4315
  • [IceTea]
    Nagyon király ! Most már bevettem az erődött! Inka templomba kergetnek a csontik....
  • drakeX
    Reggelig (amíg az oldalon nincs fent) letölthető innen is...
  • Cpt. Drawain
    Örömmel jelenthetem be, hogy Drake jóvoltából mostantól elérhető a magyarítás 1.20as változata. Az eddig felmerült összes hibát javítottuk benne, reméljük a mostanival az eddigi legteljesebb változatot juttathatjuk el hozzátok.
  • Hronin
    Oké, köszi :)
  • [IceTea]
    Már nem kell elküldenem, megcsináltam!
    Újra raktam az egész piratest :) és így müxik!
    Most per pillanat megkell, rohanom hajóval az érődött!
    Van valakinek valami jó ötlete? Eddig 3 hajóval ugrottam neki, de sanyi…..
  • Hype
    A Lighthouse-nál kössél ki
  • Hronin
    Helló,

Elakadtam annál a résznél, mikor Greenford-nál meg kell az angol fregattról szereznem az inka szobrot. A csata után megvan a szobor, ápdételi is a questbook-ot, de hiába megyek bármilyen messze a szigettől, nem kínálja fel a térkép lehetőséget és menteni sem lehet. Ez valami bug, vagy valamit még csinálnom kell ott?
  • Hype
    Hello!

1:Redmondi pappal beszéljél(először meg kell csinálni egy feladatot neki és csak azután tér rá a gyereklopási ügyre)

2:A Lighthouse-nál kössél ki sztem

3:Falaise De Fleur-ban a kikötő felöl mész be a városba.Itt az egyik házban lesz egy öreg fickó vele kell beszélned

4:Ezt nem tom mert én leöltem akit te felvettél tisztnek :)
  • Nyiri
    Hela!
    Elakadtam
    Meghozza 4 kuldetesben is
    1.: Elopott gyerekek. Onnan nenm tudok tovabbmenni, hogy megtalaltam a fekete fregattot, de a legenyseget valaki kinyirta es ennyi.

2.: Keresd meg Daniella-t. Visszavittem a papnak a papirokat (lenyultam 5rugora :] ). Es megtudtam hogy Daniella Oxbay-en van. Elmentem oda es sehol nem talalom, sot meg a kocsmaros dialogjaban meg sem lehet kerdezni.

3.: Mar nagyon regota befejezetlen a kuldetes. Az Oxbay-i hajoacs adott egy ladat, hogy vigyel el valami csapostnak, de az elohalottak elvettek tolem. Visszamentem a hajoacshoz es annyit mondott, hogy a ladaval kapcsolatban kerdezzek egy csakot Falaise De Fleur-ban. Na itt ugyanaz a helyzet mint Daniella-val. Senki nem tud semmit.

4.: Meg a kalozok taboraban egy csako-t vegigneztem hogy kinyir valakit, majd felvettem tisztnek. Megalltam Redmondban ott eltulnt de a kocsmaban megtalaltam. Majd kesobb elmentem Oxbayban ott is eltunt es ot sem talalom. A kocsmaros sem tud semmit. Mindenkit megszolitok az utcan de nem lehet toluk megkerdezni.

Mi lehet a megoldas a problemaimra?

Elore is koszi.
  • drakeX
    csak az 1.20-assal lesz majd jó, mert ugyan kijavítottam, de csak az 1.10 után...
  • drakeX
    #2853...látom elsiklottál felette
  • Hype
    ráállsz egérrel és entert nyomsz ennyi :)
  • Hype
    kövész=lövész
  • Hype
    a karakter lapon van az a szó hogy képesség mellette pedig egy szám. Kattints kétszer a képesség szóra s bejön az az oldal ahol szét lehet osztani. A képzett lövészhez kell a kövész képesség is.
  • scynetyc
    KÖSZI! Hajon aludtam! :o)
  • Hype
    Akkor addig rakd vissza az angol szövegeket.
  • Charly
    az 1.10-es arról beszélsz? azzal se mükszik!
  • Hype
    akkor alszol reggelig, majd megint beszélsz vele és akkor már estig alhatsz, de sztem ha éjjel vissza mész az is jó
  • Hype
    töltsd le a javított magyarítást vagy amíg túl jutsz ezen a részen rakd vissza az eredeti szövegeket.
  • Jacek
    bocs tuti volt mar de amikor oxbaybol akarsz eljonni a francia mokusal kijovok az ajton , megkerdezik ki vagyok valasz nincs es kilep ??
  • scynetyc
    Leragadtam Conceicao szigetén miután a csempészek fönökével beszéltem. Öröket tett a csávó háza elé,hogy ne tudjak bemenni.Kalandkönyv szerint éjjel lopozzak vissza és aludjak addig a kocsmában,de ott csak reggelig lehet aludni. Hogyan tovább? Most eldzsalok a hajomhoz és éjjel visszajövök,remélem igy is jó lesz. Ti hogy csináltátok meg?
  • scynetyc
    Köszi!
  • Hype
    A szobrot majd csak a történet vége fele tudod megszerezni egy angol hajóról.
  • CarajoEsp
    Jah még valami. Ez a ruha marad a karin végig a játék alatt? Nem lehet például valami frankó gatyót venni?
  • CarajoEsp
    Vettem egy Vérszinű Drágakövet a kereskedőtől. Ez az Info róla:"Erősíti a kardod mert tökéletesen beleillik"-vagy valami ilyesmi. MEgvettem várnám a csodát ,na és semmi nem történeik. Hogy van ez? Mire jók az ilyen agyagedény meg hasonló tárgyak?
  • scynetyc
    A fekete gyöngy elsüllyesztéséhez állitolag valami inkaszobror kell amit az öserdőben találni,de nem találom Flais de Fleurben. Tud valaki segiteni,vagy nem lényeges?
  • Ramires
    Köszönöm!!
  • Hype
    Az újjabb verzióban már javítva van. Már kábé tízszer levolt ez írva.
  • Charly
    bocs nagyon felidegesitett a magyarosittás tetszik és jó is de akkor ezt miért csinálja?
  • Charly
    Ez nagyon tetszik engem nem akarnak kifelé semmilyen módon leütni egyből ki akarnak nyirni oxbay szurdoknál most kinlódok a bányába a néger munkás nem hajlandó beszélni csak ha vissza teszem angolra mi a franc ez miért csinálja nem mükszik a magyarosittás ennél a résznél???????
  • Bandeeka
    Hali!
    Lehet h hülyeséget kérdezek de mit ti h oldottátok meg a Conceicao kocsmába kapott orcsilkos küldetést? SImán elmentetek leöltétek a fazont vagy mitcsináltatok vele? Thx a helpet.
  • Ramires
    Merre felé van a bánya?
  • drakeX
    na, rájöttem, kihagytam egy apró részletet. menj el az oxbayi bányába, ott lesz a megoldás.
  • drakeX
    küldd el nekem a mentett állásodat mail-ben.
  • drakeX
    Szedd le a magyarítást, beszélj vele, aztán rakd vissza. Nálad ez működni fog, mert a te hibádat a magyarítás okozza.
  • drakeX
    Hát...lehet, hogy nem ugyanarról bezélünk. Egyéb esetben viszont nem tudom.
  • Bandeeka
    Hali!
    Lehet h hülyeséget kérdezek de mit ti h oldottátok meg a Conceicao kocsmába kapott orcsilkos küldetést? SImán elmentetek leöltétek a fazont vagy mitcsináltatok vele? Thx a helpet.
  • Charly
    engem nem üt le hanem meg ölnek állandóan de nem lehet beszélni leborio drago-val
  • Harek
    Köszi

Így már sikerült. Az éjjel mindig elsőnek probáltam odaérni, és itt volt a hiba. Az öbölből viszont simán kijútottam talán 1x ha elkapott az ágyukkal, alig sérült.
  • Harek
    Hi

Kéne egy kis Help
    Ott tartok, szétlöttem a francia municiós hajót. Elhoztam a katonákat a barlanghoz, makd elmentem Oxbay-ba. Ott van egy kis mozgás és utána a kocsma mögé kell vinni az a Francia kapitányt. Utána futni kell utánuk.
    Itt mit kell csinálni? Mögöttem katonák ükdöznek a molonál meg nem tudok hajóra szálni (Lakat). Saját hajóval kellet volna jönni? Bár akkor szerintem szétlőnének!
    Help please
    Bocs a hosszért