4315
-
Jaja -
K.András #2598 Ott ülsz az oldal elött és várod mint a messiást?:)
-
Igaz csak én meg frissitgetem az oldalt látom uj hozzászólás van, reménykedek benne hogy valaki jótét lélek linket ad a magyaritásra és KOPP csak egy ujjabb kötözködös beszólás
-
K.András #2596 Igazábol nem zavar irkáljon csak, én meg egy kicsit adom alá a lovat :D
Az most mindegy hogy egyhelyben futkos az ember,de nem akarom elrontani a játékát :DDD
-
K.András legyen több eszed...Ne reagálj az ilyen ****ok ********ására -
K.András #2594 Beszoptad rendesen,már mész is?:DDD -
Most néztem át vagy 4-et de eggyiken sincs semmi -
K.András #2591 És melyik a legjobb magyarosito honlap???:D -
K.András #2590 Ha valakivel megbeszéltem valamit, és te utána az ö nevében elkezdesz itt májerkodni azt hogy hivnád???Én legjobb esetben tamáskodásnak,de sajna te kötekedsz...Minek képzeled magad igazságtevönek vagy minek ??? :DDD -
Elméletileg ... -
"© Cpt. Drawain ma 08:50 | Válasz erre | #2544
Ma este remélhetőleg 8 és 9 óra között jelenik meg a fordítás és az előző információktól eltérően nem lesz exkluzív gamecentral letöltés. A legtöbb magyar játék- és magyarosító honlapról letölthetővé válik "
-
K.András #2586 Gamecentral bocsánat :D -
K.András #2585 Ha fentlesz akkor a gamcenteren lesz fent mondjuk elöször...sam7 kivánságára... -
Lehet hogy épp most frissitik REMÉNY CSILLOGJ
-
Vagyis nem az zavar hogy angol hanem az zavar hogy nemértem (mert angol) -
K.András #2582 Adok neki olyat anyukája azt hiszi majd hogy a vonat ment át a fián :D
Egyébként az oldaluk nálam nem jön be, nálatok??? -
Engem nagyon zavar
-
K.András #2580 Mondjuk engem nem zavar annyira ha angol,de persze sokkal gyorsabban el tudom olvasni magyarul :D -
Mondjad neki :o) -
K.András #2578 "Te vagy tapló mert csak fikázni tudod a magyaritókat."
Te kis hülye ha valaki akkor te fikázol!!!Az hogy kiváncsi vagyok arra hogy készen lesz e az nem fikázás hanem kiváncsiság :D...
El kellett volna végezned az álltalános iskolát és akkor értenéd is amit nagy nehezen összebetüzöl...Gondolom a kiemelkedö iskolai végzettséged miatt nem tudod kitölteni a regisztráciot sem :DDD -
... -
Mindjárt 9 hour -
Na ja én is emiatt rágom a körmöm ... -
K.András #2573 Azt mondták ma készen lesz bár kezdek kételkedni mivel semmit nem irtak be ma a forumba ezzel kapcsolatban.. -
K.András #2572 Anyukád a tapló nem én... -
Miért magyaritás van már?
Mármint hozzáférhetö a nagyközönség számára? -
K.András #2569 Mármint a magyaritás javitása, azaz a végleges magyaritás :DDD -
K.András #2568 Kiváncsi vagyok lesz e javitás :))) -
Madmaxx #2565 Alapesetben Q gomb -
Ha elővetted a kardod akkor egy gombnyomásra tudsz lőni is a pisztolyoddal, ezért erősen ajánlott, hogy beállíts rá egy gombot -
HELP mivel lehet elővenni a pisztolyt nem igazán sikerül thx -
Madmaxx #2562 hehe viera halott :))) és a kis vamzer santos is :))) -
Köszi -
Sziasztok van egy nagy gondom a játék elején mi a xart kell csinálni a chokoladéval??????????Eladni addig oké de hol és kinek? -
Ezt a #2063 –at már annyiszor írtam ,hogy fejből tudom. De azért még 1x :
Izo #2550 & Cooper #2555 ---- Olvassátok el a #2063 –at (mert gondolom nálatok is ez a probléma). -
Madmaxx #2554 Amikor az áruló Rheims gyereket kell keresni és már a kalózszigetnél vagyok ahol a kocsmárosné elküld a sunyiba onnan hova tovább? Jah a gyerek a kocsma elött még 1500 pezetáért még böfög valamit de az se nagy segitség. -
M.A.D. #2553 porba cseresznye -
Deajka #2552 Ja, most jut az eszembe... Nálam nem javított de másnál azt hiszem igen . A soundnál jelöld be a safe módot. Hátha jó lesz. -
Deajka #2551 Már megpróbáltam ... -
M.A.D. #2549 Vissza kéne olvasni, pontosabban...hátha valaki írta már ide.