4315
  • Hmuda
    Én személy szerint megvárok egy hivatalos patchet, max nem fogok bele a fő szálba, amíg nem akarok. : )))
  • air23
    phew.. csak kibogoztuk mi is van :)

szóval cseréjjétek le a .c -t és mondjátok meg mivan a küldetések teljesítése után pls :)
  • Dns5000
    ja ott a pathrol volt a szo, hat azt nem neztem :P
    biztos muxik azzal :D bar meg nem tartok ott
  • air23
    'mustar ma 09:26 | Válasz erre | #2017
    air, tehát ha végigviszem a játékot és ezt megcsinálom, akkor folytathatom a game-et?'

'© Dns5000 ma 09:59 | Válasz erre | #2020
    nem
    Válasz 'mustar' üzenetére (#2017)'

gondoltam erre válaszoltál...
  • air23
    és a gémeren írják hogy nem lehet azzal se folytatni?
  • Dns5000
    jo akkar most mennyel felfele
    © gytibor ma 08:40 | Válasz erre | #2012
    A HCgamer-en van egy mod, amit feltéve tovább lehet folytatni a gammát.
    eddig :D
  • Dns5000
    nem is ido hanem inkabb penz kedese felvehettek volma meg 100 embert hogy csinaljon meg 10-20 szigetet, de ezert 100x tobben vettek volna meg ?
  • air23
    elolvastem megint
    "Hali valakinek sikerult mar varost elfoglalni?
    4 sorhajoval probalom es semmi sem tortenik :(
    mas: hol van az a fazon aki le tudja forditani az indian nyelvu masolatokat?"

akkor most ez mit mond az open-ending el kapcsolatban ? :)
  • TopGun
    Irtam Neked mailt! olvasd el lecci!
  • Dns5000
    #2010 esetleg ezt elolvashatnad
  • Dns5000
    ja es ez az arany csak romlani fog minel szebb lesz a grafika, remelem azert 10 ev mulva nem 1 palyas fpsekel fogunk jatszani.
  • air23
    hát az nemjo
  • air23
    tök értem hogy nehéz 23ö4928 dolgot megcsinálni meg sok idő si meg itt a film és jöjjön már ki a game. ezt az oldalát értem. de igen szerintem frankó lett volna ha nagy lenne a térkép mert szerintem az emberek úgy nem 2hétig hanem mondjuk 2 hónapig játszanának a játékkal, mert csak azért is fel akarják fedezni az eégsz térképet.

egyébként sikerült már valakinek 26/29 nél jobb kardot találnia?
  • Dns5000
    kimaradt egy nem a vegerol a "vagy nem is mehettel"
    akartam irni
  • Dns5000
    nem de mar sokan irtak
  • Dns5000
    itt az a gaz hogy minel szebb kidolgozottam egy terep annal tobb ido lemodellenni, texturakat csinalni rajuk, stb. Ezert a mai fps jatekok is alig taratalmaznak par playat, nezzetek meg a wolfentesint, quaket, duke nukemt ott millio palya volt egyszeruen nincs ido/penz kidolgozni annyi teruletet. Mert c64en meg jarhattad be a szigetet gyonyoru 3D grafikaban, mint itt. A terkepre ra lehetett volna meg szorni 500 szigetet es akkor azok pont ugy nezetek volna ki mint a mostaniak, vagy is mehettel volna a szigetre csak a kocsmaba, hajoacshoz, stb. Ez tetszett volna?
  • air23
    kipróbáltad?
  • Dns5000
    nem
  • Laza
    Az a baj, hogy a Morrowind keszitoitol, folleg ennyi csuszas utan nem ezt varta az ember...

Mar sajat multjukat sem kepesek visszanezni?! :)
  • air23
    szeretném így értelmezni :)

nemtudom nem vagyok otthon, nem tartok a végén a fő szálnak szóval ez majd valaki másra vár hogy kiderítse :)
  • air23
    most képeld el :)

mondjuk lehetne akkora mint c64 es pirates.. mekkora feeling lenne.. és nemigaz hogy a mai gépekkel ne lehetett volna megcisnálni.. max 3 cd lett volna.. és? ...

de legalább már open endű reméljük ezzel a patch-el :)
  • Laza
    bazz, nem mondjatok, hogy ekkora az egesz, mint a trekepen..?!
    Ez gaz...
  • air23
    LEÍRÁS
    Eme modifikáció lehetővé teszi, hogy a játék befejeztével tovább kalandozhassunk. A "quests_reaction.c" fájl a PROGRAM, azon belül is a QUESTS alkönyvtárban található meg, csupán felül kell írni a régit. Az eredetiről tanácsos vészmentést készíteni!
  • air23
    wow, jól hangzik :)
  • Wanted
    A HCgamer-en van egy mod, amit feltéve tovább lehet folytatni a gammát.
  • Hmuda
    El lehet. Mindjárt oda is érsz. :)

Amúgy a világítótoronynál.
  • Hmuda
    Á, leszedtem a 99-et, azzal fogok próbálkozni egy kicsit.
  • Dns5000
    talan dc-n vagy emulen van mar bar ilyen gyorsan nem hiszem.
  • Dns5000
    azt nem irjak csak hogy max 15mp
  • Dns5000
    ja ma jott ki a 2.0 hat nekem csak demo van.
  • Hmuda
    Az a gond, hogy ha nem redisztrálom, akkor reklámfeliratokkal lesz tele a videóm. Az meg gáz.
  • Dns5000
    en is a fraps.com rol szedtem, szerintem ingyenes nem? a regisztracio sem kotelezo. Mutatja az fpst meg fel lehte vele vemmi,de azt meg nem probaltam.
  • Hmuda
    Az is király. El tudod küldeni mailben?

[email protected]

a 2000 méretéböl kiindulva nem lehet nagy. Amúgy fogalmam sincs. Van benne video capture, screenshot, meg fps-számláló, de gondolom pont ezt tudja a .9 is.
  • Hmuda
    Elég érték az. Amúgy miért jobb a dupla meg quad pisztoly? Több ellenfélt lőhetsz le töltés nélkül, vagy négyszer viszi be a sebzését?
  • CS@
    2000
  • CS@
    Bár az intrós hajóroncsra nem emlékszem ,de a Douwesen mögötti vízesésnél van egy barlang az egy hajóroncshoz visz.
    (sok érték nincs én egy quad pisztolyt találtam)
  • CS@
  • Gnome
    Sztem nincs még pecs...

Az introban láttam egy roncsot a parton..találkozott már valaki vele?.. Ha igen merre találom?

CSa'
  • Dns5000
    nekem csak 1.9d van a 2000 az mivel tud tobbet?
  • Kandurex
    Vissza olvasgatva találtam olyan hozzászólásokat, mint: Honnan lehet letölteni a patch-ot? Hol a patch? Meg ilyesmik, szal most mi van? Van patch vagy nincs patch??