4315
-
De, már kész van. :)
Bétateszt alatt. Csütörökre végleges lesz azt hiszem.
pirates.uw.hu egyébként -
Nincs ellenség, akihez odahajózhatnál? -
Hoppá. Akkor a modokról mondottakat (de szépen hangzik) viszavonom, de még mindig csitnek tartom). Akkor jó játékot. -
Az is lehet, hogy olyan változás volt ami a problémát előidézte, amit csak az ujrakezdés tud orvosolni (mint mikor vki uj skint akar használni). -
Eleinte nekem is ez volt, aztán miután végigvittem, megjavult. -
Akkor ennyit a modokról. Szinte tudtam, hogy egyszer annyira szét fogják kurni a gamét ezek a sz*rok, hogy csak a reinstall segíthet. Vegyük úgy mint a csítelés büntetését (mert nálam az alapjáték túlkönnyítése már cheatnek számít, tekintve a kalózok és a viharok csökkentését). -
Véletlenül nem pakoltál fel mindenféle modokat és nem piszkáltál bele a file-okba? -
Nemtom. Nekem semmi problémám nem volt a videókkal, úgyhogy ellenőrizd a viedókat, az elérési utvonalakat és utána próbálja kilépni a főtérképre. Nekem ott hozta be a videót. -
Ja várjunk csak. Nem ott vagy, mikor a készlet hiányzó darabját kellene megszerezni? Mert ott utána elvileg jön a vihar videó és úgy megy tovább a töri. Különben is, nem olyan nagy az ISO (2CD), hogy ne lehessen leszedni. Nézd meg a Sector.warez.hu cimen, ott még elvileg fent van. Nekem egy nap alatt lent is volt (20k/s sebességhatár van). -
Ja bocs, kifelejtettem a vihar videot, a szörnyella videót, és a Black Pearl videót (amikor még, khm, ép).
Mellesleg szerintem ha a Disney nem veszi meg a játék nevét, akkor tuti, hogy a Napisten templomában felébresztett hatalmas szobor lett volna a főmufti, csak lusták voltak kicserélni normálisra (minthogy lusták voltak normális PC verziót csinálni :P). -
Hát, ha eddig nem mozdultál ki Oxbayböl és nem RIP-ed van, akkor tényleg nincs film. Nem emlékszel arra, mikor a franciák elfoglalták Fort Oxbay-t? Csak te menekültél meg. Na az volt az intro. Hameg RIP-ed van akkor fölös filmet várnod, bár eddig a játékban csak 2 filmet (intro-outro) láttam. Ha ott vagy, ahhol gondolom, akkor el kell vinned a szobrot a kormányzónak. -
Nem lehet,hogy nem teljes verziód van,hanem csak törött? -
Olvasd el, hogy mit kell csinálni a szoborral a Quest Bookban. -
Beszélj a muksóval. Ha nem lehet látni a választ, akkor vidd lejebb a szöveget. Mondjuk ez alap. -
Hát menj oda a muksóhoz -
Sziasztok! Lehet, hogy mar valaki kerdezte de legyszi mondjatok mar meg mit kell tennem a jatek elejen Redmond szigeten, hogy beszelhessek a kormanyzoval. Amint belepek az epuletbe maris (automatikusan) odasetalok a lepcso aljan allo muksohoz, aztan annyi. Semmit sem tudok tenni. A kormanyzo meg ott maszkal.
Mas. Nincs valahol leiras a gamehoz? Akar az elso reszhez is erdekelne. THX! -
Azt jelenti, hogy ha végigviszed a főküldit, utána is tudsz vele jáccani, nincs vége a játéknak. -
Hmm mi az az "open end" amiröl beszéltek?
Logikusan nyílt befejezés lenne,de mintha a ti szavaitokból azt vettem volna ki,hogy ez valami kiegészítö,vagy nemtom. Szal mi ez? -
Márpedig ugyanazokkal a gombokal kell mozogni mint a szárazföldön. (vagy nézd meg a gombkiosztást) -
Hi All,
Nem tudtok a jatekhoz valahol boritot? Nem cd, hanem dvd meretben kellene.
Vagy valakinek, akinek megvan, nem tudna nekem beszkennelni? -
Közel mész hozzá és Enterrel behozod a gyors-menüt és ott kiválasztod a tárgycserét és ott csereberélheted a tárgyakat. -
sector
mivel ez ay oldal neve, kizárásos alapon ezt kell beírni. nekem mindig müxik. -
Próbáld meg nemfogadja el -
azt nem fogadja el -
Mi az oldal kódja?
-
Nem tudsz olvasni? Az elején kiírja, hogy "írd le oldalunk nevét kis betűkkel" vagy valami hasonló... -
Mi az oldal kódja? -
És mi az oldal 6 betüs kódja? -
drakeX #2357 Én is csak akkor raktam fel, amikor már végignyomtam
-
drakeX #2356 Nem mondtam, hogy én elfoglalom őket. Egyszerűen nem ágyúval süllyesztem el, hanem csáklyázással. Egyébként az elsüllyesztésért nem kapsz több XP-t, csak nem írja ki. Attól még megkapod. -
sector.warez.hu
A kiirás szerint még fent van. -
Sziasztok segitsetek légyszi honnan lehet letölteni a sea dogs2?De ha lehet ne fizetős oldalt mongyatok köszi előre is -
Én még az open endedet se használom, csak a vége felé fogom felrakni. -
Ha már feltevés van legyen válasz is :)
Nekem is jó így ,továbbra is csak az OpenEnd-et meg a Legénységet „használom” amíg valaki valami hasznosat (és jót) nem csinál. -
Nekem jó a game úgy ahogy van (semmit nem írtam át, minden alapon van). Csak egy feltevés volt. :) -
Szerintem is megoldható mégpedig a Játék/Program/Characters/ -ben található „characters_init.c” fájlal.
Ez tartalmazza a játék kezdésénél lévő infókat (nem visszaélni vele) mint pl.: Kezdő hajó ,Lové ,Reputáció ,Skill pont STB.
Ebben a fájlban található ez : „ch.nation = ENGLAND;”
Ha átírod így : „ch.nation = PIRATE;” akkor valószínűleg imádni fognak (hogy ez a többi nemzetre milyen hatással van gőzöm sincs).
Bár egyáltalán nem próbáltam ki ,de az biztos ,hogy ez csak új játék kezdésénél működik. -
Keresel a kocsmákban egy olyan fickót, akinek a neve helyén az van, hogy Smuggler. Vele megbeszéled a cserét és elmész a hajóddal arra a prtszakaszra, amit megnevezett. Ott leszállsz, lebonyolítod az üzletet. Ha szerencséd van, akkor a hatságok nem szereznek tudomást a dologról (nekem 1-es Luckal egyszer vol ilyen pedig sokat csempészkedtem) és ennyi. Ha észrevesznek, akkor először legyőzöd a parton a katonákat és utána a tengeren a hajókat. Mindkettő ellen lehet menekülni, de XP miatt éremes legyűrni őket, persze csak akkor, ha van esélyed. -
Amúgy a játékban külön faction-ként kezeli. Szóval valahol, valamelyik fileban tuti át lehet állítani. -
Bocs, nem szövetségbe, hanem 'összefogásba'. Te is összefoghatnál velük. -
De ha beállnál ebbe a 'szövetségbe' akkor lenne értelme.