7955
Jogosítvány
-
#228 grat! azé inkább teherautósöfőrnek menj mint fizikaprofesszorank ha nem sikerült némi értelmet leszűrni polgárjenő ÚR hozzászólásából ! -
polgárjenő #227 te most viccelsz? olvasd már el ezt!
#217 -
Braveheart #226 És hova kell bemenni? Vagy majd hívnak? -
polgárjenő #225 én írtam az előbb...
2-3 hét múlva kb.... -
Braveheart #224 köszi! -
#223 Azt nem tudom, én már olyan régen csináltam. Gratula! :) -
Braveheart #222 Sikerült! Szinte hibátlan lett! Hú 2 hónapja várok erre! Mikor is kapom meg a jogsit? :) -
#221 Csak semmi pánik! :) -
Braveheart #220 Na most megyek 9-re forgalmi vizsgára... nagyon izgulok... -
[Walaki]D`Lair #219 Nahát...elsősegély vizsgát szarhoz hugyhoz hozzávágják, szal nem nagy dicsőség... -
polgárjenő #217 Gyerekek nagyon szar a rendszer sajna.:(
Sikeres forgalmi vizsga után be kell menni a Közlekedés Főfelügyelethez,hogy lefénymásoltasd az egészségügyi papírodat, utána hívnak egykét nap múlva a vizsgaigazolási papírért, és ez után lehet menni csak az okmányirodába beadni a papírokat.(itt persze órákat vársz a sorodra) És utána 1-2 hét múlva küldik ki a jogsit.... régen az autósiskola intézte ezeket a dolgokat, mér nem volt jó a régi rendszer?
Szemetek.... -
[Walaki]D`Lair #216 Most képzeld el, ha ez a vizsgádon történt volna... -
Braveheart #215 Az a jó amikor vizsgán vagy, és pl. egy gyalogátkelőhelyen lelép a gyalogos, de ne mmegy át, és ott nézitek egymást 1 óráig... ma ez történt velem az utolsó órámon a vizsga előtt... Mondanom sem kell hogy utána intettem neki, hogy menjen, de ő nem ment, így elindultam, de akkor ő is. Az oktatom meg belelépett. Hát ha nem ülök az autóban, levágtam volna egyet annak a baromnak. -
Madmaxx #214 erzsébetet inkább kerüld:)) nehogy elüss :)) -
[Walaki]D`Lair #213 -
Madmaxx #212 szegény fejem :) -
#211 Csak óvatosan, figyelmesen. :) -
[Walaki]D`Lair #210 Nem, Pesten vezetek, a zách utcai körzetben...de már jártam Erzsébeten is :DD -
Braveheart #209 Na, ma van az utolsó órám, holnap vizsga :) -
Braveheart #208 nekem a rutinoktatás volt 2 óra, utána kimentünk a városba (Szombathely). Most, 10 óra után már aránylag jól megy, csak gyakorolni kéne -
#207 na majd a forgalmi vizsga...Bp-n vezetsz ? Te is Budán fogsz vizsgázni ? -
[Walaki]D`Lair #206 Ehh...én meg már vezettem kemény 3 órát forgalomban...:))) Naggggyon zsííír! :D -
#205 Ja és persze azt a kis műszakit is megtanulod, volt nekem vagy kemény 10-15 perc. -
#204 nudli, nem kell félni.
Eü-re kicsit tanulsz, rutinra meg gyakoroltatok eleget (gondolom én). -
Braveheart #203 kedden rutinvizsga, előtte 2 órával elsősegély vizsga, remek -
Braveheart #202 lassan hívhatnának már... elvileg jövő hét vége felé már lehetne menni -
[Walaki]D`Lair #201 igen, ők adnak oktatót -
Braveheart #200 nekem kell hívnom a kreszsulit hogy mikor mehetek vezetni? -
[Walaki]D`Lair #199 1. feladat (lélegeztetés/oldalfektetés)
2. tétel húzása/elmondása -
Matarese #198 És mi lesz?
Teszt, vagy ilyesmi?
Miből áll az egész egészségügyi vizsga?
-
#197 MEgjött a jogsi!! MUHAHAHA:)))))))))))) -
Matarese #195 Hi!
Én most kezdtem el a jogsi megszerzését!
Jövőhéten már egészségügyi órák lesznek.
Pontosan miből áll ez az egész?
Nehéz?
Milyen lesz a vizsga? -
[Walaki]D`Lair #194 Amúgy ma voltam (megint) vezetni és a rutinpályán ugye van az a gyorsulós feladat...Na...a kis walaki elindul és elkezdem mondani...nem megy ez a szar! elakadt a gázpedál! (lepadlóztam mint a franc) Aztán fék...mondom valami nem stimmel a kocsival, nem gyorsul rendesen...aszonnya a Bélám...Bazmeg mit nem gyorsul ez? 60-al mentél!!!!
Anyád mondom....kicsit komoly.... -
#193 -
[Walaki]D`Lair #192 komolyan -
[Walaki]D`Lair #191 ok, leesett...:DDDDDDDDD -
#190 Parkolotol te fasz -
Braveheart #189 most komolyan -
[Walaki]D`Lair #188 "szerencsére a paskolotol"
HE????? Ammeg mi??? Simogatják a "kicsi" buksidat, hogy jól van csocsókám ügyi vagy? -
#187 elvileg ezen a héten már hozzák a jogsimat.. az uj személyi ma jött meg...