4315
  • M.A.D.
    Vissza kéne olvasni, pontosabban...hátha valaki írta már ide.
  • M.A.D.
    Nálam XP SP1 van és DX9a alatt levettem egy fokozattal a full acceleration-t, de akkor is.:(
  • Deajka
    Nekem igen de nem tudom mia megoldás. Most reinstall win98, majd a game.
  • M.A.D.
    1 gyors kérdés. Volt valakinek a zenével problémája játék közben?
  • Cpt. Drawain
    Ma este remélhetőleg 8 és 9 óra között jelenik meg a fordítás és az előző információktól eltérően nem lesz exkluzív gamecentral letöltés. A legtöbb magyar játék- és magyarosító honlapról letölthetővé válik.
  • drakeX
    Küldetéssorozatot csak és kizárólag az angol kormányzó ad, de az összes többi kormányzónak köze van legalább egy, de inkább két-három küldetéshez (vagyis szerepük van benne, nem biztos, hogy ők adják).
  • Hmuda
    lol :D
  • Bandew
    Nekem süllyedés után folyton elázott a quest bookom. :D
  • Hmuda
    A hajó nem sülyedt el, csak Isla Muellen fel kell szedni. Amúgy nekem nem volt még ilyen gondom. írd le, hogy pontosan mit is értsünk elszállás alatt, mert ez elég tág fogalom.
  • Madmaxx
    ha elsűllyed akkor te hoyg a rákba éled túl?? :))
  • Hmuda
    Az árusoknál is véletlenszerűen adja a készletet pont mint minen árusnál. Ha nincs, akkor válts helyszínt és próbáld újra. Amúgy 10. szint alatt fölös a keresése, úgyse fogsz találni.
  • Charly
    Bocs nem figyeltem elsiklottam fölötte
  • Madmaxx
    hát ott nekem nincs távcső
  • CS@
    A reputáció meg olyan bénán van megoldva ,hogy arról jobb nem beszélni…
  • CS@
    Klafa akkor adott küldetést (sorozatot nekem sem adott).
  • Madmaxx
    mi a ráknak a reoutation? jófiú akarsz lenni? le kell szarni ez a kalózélet!

Apropó valaki legyőzte már a Viera (a szigetvilag legjobb kardforgatója) gyereket? Én 7es melee skillel alig birok belevágni ő meg 3 ütéssel lezúz (ha jó napja van akkor 2-vel).

A tisztektől nem lehet valahoyg elvenni azokat a fasza kardokat? Vagy valahol venni? A legjobb tavcsovet hol lehet szerezni?
  • Hype
    A bányfőnökkel kell beszélned először és csak utána a négerrel! A főnök a bánya bejárata melletti házban van.
  • Shaman
    OMG!
    Embör mindössz 2 oldalkát olvass vissza.(jó elég 1 is)
    Sztem olyan 15 perc alatt böven el lehet olvasni,na tedd meg a kedvemért,s egyböl okosabb leszel.
  • Shaman
    :-))
  • Kandurex
    :)
  • Charly
    Sziasztok nincs véletlen valakinek magyar forditása a progiról????????
  • Hmuda
    Ja, akkor bocsi. :)
  • Shaman
    Jó vanna
    A baj,hogy annyi idöt vártam a komment elküldésével,hogy addigra már lezárult a vita,meg jött a békülés
    Meló powwa.
  • [Jakuza]
    Hagyjad mar, szegeny csak Oroszul tud. ;)
  • Hmuda
    Shaman: talán ha sziveskednél normálisan visszaolvasni rájönnél, hogy a kedéjek már rég lenyugodtak.

K.András: Nem komornyik, hanem a játékban később kap szerepet a fickó, de nemtom mi a gáz, mivel ott egy síma dialógnak kellene lennie, hogy elnézést kér, te meg szépen udvarianasan elnézed. :)
  • Shaman
    Elég már.
    Na nyígjatok már,majd lesz és kész.
  • Cpt. Drawain
    Üdv minden fórumozónak!
    Örömmel jelenthetem, hogy már csak egy napot kell várnotok, hogy kezetekbe kaparintsátok a magyarítás teljes verzióját. A mai nap folyamán minden fontosabb hibát, a lefagyásokat és a hibás dialogokat is javítottuk, rengeteg félreértést/félreírást úgyszintén.
    A fordítást - tartva magunkat ígéretünkhöz - szerda este 10 óra fele adjuk ki, és csütörtök estig exkluzívan a Gamecentral honlapjáról tölthetitek le.
  • K.András
    Váltsak hajot és talán megszünik?thx prosza. Egyébként ha üresen ha teli van bemegy a házba, de ott a komornyik elé áll és nem mozog utána senki...
  • Kandurex
    vszínű, hogy még mindig a játék elején kapott hajót használod, és vszínű, hogy tele van rakománnyal. (ha nem, akkor a szokásos +1 bug)
  • K.András
    A redmondi kormányzonál miért fagy ki a játék???
  • Hmuda
    Akkor beszélj az őrökkel addig, amíg rendre nem utasítanak.
  • Hmuda
    Á, nem. Azzal a négerrel csak a bányában találkozhatsz. A karakterek skinjei eléggé ismétlődnek.
  • Hmuda
    *vettem
  • Hmuda
    Ja bocs. Nem verrem észre a "nem" szócskát. :)
  • CS@
    #2501 gytibor : Akkor sehogy ,csak a parton tudod megoldani.
    Nálam használják a pisztolyt (igaz nem úgy mint én ,de időnként pukkantgatnak vele)
    #2502 Hmuda : Ja ezt mondtam én is.
    #2504 andraxos : Nemtom mér támadtak meg (ha az angolok mérgesek rád akkor érthető) mert úgy kéne történnie ,ahogy Hmuda mondta.
  • Hmuda
    Pedig egy néger fickónak kellene beszélnie veled, és ő majd, hmm, elintézi a szabadulást.
  • Hmuda
    Add el a hajóját és rakd a kísérők közé. Da ha már úgysincs vele, skkor minek pazarolni rájuk a potionokat meg pisztolyokat, ha úgyse harcolnak? Amúgy nekem még nem sikerült úgy pisztolyt adnom nekik, hogy használják is.
  • Hmuda
    Van külön barlang és bánya. A bánya tényleg Greenford mögött van, de a barlang valahol kint a dzsungelben.
  • Wanted
    cs@: Hogyan tudok szembeállni velük, ha nincsenek kint a parton velem együtt?
  • CS@
    #2487 Pasi : Ja adnak más kormányzók is küldetéseket PL.: a Falaise de Fleur –i tuti ad mert azt kipróbáltam.
    #2497 andraxos : A barlang és a bánya nem ugyanaz. Mindenképp Greenford felől menj a bányába (a barlangba mehetsz amerről akarsz).
    #2499 : gytibor : Megveszed ,Szembeállsz a tisztel ,Enter ,Exchange.

Amúgy megjelent a 3,4 es MOD is , a szokásost tudja (lassan már megszokható ,hogy semmi hasznos újítás nincs benne).