Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

air23
de a nép akarja!!!! 😊

szal ez a sid meyers pirates lesz a következõ csemege? hallott már róla vmit vki?

hiba
sea dogs1-et sehonnan - az csak a legendakban el 😊

air23
értem. honnan tom leszedni? 😉

mer gondolomo azokon az ftp-ken amelyeken a legfrisebb cuccokZ 😉 vannak ott nem lesz meg :/ valaki esetleg feltoolná vhova?

szal ezek szerint sokkal élvezetesebb az 1. viszont a 2 grafikájától tényleg le vagyok halva.

Nem tudom, én még nem tartok olyan "magasan", de eddig mindig átvették a csomagot, csak ez a dezinformáció zavart be. Szvsz érdemes a párbeszédeket figyelni mert lehet, hogy ott elhangzik valami más, ami eltér a megszokottól és a rutinos space nyomogatás közben nem tûnik fel.

A naplóban csak a beszélgetések rövid tartalma jelenik meg, egy csomó info nem sajnos.

Persze aztán tényleg lehet, hogy egy bug.
air23
figy én programozó vagyok nekem nem kell mesélni hogy mûködik, viszont ha ilyen userekbõl 10-20 emberkének kiadnák a játékot akkor azt nem hiszem el hogy ezeket nem vették volna észre és nem tudták volna kijavítani. tom a határidõ szopás, de így meg kiadnak egy 75% ban kész játékot.. nemszép.

CS@
No akkor én is leírom a véleményem (próbálom kihagyni azon problémákat amit mások leírtak :tisztek,legénységST😎:
Akarva akaratlanul hasonlítgatom az elõzõ részhez és a látványon kívûl semmi extrát nem találok a régihez képest.
Sõt a hajók még látványban sem sokat fejlõdtek. A bugok borzalamasan rombolják ennek a remek játéknak a hangulatát.
Ezzel nem azt akarom mondani ,hogy a játék rossz lenne ,de az elsõ részhez képest nem is kiemelkedõ.
Ezek alapján ebben az állapotban nálam biza nem jár több neki 75% -nál a bugok javítása után +10%.

Kandurex
Mondom, hogy nem csúnya!+!!!!

És hogy mennyivel jobb???

Oké.

Nos:

Csatában:

A sea dogs1-ben kurva sok függöt a legénységtõl (ugy volt megoldva, hogy a hajóban amikor megy a kardozás a legénység létszámától függõen nagyobb volt a sebzés pl: 1000 létszámmal +100hit!!!!! Ezt nem kell ecstelenem mekkora erõt is képvisel, bárki egy vágás és hali volt, persze ha hasonló mennyiségû ellenfél ellen nem sokat ért.
hogy mi a faxért nem hozták át ebbe a részbe nem értem. így semmi értelme a legénységnek + a csatának se, hisz egy tápos karakterrel le lehet verni egy 600 Battle shipet is akár!!!

Kereskedelem:
Ha valamit import-ba szereztek meg a szigetiek azoknak az áruknak VALÓBAN magas volt az eladási rátája. Ergo: lehetet kereskedni, nem úgy, mint ebben

Tisztek: Nem vitted a tiszteket a csatába! A harcban a legénység és a Te tudásod volt a mérvadó... természetesen ha fel akartál venni egy tisztet annak még megvásárlása elõtt láttad a SKILL-jeit! és nem csak annyit, hogy õ egy jó tengerész 😊

A sea dogs1 -ben helyre áll a tenger realitása.. vagyis nem fogsz csak mindig nálad erõsebb hajókkal találkozni. Ergo: élvezni fogod a játékot nem pedig load-olni rögtön ha belebotlasz pár hajóba

Ha a nagy térképen mászkálsz és találkozol egy hajóval: 1. a program felajánlja a menekülés lehetõségét,2. tájékoztat az ellenség hajóiról (azoknak létszámáról, ha nem támadó hajó akkor rögtön lehetet üzletelni velük stb. stb. szemben ezzel a résszel ahol semmit nem látsz.

Ugye milyen idegesítõ ha megtámadnak és menekülöre fogod és te vagy a gyosabb még is 10 percen keresztül kell egy írányba hajóznod, hogy elmenekülhes. Erre szolgál az idõ gyorsítás. Csak éppen ez a 1,5X lehetõség vérgyenge szemben a SEA DOGS1el ahol 4X!-volt.

És mégegyszer elmondom a játék grafikailag csak a víz megvalósításában nem egyezik + talán a texturák sem ennyire sem élesek. VISZONT%!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hiba
Talan jon majd egy pecs ami helyrehozza.
De a tenyek nem ezt tamasztjak ala. Ugyanis altalaban olyan pecseket szoktak elosre kiadni, amik ezernyi bugot kijavitanak! Csak eppen az emlitett problemak kozul egy sincs benne es kb majd a #3-as pecsbe beleteszik 😊

Masik problema meg az, ha kapnanak idot akor tesztelnenek sokmindent, de az honapokig eltartana es akkor jo ha karacsonyra kint lenne a program 😊

Erre én is kiváncsi lennék...
air23
harcba nem veszi elõ?

air23
lol .. nemértem... ménem normális teszterekkel dolgoznak ezek a cégek..

BaziJoe
Hali Magyarosítás létezik már a játékhoz???????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Mindig átveszik, ha a jó helyre mész. Nálam csak az fordult elõ, hogy rossz sziget jelent meg a Quest Bookban. Még jó hogy figyeltem a párbeszédre a kereskedõvel és így rémlett, hogy mintha teljesen mást mondott mint ami be van írva.

Bandew
És hol lehet megkaparintani a sea dogs 1-et?
Amugy az mivel jobb? Nem annyira monoton? Több felé lehet menni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

air23
amikor megláttam hogy milyen a seadogs2 -potc- videója meg akartam szerezni a seadogs 1 et, de sajnos nem tudtam 😞
most meg a grafika miatt már ki sem merem próbálni.. nem szeretem a csúnya játékokat 😞

szerintem nem lehet, legalábbis én még nem tudtam. mondjuk utalás van rá, hogy cannoner, boardsman, navigator, first mate, stb.. ha jó sokat kér akkor meg vlsz elég magas szintû.. kb ezekbõl lehet megtudni.

Kandurex
MINDENKI aki úgy érzi, hogy bejön neki a játék csak idegesíti a hatalmas baromságok (tisztek,csata stb.), ajánlom, hogy próbálja ki az elsõ részt (SEA DOGS1). A víz megvalósítáásán kivûl nem fog érezni változást (legfeljebb annyit, hogy nem bugos, normális csata, tisztek, stb.)

Apropó.. Egy kérdés.

Valaki rájött, hogy hogyan lehet megnézni a tisztek tulajdonságait mielõtt felveszem a hajóra (újabb baromság, szemben a SEA DOGS 1-el)... mer kissé idegesítõ, hogy tõthetem vissza az állást mert a célszemélynek csak a szerencséje nagy minden másban gyenge (bár sok értelme nincs, mert így is - úgy is leverik õt, mint vak a poharat.

Kandurex
Esetleg nézd meg a karakter lapon a jellemzésed, ha valami olyasmi van, hogy swindler, horror of sea akkor nem fognak veled bótolni mert félnek tõled v. nem szeretnek.

tipp: járj templomba, gyilkold a kalózokat, csenges ki a béke pénzt

air23
nabazz... hát az elég gyökér... (pirates, port royale -t addig játszottam míg jólesett)

air23
😞
legyél igazi kalóz, hajók mindenhol vannak 😊

Kandurex
Nem ha vége a fõszálnak, kányec...

air23
egyébként ez a game open-end û? ,szal a fõszál után még azért hajókázhatunk? vki befejezte már?

air23
gondoltam.. ezért tartok fenn most két hajóót de azok a fránya matrózokk 13000 körül kérnek havonta.. még jó hogy az elsõtisztek csak egyszer 😊 (bár olyan sokáig nem élnek mert nem tudnak kardozni...)

Kandurex
Sajna ja, mikor kijött a game a legtöbb review 8-9/10 magasztalat, aztán ahogy szépen teltek a napok, tesztelve lett a drágaszág, bizony ám kiderültek a hatalmas ostobaságok...Hogy miért csinálta ezt az Akkela még csak senkinek sejtése sincs, a fejlesztõk se tudják megmondani, hogy mire jó a legénység, a tisztek, lehetetlen játékmenet, hasznavehetetlen kereskedelem. 6/10 ahogyan olvastam majdnem minden hol. szal, ez van ..pedig én nagyon nagy rajongója voltam az elsõ résznek és ennek is 5-6h óráig. Remélem az Akkela kiad valami formás patch-ot...😊

air23
egyéb battlefield 1942 és pirates elvetemülteknek:

http://www.innerempire.com/bfpirates/download.html

Bandew
Nekem tetszik a játék. Eddig nálam nem voltak bugok.
A legénység azért fontos, mert gyorsabban végrehejtják a parancsokat. Egyszer egy csatánál, már csak 4 emberem maradt életben. Ha mondtam nekik, hohy vitorlát fel, marha lassan csinálták. Az ágyu újratöltésének ideje is nagyban függ tõlük.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

air23
Sid Meier’s Pirates!

http://www.firaxis.com/company_showrelease.cfm?releasenum=42

errõl valaki tud vmit?

air23
"Managed to capture 2 ships today... with 8hrs playing time and almost none spent on land"

na ja .. mire sikerül az elsõ hajót elfoglalni.... (persze tom én vagyok gyökér 😊

air23
hmm.. névcsere az elején? na majd ha másodszor is nekifutok a game nak 😊

http://www.subsim.com/ssr/tip_pirates_caribbean.html

elmo
Thrustworthy Lad képességgel nem kell menekülnötök a 'csempészvadász' katonák elõl... Simán beadja a kereskedõnél a csempészárut is, igaz kisebb haszonnal, mintha menekülnénk, de így is szép fuvarokat lehet lebonyolítani. Pl. ebony-t veszek 15 körül, ahol exportálják és 60 körül adom el, ahol contraband terméknek számít (greenford, redmond). Nem beszélve a kávéról, dohányról, stb. Igaz, ezzel sikerült kivívnom a rendkívül tiszteletreméltó 'swindler' becenevet. 😊 Sebaj, majd feljavítom egy kis szolgálattal a koronának.
Haladj a történettel ha Inca templomot akarsz😊

So cry me a fuckin river, bitch!

air23
húbazz.. volt két nap mire visszaolvastam mindent 😊

ami nemteccik:
- wsad tengeren defaultból mi? ...
- oldalazást nehéz lett volna lekódolni mi? 😊 ..
- szövegelésnél space, de máshol enterrel kell aktivizálni dolgokat..
- 5-6 os meele skillel ugyanúgy halnak az emberek a hajón ahogy pl az 1 es navigátor..

ami teccik:
- kalózos játék 😊)
- grafika mintha a 3dmark2001 nature része lenne..
- rpg..
- nem játszottam sajnos a seadog1-el, szóval ez az elsõ ilyen tipusú game amit látok
(pirates c64, port royale pc megvolt 😊

akkor most a kérdések:
- healing potion a elsõtiszteknek akkor ezek szerint hasznos?
- ha nekem nagy a leadershipem jobban fognak harcolni?
- ha foglaltam hajókat és üldöznek akkor space mielött elkapnak majd back to tenger és eltûnik aki üldözött.. kewl 😊

tapasztalat:
- kereskedelem eddig nekem nem érte meg
- hajófoglalás rlz, azon kívül hogy idegesítõen gyöngék az elsõtisztek

becenév:
terror of the seas (7. szintû vagyok még csak 😊

szal overall 8/10 szerintem is az idegesítõ bugok miatt, meg sajnos azért mert nincs konkurenciája.. ez van, ezt kell játszani :/

hajrátok 😊

Egy kicsit bonyolult, pontosan már nem is tudom elmondani. Csak tényleg erõsen vázlatos formában tudok némi támpontot adni.

Az eleje a leghomályosabb, más szóval nem tudom már hogy jutottam hozzá. Az majdnem biztos hogy egy elég hosszú nevû - szvsz portugál (?) - kereskedõ (?) megkér, hogy intézem el Santost, aki Isla Muele (?) szigeten lakik rögtön balra a Shipyardtól. Ha a szigetet rosszul adtam volna meg akkor bocs, de nem neheéz megtalálni, hiszen rögtön ott van a háza a Shipyard mellett balra. Ha nincs meg a küldetés forrása, akkor is meg lehet nézni, hogy ki lakik ott, hiszen ha nem is tudsz bemenni házba, ki szokta írni hogy melyik fontosabb személy lakhelye (ez esetben Santos).

Berontás a házba, rögtön meglepetés hiszen Santoson kivül még 3 vagy 4 másik fickó is van ott. Párbeszéd, Santos meggyõz, hogy dolgozzál neki és jól megfizet, ami igaz is bár amilyen számok repekednek itt néha, ahhozképest nem sok. (Nekem pont jól jött.) Legjobb az amikor a dagadt kereskedõ könyörög az életéjért és odaadja az összes pénzért, csak hadd fusson el, jól kiegészítette a Santostól kapott zsét :-D.

Lehet, hogy én is túl korán találtam rá a küldetésre mert a kardozó tudásom a béka s**** alatt van és így az utolsót (?) nem is tudtam megcsinálni, amikor a szigetvilág legjobb kardozóját kellett volna kinyírni. Helyette megdumáltam a dolgot, viszont a küldetés törlödött a Quest bookból.
7 leadership, 9 vivas, 5 defense van 9 szintu vagyok
basic , advanced vedekezes, critical hit, professional fencer ability es hajo tamadasoknak meg mindig kinyirnak 2-3 utesbol, sott mar ha vedekezek akkor is sebeznek rajtam 😞( pedig van 285 emberem es olyan hajokat tamadok akiknel tuti kevesebb ember van.

May the force serve you well!

en ugy vettel eszre, hogy ha sokkal tobb embered van mint a masik hajon, akkor kevesebb katona lesz harcnal de akkor is csak max 3 embert viszel magaddal 😞((

hol vannak ezek a Santos kuldetsek?

...kalóz sziget..
Melyik szigeten van ez az Inca templom?
A klóz sziget alatti szigetre hogy, illetve mikor lehet eljutni?
Inca dzsungelben tényleg van valami szent tárgy ami segít legyõzni Black Pearlt? Esetleg ez van a templomban?
Ha mentesz a fekete kereskedelem elõtt (pl: mikor ott állsz már a "partner" elõtt, de még nem történt semmi), akkor ha, a katonák megjelenése után (mondjuk mert fûbe haraptál), visszatöltöd az állást és simán el lehet futni vissza a hajóra, anélkül, hogy lõnének rád, vagy egy másik hajó üldözne. Lehet, hogy ez egy (újabb) bug, de érdemes élni vele, pláne ilyen két suhintás azt véged van kardozás esetén.
Clementet a hajótörés után? Akkor menj a világítótoronyhoz, õ a flúgos öreg, nincs sok hátra, viszont élvezd ki a cserekereskedelmet stb stb

Szóval! Aki halad a történettel de szeretne még sokat hajókázni vagy kereskedni (akár feketén is😊 ) az ne menjen be az Inka templomba mert után vége a játéknak!!!
Elõtte élvezze ki a kereskedést vagy akár a hajókázást is!! Vagy utána kezdje az elejétõl! Fõszálon is érdemes haladni de aki teheti válaljon el unkát a szigetek kormányzóitól vagy kisérgessen újgazdag ficsúrokat😊

hiba
Vmi gond lehet a mentessel, mert most egy regebbit visszatolottem, es a cselekmenyekben is elorehaladtam mint amikor az elobbiekben kifagyott rendszeresen. Most ez nem tortent meg.
Persze nem mindent ugyan ugy csinaltam, mert az iment meg nemi csempeszaruval kellet volna egy kerulot tenni melott oxbayba viszem az Albiont, dehat ekkor allandoan kifagyott, talan nem szereti ha a fo szal teljesitese kozbe elkalandozok...pedig jo lett volna a osszekotni a kellemest a hasznossal...

hiba
Csepeszaru kereskedelem:
Eloszor is tisztazni kell, hogy hova kivansz szallitani...Trademark book(?) es ott megnezed a Contraband-ot. Adott szigeten ilyen termekeket lehet eladni de csak feketen(jopenzert). Tehat a cel megvan 😊 Mar csak valahol meg kel venni, amit majd ott eladsz. Olcsobban beszerezni nemtom lehet -e illegalisan, de ahol exportalnak ott biztos olcsobb, tehat megvan a forras is, megveszed ami kell.
Ezutan atmesz a masik szigetre, es meg kell keresni az informatort 😊 Altalaban a kocsmaban uldogel, es ha van nalad cucc meg is fogja mondani, hova kell menni. Alataban a sziget egy tavoli partjan szokott nyelbe uttetni az uzlet.
Ott talalsz majd par embert, akik megveszik a cuccot (de oda kell menni a hajoval, en eloszor gyalog mentem😊).
Kesz az uzlet megtortent, eleg jol fizetnek.
Eddig volt a kellemes resz, most jon a pofon.
En eddig 2x kalandoztam igy, mind2x megjelent ezutan fel tucat katona es nekuk estek, tehat le kell gyakni oket, vagy elmenekulni...de hova is...😊 Szoval ezutan ha ismet vizre szallunk kapunk egy diszkiseretet aki addig fog zaklatni amig ki nem lojjuk, vagy le nem hagyjuk 😊

TopGun
Sziasztok! akkor megsem olyan nagy durranas a jatek mint ahogy mindenki hitte? tele van bug-okkal!? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A kalóz sizget alatti/utáni szigetre hogy lehet bejutni? (köralakú és sziklák zárják el az öböl bejáratot)

Tisztek: szvsz is elég gyengék, de volt egy kellemes meglepetésem: Blythe a vívóbajnok hajó elfoglalás közben elhálálozás után újra éledt!!! és küzdött tovább, addig volt ez így amíg én is talpon voltam. Azt nem tudom, hogy ez hajó specifikus (pl: csak a kalóz hajón csinálja, vagy mindegyiken), de 300-at csak megér.
Sephi
De varja ma' ember. Hogy is kell csempesz arut szalitani??? hol kell megvenni es kinek kell eladni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Feneket! En ugy csinaltam hogy nem masztam be hatul hanem siman legyoztem az oszes ort aki nekem jott es beseltaltam Rhimes hazaba! Persze korul neztem es erted... mekkora bug... amikor kijottem a ket or megint a haz elott alt es mindeki akit megoltem a megszokot helyen alt. Regeneralodnak ezek kerem ...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Azt, hogy a csempészárút eladhatod/veheted a Storeban, és nem lesz semmi következménye kivéve, hogy gazdag leszel 😄
zoli80
ja tisztek lószarok,háttal áll az ellennek a seggfej és várja hogy levágják😞
nomeg télleg,mit számit hány fõs a legénységed?????

Kandurex
engem ezez a vérgyenge tisztek zavarnak, egyáltalán nem értem mit keresnek a harcban ha semmire nem jók...

meg a legénység
a sea dogs1-ben kurva sok függöt a legénységtõl (ugy volt megoldva, hogy a hajóban amikor megy a kardozás a legénység létszámától függõen nagyobb volt a sebzés pl: 1000 létszámmal +100hit!!!!! Ezt nem kell ecstelenem mekkora erõt is képvisel, bárki egy vágás és hali volt, persze ha hasonló mennyiségû ellenfél ellen nem sokat ért.
hogy mi a faxért nem hozták át ebbe a részbe nem értem. így semmi értelme a legénységnek + a csatának se, hisz egy tápos karakterrel le lehet verni egy 600 Battle shipet is akár!!!

szal, még adok neki egy kis idõt (tovább gombolyítom a fõszálat, ha az is vacak akkor csá.....
megyek visza a sea dogs elsõ részéhez, az nem ennyire szép (bár egészében tök ugyanaz, vízet leszámítva) de legalább nincsenek benne ordító logikátlanságok + jó a sztorija + nem bugos.