Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert te is szar vagy!!!
Ha erõsebb vagy, erõsebb tiszteket találsz!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nálam most ezek vannak (nem foglalkozom a küldetésekkel) :
Falaise de Fleur – Isla Muelle – Conceicao – Douwesen – Redmond – Oxbay – Quebradas Costillas + Kahel Roa.
Ezekszerint kb ennyi a bejárható terület ? Mert ez nem ,hogy nem nagyobb mint az elsõ rész volt ,de jóval kisebb.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Help mi!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
May the force serve you well!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
4 + 1 tartalék, mind tizes tiszt amim most van, ez nem érv! Lesznek majd jobbak is!!!
Fast Travel, napló, idõgyorsítás sailing módban: Egyetértek!!! Ez mind jól meg volt oldva az elsõben és mégsem volt unalmas. Bug az ott is volt jópár, de elhanyagolható, és az volt az Akella elsõ igazi próbálkozása:
A három game kiadási dátuma (sorrendben)
Sea Legends: 1996/05/31 (DOS!!!)
WXP tulajoknál vsz már nem futna ... Azt hiszem W98-alatt sem 😞 Ez van
Sea Dogs: 2000/11/24 (WINDOWS)
(Ehhez már kijött több patch is!!!) Csak egy kis PS-víz patch kéne 😊 és TÖKÉLETES JÁTÉK LENNE!!!
(A kis bogarak a lámpa körül, az õrség szinte ua!!!)
(Vihar: ua.!!!)
Kandurex! Te valami hasonlót hiányolsz a SD2-bõl is, mint ami az SD-ben megvolt? 😊
Pirates of the Caribbean - Sea Dogs 2: 2003/07/02 (WINDOWS)
A medve nem játék.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ha ezt végignyomtad, felüdülésnek kéretik az elsõ részt is, ha eddig kimaradt volna! Grafikailag kevés változást fogsz észrevenni:
Itt az volt mellesleg beígérve, hogy a Sea Dogs 2-ben lévõ fiú élete után az apáét kell majd végignyomnunk!
Hasonló programok:
Man of War 1-2 (fõleg a tengeri csata megvalósítása került ki innen)
Age of Sail 1-2-Pirates Bounty-Buccaneer
és természetesen ahonnan az egész Sea Dogs ötlet származott: SEA LEGENDS. Mellesleg ez nagyon ott volt! A Pirates mellett nagy kedvenc. Dosos volt. Igazi városnevek, sok hajó, rajzfilmszerû vívásos grafika, 3D-s hajózás, szép volt, jó volt, szuper sztoryja volt.
Sea Dogs:
(Ezek a képek mellesleg szerintem egy nagyon szar konfigon készülhettek, mert pl. nálam még most is sokkal szebb a game, szóval nem adja ki a lényeget: a szépségét, de összehasonlításnak azért jó példa ...)
Pirates of the Caribbean - Sea Dogs 2
(Próbáltam hasonló stílusú képeket betenni ...)
Végül mindkettõ "õse", a Sea Legends:
(Bizonyos elemekben még most is jobb!!!)
A medve nem játék.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hackel-ni...?!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
És a hosszabbak:
BUG repair, fogalmam nincs mennyi idõ, (de ez tuti lesz!)
El lehessen érni a nagytérképen, hogy milyen hajók és milyen számban vannak + felkínálja a program a lehetséges menekülést.
na megyek körbe nézek az *.ini fileokban...hátha tudok valamit meg hack-elni 😊)
A PCmet se kellett bovitenem hozza ha netalan gynegenek talalna 😊)
hehe
Az elso resszel jatszottam regen BTW.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Pirates of the Caribbean-t ha meg patch-olják (storyt mondjuk nem lehet) a problémákat na akkor lesz az igazán faxányos 😊())
Ez ugyan a Pirates of the Caribbean, de csak azért, hogy még többet kaszáljanak a film miatt. Mint hallom ezért kellett a fanstasy szál, ami az elsõben nem volt, max. csak a városok nevei (mellesleg már akkor se értettem miért ...). Szóval játszhatóságra az elsõ jobb volt. Ez a térkép itt nagyobbnak tûnik, de sok felesleges rész, szál és baromság került bele. Egyet értek, hogy a konzol szintre butítás öli meg a gamékat (Colin, Sea Dogs 2, TR6 stb. persze itt is van az a bizonyos "tisztelet a kivételnek" ...).
Sok felesleges mászka került bele, ha nem vagy hajóval a kikötõben, pl. oda se tudsz menni. Fast ravel tényleg jó lett volna oda is.
A harc se mindig okés, a történetben is vannak bugok, a menü is hagy kivánni valót, a napló se túl jó, a tengeri harc igéreteit amit az elõzõ után beígértek, sem valósították meg, néha monotoná válik a történet, a fantasyt meg szintén hülyeség volt erõltetni, annak ellenére, hogy a cég csinálta a Morrowindet. EZ NEM AZ A JÁTÉK!
A medve nem játék.
pfffff....😊)
Nincs valami globális térkép? Mert keresek valami c betûs szigetet, de nem találtam. hónapokig hajokáztam, ezerszer megtámadtak de nem találom.
So cry me a fuckin river, bitch!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Miután túléltem a vihart ami partra vetett Douwesenél és utána sikerûlt eljutni Isla Muelre ahol a tavernába taliztam Daniellaval megbneszéltük a szobában dolgokat nah utána hova kell menni?
So cry me a fuckin river, bitch!