4315
  • Shaman
    No elsö tapasztalat.A game szép,de fertelmes az irányítása.
    Ti hogy tudjátok ezt kezelni?Így third personban nem igaz,hogy CSAK egérrel tud oldalra menni,illetve kanyarodni!!! Mi az hogy nem lehet benne oldalazni?
    Kardozás közben is csak elöre,hátra lehet menni??
    Mondjuk még nem néztem át túl tüzetesen,de elég irányíthatalnannak tünt eddig. Ti meg tudtátok szokni??
  • Hmuda
    Tényleg ezt már kérdezni akartam. Nem zavarnak a célzásban néha?
  • Hmuda
    Nembaj, én tudok várni az első hivatalos peccsre, majdcsak csinálnak vmit.
  • CS@
    Meg az emberek a fedélzeten még ha tök bénán is néznek ki ,de legalább vannak.
    A többi szerintem is haszontalanság.
  • Goblinraider
    Hát Alt+Tabra nekem is ugyanez a helyzet.
    De ezt irja is a read me-je asszem.
    Csonti nélkül meg a játék szerintem olyan lenne mint diablo szintlépés nélkül.

• Hmuda
    Ja, és szerintem a térkép is fölösleges, mivel egyrészt ott a TAB lehetősége, mikor úgy mozgatod a kamerát a térképen, ahogy akarod, ALT+TAB-bal kilépni úgyse lehet, mivel akkor (nálam) nem lép vissza, és az első oknál fogva meg tintapocsékolás lenne.
  • Hmuda
    Nekem még mindig az a véleményem a modról, hogy az open enden kívül a többi csak finnyásoknak és amatőröknek való. Szerintem szépek a hangok és szinte lehetetlen elveszni a vihatban és a kalózoktól, ha tudjuk a módját, hogyan kerüljük ki őket. Meg a csontik szerintem hangulatosak.
  • Goblinraider
    amúgy igazad van.
  • Goblinraider
    erröl jut eszembe kijött a Mod 3.31-es verziója.

ez már tesztelt.

http://personal.inet.fi/cool/esprit_flibuste/
  • Hmuda
    Szeretnéd. Ha felraksz egy modot, akkor open ended, amúgy ha vége a főküldinek, akkor a játéknak is. Szerintem ezt is a konzol számlájára írhatjuk.
  • Goblinraider
    Hát a fő szálat gyorsan le lehet nyomni, utána meg open ended a móka
  • Shaman
    Én amúgy még csak most töltöm le a gamét.Mondjátok már meg lécci,kb mennyi a végigjátszása,mert anno a sima Pirates-nek iszonyat sok idö lehetett,ha nem haladtál a fö szállal hanem elkezdtél kereskedni,kalózkodni,stb.
    Itt is lehet ezt,vagy 1 szálon visz végig téged a game?
  • air23
    hát ez is kalózos game szóval muszáj lesz kipróbálni :)
  • Goblinraider
    Képek:
    http://www.hardwired.hu/img.hw?id=19406
    http://www.hardwired.hu/img.hw?id=19405
    http://www.hardwired.hu/img.hw?id=19404

hát maj megláttyuk.
    nekm "darkosabbnak" tűnik mint a PotC
    de lehet hogy ez csak bug
  • Hmuda
    Képeket is rakjál, mert én elégé nevetségesnek mondanám őket.
  • Goblinraider
    Hardwired.hu :

Voodoo Islands: Megvagy boszorka!
    Sogun, 14:38 - Játék: Kaland - (2 komment)

(Homelan) Kalózkapitányként fosztogathatod végig a Karib tengerre merészkedő ostoba kereskedők hajóit. A Konkvisztádorok flottái elől okosan menekülgetve egyedi stratégiát dolgozhatsz ki. Konkurens kalózkapitányokkal akaszthatod össze a horgonyt vagy megcsöcsörészheted éjjelente az egyik szigeten babázgató KANIBÁL VOODOO BOSZORKÁNYT. Négy kapitányt fogadhatsz magad mellé és ezután legénységük feltétlen engedelmességgel tartozik neked. Hatékony flottát LAN-on vagy interneten is alakíthattok. Maximum nyolc játékos megengedett. A grafika elég jó ahhoz, hogy drámai élethűséggel szilánkokra apríthasd ellenfeled hajóját. 20 misszió – és jó pár mellékküldetés - várja a kalózbabérokra éhezőket. Fosztogass, áskáld fel a szigeteket és hányd kardélre a Gaz Kannibál Hordát!
    Kalóz testvéreim! Tengerre FEL!

Megjelenés: ősszel.

• Rodriguez
    És még mindig nem láttam Manowar-t.
    Valaki azt írta, hogy haladni kell a cselekménnyel és akkor majd lesz olyan is. Egy jött ellenem Khael Roa-nal, de azt nem tudtam megcsáklyázni hiába próbáltam. Többet pedig nem láttam.
    Akkor most nem is lehet a játékosnak Manowar-ja?

A Black Pearl-t el lehet foglalni, vagy csak elsüllyeszteni?
  • air23
    mondjuk azért néha nem túl perfekt, de használható
  • Hmuda
    Én is pont így voltam vele.
  • Rodriguez
    A sztorinak akkor van vége amikor elsüllyesztem a Black Pearl-t?
    Ez így elég karcsú. Még csak most kezdtem volna belejönni.
  • Hmuda
    Bunkóba: ne legyél bunkó, az itt nagyon nem nyerő.

Szépen: Nincs még végigjátszás, de ha használod a quest book-ot, akkor ott szépen, szájbarágósan, érthetően le van írva, hogy mit kell csinálni... :P
  • Shaman
    Na most bunkóba:
    Nem vagyok hajlandó visszaolvasni,azonnal adjatok végigjátszás linket,vagy irgumm-burgumm.Grrrrrr
    Szépen: please valaki adjon már linket végigjátszás leírásra.biztos volt már itt említve,de többszáz oldalt visszaolvasni húzós.Köszi
    Na válasszatok
  • Hmuda
    np
  • Rodriguez
    Oké barom voltam... Köd volt azt nem vettem észre őket, kintebb horgonyoztak. Most már megvannak.
    Kösz a válaszokat.
  • Hmuda
    Amúgy ha belegondolsz, fölös eladni a hajókat, mivel a pénzed is elveszik.
  • Hmuda
    Fura. Én mikor odamentem visszakaptam a régi hajómat. Nem találkoztál a régi legénységgel a kikötőben?
  • Rodriguez
    Igen ott vagyok, de a csaj aztmondja, hogy hajózzunk Greenford-ba vagy Redmonda már nem emlékszem és még mindig a 3-as szintű hajóm van.
    Úgy értettem a kérdést, hogy később vissza lehet-e szerezni, mert nem akarok órákat játszani úgy, hogy a végén vissza kelljen töltenem az állást, hogy eladhassam a hajóimat, mert gondolom a sztori szerint örülnöm kellene annak a 3-as szintű hajónak.
  • Hmuda
    Isla Muelle.
  • Rodriguez
    Üdv!
    A sztori szerint amikor hajótörést szenvedek és elvesznek a hajóim, később vissza tudom öket szerezni?
    Csak mert két battleship-em volt, és most egy 3-as szintű nemtudommicsodát kaptam.
  • gumininja
    Ha megsem, fordits nekik hatat a karakterrel, allj olyan pozba, hogy a felsotested az alsotesteddel 90'os szoget zarjon be, majd hirtelen mozdulattal told le a gatyad, es kezdd el a varoskapitany felmenoit emlegetni mint a legosibb mesterseg muveloi. Aztan persze fordulas, a hajoval, es mehet a moka...
  • Knox
    köszönöm a segítséget! végre játszható formára hoztam a gamét! meglássuk mennyire jön be!
  • Hype
    Annyi az egész hogy az erődhöz hajózol, majd a fedélzetről az erőd felé irányítod az ágyúkat és elsütöd. Ezután már tuti ellenséges lesz!
  • zuji01
    tudok egy oldalt ahol a játék letölthető a játék
    és sok más friss játék
    http://warehouse.cjb.hu/ és ott a GAMEZ
  • Hmuda
    Greefordban van egy olyan kijárat, hogy Oxbay Canyon. Na ott van.
  • Hype
    Oxbay-en van. Greenforban kimész a hátsó kapun és az az út egyenesen a bányához visz!
  • Hype
    Teendő: Mész vissza Oxbay szigetére, és kikötsz a Lighthouse-nál. Levered az angolokat a világítótoronyban, majd ki kell szabadítani az öreget de ez már egy másik quest :)
  • Birk@
    De azt árulja el valaki pls, hogy hol a bánya? :))) Ugye nem a CAVE, ami televan csontikkal? Mert ott senkit se találtam a csontikon kívül :)
  • Hmuda
    Gondolom a Quest akármiben le van írva.
  • air23
    lol na ja.. virtual key.. a kód végén vannak a konstansok. azokat lehet használni.
  • CS@
    Kicsit off de ,ha már itt álmodoztok a multiról (igaz még csak alpha) :
    http://www.innerempire.com/bfpirates/
    Megpróbáltam leszedni ,de a fileplanet 30perc várakozás után CRC-en szedte le úgyhogy berágtam.