4315
  • Hype
    Szerintem hanyagoljad ezt a küldit. Santost védik vagy hárman leölni nehéz, ha pedig neki dolgozol az rontja a hírneved rendesen.
  • Hype
    mikor a bálványt szeded el akkor még nem kell elfoglalni az erődöt, majd csak később. Hajózz el szépen.

Erődfoglaláshoz ajánlatos magas szint, battleship,pofessional fencer+master gunner skill(meg estleg quick repair is)
  • Hype
    "A kuldeteseknel is van egy kis gondom: Meghozza az elrabolt gyerekek. Kikkel kell beszelnem hogy tovabjussak? Azt irja, hogy a fekete hajo legenyseget kinyirtak es elvesztette a nyomot."

Ezt már tegnap leírtam neked figyeljél már.
    Redmondi pappal beszéljél(először meg kell csinálni egy feladatot neki és csak azután tér rá a gyereklopási ügyre)
    A hírneved vidd fel valahogy utána már szóba áll veled.

• Hype
    menj közel amelyikre át akarsz nyergelni , megjelenik a csere ikon, erre rámész majd swap ship és a két hajó kicserélődik.
  • Tovi
    Hajót hogy lehet cserélni? Van 3 hajóm, de én a leggyengébben ülök, ami lassúúúúúú és lassan fordil. Vettem egy pinnacle-t, de nem tudok átülni bele.
  • CarajoEsp
    Nekem idáig egyetlen gondom a papos küldivel volt. Végig az volt az érzésem ,hogy az Grennloafi pap nembűneö és ilyet is írt a kalandkönyvbe. Majd Nathaniel simán beköpte:D
  • CarajoEsp
    Falaisere vagy hova mennyél el ott gyónj meg!
  • Nyiri
    Hi!

Van egy kis bajom. A Redmondi pap nem akar velem szobalni mert rossz a hirnevem (pedig csak kalozokat irtottam). 77850-rol 27850-re ment le a penzem mire mar lehetett vele beszelni az uzletrol

Mivel van elotte mentesem, ezert visszahoztam.

Meg lehet valahogy oldani maskepp a dolgot? Ha jol tudom valahol lehet gyonni is. Az nem viszi le a hirnevemet? :)

A kuldeteseknel is van egy kis gondom: Meghozza az elrabolt gyerekek. Kikkel kell beszelnem hogy tovabjussak? Azt irja, hogy a fekete hajo legenyseget kinyirtak es elvesztette a nyomot.

A masik kuldi pedig daniella, ott jarok ahol mar megtudtam ki masolta le az agyagtablakat, (neve is van) de nemtudom hol talalhato!

Segitsegeteket elore is koszi.
  • Nyiri
    jaja, nalam is ugyanez a problema
  • [Jakuza]
    Ti tudtok, taskot valtani ?
    Mert ha en valtok, akkor a kovetkezo task valtasra mar csak egy fekete kepernyot kapok es nem fut a POTC.
  • Nyiri
    az en problemamra nincs otletetek? :O)
  • Tovi
    Én is belefutottam ey kereskedős gondba. Redmondból vittem valamis Isla Muellére, a helyi boltosnak, valami Emilio ..., de hiába érkeztem meg, mentem hozzá, nem kapok lóvét, nem nyugtázza a küldimet, csak kerekedni hajlandó. ez bug, vagy a hiba az én készülékemben van???
  • [Jakuza]
    Hat nekem is az E: meghajton van es siman felment.
  • Tovi
    a válaszok engem is érdekelnének.....
  • Tovi
    Pl. ne öld meg Santost, hanem üzletelj vele. Elég sok pénz üti markodat, csak időben tudj leállni, mert egyre nehezebbek a küldik.
    Kérdésem: A 3.40-es modot sikerült valakinek feltenni? Nekem az E:\Pirates könyvtárba van, de nem fogadja el, azt írja csak, hogy adjam meg a helyes könyvtárat.
  • Bandeeka
    Hali!
    Aki tud az kérem segicsen nekem elakadtam 1 bizonyos küldetésnél. Conceicao-n a kocsmában kaptam Ambroz Bricenos-tol 1 küldetést miszerint öljem meg neki Isla Mullen Mateus Santos-t. Csak az a 1 bajom van h ez a Santos mindig leöl. Ti ezt hogyan oldotátok meg? Amugy a küldetés neve ez: Az orgyilkos Pls segicsetek fontos lenne Thx
  • skorpio7
    Köszönjük !
  • Nyiri
    Hela!
    Van egy nagy problemam. Volt 55 rugom, nyugisan jatszottam. folyamatosan mentettem tengerre szallas elott. Egyszer osszeszolalkoztam a kalozokkal a tengeren es 3 hajojuk volt 2-t elfoglaltam a 3. kinyirt. Mondom jo, load. Visszajon a betoltes es 200 petakom van. hova tunt az 55 rugo???

Miert tunt el a penzem?

Mas: A gyereklablas ugyben beszeltem a redmondi pappal, de nem mondott semmit.

Daniella ugyben meg megtudtam, hogy valaki lemasolta a koveket es kerdezzek meg egy csakot, de nem mondta hogy talalhato. Otlet?
  • Harek
    Vagy inkább 3 hadihajóba.
  • Harek
    Hi

Meg lehet tudni, hogy a térképen úszkáló hajókból hány darab van 1 kép alatt? Jó lenne tudni, mielőtt beleköt az ember pl. 4 hadihajóba.
  • TopGun
    Nem! dehogy! nem a kereskedo miatt akarom ujra kezdeni, hanem mivel meg nagyon az elejen vagyok azert. az agyugolyo csere akkor jon elo, ha harc kozben nyomom az entert?
  • Hronin
    Ha magyarítással akarsz játszani, akkor akár újra is kezdheted, mert még az elején vagy. De ha csak a kereskedős küldetés miatt kezdenéd újra, akkor nem érdemes, ezek nem számítanak túl sokat. Felveszel egy másik küldetést, aztán kész.
  • TopGun
    A Fene! koszi! akkor megkeresem a 3. kijaratot! a kereskedos kuldit csinalhatom ujra igaz? vissza kell toltenem egy regebbi allast! vagy mivel meg nem vagyok tul messze es van magyaritasom is jobb ha ujra kezdem?
  • Hronin
    Bezony.
  • Hronin
    A skilleket akkor tudod fejleszteni, ha szintet lépsz. Szintlépéshez össze kell gyűjteni a megfelelő mennyiségű tapasztalai pontot. Hogy éppen mennyi van ebből, ezt a Character menün belül a karaktered képe alatt látod. Tapasztalati pontokat harccal, küldetések teljesítésével tudsz gyűjteni.

Nem tudom pontosan merre vannak a kazamaták, az egyik ház bejárata, semmi extra jelzés nincs hozzá.

Greenfordból 3 kijárat van. Egy a kikötőbe, egy a bányához visz. A harmadik kapun kell kimenni :)
  • TopGun
    A francba!! lehet, hogy az volt a hiba? mert nem tunt el hanem eladtam neki! :(( akkor ezt kezdhetem ujra? :(((
  • TopGun
    A skilleket mivel tudod fejleszteni? harccal nem? a kazamatat merre talalom? a kormanyzotol azt a feladatot kaptam, hogy lessem ki az elfoglalt Oxbay-t hol kell bemenni, mert probaltam hatulrol, de nem oda jutottam, hanem valami banyahoz ami zarva van! :(
  • Hronin
    Arra vigyázz, hogy NE add el a küldetéshez kapott árut. Az automatikusan eltűnik a rakteredből, miután beszéltél a célhely boltosával és lenyugtázta, hogy meghoztad az árut.
  • TopGun
    Ez erdekes! en leszallitottam a paprika szallitmanyt es egy kanyit sem kaptam a celhelyen es a feladatok kozt is aktiv meg! :(( ilyenkor mi van?
  • Hronin
    A pénzt ott megkapod, ahova szállítottad. Nem kell érte visszamenni. Csak beszélsz az ottani kereskedővel, hogy megjöttél az áruval.
  • Hronin
    Nem. Jó hajó ahhoz kell, hogy tűzharcban győzz le más hajókat. De szerintem ez hülyeség, mert a javítás így sokba kerül. Fejleszd fel a Grappling és Meele skilleket, hogy minél távolabbról tudj csáklyázni és hogy jobb legyen a közelharcod. Nem árt egy jó kardot is beszerezni. Ilyet ingyen találsz pl a Redmondi kazamatákban (vagy Oxbay, már nem emlékszem pontosan), egy jó kis Highlander kardot.

Aztán tengeri csatában, ha elég közel kerülsz a másik hajóhoz, akkor megjelenik egy szigony képe a bal felső sarokban. Nyomsz egy F3-at és már megy is a közelharc. Előtte vegyél fel egy NPC-t, hogy az elfoglalt hajóra ki tudd jelölni kapitánynak, máskülönben nem tudod magaddal vinni a hajót.

Ha ágyúzni akarsz, akkor szerintem külső nézetből csináld, az pontosabb mint fedélzetről a célkereszt alapján lőni. Ágyúgolyók típusát a bal alsó ikonsorban tudod változtatni. Pontosabb találatokat meg akkor érsz el, ha fejleszted az Accuracy skillt.
  • TopGun
    kinel lehet kuldtest vallalni aruszallitasra? a kereskedoknel? van egy ilyen kuldim nekem is! leszallitottam az arut a megadott helyre, a penzt akkor kapom meg ha vissza megyek ahhoz, akitol a feladatot kaptam ugye?
  • TopGun
    Ok! de ahhoz, hogy nagyobb hajokat foglalj el ahhoz kell egy jo hajo nem? azt, hogy szerzed be? masik kerdes! az agyugolyokat hogy lehet valtoztatni? ugyertem hol allitom be, hogy mivel lojek? az megfelelo taktika, hogy amikor piros a "celkereszt" akkor sutom el az agyut? hogy lehet elerni pontos talalatokat? ami minel kemenyebb?
  • Hronin
    Én adnék, de nem kereskedtem. Küldetéseket vállaltam el áruszállításra, valamint nagyobb hajókat foglaltam el, aztán eladtam őket. Ebben van a legtöbb pénz.
  • Hronin
    Ja és nem enged csáklyázni sem. Biztos van valami trükk.
  • TopGun
    Nekem SENKI nem ad tanacsot!? :((((
  • Hronin
    A Black Pearl ellen mi a nyerő taktika? Az ágyúim meglehetősen hatástalanok és meglépni sem tudok.
  • Hronin
    Menj be a városba és érdeklődj a kocsmárosnál.
  • Ramires
    Douwesen-ben vagyok a hajótörésem után, mit tudok itt kezdeni?
  • TopGun
    Sziasztok! en sajnos meg csak a multheten jutottam hozza a jatekhoz! :( mar nagyon vartam! az elozo resszel is sokat jatszottam es most, hogy van magyaritas is hozza, meg sokkal konyebb lesz jatszani! KOSZONET a magyaritas keszitoinek! Az a kerdesem, hogy milyen aruval lehet gyorsan viszonylag nagy penzhez jutni? es honnan hova kell szallitani?