Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A kuzdesbol fejlodsz, az egesz elet 1 nagy kuzdelem. Ha nincs kuzdes, fejlodes sincs. A fejlodes jo, tehat a kuzdes is az. Te egyenranguva teszed a szenvedest a kuzdessel, 2 kulon dolog a 2. (sajat asszociaciok😄)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szigeteken lehet maszkalni, csak az a gaz hogy a bejarhato terulet nem ilyan nagy mint maga a sziget😊) Kb akkora mint a varos.(a dzsungelrol beszelek)
"Ha valamiért megküzdesz, jutalmat vársz érte, nem több szenvedést. Ha nincs meg ez az élmény, érdektelenségbe fullad a játék."
ergo: ha nem javítják bukta lesz (már mint nem lesz túl sikeres a játék kb: annyit jelent, hogy 2 év múlva a kutya se emlékszik majd rá (most még biztos sokan fogják isteniteni, de késõbb.... és vannak ám játékok ami 4-5 év múltán is él még bennünk. Had ne mondjak példákat.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ezért kellenek a kishajók 😞
csak felbassztam az agyam, pedig nem szokásom káromkodni 😞(
Isten faxom KURVA ÉLET BAXAM MEG AZ ÖSSZES ROHADT KONZOLT UGY AHOGY VAN.
Ezek miatt a xarok miatt hibásak és elkapkodottak a PC release-k (TOMB RAIDER), holott ez a játék típikusan csak PC-n lehetne jól kivitelezhetõ, nem holmi gyíkxar KONZOLON. Az elsõrész is kifejezetten PC alkotás. Ezezk miatt a xar konzolok miatt halnak ki az igazán jó stratégiák.! Miért kell mindenszinten lesüllyedni a mario-hoz????
Ez nem személyeskedés, ezért kérlek ne vedd magadra.
Meg1😊 Ha nagyon teccik akkor nem 6/10-et adnal😊)
Játszottál te az elsõ résszel?:
A tengeri kis hajók eltûnése, ez hibás: lásd: diablo + az elõzõ hozzászólásom. Meg lehet csinálni, hogy megmaradjon a kihivás: lásd: #1411
A fast travel...tényleg faxa meg minden, szeretek gyalogolni már csak a felfedezés öröméért is, de egy idõ után baxot idegsítõ!
Félreértések elkerülése végett: a játék nagyon tetszik...csak ezek idegesítenek.
KISHALAK ért!!!!! olvasd el rendesen amit írtam. A kis halak ellen lehetsz isten...más tészta a nagyobb halak,
"Fantasy story!"
Miert az mar nem jo? Csak ha full elethu s sztori? SZvsz ez elegge "erdekes" meglatas.....
Ezek szerint nem tetszik sem a gyuruk ura sem a tobbi fantasy tortenettel megaldott jatek😊
+ba a kalozos feelinghez szvsz nagyon nem art a fantasy beutes😊 De Te tudod.
"Ne hogy már ezen a kurva tengeren csak 1-2 szintû hajók támadjanak. Ez igy xar! A Diablo-ba jól megoldották ezt a problémát. Ott nem kaptál xp-t a "kishalak" megölésért se aranyat, itt miért nem lehetett ilyet kivitelezni? Miért kell folyton emelni a szintet a játékoshoz? Egyszerse érezhetem úgy, hogy érdemes volt szenvedi egy jobb hajóért?
Hogy megmaradjon a kihivas, a csatak elvezete.
Csak azert (FF8ban is ilyen volt a harc)
Ez egy jo mod arra hogy az agyon tapolo emberkek ne elvezzenek a jatekban teljhatalmat. Szvsz jo dolog.
"BUG-os játék menet"
Ez csak PCn van😛PP
szvsz jo a jatek igy, +ba ha minden helyre lenne fast travel, akar lehete egy allopkepes ikonjatek is, minek a megalkotott kidolgozott varos, kikoto stb? Legalabb kicsi gyalogoljal, nem halsz bele😊)--- ezekre patch nem lesz, max a bugokra.
A naplo szvsz egyertelmu. (lehet nem ragja mindig a szadba hogy pontosan mit csinalj, de egy kis agytorna nem art i think😊
Ez 1 jo erzes lenne kb 10 percig hogy nincs ellenfeled. Utana megunnad a progit. Igy legalabb nem unod meg, amugyis meg ott a Man-O-War.
Fantasy story!
Miért csira gyökerek a tisztesek?
Miért tûnnek el a kishajók, ha már van jobb hajóm?
(Megjegyzés)
Ne hogy már ezen a kurva tengeren csak 1-2 szintû hajók támadjanak. Ez igy xar! A Diablo-ba jól megoldották ezt a problémát. Ott nem kaptál xp-t a "kishalak" megölésért se aranyat, itt miért nem lehetett ilyet kivitelezni? Miért kell folyton emelni a szintet a játékoshoz? Egyszerse érezhetem úgy, hogy érdemes volt szenvedi egy jobb hajóért?
BUG-os játék menet.
Nem egyértelmû a napló
A kereskedésbõl nem lehet megélni
megjegyzés)
Szemben a Sea Dogs I.-el
Idõgyorsítás Sail módban (1,5X seb. elég gyenge)
Ha már van fast travel, akkor a hajómhoz miért nincs?
Nem láthatom a térképen a hajókat (hányan vannak, milyen nemzet stb. stb)
(megjegyzés)
Az elsõrészben amikor megtámadtak vagy elment egy hajó melletted mindig feldobott egy ablakot amiben tájékoztatott a hajó létszámáról nemzetiségérõl... és lehetõség szerint a harcot is elkerülheted...itt nem...mindig verekedni kell, és többnyire ki is kapunk, lásd: "Hova tûntek a kishajók."
Ha ezekre jön valami patch, akkor a játék nálam 10/10 értékelést kap.
Ha nem,: 6/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ehh ahhoz kepest hogy nem tudok agyuzni, alegleso tengeri kiruccanasomkor makbol sikerult elfoglalnom egy joval nagyobb(ugye a kezdeto Victory asszem 600-800Hps vagy mennyi volt) 1200Hps hajot😊.
A nevet nem tudom mert mar atirtam😊
S be lehet lopozni ugye hatul.
Ok.
Koszi viharos bulee megvan.
Az agyuzast akko PCn hogy kell azt mond😊
Meg ugy az egesz csata.😊
Majd atkonvertalom magamban Xboxra😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
S ugrast. Sajnos, mar jatszom vele 1 napja de nem jottem ra hogy volna😊 (Xboxon nyomom)
+ba kerdeznem: hogyan kell a tengeri csataban loni az agyukkal?😊)))
illetve: viharbol hogyan kell kijutni?😊
A városi vitézek sima saberrel nyomják, azért könnyebb õket leverni! A csontik mindig olyan kardot tartottak, ami nekem is a kezemben volt. Direkt kipróbáltam egyszer: kést vettem a kezembe, náluk is az volt ...
De tényleg felesleges a csontizás! Mellesleg kellenek testõrök is! Mint már írtam, nekem négy állandó emberem van. Egyik se kismiska.
A medve nem játék.