4315
-
Mikor kiléptem az erődböl ! Akkor lecsaptak :) mint egy nyulat.....
Egyébként ha nagyon nincs megoldás rá akkor megkérnék valakit, hogy küldje a játékállását (persze a bányás dialogos rész utánit) ..... megörülök, hogy nem tudom gyűrni -
Hol ütnek le engem nem ütle de a dialog engem se enged tovább -
HELP! Valami gáz van! Mikor leütnek és eladnak rabszolgának a bányába, egyszerűen nem lép tovább a dialóg! Kipróbáltam magyarosítás nélkül, úgy sem jó! Segítsetek pls!!! -
leborio drago dialogot nem tölti be ilyen hibaüzenet van az oxy szurdoknál nemlehet tovább menni dialog nélkül HELP -
Harek #2862 Thx -
Nyiri #2861 Az is jo ha nem nyirsz ki senkit egy ideig, tudom hogy nehez elerni (en is mindig a konfliktust keresem a parbeszedekben :) de ha pl csak beszelgetsz, vagy kereskedsz (ide oda hajokazol) akkor visszaminositenek. Volto olyan hogy vereskezubol zsivany lettem es nem voltak olyan harciasak velem :] -
Hype #2860 Elmész a kalóz szigetre, vagy douwessen-i kalóz táborba, vagy a concencao-i csempész táborba. Ezeken a helyeken a tavernában ücsörög egy diplomata aki pénzért örömest kibékít téged a franciákkal. vigyáz ha rosz a hírneved akkor rohadt sokba fog kerülni max olyan 300000 körül van :) Ha ez a helyzet akkor menj a templomba adakozni egy kicsit hogy tuningold a hírneved, majd utána próbálkozz a diplomatával. -
hát úgylátom nem fogom felvenni a kardot :) -
Bandeeka #2858 Hali!
Segicsetek pls elakadtam a játékba. Miutan leitattam a francia kapitanyt viszamentem Redmondba. Itt kaptam 1 olyan küldetést h menjek f.d. fleur-ba vmi hajot megkell akadalyoznom h elvigye a municiot. Az a gondom h a franciakkal haboruban vagyok mit tudok ilyenkor tenni? -
ha pénzért veszed és nem ingyen akkor angol gyártmányt (esetleg spanyolt). -
Ízlés kérdése.
Saját vélemény : szerintem egyiket sem ezt az osztályt jobb kihagyni és vagy egy Brig-re vagy egy Pinnance-ra spórolni.
De ha muszáj lenne 4classosat választanom akkor Fleut. -
Egyet érdemes felvenni ,akit csak azért tartasz ,hogy a megcsáklyázott hajót bevigye a legközelebbi shipyardba.
Magad mellé ne rakd üljön csak passangernek(így nem fog meghalni).
Mivel legénységet nem érdemes adni a csáklyázott hajóra ezért javaslom ,hogy navigator legyen és ha véletlen harcba kerültök(inkább ne kerüljetek amíg az újonnan szerzett hajót el nem adtad) akkor mond neki mihamarább ,hogy hajózzon amilyen messze tud. -
Bandeeka #2854 amugy a játék legelején érdemes felvenni magam mellé 1 másodtisztet? Vagy ezt csak késöbb érdemes. segicsetek pls. bocs de az elobbi kérdésemre nemjott válasz -
drakeX #2853 Majd a játék legvégén megtalálod, ne aggódj. Addig semmit nem tudsz kezdeni a kísértethajóval. -
drakeX #2852 'F3', ha nem állítottad át. -
drakeX #2851 rakd fel az 1.10-es magyarítást az 1.00 helyett. -
drakeX #2850 Nálam nem ment oda. Menj be a kocsmába, és beszélj a kocsmárossal (Isla Muellén). -
drakeX #2849 okok, köszi. de remélem nem jelentkezik
-
drakeX #2848 Nem kell uninstallni a régit, rakd rá nyugodtan. -
Hype #2847 Kössél ki a világítótaronynál sztem. -
Hype #2846 Alszol estig a majd a ház oldalához mész ahol majd meg fog jelenni a nyitott lakat. -
Hype #2845 Quabredas Costillas, a kalóz sziget az -
Harek #2844 Hi
4. szintü hajokból melyiket érdemes megvenni? -
na végre volt időm kpróbálni a játékot és tetszik meg minden ... de sztem az írányítás iszonyat el van baszva ott állok egy láda előtt rajta van egy kard és kb 20 perce azzal szarakodok hogy felvegyem de nem akar össze jönni szal pls valaki írja le hogy kell felvenni mert megőrűlök . -
Bandeeka #2841 amugy a játék legelején érdemes felvenni magam mellé 1 másodtisztet? Vagy ezt csak késöbb érdemes. -
Az engem is érdekelne nem tudok tovább lépni miatta -
megjelenik a csákjázás ikon rögtön enter/asszem ez a default/majd jobbra nyillal egyet a csákjázás ikonra és enter megint. Asszem jol irtam. -
Nyiri #2837 Az Oxborn-i hajoacs adott egy ladat amit el kell vinnem, elvittem de az elohalottam elvettek. Visszamentem Oxborn-ba es a hajoacs elmondta, hogy menjek a Falaise de Fleur szigetre, es kerdezzem meg az illetekest a ladaval kapcsolatban. Elmentem de nem talalok senkit akivel a ladarol lehetne dumalni. EZ a mocsok acs meg egy nevet sem mondott!!! -
Bandeeka #2835 Hali!
Segicsetek pls elakadtam. Rheims házába hogyan tudok bejutni? Megkell ölni az öröket hozzá? Vagy hogyan kell? Thx -
A fekete gyöngy elsüllyesztéséhez állitolag valami inkaszobror kell amit az öserdőben találni,de nem találom Flais de Fleurben. Tud valaki segiteni,vagy nem lényeges? -
Köszike! Ugy oldottam meg,hogy visszaállitottam az angolt ,megcsináltam,majd visszatettem a magyaritást! -
Hype #2831 Quabredas Costillas -
Szerintem egy ujra telepittés megold mindent -
Sziasztok mi a neve a kalóz szigetnek? Nem találom meg -
Nyiri #2827 Hela!
Vagy egy problemam! Ott tartok ahol a fracia hajoskapitany (rabel) es a kem + en megyunk a franciak hajojahoz! De amint kierek a kikotobe (kovetem a kapitanyt) odajon hozzam egy katona es ramordibal: ALLJ KI VAGY???. Na itt a problema. Nem jelenik meg kek szinu szoveg es nem tudok valaszolni. Nyomok egy space-t es kilep a program az asztalra. Nektek jelentkezett ez a problema??? Magyaritott verziom van. -
Nalam bevalt. -
M.A.D. #2825 ezek szerint, érdemes feltenni a dx9b-t az a-ra?? -
Volt. Egy ido utan elkezdett sercegni a hang.
De erdekes modon a TR6nal is ugyanezek a tunetek voltak.
SZVSZ DirectX hiba, most hog feltettem a DX9.0b-t megszunt, de probalkozhatsza a configban a hangoknal a safe mod bekapcsolasaval is. -
Volt valaki másnál is olyan hiba ,hogyha nem Safe-Modban iditja akkor serceg a hang? -
Harek #2821 Ha lehet hagyd bekapcsolva, szerintem hétvégén lejon az egész. Remélem éjszaka megugrik, de ellenörizni nem tudom (cégnél töltök).
Thx