4315
  • CS@
    Időgyorsítás default „*”.
    Szerintem a vihart legcélszerűbb kikerülni.
  • scynetyc
    Most kezdtem a játékot,de minden viharban elsüllyedek,ha leszedem félárbocra a vitorlát ,ha teljesen ,akkor is. Hogy kell hajózni viharban? Az első részben volt időgyorsitási lehetőség, ebben nem találok.Help.
  • Cpt. Drawain
    A legújabb MOD-ok és a fordítással kapcsolatos tudnivalók megtalálhatóak a http://pirates.uw.hu címen
  • Hype
    Egy csatahajóval gyerekjáték :)
  • Hmuda
    np
  • Hmuda
    *kijárat
  • Hmuda
    adamadam:

1: Greenfordban van egy olyan kilyárat, hogy Oxbay Canyon. Na ott van.
    2: Azon a szigheten, ahhol felbérelt az egyik parton vár rád.

Jimmy: Kellene hogy legyen minimum egy Pre-reload és egy Fast-Repair skilled és akkor gyerekjáték. Én személy szerint ezek nélkül is lazán kinyírtam, de nem árt hozzá egy jó accuracy skill és minimum egy Frigate.
  • Cpt. Drawain
    Jaja, légyszíves segítsetek neki, mert jelentkezne a fordító csapatba :) Ez a ti érdeketek is, mert annál hamarabb készülne el a magyarítás. Jelenleg kb. még másfél-két hétre van szükségünk.
    Amúgy még mindig lehet jelentkezni a fordításra a hivatalos fórumunkon:
    http://pirates.uw.hu/forum/index.php
    A magyarítás pedig a http://pirates.uw.hu címen készül.
  • adamadam
    nekem lenne 2 kérdésem:
    1. hol találom meg az oxbay bányát, ahol az a kalóz csaj van aki átvert. én csak egy barlangot találtam. vagy ez az a barlang ami nekem kell?
    2. van egy olyan küldetés amikor meg kell ölnöm egy faszit aki isla muell-en lakik a shipyard-tól jobbra. odamegyek de ott vannak a haverjai ezért inkább neki dolgozom és azt azt kell kinyírnom aki először felbérelt. egyszerűen nem találom ezt a csávót. merre van?
  • zoli80
    gondolom azt mindenki észrevette hogy ha nem adod meg a tartozást a loansharkban nem történik semmi:)
    asszondja levág aztán a harc elmarad,jótékony kicsi bug:)
    havonta el kell látogatni minden szigetre és ujabb kölcsönt kell felvenni:)
  • zoli80
    neked csak annyit bugzott össze?:)
    nekem 700milkát adott csakhogy utána nem tudtam sehol ágyúgyolyót venni:)
  • zoli80
    köszike
  • Hype
    Közel mész az új hajódhoz, majd megjelenik egy új ikon. Erre rámész majd a Swap Ship parancs és a két személyzet kicserélődik!
  • Gnome
    Nahh gondoltam egyet és unalmamban elfoglaltam az összes Angol kolóniát...Meglepetésemre a megszállás után az elfoglalt kólóniákról mindenki eltűnt...Greenfortnál ezt nem tapasztaltam....Most tulajdonosa vagyok 2 szellemvárosnak...Pénzem mint a pelyva (virágzott a feketekereskedelem) Rájöttem, hogy felesleges átkutatni a csontváz caverneket...Még az ellenséges hajók is megfutamodnak előllem...Utoljára még egy Manowart akartam szerezni de nemtom hol kell venni...Asszem lassan uninstallálom a játékot....

CSa'
  • Hype
    A fogadóban aludjál utána majd be lehet menni!
  • magus
    aaah, amikor az arulot kell keresni, se a smugglereknel van, ott van a haza, es ott jobb oldalt a falban elmeletileg be lehetne menni. nincs ott ablak, de sztem bug. na most nappal nemtok bemenni, sundpownnal nemtok. vartam a hajomban estig de akkor sem. akkor hogy kene?

hajot elfoglalni meg egyaltalan nemtok, azzal a szar kis mozgo celetabla alaphajoval szart se tok kezdeni
  • zoli80
    és ha vettem egyett és abba akarok átszállni?
  • CS@
    A cserélgetős képernyőn ahol a hajó kapitányát választod ki ott van alul SwapShip.
    Ha az eredetire nem jut kapitány akkor elsüllyed !
  • zoli80
    hogy lehet átszállni a zsákmányolt hajóba?
  • chuck
    http://pirates.uw.hu/forum/index.php
  • Örm
    Tud valaki valamit a magyarításról?
  • CS@
    Na ja a vílágító torony felől mentem…
    De így már frankó köszönöm !
  • CS@
    No megint nem vágom mit kell csinálni. Ott tartok ,hogy Danielle-t kéne megtalálni.
    Elmentem az Oxbayi bányába ahol némi infót szereztem valami agyag táblákról amiket állítólag valahol Isla Muellen kéne keresni.
    Isla Muelle-t már jónéhányszor körbejártam ,beszéltem mindenkivel(legalábbis remélem ,hogy nem maradt ki senki) de nem találtam semmi rá utaló dolgot.
    Valaki helpeljen légyszí. Köszönöm.
    Most nem kerestem vissza a fórumban mert már 2x végigolvastam és nem emlékszem ,hogy lett volna szó róla.
  • CarajoEsp
    Hoopp.Kicseréltem az X-boxos irányítást a pc-vel így nem nagyon akart működni:D Ezt a hibát senki ne kövesse el még1x:D
  • Hmuda
    Hát igen. Van annyira jó, hogy kicsit szabadúszóként bénázzak. Max 4 Battleshippel fogok a Black Pearl ellen menni. :)
  • Dns5000
    hu akkor jo sokaig fodsz jatszani :D
  • air23
    ejj, köszönjük a sok hasznos infot :)
  • CarajoEsp
    Ha ez igaz akkor egy-két dolog sokkal jobb lesz. nah megis nézem mindjárt.
  • CS@
    Látom az Open Ended megoldódott ,én is pont tegnap éjjel találtam rá a megoldásra az isonews fórumon.
    Ha valaki leteszteli írja már le ,hogy jó e ,a videók és credits lemennek STB ,aztán vissza kell kerülni a hajóra(Danielle megmarad).

Viszont találtam ott más (számomra) hasznos dolgokat is :
    1. Ha az OpenEndedet felrakod akkor esetleg a következőket is megcsinálhatod(ha nem akkor is) :
    Megnyitod a játék program/characters könyvtárában a „characters.h” fájlt és kikeresed a következő sort „#define SKILL_MAX” a mögötte lévő szám jelzi a Max skill értéket (default10) ezt átírod amenyire szeretnéd (100fölé nem ajánlott).
    Ezután megnyitod a a játék program/INTERFACE könyvtárában a „characters.c” fájlt és kikeresed ugyanazt a sort(ez a legelső) és ugyanazt az értéket megadod amit az előzőnél.
    2. A Játék program/controls könyvtárában találsz egy „init_pc.c” fájlt ez tartalmazza a billentyűzet kamera és egyébb hasznos dolgok beállítását.
    Frankón átírhatsz benne mindent PL.: ott figyel a lap tetején a „blablabla timescale blablabla” bejegyzés mögötte a beállított billentyű(default : "VK_MULTIPLY" azaz „numpad *”) ezt ha mondjuk átírod „KEY_T” –re akkor a T- vel megy az időgyorsítás (ami azért csak jobb).
    W,A,S,D –vel játszom és engem nagyon idegesített ,hogy párbeszédeknél csak a cursoral tudok mozogni ez szintén megváltoztatható illetve bármit átírhatsz.
    Ha belepillantasz teljesen egyértelműen fel van sorolva ,hogy mi mire szolgál (character,ship,word map,interfaceSTB).

Természetesen mindenről készíts biztonsági másolatot !
  • Calver
    Jóemberek, miért lehet az higy egy jó barátomnál amikor a világtérképnek kéne lennie, egy merő feketeség van? Mi okozatja ezt?
  • Hmuda
    Ott van az ability-k között.
  • Hmuda
    Használd. :P
  • air23
    ásd el valami biztonságos helyre :) kitudja még öreg korodban jó lehet. persze ne felejts el térképet készíteni róla egy piros x el :)
  • Hmuda
    kkkl:

Szóval majd lesz egy küldi, mikor el kell foglalni egyet, de az nagyon a vége felé van. Szerintem addig nem is lehet a történet szempontjábol fontos erődöket elfoglalni, próbálkozz jelentéktelenekkel.
  • air23
    én még nem sajna. pedig szivesen elmondanám mi van akkor :) még csak oxbay-t próbáltam de az még nem sikerült.
  • air23
    nem azért annyira nem fontos, csak gondoltam hátha vkinek megvan :)

én egyébkétn minden játék végének a mentett állását el szoktam menteni zip be okosan, de ez már csak egy szokás.. meg néha még jól jöhet ugye :) mind1, majd valaki elmondja hoa odaér, azért thx!
  • Hmuda
    Hoppá, vmi folyhat a hiv. oldalon, mert nem jön be nekem. Lehet, hogy frissítik?
  • Hmuda
    (annyira nem volt nagy dolog a vége, hogy megtartsam)
  • Hmuda
    Az a gond, hogy tudod, hogy korlátozott a mentések száma, és mivel újra kezdtem, nem akartam, hogy útba legyenek a régiek. De ha gondolod, mégis elkezdhetem.
  • air23
    gondolom vannak itt akiknek van mentett állásuk avége elött.. gondoltam feltolják a .c -t és megnézik mivan.. de nyiván túl sokat kérek :)