4315
  • Gyadi
    Muszáj lesz odaadnod nekik a ládát, mivel halhatatlanok, utána meg menj vissza a hajóácshoz
  • Bandeeka
    Hali!
    Oxbayben kaptam a hajoácstól 1 ládát azt hová kell vinni? Most jelenleg Redmondba vagyok de ott a kocsma elött 2 ficko elakkarja venni a ládát. Mitévő legyek segicsetek pls. Thx
  • Charly
    Sziasztok nem tud valaki végigjátszásról?
  • K.András
    Menj el quabredas vagy mibe, ott a kocsmába bemenve baloldali asztalnál ül egy faszi,na azzal beszélgess és megoldja a problémát ha gond van.PL:Van az a küldi hogy lopakodjál oxbaybe északa mert nem vagy joban franciákkal és angol ügynökkel kell talizni,na itt én elmentem a szigetre megvettem a reputáciom aztán szép nyugodtan behajoztam oxbaybe..
  • K.András
    Ácsi, ez nem hibajelentés volt :)Ez nem a ti hibátok,ilyen a játék...Lehet nem vették észre a készitök hogy bármennyi pénzt fel lehet venni következmény nélkül, de lehet direkt van igy. Mondjuk egy honapra adják már csak a pénzt de nem mind1 hogy egy honap mulva nem fizetem ki vagy három???:)
  • Cpt. Drawain
    Lődd le az érődöt ;)
  • Deajka
    Hi !
    Mentésnél újraindítja a gépemet! Volt már ilyen hibája valakinek ? plz.
  • Cpt. Drawain
    A fordítás 1.10es változata letölthető a honlapunkról: pirates.uw.hu
  • Cpt. Drawain
    Ez tényleg nagyon LOL.
    Az 1.10es változat hivatalos megjelenésének időpontja: sam7 barátunk ébredése :DD
    Nos kérnék mindenki, hogy mielőtt hibajelenség hegyekbe ütközne telepítse fel a magyarítás legújabb változatát ;)
  • K.András
    Ja és folyamatosan lehet kérni mind1 hogy logsz már akármennyivel, bemegyek azt mondja a faszi hogy te még élsz meg addig nem nyugszik amig meg nem döglök!!!???:DDD
    Aztán ad nekem még 24 rongyot, LOL...
  • K.András
    Kéne venni rendes gépet is ha ilyen játékokkal akarsz játszani :DDD
  • K.András
    Még ilyet...
    Mondom felveszek egy kis kölcsönt az uzsorástol :)
    Na azota nem sok uzsorás van akitö ne szedtem volna le 2-3-szor 24000-et!!!:)Vettem belöle egy 2-es szintü hajot aztán most csépelem a jonépet,lehet hogy a sok tartozás miatt de olyan erös flották jönnek(2-3-db 2-3-as szintü hajo minimum van!), komolyan mondom megizzadok egy egy csata után de nem is bánom, igy legalább nem csak arrol szol hogy letarolok mindenkit.Eszméletlen jo a játék!
  • drakeX
    kivéve lamina problémáját, de ahhoz kellene a mentett állása...
  • drakeX
    Na elkészült az 1.10-es verzió, az összes eddig észlelt hibát kijavítottuk. A 'hivatalos' megjelenésig leszedhetitek innen. Jó játékot
  • drakeX
    igazad volt, bocsika...az egyik rutinban megtaláltam az ominózus 'good day'-t, amit időnként beszúr a párbeszédek elejére...
  • antijedi
    1. lama vagy ha 150huf ba kerül neked egy cd megirása
    2. érdekes itt senki nem találkozot enyi hibával amit te emlegec vajon kiben van a hiba?? :P
  • b
    itt nem grafikai vagy hang hibákról beszélek! azok egész jól néznek ki. hanem a játékmenetben összevissza működnek a szkriptek, a plottok ütik egymást, a logok marhaságokat jegyeznek, stb, stb..

egyszóval: borzalmas! kétszer 150 magyar királyi forintot sem ér meg. :)
  • drakeX
    A hiba az ön készülékében van...
  • b
    bazzmeg, ezt a kibaszott bughegyet! tutdtam, hogy ivánék még mindíg nem tudnak programozni! de hogy ennyire?

öregem, ilyen bugfestért van képük pénzt kérni! na ez az igazi rablás!

a később jövők kedvéért: ha valahol elakadtál, töltsd úrjra a legutolsó savet, és úgy *talán* van esélyed meguszni az éppen aktuális bugot!

öcsém, még mindíg kábult vagyok ennyi sok bugtól! :)
  • Cpt. Drawain
    Figyelem minden fórumozónak! Az 1.10es magyarítás már péntek reggel elérhető lesz! Pár nagyobb hibát javítottunk benne.
  • Cpt. Drawain
    A MOD gyűjtemények. Ajánlanám a pirates.uw.hu honlapot ahonnan letöltheted :D
  • Madmaxx
    hát nem! kinyirtam a gecót! de vége a gamenak brühühü! pedig épp szereztem man-o-war-t, de ne mtudtam kiélvezni. vmi módszer hogy tovább játszak?
  • Madmaxx
    hmm nah megvan a kincstar persze a hülye muff belenyulkal es minde osszeomlik aztan jon persze a BLack Pearl kalózhajó és szarrá ver! Ez most miért jó hogy igy csinaltak meg??? VAgy mit csinalok rosszul?
  • drakeX
    hehe. félbeszakadt üzenet
  • drakeX
    http://pirates.uw.hu), mert lehet, hogy ebben a szókavalkádban elsiklok felette, és akkor nem tudom kijavítani. Köszi
  • drakeX
    srácok, ha tényleg csak ennyi hibát találtatok, akkor szerintem nagyon jól sikerült a magyarítás
    legalább könnyű dolgom lesz az update-tel
    mindenesetre, ha találtok még, azt légyszives írjátok meg a magyarítás fórumán is (
  • drakeX
    A játékban könyvtárában találsz egy potchun_backup mappát. Ott van az összes file, amit a magyarítás lecserél, egészen egyszerűen rakd vissza a .h file-t onnan, és akkor ugyan angolul lesz, de legalább tovább tudsz jutni.
  • Madmaxx
    inka templomba mikor az alcolnal vagyok es a ket teleport az ide ode dobal. Azaz a zold elvisz jó helyre de ott meg le van omolva a fűggőfolyosó igy nem tudok a hidra menni. Hogyan tovább??
  • Randal
    A másik meg az, hogy a fiatal csak suliban tanul nyelvet, vagy érdeklődésből, de ez ritka, max a diploma miatt, de sokan már csak veszik.
    Az ár változó. 20-30 rongy x időpont irásbeli kérdései, 100-ért szeméylivel csinálnak hiteleset.

node, témánál maradva.
    Attól még , hogy magyar a szöveg, azért az angolt hallja az ember, ha olyan a játék. És már az is jó.
  • Cpt. Drawain
    Én is megnéztem és találtam benne hibát. Javítva, de csak a holnap este megjelenő változatban lesz benne.
  • Shaman
    Hmmm Pont most akarom kifestetni a lakásom.
    Mennyibe kerülne sima diszperzittel egy olyan 60 négyzetméter?
  • scynetyc
    Hali Randal! Régen találkoztunk! :o)

Ugyanugy játszom angolnyelvű játékokkal, sőt 90%-ban azokat nyomom. A magyarositás nekem könnyités,mert akkor nem kell szotároznom. Mai fejemmel másképp látom a világot ,mint anno pályaválasztáskor. Ha akkor 22-23 éve a mai lehetőségek lettek volna adottak, akkor most legalább 2-3 nyelven beszélnék és a számítógép körüli pályát választottam volna. Anno annak is örültem hogy vége a sulinak. Nincs éretségim se,pedig egy évet kellett volna tovább tanulnom, csak egy festő szakmám. /jobban mondva van még kettő,de az nem publikus/Ennek ellenére kft tul. ill ügyv.ig. vagyok. A festőiparban itthon nincs nyelvre szükség. A játékok miatt sokszor neki akartam állni a nyelvtanulásnak, de rengeteg odafigyelést igényel egy cégvezetése, igy nincs időm sajnos rá.
    Tehát én csak örülök annak,ha valaki/k/ törik magukat a játékok magyarosításával. Most probálom épp eme game magyarosított változatát és eddig nagyon elégedett vagyok. Gratula a készítőknek.
  • Cpt. Drawain
    Hmmmm... valószínű a magyarítás hibája. Kérlek írd le a problémád a POTC fórumára is. A javítás a holnap esti változatban várható.
  • Cpt. Drawain
    ja, jó játék. Biztosan... Mondjuk nekem a megjelenés óta a fordítás mellett egy perc időm nem volt, hogy játszak vele :( De majd ma.... (Ezt mondtam tegnap is :))

A következő verzió holnap este várható, azért mert utána nem fogok ráérni több verziót kiadni :)
  • Randal
    Á, a többiek azért magyarosították 2 hét alatt, mert unatkoztak, azt csak ezt találták.

Nade, most komolyan:

szvsz jó játék, igaz, hogy nem játszottam vele sokat, mert az irányítás elsőre bonyolult volt és hirtelen nem volt kedvem megtanulni.
    ettől függetlenül, amit láttam, hallottam, olvastam, szerintem jó játék.
  • Goblinraider
    ühüm
  • Bandeeka
    és mikor lesz következő verzio????
  • Bandew
    ja
  • DarkHorSe
    jó játék ez ?
  • Cpt. Drawain
    az ines fájlban az utolsó előtti sorok egyikében nem volt jó a formátum, javítottam a követkeő verzióban benne is lesz :)