Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én aszthittem, hogy a játék ezzel jár hogy lenullázódsz aztán nem unod meg a játékot mert ugyebár ujra pénzt kell keresned..Nah pedig nagyon okosnak hittem magam 😛
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

What\'s your excuse?
A segítségeteket kérem, nem tudom buggal találkoztam e vagy elrontottam/nemcsináltam valamit. Ott tartok, hogy az angolok megutálnak és nekem az Oxbay kikötõjében állomásozó fregattról meg kéne szerezni az arany szobrocskát. Eddig ok ,ez sikerül is, de utánna nem tudok a térképre váltani. Próbáltam már a fregatt elsüllyesztésével, elfoglalásával és mindkét esetben olyan messze hajóztam a szigettõl, hogy már bõven nem lehetett látni. De a térképet akkor sem használhatom.
What\'s your excuse?
Valaki belefutott már abba a bugba, hogy méha nem tud menteni, vagyis mentés közben kifagy, vagy ezt csak én hoztam ki belõle?
Ha igen, akkor van ellenszer, így ugyanis egy kicsit játszhatatlan és a guta is megüt? 😊
Nekem valami szar 18/24 es kard van...egy normálisat sem sikerült eddig találnom/vennem😊
de most hogy mondod tudatosult is, thx 😊 remélem be tudok gyorsan szerezni valami normális kardot mostmár, mert ez a 26/28 nem az igazi (bár nem rossz 😊
Nah kéne egy kis help:
Szerencsésen túléltem a vihart átverekedtem magam a douweseni csontvázakkal teli dzsungelen találkoztam mindenkivel és akkor az van kiirva a Questbe,hogy menni Kell valami Aurorához...Nem jelöl ki szigetet asse tudom hová kell menni..
Tehát hol van ez az Aurora..asszem ez egy nyelvész vagymi..
Ja és nemtom észrevettétek e, hogy a dzsungelek nappal teli vannak kereskedõkkel és jótanácsokat adó emberekkel..
CSa'
May the force serve you well!
persze ott nem lehetett barangolni stb.. de akkor is!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon remélem, nem valami olyan bug ez ami nálam jelentkezik csak.
onnan tudod hogy jü helyen vagy
So cry me a fuckin river, bitch!
lehet action->talk->fired is (szal kirúgni is õket) na ekkor beszólnak hogy dehha most kirúgsz engem soha többet nemlácc!! szal ilyenkor ijedjünk meg 😊