• Cpt. Drawain
    Hmmm. Azt hiszem nagyon szépen megkértem mindenkit, hogy ha hasonló hibákkal találkozik a programban akkor azt a mi fórumunkra írja le, mert a legtöbb ember aki javítja a magyarítást csak azt nézi meg! Lehet, hogy a hibádat a legközelebbi változatban már ki is javítottuk volna. Mindenesetre - és természetesen - utánanézünk a hiba forrásának és megtesszük amit megtehetünk.
    Amúgy ez a hibajelenség egyelőre csak nálad jött ki, tehát lehet valami egyedi jelenség (pölö a magyar karakterekkel, textúrákkal való összeférhetetlenség). Nálam (még az angol verziónál!) valahogy előjött e program grafikai váza, vagyis minden textúra eltűnt és 20kmes környezetben mindent tűélesen láttam. <--- tiszta mátrix. Ráadásul minden közeledő hajót, szigetet, erődöt pontosan kiírt a képernyőre adatokkal(pl távolsága tőlem) alátámasztva ;). És többször előfordult, hogy a textúrákat furcsán helyezte fel, vagy egyáltalán nem. Lehet, hogy a Radeonokkal van baja a programnak, mert nekem az van, de te sajna nem írtál le semmilyen konkrét dolgot a hibával kapcsolatban. És ez még az angol verziónál volt.
    De eddig csak nálam, tehát ez egyedi probléma volt.
    Nos, ezúttal is kérnék mindenkit, hogy a hibákat a fordítás hivatalos fórumán jelentse, hogy minél előbb ki tudjuk javítani!