4315
-
Mindig a kocsmárost kérdezd, de én már régen voltam ott, úgyhogy nem emlékszem. -
Segítsetek: a fősztory-ban ott tartok hogy az Isla Muelle-i pap megkért hogy valami dokumentumokat szerezzek vissza neki valami faszitól aki Conceicao-n szokott felbukkanni, ám én ott nem találom, néztem a Smugglereknél is, de ott sincs. Valaki legyenszives már megmondani hogy pontosan hol találom?!
-
radical #2136 Ugyanezt csinálja ha megcsáklyázol egy ellenséges hajót. Nekem többször volt olyan hogy elfoglalom a nagy hajót, és miután kineveztem rá kapitányt és mennék vissza a sajátomra, szétlövi a most elfoglalt hajó az enyémet. Valószűleg bugos a csata rész és még elküldi azokat a lövéseket a hajó amiket a megcsáklyázás előtt küldött el az előző kapitány.
-
McCartman #2135 Kösz a segítséget!
McCartman -
Thx
Bazeg...Kicsit hülye volt az MI....Jött 3 kalózhajó,gyorsan bemásztam a redmondi kikötőbe...az őrtornyok elkezdték lőni a kalózokat..2 kishajót elsűllyesztettek a gálya is kapott jópárat..Úgy amikor 50 volt a hull-ja rárontottam és megcsáklyáztam...Leigáztam benne a népeket átvettem a hajót...
De a tornyok tovább lőttek,csak lőttek...míg el nem sűllyedtem,pedig nemis csináltam ellenük semmit,meg amúgyis span vagyok az angoloknál...khirály..:)
-
persze ha oxfordot nem találod próbálkozhatsz oxbay-al is :)) -
oxford kürül nyomsz egy space-t aztán sail to greenford :) -
Skacok hol a francban van Greenford vagy mi...???
Meg kell ölnöm egy kereskedőt és aszonták Greenfordban van... -
durva kontra: egy idő után monoton lesz :(
pro: tényleg király kalóz feeling!!! -
kontra
- irányítás plussz néhány bug
Pro
- c forrásfájlokkal való buherálás után a kontrol gondok megszűnnek :)
- grafika
- kalóz feeling
- abilities, skills, rpg -
A legalapabb hajóval végig lehet gyilkolni a legnagyobb hajókat is simán...
Aki ezt akarja annak nem kell mást tenni,csak például ha találkozik egy csatahajóval mindig amikor lő az ellenséges hajó egyből megnyomja a SAIL TO hajó gmbot...
Tiszta olyan mintha teleportálódna a hajó...
Az ellen ágyúi meg így nem találnak el..
-
seadogs 3 fejlesztésére :) -
radical@work #2124 Kössziiii!
Egyébként meg szerintem a csempészéses résznél lehet legkönnyebben hajót szerezni, miután lenyomtam a parton a mukikat, felszállok a hajómra és egyből ott van 3 db 2-es szintű hajó. Ágyúznak mint a barom, de mivel általában 3-4! ember van rajtuk simán lenyomhatóak. Hajóácsnál eladva körönként 200k-300k arany.
Plusz az eladott cuccos haszna. Mire érdemes elkölteni a milla aranyat? -
Hi!
Tud valaki egy kinyomtatható térképet a gammához?
-
#1837 -
radical #2120 Van ez a ládás küldetés amit az oxbayi hajóács ad, hogy vigyunk el egy ládát redmondba. Utána azt írja hogy flaise de fleurben tud valaki többet erről a ládáról. Hol találom a fickót? -
Na, megjöttem a a túráról. 450 új üzenet!!!
El nem olvasom! -
sarkany: Nem. Egyszerre sokan is támadnak rád, de te csak egyet üthetsz.
Radical: Ha a legénység minimumon van, akkor percekig tart a vitorlabontás, órákig az ágyútöltés, 5 kilométer alatt fordulsz egy fokot meg hasonlók. -
Szerintem ennyi kell a hajó ideális működéséhez ,ez alatt már nagyon vacak lesz ( lassabb ,mozgás töltésSTB).
Én nem találkoztam jobb 4 lövetűvel. A játék végéig meg utána is az a 70-90 20sec20% –ost használtam nekem az tetszik a legjobban.
MOW-al a végén a szerintem mindenképp találkozol mert a kormányzónak az van(ráadásul angol gyártmány sztem ez a legjobb) és gondolom nem csak nálam hajókázik pont ott vele ahol nem kéne. -
Há monnyuk minimális legénységgel lasabb az ágyuk töltése,szinte garantált bukás a megcsákjázás,stbstb:) -
radical@work #2115 Kérdezem:
Mit számít a hajóknál a minimális legénység száma?
Van-e a négylövetű pisztolynak erősebb változata, vagy feleslegesen költöttem el 2 pontot a specializációra? A mostani egylövetűm 16mp alatt újratöltődik és 40/80-as sebzésnél 70%-os pontosságú.
Hol lehet manowart találni? -
McCartman: Szerintem rakd fel a legújabb drivereket, DX9-et, éa akkr talán, mert eléggé kártyahibának látszik.
Sarkan: Csak ütni, védekezni és kitérni lehet (nameg lőni, de az nem vívás :) ). Aztán a skillek alapján kiszámolja a sebzést és annyi. -
McCartman #2109 Sziasztok!
Lenne egy "kis" problémám: Nem indul a játék...
Letöltöttem, felraktam (éredekes: installálás közben még ment egy letöltés, és ki is akadt az install kétszer.Egyszer még CRC hibát is jelzett...De miután kikapcsoltam a letöltést egyből felment a game.)
Na, tehát felraktam, el akarom indítani, tölt valamit, azonosítja a Direct X 8-at... Majd a jobb alsó sarokban megjelenik valami, töltődik, AZTÁN jön egy katanás, és FEKETE a Képernyő. Kattintgatok, mint egy őrült, semmire sem reagál...
Tudtok nekem segíteni? Volt már valakinek ilyen problémája?
Előre is köszi:
Üdv:
McCartman -
Oksa megvan baromi egyszerű megcsinálni hogy csak a legényésges dolog legyen a fedélzeten de minden más maradjon eredeti...Csak azt a rész pakoltam fel:))
Így csonti maradt vihar maradt....Meg belőttem hogy más skinnel menjek:))
-
Szerintem hülyeség kivenni a csontikat, jó a hangulat miattuk.
Szerintem szépek az ágyúhangok.
Fölös a viharokat csökkenteni, mert annyira nem durvák (sőt).
Milyen Fekete Kalózhajót? Remélem nem a Black Pearl-t fordították így, mert frászt kapok. -
Scythe:
Szerintem te nem veszed észre azt, mikor kiléphetsz a viharból. Mikor fent megjelenik az iránytű ikon, csak nyomd meg a "hot action" gombot és kint is vagy. -
Cpt. Drawain : nem kell az oldaladra az a hajós excel táblázat amit irkáltam ? -
Cpt. Drawain #2103 A 3.0ás MOD installja sajna nem támogatja a hosszú fájlneveket. Ha átnevezed a POTC könyvtárát Piratesre és a mod telepítése után vissza akkor műxik. -
köszönöm! -
Ja meg tudod oldani elmész a http://pirates.uw.hu -ra. Leszeded a 3,0- as mod-ot.
A csontvázak eltávolítása : kikeresed a "LandEnc_init.c" - nevű fájlt és bemásolod a a Játék\Program\LandEncounters\ könyvtárba.
OpenEnd : kikeresed a "quests_reaction.c" - nevű fájlt és bemásolod a a Játék\Program\Quests\ könyvtárba.
Ha belső nézetben legénységet is szeretnél a hajóra azt az előbb leírtam.
Ha a 3,0-át szedted akkor a filesből válaszd a fájlokat ne a Orig-ból.
A bizonság kedvéért az eredeti fájl(okról) készíts másolatot ! -
Akkor a leszedett modban keresd meg a következő fájlt : "AICameras.c"
Ezt tedd a Játék\Program\Sea_ai\ könyvtárba és máris van legénység.
A bizonság kedvéért az eredeti fájl(okról) készíts másolatot !
Városban nyomsz egy fast travelt majd Store-t választasz és ott eladhatod a rakományt.
Az invertoryban szereplő tárgyakat pedig utcai árusoknál tudod eladni. -
nekem is csak az kellene ,hogy a hajon legyenek emberkék. leszedtem asszem a 2.2-es modot is ami ezt javitja,de azt sem tom feltenni. -
végre elfoglaltam egy hajot, át is szálltam rá, na meg lett egy kis árum is. Elmentem asszem Redfort vagy hova és az istenért nem tudom sehol eladni az árut. Sem a tradernél,sem hajojavitonál,sem kocsmában. Hogy és hol a bánatban lehet eladni? Az első részben ment minden királyul,de itt.... -
Őőőőh van olyan mod amiben: a játékot befejezés után lehet folytatni,és kiszedi a csontikat?? Vihar,meg egyéb marad! A zuhé sztem tök faja...Jól néz ki és élmény megküzdeni vele:) -
Saját vélemény : az egészet szerintem ne is rakd fel !
A csontvázak kiszedése nem tetszik (ha már annyira bele akarták rakni ,hát legyenek benne).
A Black Pearl sem tetszik (mert ha már 1x elsüllyedt a végén akkor maradjon is úgy).
A viharok csökkenése nekem tök lényegtelen (úgyis kikerülöm).
A hajón mászkáló emberek viszont nagyon tetszenek (nem szépek ,de legalább nem üres a hajó) !
OpenEnd meg a 40skill belefér de ezt már kitárgyaltuk (sajna az is igaz ,hogy a vége után már nem nagyon lehet semmit sem csinálni). -
köszike ,neked is :o) -
Viharban vitorla le és hullámmal szembekormáynoz...elején jelentős XP pontot kapsz érte..
-
a 3.0-ás modot nem tudom feltenni. Kell hozzá az elözöek egyike,mert runtime errort ir ki és hogy nem talál patcet? -
köszike :o) -
Egyébb jó dolog a hajókon kívül :