Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
azt

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
A sziget neve Quebradas Costillas és az 1743. hozzászólásban megtalálod ..

Én aszthittem, hogy a játék ezzel jár hogy lenullázódsz aztán nem unod meg a játékot mert ugyebár ujra pénzt kell keresned..Nah pedig nagyon okosnak hittem magam 😛

Hmuda
Amúgy király egy játék, de rengeteg alapvetõ dolog hiányzik belõle, amit szerintem a konzolváltozat számlájára írhatunk (oldalazás, ócska kamerakezelés, stb).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Szasztok. Merre van a kalózok kikötõje, ahhol az angol áruló van?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Aha, koszi majd megskubizom.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nem kell odaadni. 0 penzzel csak addig maszkalsz mig nem talalkozol a legenysegeddel, utana visszakapod a hajod, es a penzed.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

air23
benn a cave-ban. asszem az elsõ kanyarnál egybõl jobbra mentem és aztán egyenesen míg zsákutca nem lett. na ott van a kard az egyik csonti után 😊 még kb 3-as szintû voltam, jól jött. de azóta semmi új kard :/

air23
ejj.. és ilyen emberekkel beszéltél a városban és úgy kaptad?

air23
nekem még mindig elmentette 😊

air23
bármilyen szontû hajód lehet, az 1 es a legjobb.

Concenciau-ban a városházán a kormányzótól balra van egy csávó, vele ha beszélek és munkát kérek tõle azt mondja hogy túl kevés a reputation-öm. Most Horrror of High Seas vagyok. Hogy lehet növelni a reputation-ömet????????????? (ugye bár van "jó" oldal és "rossz" oldal)
Köszi a segítséget. A Lighthouse már partra szálltam elõtte, de akkor a kedves prof nem volt sehol. A pénzt nem adtam oda,de hálisten visszakaptam a hajókkal együtt. A öreg kalózt egy bug miatt iszonyú könnyû volt leverni. beakadt a tavern egyik oszlopa és a felszolgálólány közé.

What\'s your excuse?

Gnome
Ennél a fejezetnél én is majdnem segitséget kértem de végül megoldottam...Köss ki a Világitótoronynál és beszélj azzal az öreg nyelvésszel...Utánna mehetsz..ja és ha megfogadod a tanácsomat és indulás elött az összes pénzedet odaadod az egyik elsõtisztednek, nagyon meg fogod köszönni😊

Üdv!
A segítségeteket kérem, nem tudom buggal találkoztam e vagy elrontottam/nemcsináltam valamit. Ott tartok, hogy az angolok megutálnak és nekem az Oxbay kikötõjében állomásozó fregattról meg kéne szerezni az arany szobrocskát. Eddig ok ,ez sikerül is, de utánna nem tudok a térképre váltani. Próbáltam már a fregatt elsüllyesztésével, elfoglalásával és mindkét esetben olyan messze hajóztam a szigettõl, hogy már bõven nem lehetett látni. De a térképet akkor sem használhatom.

What\'s your excuse?

A hajod/hajok ikonjanal a jobb felso sarokba.

Hu en nem talaltam. Meg a cave folotti dzsungelben van a fa, vagy magaba a cave-ba?

Illetve hol találom azt, hogy hányas szintû hajóm lehet?
Sziasztok!

Valaki belefutott már abba a bugba, hogy méha nem tud menteni, vagyis mentés közben kifagy, vagy ezt csak én hoztam ki belõle?
Ha igen, akkor van ellenszer, így ugyanis egy kicsit játszhatatlan és a guta is megüt? 😊
Es a kard tulajdonsagai?

zoli80
valamelyik varoskában😊
nem emlékszem melyikben sajna.

Gnome
Sajnos engem ezek a bónuszfeladatok mindig elkerülnek...Az oxbayi millerrel sem találkoztam..De keresem õket továbbra is..

Gnome
Nekem Aurorát ir ki😊)
Deimádom a bugokat😊

air23
ejj, merre lehet azt elvállalni? 😊

zoli80
VAN EGY KÜLDI,KI KELL SZABADITANI A KISCSAJT A KALÓZHAJÓROL.HA MEGVAN A ROKONA AD EGY KIRÁLY KARDOT!

Az nem Aurora hanem Clenems. Azer ez durva asszociacio😊) Clemens pedig az oxbay-i lighthouse-ben van.

air23
oxbay dzsungel csontis 'cave'. ott volt egy fába beleállítva a start tól elég közel 😊

Gnome
26/28 ??

Nekem valami szar 18/24 es kard van...egy normálisat sem sikerült eddig találnom/vennem😊

air23
egy kereskedõt már én is láttam 😊
de most hogy mondod tudatosult is, thx 😊 remélem be tudok gyorsan szerezni valami normális kardot mostmár, mert ez a 26/28 nem az igazi (bár nem rossz 😊

Gnome
Helló!

Nah kéne egy kis help:
Szerencsésen túléltem a vihart átverekedtem magam a douweseni csontvázakkal teli dzsungelen találkoztam mindenkivel és akkor az van kiirva a Questbe,hogy menni Kell valami Aurorához...Nem jelöl ki szigetet asse tudom hová kell menni..
Tehát hol van ez az Aurora..asszem ez egy nyelvész vagymi..

Ja és nemtom észrevettétek e, hogy a dzsungelek nappal teli vannak kereskedõkkel és jótanácsokat adó emberekkel..

CSa'

jo mar ugyis mindjart vege a sea dogs 2nek 😊

May the force serve you well!

air23
hiba!!

air23
ejj, ha láttok lökjétek ide 😊

air23
oké köszi 😊

hiba
160 helyett 1600 akart lenni, hogy jol lathato legyen 😊

aranyos😊

hiba

Bescannelt manual nem jött még ki?

barret

Bérbe vehet? reklámfelület...

air23
nomeg thx a térképet 😊
esetleg egy részletesebb valahol? öblök neveivel, stb?

air23
hát ja.. ez nemsok bejárható terület ha azt nézzük hogy a Pirates! (c64) ben mennyi volt 😊

persze ott nem lehetett barangolni stb.. de akkor is!!

air23

[ = <

Sephi
Szerintem tuti bug mert nekem peladul le kellet kaszabolnom az oroket masnak meg hatul sikerult bemenni. Nekem a hatso ajto es be volt zarva es csak amiutan mindekit! megoltem a kornyeken akkor lett nyitva az ajto! e mire kijottem mindeki ott volt megint 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Éjcaka csak "négy" embert kellett levágni, a két (fõ)kapuõrt + a két ajtónállót, valahogy sikerült én is meglepõdtem. Jól harcoltak a tisztek. Ennek ellenére nem tudok bemenni se elõl, se oldalt. Mindig zárva van a lakat. Na és az, hogy a fõkalóz házában a portugál boltos fogad? Gondoltam levágom a fõgorét és akkor be tudok majd menni, erre ez a balfasz boltos van ott...

Nagyon remélem, nem valami olyan bug ez ami nálam jelentkezik csak.
Menj a háéz mellé este addig aludj a fogadóba, ott betudsz menni nem látod az ajtót ugyan de megjelenik majd a lakat ikon
onnan tudod hogy jü helyen vagy

So cry me a fuckin river, bitch!

air23
mármint bárhol a 'land' on.

air23
azthiszem bárhol. szembe állsz velük, majd action->exchange.

lehet action->talk->fired is (szal kirúgni is õket) na ekkor beszólnak hogy dehha most kirúgsz engem soha többet nemlácc!! szal ilyenkor ijedjünk meg 😊

Hol és hogyan lehet cuccokat adni a boardsmanoknak?

Fasee: te hogy ölted meg õket? ha rájuk támadok akkor az összes ember aki ott van nekem esik.mit kéne csinálnom?
Titan
TNX

air23
😊 funny

1, nem, minél magasabb szintû vagy annál jobb tiszteket leheht felvenni
2, kocsmában kell beszélni csempészekkel ha jóltudom