4315
-
Hali!
Én nem azt mondom, hogy ne legyen világnyelv, de nem érte egyet Madmaxx-szal, hogyha valaki játszani akar az tanuljon meg plusz nyelvet.
Inkább az a jó, hogyha magyarul kezd el játszani és aztán fokozatosan áttér angolra.
Régen nekünk másabb volt, hisz nemigen volt magyar nyelvű játék, szal muszáj volt emgtanulni valamit, mégha az alapokat is (Commodore időszak, Doom, wolfenstein, stb).
Jó, mostanában kicsit sok a túlkapás, mert mindenki magyarítást akar. De ha megnézed akkor ez csak bizonyos játékokra vonatkozik (mondjuk sajnos, mivel aki nem tud angolul az csak ezekkel akar játszani. Tisztelet a kivételnek (pl. Scynetyc)).
de elvárni valakitől azt, hogyha játszani akar, akkor tanuljon nyelvet:(((
-
Hali Scyn!:)
Madmaxx:
ha mondjuk két angol idejön Mo-ra mi a facé beszéljek vele angolul. Ő jött az ÉN országomba, szarok bele, hogy valami csoda folytán övé lett a világnyelv.
Egyébként meg magyarosítsák a játékokat!
Valakik tényleg azt akarják, hogy más is játszhasson.
Így beindul talán a piac is.
Kis politika: Ki a !+%+/!%/ érdekel az EU????
Én megtanulok az ő nyelvükön, mert meg KELL! de ne várják el tőlem. -
Cpt. Drawain #2696 És az Eredeti fájlok visszaállítása programot használtad? Mert az másolja vissza a dialogokat. -
Madmaxx #2694 Figyuzz egy munka a más. ha tudsz angolul akkor feltehtően a két angol is úgy beszél hozzád hisz nekik is könnyebb saját nyelven brekegni. De ha pl. elutazol valahova ott mindig jól jön az angoltudás. -
Jah ha tucc németül akkor elözö kommentem stornó. -
pedig nem ártana,mer jön az EU :-) -
Erre csak azt tudom mondani hogy pár évig németben dolgoztam és cseszhettem volna az angoltudásom,ha lett volna.Ugyanis 2 angolnak dolgoztam és ők is németül beszéltek. -
Én 37 éves vagyok, 3 éve gépezek és nem tudok angolul.Ja és a mai világban élek, bakker! Kurvára nincs időm angolt tanulni! Igy örülök hogyha van valamihez magyarosítás. -
Cpt. Drawain #2689 Továbbra is az ehhez hasonló hibajelenségeket, mint Ramié volt, a hivatalos fórumon jelentse. -
Madmaxx #2688 azért hogy a világ minden táján boldogulj mivel sajnos a magyar még nem világnyelv :)) -
Cpt. Drawain #2687 Javítottam az Ines Diazt. Ha gondolod feltöltöm egy ftpre, de ha kivárod a következő javításban benne is lesz. -
Nono, azért hátrább az agarakkal.
Miért kellene nekem megtanulnom angolul?
bizonyos játékokhoz nem elég az alap angol ismeret.
Meg kell tanulni a nyelvtant is és a szavakat is.
Ráadásul sok itt a 10-15 éves közötti is. Hidd el nagyon sok fiatal nyomja manapság az ipart.
Egyébként én is jobban szeretek maygarul játszani mint angolul. -
Cpt. Drawain #2684 Egy hagyományos játékkal még csak lehet, hogy elboldogul, de azért egy POTC nyelvezetű játékkal nem biztos. Nem is szólva, hogy mennyivel nagyobb élmény magyarul játszani egy jó játékkal. -
Madmaxx #2683 Elismerésem a forditóknak, de azért az elszomoritó hogy a mai világban aki számitógépezik és netel nem tud annyira angolul hogy boldoguljon egy játékkal. -
meth. #2679 KÖSZI rosszhelyről akartam leszedni!
Istenek vagytok fordítok -
CéZé #2677 #2625
nehéz lett volna mi ? -
meth. #2675 Segitsetek mar honnan lehet leszedni a magyarositast mert nem tudok regisztrálni nem fogadja el az E-mail címem a hivatalos oldalrol kapcsolodva.
Ha tudja valaki küldje el a cimemre
_ [email protected]
ELÖRE IS KÖSZI!!! -
Cpt. Drawain #2674 Megköszönnénk, hja leírnád oda is és részletesebben kifejtenéd. A te esetedben azt hiszem szükség lenne a géped tipusára, illetve a driverek és az operációs rendszer verziójára is.
Link: http://pirates.uw.hu -
Bandeeka #2673 Hali!
Elnézzést kérek előre is de elakadtam a játék elején és lehet, hogy a kérdésem már elhangzott régebben. Az lenne a gondom, hogy Oxbay-be vagyok leitattam a francia kapitányt és kimentünk sétálni. Mit kell ott vele csinálni? Megkell ölni vagy mit kell vele csinálni? Mégegyszer bocs, hogy ezt kérdezem de nemtaláltam meg a választ előrébb. Thx -
meth. #2672 Hello kész a magyarosítás? Honnan lehet leszedni?
-
Cpt. Drawain #2670 És még valami, csak a félreértések elkerülése végett. Nem befolyásolt minket senki a kiadás időpontjára vonatkozólag. Minden pontosan és terv szerint zajlott. Nem is értünk volna rá, ha még pár napot késik. Magyarán ha késett volna, akkor az sem biztos hogy még ebben a hónapban megjelent volna. -
Cpt. Drawain #2669 Hmmm. Azt hiszem nagyon szépen megkértem mindenkit, hogy ha hasonló hibákkal találkozik a programban akkor azt a mi fórumunkra írja le, mert a legtöbb ember aki javítja a magyarítást csak azt nézi meg! Lehet, hogy a hibádat a legközelebbi változatban már ki is javítottuk volna. Mindenesetre - és természetesen - utánanézünk a hiba forrásának és megtesszük amit megtehetünk.
Amúgy ez a hibajelenség egyelőre csak nálad jött ki, tehát lehet valami egyedi jelenség (pölö a magyar karakterekkel, textúrákkal való összeférhetetlenség). Nálam (még az angol verziónál!) valahogy előjött e program grafikai váza, vagyis minden textúra eltűnt és 20kmes környezetben mindent tűélesen láttam. <--- tiszta mátrix. Ráadásul minden közeledő hajót, szigetet, erődöt pontosan kiírt a képernyőre adatokkal(pl távolsága tőlem) alátámasztva ;). És többször előfordult, hogy a textúrákat furcsán helyezte fel, vagy egyáltalán nem. Lehet, hogy a Radeonokkal van baja a programnak, mert nekem az van, de te sajna nem írtál le semmilyen konkrét dolgot a hibával kapcsolatban. És ez még az angol verziónál volt.
De eddig csak nálam, tehát ez egyedi probléma volt.
Nos, ezúttal is kérnék mindenkit, hogy a hibákat a fordítás hivatalos fórumán jelentse, hogy minél előbb ki tudjuk javítani! -
Quabredas Costillas vagy valami hasonló a neve -
Fazért fikázól le mindent!!!!!
-
Goblinraider #2665 Amig a többségnek műxik (és ingyenes) addig én azt nem hívnám "próbálkozásnak"
te szerencsétlen idióta.
(ez nem fikázás de azé gondolkozz mielött baromságokat irogatsz)
-
Cpt. Drawain #2663 Kérlek ne veszekedjetek a hibákon, de azt sem hiszem, hogy ide kellene belinkelni illetve beírni mindegyiket. Kérlek ha hasonló hibajelenségeket tapasztaltok azt a fordítás fórumán jelentsétek:
http:/pirates.uw.hu/forum.php -
hopp, a halo 2 kép bennt maradt:) -
K.András #2659 Igen az a vicc hogy valaki csak mert meri ejteni a száján hogy hiba van benne, azt meg akarják kövezni hogy bántja a honositokat.Abszolut hibajelzés volt nem fikázás. -
Nem értettem félre.
De figyelj, szeritned ez nom volt korrekt, hogy szólt, meg még a képet is beszúrta?
Jó, miondjuk nem tudta, hogy mennyi volt a tesztelés, de a segítő szándék megvolt. -
Goblinraider #2657 Szép kis meló lehetett lefordítani.
De hálisten a sok pirates mániás magyarító mind "jómunkásember"
Gratula megint.
Mór ilyet. -
és az eredeti: 
CNN nemtom meddig
Egyébként gratula a képhez, nagyon jól sikerült:))) -
és az eredeti: 
CNN nemtom meddig
-
Cpt. Drawain #2654 A hibákat a POTC magyarításának hivatalos fórumára kérnénk:
http://pirates.uw.hu/forum.php -
Cpt. Drawain #2653 Hmmmm... Már a CNN is velünk foglalkozik:
http://pirates.uw.hu/cnnpotchun.jpg -
Nem szóltunk be senkinek, csak észrevettünk egy hibát. A készítők se akarják, hogy hiba legyen benne. -
Deajka #2651 Te, szerintem valamit félreértettél! Én magam is a fordítok mellett szólok! -
Jó, akkor ezentúl minden magyarosítást sms-ért töltesz el.
Ilyen gyors tempó mellett nem lehet tökéletes munkát végezni.
szerinted miért kérik a fordítók, hogy a hibákat írják le. ráadásul ez elég korrekt volt. -
Deajka #2649 Én a helyetekben nyitnék egy oldalt ahonnan csak egy sms díjért lehetne letölteni a magyarosítást.
(Én vevő lennék)
Megcsináljátok pusziért(se) azt még beszólnak ,hogy bocsi de egy mondatot nem fordítottatok le.
Na, nem azért írom most , hogy a jönnön a fika áradat csak kicsit gondolkozni kellene.
Szerintem ez olyan amikor kapsz egy ajándékot azt beszólsz, hogy csak ennyi ?!
Mondjuk ha valaki ezt szokta meg...
-
Ha ilyeneket találtok, akkor a pirates.uw.hu fórumon PONTOSAN írjátok le hol a hiba, és akkor ki lesz javítva.. írták itt Drawain-ék korábban, hogy még egy hónapig foglalkoznak vele, pont azért, hogy az ilyen bennmaradt hibákat kijavítsák. -
Cpt. Drawain #2647 Sajnáljuk, ha 3 napos bétateszteléssel és hibajavítással a 330 oldalas angol szöveget nem tudtuk maradéktalanul átnézni.
Köszönjük a dícséreteket!