeknel.
S be lehet lopozni ugye hatul.

CHEAPBOY_GA
Nem baj, legalabb nem gornyedek monitor elott😊
Ok.
Koszi viharos bulee megvan.

Az agyuzast akko PCn hogy kell azt mond😊
Meg ugy az egesz csata.😊
Majd atkonvertalom magamban Xboxra😊

Sephi
Bogaram szerintem itt csak te nyomod X-boxon szal amire tudok segiani az az hogy viharbol ugy menyel ki hogy (ugye van harom hajozasi mod espedig : oszes arboc bekotve , fenti arbocok szabadon , oszes arboc szabadon = megalas , konyebben fordulsz , elore fel) csak a fenti arbocok legyenek szabadon majd ugy fordujal meg hogy pontosan szeliranyba legyel mindig is egy ido utan megjelenik a Map icon es megszabadultal!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Siman GreenFort-ba kossel ki es menyel ki a hatso kapun majd egyenesen elore es pont Oxbay hatso bejaratahoz ersz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem greenfortban kell kikotni, hanem a gyorsmenubol az ucsoba, vmi far bics vagy mi.

Ja lattam mar Sephi megvalaszolta: 'A hapi az ahogy menemtel a varoskaban jobbra a madosik haz!' Kosz, ez jol jon.

a.carkey
Közben eszembe jutott ... 😊
Rég shotoltam ... 😊

Manóm nekem sincs. Help! 😞

A medve nem játék.

Amikor a Redmond-i kormányzó megbiz a megszállt Oxbay megfigyelésével, kikötök GreenFortban és az Oxbay -i úton csak a világitütoronyig jutok el. Valahogy el lehet jutni Oxbay-ba? Mert bárhol máshol kötök ki szétlönek ezerrel.
JA, meg NEM is lattam M-O-W-t.

Latom hogy 11.lvl-en Man-O-War-od van. Ennek megszerzesehez kell a foszal? Mert en 15os vagyok, es meg mindig csak Battleship-em van.

CHEAPBOY_GA
En nem lattam benne oldalazast.
S ugrast. Sajnos, mar jatszom vele 1 napja de nem jottem ra hogy volna😊 (Xboxon nyomom)

+ba kerdeznem: hogyan kell a tengeri csataban loni az agyukkal?😊)))
illetve: viharbol hogyan kell kijutni?😊

Amugy mar tegnap vagy elotte megkaptam a Horror of the High Seas kituntetest, melynek buszke tulajdonosa vagyok😊 I.C.ram, neked milyen van? The Terrible Merchant, vagy mi?😊

Emberek! Télleg nincs a karakter irányításban oldalazás, ugrás, vagy csak én nem láttam...?

A ladas szart megoldotta mar vki? Vagy nem tartozik hozza teljesen a foszalhoz?

Sephi
gyerekek en most kaptam Concito boltosatol arut hogy viegyem el Fleur sziget boltosahoz de bazz en elmentem oda de sehogy se lehet a hozott arurol beszelni vele!! Mit kell csinajak most??

Sephi
Aszem mar 4-szer leirtam vazz! Ahogy bemesz a varosban ott a masodik haz (a felso) jobra!

Kandurex
nem vicc 😊

Hogy lehet pisztolyt betenni az offiveremnem,masreszt hogy lehetz hogy egsyerre 4 emberem legyen aki jon velem?En csak 1 officerrel tudok menni.

Kandurex
"print screen"

a.carkey
Mi a játékban a screenshot gomb?

A medve nem játék.

Bandew
Nagyon király a game!!!

a.carkey
típusától ... GRRRRRRR

A medve nem játék.

a.carkey
Battleshipbõl nemzetenként IS két fajta típus van, aztán van a Man of War, abból is két fajta nemzetenként, van a Black Pearl és Fearless. A Man of War második típusáttól szerintem nincs jobb ...

A városi vitézek sima saberrel nyomják, azért könnyebb õket leverni! A csontik mindig olyan kardot tartottak, ami nekem is a kezemben volt. Direkt kipróbáltam egyszer: kést vettem a kezembe, náluk is az volt ...
De tényleg felesleges a csontizás! Mellesleg kellenek testõrök is! Mint már írtam, nekem négy állandó emberem van. Egyik se kismiska.

A medve nem játék.