4315
  • Harek
    Nem, rádiós a net néha felmegy 16-20-ig. Egyébként átlag letöltés 100-150k
  • Harek
    Thx
  • Harek
    Hali

Nekem nagyon tetszik a game, ezért kipróbálnám az első részt is. Van valahol még letülthető verzió? Sajnos DC-n nem találtam.

Thx
  • drakeX
    Kalózverzióban már elérhető egy ideje. Nekem tetszett
  • drakeX
    Az a magyarítás hibája:-(
    töltsd le az 1.10-est, abban már jó.
  • drakeX
    mindkét hibát javítottam az 1.10-ben.
  • drakeX
    Annyiban segítene, hogy lehet, hogy megtalálnám az okát (bár ez nem biztos), és akkor tudnék segíteni másoknak, ha esetleg ilyen problémájuk lenne (eddig senkitől nem hallottam ilyet rajtad kívül). Ha nem nagy feladat, akkor megkérnélek rá, ha igen, akkor nem
  • Gyadi
    Oks nm
  • Tovi
    Hopp, megvan, köszi
  • Tovi
    De nem tudom!! pedig kellene
  • Gyadi
    Akkor én a rossz embereket szerződtettem :)
  • [Jakuza]
    Nalam hasznaljak a pisztolyokat.
  • Gyadi
    Gyógyitalt az enter és jobbra lenyomásával tudod meginni
  • Tovi
    gyógyitalt hogy a fenébe lehet meginni??
    Kicsit bosszantó, hogy a tengeren nem lehet menteni, ha nagy nehezen elfoglalok egy hajót, akkor jön egy vihar és elsülyedek.
  • K.András
    Némi cinizmust szoktam a dologba belevinni, de ennyi meg kell :DDD
  • K.András
    De mér, bánto volt amit irtam???Nem hiszem hogy kötöszködtem volna, de javits ki ha tévedek...Pusztán tényeket irtam...
  • K.András
    Érdekes, jo lenne ha megmutatnád melyik forumon láttál irogatni :), mivel egyedül ide irok...Nem vagyok egy nagy forumozos...
  • Tovi
    a népszerüség vagy mi, mitől függ?? Hajóztam, egyszercsak kiírta, hogy leminősítettek svindlerré....
    Van ennek jelentősége? Hány fokozat van??
  • K.András
    Már milyen eröd löné szét helyettem???A célponthoz hajozásnál elküldöm a parthoz és ott...Egyébként nem baj hogy másként csinálta csak azt irta hogy ez a legegyszerübb,és szerintem meg nem ez :DDD
  • K.András
    Engem nem lö a vár sem az örök sem meg senki miután kifizettem a reputáciot...
  • K.András
    "Társultaok Flais de fleurben vagy hol, és addig nem lépsz ki a "SeaMap" nézetből, amíg be nam mész a redmondi öbölbe. Bele a belsejébe. Ugyanis a játék annyira gagyi, hogy csak akkor kezd a francia hajó téged támadni, amíkor kilépsz a "SeaMap"-ből. "
    Nem értem,én ott a helyszinen elintéztem a hajot, rálövök és persze a gagyi játék ugy van megcsinálva hogy a hajo egyböl visszalö :)))
    Mi a francnak kéne akárhova elkisérni amikor a partok mellett lazán szétlöheted...
  • K.András
    Ha te csirke hatos szintü hajokkal akarsz küzdeni akkor tegyed, de számomra az nem élvezet...
  • K.András
    "és igy szépen kihagytad az élvezetes részeket."
    Ott irom mi a hátránya de te egyböl kitalálod hogy kihagyom az élvezetes részeket, miközben én irom le neked hogyan lehet ugy játszani hogy élvezetes legyen...
  • Nyiri
    Ma kezdtem el a jatekot, es nagyon tetszik. Csak egy baja van! Nem birom abbahagyni :)

Meg nagyon az elejen vagyok, most egy francia municio hajot kell elkapnom, de nincs egy tisztem se aki-t atraknek majd a francia hajora kapitany-nak. A jatek elejen nem bereltem fel tisztet, de most nagyon kellene egy. Hol talalok? (kocsmakban nem volt meg)
  • Gyadi
    jah, A kalózsziget neve: Quabredas Costillas
  • [Jakuza]
    Es merre van a kaloz sziget ? :)
  • Gyadi
    Már adtam nekik pisztolyt de nem használták :(
  • [Jakuza]
    F de Fleurban van. Az elso kapun bemesz es ott van egybol a jobb oldali hazban.
    Nekem meg elmondhatna valaki, hogy merre van a kaloz sziget , mert istennek se talalom meg.
    Kihajoztam F. d Fleurbol erre magatol gazfickova valtozot a reputaciom.
    Ezekszerint elkene kezdenem fosztogatni a hajokat , hogy elotunjon a kalozsziget , tehat joban kene a kalozokkal lennem a kapcsolatlistaban ?

Ja es megvalami.
    Ha valaki nem tudna kilehet cserelni az elso tisztek fegyvereit es pisztolyt lehet a kezukbe adni ugy, hogy mellejuk alltok es azt a billentyut megnyomjatok, amire elojonnek a gyors helyvaltoztatas, Beszed , felvesz stb ikonok. (Targyak cserejevel lehet csereberelni, tapolni)
  • Bandeeka
    Segicsetek pls. Oxbaybe a hajoács elküldöt F.d. Fleur-ra mert állitolag ott van vmi ficko aki többet tud a titokzatos kalozrol(ez a ládás küldetés). De én nemtalálom meg a fickot. Merre van vki help
  • scynetyc
    n nekem meg ugyanott ahol meth. #2769 ben irta, mennék ki a kapun a kikötöbe, és ahogy átléptem a kapun hozzámjön egy tiszt més beszélgetés közben kilép a program.
  • Gyadi
    Valaki lécci segítsen, mert marhára utálom, hogyha kilépek a gameból fogja magát és ujraindul, mi lehet a gond?
  • Hmuda
    Én már alapból arcade-en kezdtem, tekintve, hogy ez egy játék. :)
  • meth.
    Hu ott akadtam el amikor elkisérek egy hajót Oxbayba találkozom a kapitánnyal a kocsmában és elhívom hátra a kocsma mögé hogy beszéljen a kémmel utána megki kéne menni velük az ajtón a kikötőbe de a csónakba nem tudok beszállni úgyhogy csak vagyok ott. A füzetembe meg be van írva hogy mennyek a hajómért Radmondba de hogy? Amikor nincs hajó ami elvigyen. Ezen már biztos túlvagytok úgyhogy valaki írja már le!!!!!!!
  • scynetyc
    Bocs hogy most válaszolok, bár ez nem az üzleti negyed: anyagosan 900/m2 . Találsz ettől olcsobbat és drágábbat is.
  • CS@
    Miután láttam ,hogy sérthetetlenek berohantam a kocsmába és amikor visszamentem Oxbay Shipyardba akkor ugyanúgy folytatódott a sztori mintha odaadtam volna(kipróbáltam azt is ,hogy odaadom). Amúgy nem tudtam vele semmit sem csinálni még most is ott figyel az invertoryban pedig már rég vége a játéknak.
  • CS@
    A ládát nem muszáj odaadni !
  • Hmuda
    Kipróbáltad a Realistic Sailingben? Mert Arcadeben tényleg lehet.
  • Hmuda
    Nem próbáltam, de gondolom reálnál nem is menne szembeszélnél.
  • Hmuda
    A realistic sailingnél sokkal lassabban fordulsz, gyorsulsz, bontasz vitorlát, stb. Arcade-nál mindez sokkal gyorsabb)
  • Shaman
    Igyekezz,nekem kell végigjáccás:-)