Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Bunkóba: ne legyél bunkó, az itt nagyon nem nyerõ.

Szépen: Nincs még végigjátszás, de ha használod a quest book-ot, akkor ott szépen, szájbarágósan, érthetõen le van írva, hogy mit kell csinálni... 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Shaman
Na most bunkóba:
Nem vagyok hajlandó visszaolvasni,azonnal adjatok végigjátszás linket,vagy irgumm-burgumm.Grrrrrr
Szépen: please valaki adjon már linket végigjátszás leírásra.biztos volt már itt említve,de többszáz oldalt visszaolvasni húzós.Köszi
Na válasszatok

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hmuda
np

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Oké barom voltam... Köd volt azt nem vettem észre õket, kintebb horgonyoztak. Most már megvannak.
Kösz a válaszokat.

Hmuda
Amúgy ha belegondolsz, fölös eladni a hajókat, mivel a pénzed is elveszik.

Hmuda
Fura. Én mikor odamentem visszakaptam a régi hajómat. Nem találkoztál a régi legénységgel a kikötõben?

Igen ott vagyok, de a csaj aztmondja, hogy hajózzunk Greenford-ba vagy Redmonda már nem emlékszem és még mindig a 3-as szintû hajóm van.
Úgy értettem a kérdést, hogy késõbb vissza lehet-e szerezni, mert nem akarok órákat játszani úgy, hogy a végén vissza kelljen töltenem az állást, hogy eladhassam a hajóimat, mert gondolom a sztori szerint örülnöm kellene annak a 3-as szintû hajónak.

Hmuda
Isla Muelle.

Üdv!
A sztori szerint amikor hajótörést szenvedek és elvesznek a hajóim, késõbb vissza tudom öket szerezni?
Csak mert két battleship-em volt, és most egy 3-as szintû nemtudommicsodát kaptam.

gumininja
Ha megsem, fordits nekik hatat a karakterrel, allj olyan pozba, hogy a felsotested az alsotesteddel 90'os szoget zarjon be, majd hirtelen mozdulattal told le a gatyad, es kezdd el a varoskapitany felmenoit emlegetni mint a legosibb mesterseg muveloi. Aztan persze fordulas, a hajoval, es mehet a moka...
Knox
köszönöm a segítséget! végre játszható formára hoztam a gamét! meglássuk mennyire jön be!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Annyi az egész hogy az erõdhöz hajózol, majd a fedélzetrõl az erõd felé irányítod az ágyúkat és elsütöd. Ezután már tuti ellenséges lesz!

tudok egy oldalt ahol a játék letölthetõ a játék
és sok más friss játék
http://warehouse.cjb.hu/ és ott a GAMEZ
Hmuda
Greefordban van egy olyan kijárat, hogy Oxbay Canyon. Na ott van.

Oxbay-en van. Greenforban kimész a hátsó kapun és az az út egyenesen a bányához visz!

Teendõ: Mész vissza Oxbay szigetére, és kikötsz a Lighthouse-nál. Levered az angolokat a világítótoronyban, majd ki kell szabadítani az öreget de ez már egy másik quest 😊

Birk@
De azt árulja el valaki pls, hogy hol a bánya? 😊)) Ugye nem a CAVE, ami televan csontikkal? Mert ott senkit se találtam a csontikon kívül 😊

Birkus Maximus

Hmuda
Gondolom a Quest akármiben le van írva.

air23
lol na ja.. virtual key.. a kód végén vannak a konstansok. azokat lehet használni.

CS@
Kicsit off de ,ha már itt álmodoztok a multiról (igaz még csak alpha) :
http://www.innerempire.com/bfpirates/
Megpróbáltam leszedni ,de a fileplanet 30perc várakozás után CRC-en szedte le úgyhogy berágtam.

CS@
Illetve inkább úgy mondom ,hogy minden betû és szám KEY és általában minden egyéb VK.
Fontos még ,hogy a „init_pc.c” ben mindig használni kell a („”😉 –jeleket ,de az „options” fájlban nem !

CS@
Azért mert az „a” nem ("VK_a") hanem („KEY_A”😉.
VK-t csak a return,space + egérgomboknál (meg még mitomén minél) hasznáj !

air23
én kettõvel elbírok eccerre, de az a max.
szal én úgy gondoltam hogy a köcsög elsõtisztek helyére playerek.. asszem széjjelvágnánk bármilyen hajót 😊

Knox
probáltam, de azért köszi!

air23
legalábbis gondolom.. mivel a c programozása case-sensitive 😊 és utólag nem definiál ilyen VK_d konstansokat ha jól emléxem csak VK_D van.

air23
nagy A nagy D

Knox
CS@! CI_CreateAndSetControls( "BattleInterfaceControls", "BICommandsLeft", CI_GetKeyCode("VK_a"), 0, true );
CI_CreateAndSetControls( "BattleInterfaceControls", "BICommandsRight", CI_GetKeyCode("VK_d"), 0, true );
EZt valahogy nem akarja nekem elfogadni! CSak akkor mukodik a dolog, ha key_left és key_right van beleírva! a-ra és d-re nem reagál! még párbeszédeknél sem! 😞( Nem tudod mi lehet a gond?

air23
mondjuk 4-en megcsákjázni egy hajót 😊) mekkora könnyû lenne 😊

air23
thx 😊
lassan alakul ez a billentyûzet kiosztás 😊

CS@
El bírnám viselni.

CS@
init_pc.c :
// Cameras
Belenézel és látod ,hogy a kamera inverz vagy nem inverzezéséhez (jól hangzik) kétféle értéket adhatsz meg.
Ez vagy „0” vagy „INVERSE_CONTROL”
PL.: "DeckCamera_Turn_V", 257, INVERSE_CONTROL, false ); átírva így : "DeckCamera_Turn_V", 257, 0, false ); és megfordul a hajó belsõ nézeténél a vertikális tengely.

air23
az invert mouse-t hol találom a .c-k ben?

CS@
Ma már megjelent a 3.3 is
A szokásoson kívüli pluszok :
Invert Mouse Y-AXIS
Improved tornado sound

CS@
Viszont benne van az ellenkezõje is +100%Pirates&Attack ami jó mert kevesebbet kell hajókázni ahhoz ,hogy kalózokat taláj.
Mondjuk az is igaz ,hogy eredetileg se kellett olyan nagyon sokat keresni õket.

Hyder_work
remélem jol mondtam és sikerül...

Hyder_work

air23
ja. most már így én is emléxem 😊

Knox
kösz CS@!

Hyder_work
akkor mondja, h akkor most csináld meg a "secondary" missiont abbol a missionbol..

nos, a questben lentebb van irva merre találod Tobiast...

asszem Redmond kocsma "vagy valamelyik krimó, Oxbay vagy Redmond nem emléxem pontosan"

ott beszélj a kocsmárossal, és lesz egy olyan kérdésed, ami Tobiasra utal, ekkor moindja, hogy az emeleten van Francia ruhában...

mindenképp beszélj a kocsmárossal, mert kulonben nem ismered fel "a játékban" Tobiast

air23
de ha visszaolvasol biztos volt már róla szó

air23
szeirntem még az elején van .. vagy nemtom...

hmm.. nem az amikor a parthoz kell menni és véletlenül ott vannak franciák is.. hmm.. ja. ha ott segítettél asszem vissza kell menni r. ba. francsetuggya, régenvolt 😊

Hyder_work
nem Tobias-al kéne taliznod véletlenül?

Bandew
Vissza kell menned Redmont-ba (asszem így írják) És beszélned kell a Fõmuksóval akitõl a küldit kaptad.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nekem az nem tetszik az újabb modokban, hogy kiveszi a játékból a csontikat. Ez bizony rohadtúl illúzióromboló tud lenni amikor jön egy animáció, amiben csontik vannak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hmuda
Amúgy a Modról az a véleményem, hogy aki nem képes megbírkózni a viharokkal, akkor keressen másik játékot. A kalózokról meg annyit, hogy ha az ember nagyon nem akar velük találkozni, akkor úgyik megtalálja a módját. Én már tudom, hogyan kell és 100%-osan mûködik.

CS@
Amit szerintem érdemes átírni a „init_pc.c” -ben (ha már írtad ,hogy WASDvel játszol) :

Párbeszédekben fel le lépkedés :
// Dialog
"DlgUp", CI_GetKeyCode("KEY_W")
"DlgDown", CI_GetKeyCode("KEY_S")

Ládákban ,kereskedõknél STB jobbra balra léptetés :
// Character //CI_CreateContainer
"TmpChrTurn1", CI_GetKeyCode("KEY_D")
"TmpChrTurn2", CI_GetKeyCode("KEY_A")

Idõgyorsítás :
ExternInitKeyCodes();
"TimeScale", CI_GetKeyCode("KEY_T")

Én még átírtam az összes ("VK_ESCAPE")-t ("VK_RBUTTON")-ra így a visszalépés és a cancel nálam mindenhol a jobb klikk.
Ez a része kész.

Ahhoz ,hogy csata(és szárazföldön is) közben ne az enter-rel kelljen megnyitni a nyilakkal válogatni és az enter –el kiválasztani :
„init_pc.c” –ben :
// Interface //Battle interface
Hajón menü megnyitása "BICommandsActivate", CI_GetKeyCode("KEY_C")
Szárazföldön menü megnyitása "LICommandsActivate", CI_GetKeyCode("KEY_C")
Menüben balra "BICommandsLeft", CI_GetKeyCode("KEY_A")
Menüben jobbra "BICommandsRight", CI_GetKeyCode("KEY_D")
Kiválasztás "BICommandsConfirm", CI_GetKeyCode("VK_SPACE")
Ezzel még nincs kész !
Most megnyitod a játék fõkönyvtárában az „options” fájlt
FONTOS : ezt csak Notepad –al irkáljad !!!(WordPadtól megpusztul !)
controls.primaryland.licommandsactivate=KEY_C
controls.sailing3pers.bicommandsactivate=KEY_C
controls.sailing1pers.bicommandsactivate=KEY_C
Kész.

Ami még hasznos lehet az „options” fálban :
controls.primaryland.chrrun=key_w
controls.fightmodecontrols.chrrun=key_w
Így a kari egyfolytában futni fog és nem kell nyomni a shiftet-t. Sétálni ezután nem tudsz !

A gombokat természetesen kedvedre átírhatod ,de arra figyelj ha mondjuk a „Key_C” –t átírod másra akkor mindegyiket át kell írnod !
Természetesen mindenrõl készíts másolatot !
Oldalazást felejtsd el olyan nincs.

Knox
Hi all!
Ha valakinek van valami használható configja, amelyet az init_pc file-al készített, az megoszthatná tapasztalatait, hogy mit érdemes átállítani és mi teszi irányíthatóbbá a játékot.
Nekem az lenne legfontosabb, hogy csata közben ne a rohadt nyilakkal kelljen választanom a parancsok között! ezt hol lehet átállítani! wasd-vel játszom! oldalazást be lehet állítani? THX

Hmuda
Na találtam egy igen csúnya bugot. Mikor több hajód is van, és szállítást vállalsz, akkor a gép szétosztja a hajók között az árut, ha nem fér el az egyiken, de a másik árus csak akkor fogadja el a küldit, ha csak az egyik hajódban van a megkívánt mennyiség, amit elintézni ilyen tételeknél majdnem lehetetlen. Nekem akkora deszkaszállítmányt adott, hogy még a Battleship-embe se fért be.

Hustler_hu
akkor menj le a banyaba es ott beszelj a fekete rabszolgaval , majd vissza probald elintezni hogy szabad legyen majd megint le ... es voila 😊
shaba23
DC!!!